one_tree_hill Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 παιδια εχετε ακουσει τιποτα για μερικο ασπρισμα της οθονης....οσο και φαινεται η κανονικη οθονη..και απο πανω ασπρο.... οχι μονιμα αλλα ερχετε που και που... το εκλεισα ..εβγαλα μπαταρια και ξανα ανοιγμα αλλα τιποτα... ερχετε παλι μονο του και ξαναχαλαει παλι τις πιο πολλες ωρες. ουτε απο χτυπημα ερχεται ουτε απο πιεση πληκρων η οθονης γνωριζει κανεις αυτη την βλαβη ?... για τράβα του καμιά γερή σφαλιάρα μπας και γίνει τίποτα:p οβαρά μιλάω.Αν φύγει,είναι πρόβλημα hardware.Καντου μια αναβάθμιση καλού κακού κι αν τότε δε γίνει κάτι,service!! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beman Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 σημερα εκει που το ειχα αφησει πηγα να το παρω και ηταν οκ η οθονη..... δεν αξιζει για service...150 ευρω εχει καινουργιο.....αυτο ειναι και δουλεμενο... να δοσω λεφτα αδικα...για αυτο ροταω για την βλαβη...;) Παράθεση Samsung Wave - Όχι απλά κύμα...Τσουνάμι ! για αυτο τρεξτε να σωθητε !!!................... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 σημερα εκει που το ειχα αφησει πηγα να το παρω και ηταν οκ η οθονη..... δεν αξιζει για service...150 ευρω εχει καινουργιο.....αυτο ειναι και δουλεμενο... να δοσω λεφτα αδικα...για αυτο ροταω για την βλαβη...;) το κόβω για flex cable οθόνης......(γύρω στα 35€) αλλά παίζει να μην πατάει καλά το δικό σου) αν έχεις ένα κατσαβιδάκι Torx-6 άνοιξε τις 2 βίδες κάτω από τη μπαταρία, βγάλε τη SIM, βγάλε την πρόσοψη και τσέκαρε με ανοιχτή τη συσκευή αν φταίει το flex ή όχι..... σε κατάστημα δεν προκειται να το κάνουν αυτό, θα σου πουν εξ αρχής αλλαγή... Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 υπαρχει τροπος να αλαξει η ονομασια αποθηκευσης των φωτογραφιων και των βιντεο? δηλαδη αντι για dc0001 που τις αποθηκευει αυτοματα να γραφει ημερα και ωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beman Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 kthanassis ευχαριστωγια την απαντηση....:) θα το κανω μολις ξαναχαλασει.... προς το παρον επανηλθε.... ναι το ειχα σε τσεπη και εκανα διαφορες δουλιες..πιεστηκε αρκετα..ειναι και 2 χρονων... εχω και μια υποψια για μη καλο φορτισμα που γεινοταν απο μπαταρια αυτοκινητου με φορτιστη οχι original....αν πεζει ρολο... Παράθεση Samsung Wave - Όχι απλά κύμα...Τσουνάμι ! για αυτο τρεξτε να σωθητε !!!................... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis187 Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 καλησπερα και παλι καλα μου παιδια...!!! εχω προβλημα!!!! μετετρεψα το k750 (cid36) σε w800 και του βαλα και μια καρτουλα 512. αλλα.... αφενος την καρτα τη μια την αναγνωριζει και την αλλη κανει οτι δεν την ξερει(!) και αφετερου απ'οταν εβαλα την καρτα (νομιζω) τρωει κατι κολληματα και σβηνει και ξαναναβει μονο του.... να σημειωσω οτι την καρτα ο υπολογιστης μου την αναγνωριζει μονο ως εξωτερικο δισκο και το myphoneexplorer δεν την βλεπει καθολου... λετε να φταιει η καρτα??? και τελος, θα ηθελα να μου πειτε πως γινεται να του ριξω καμια αναβαθμιση η κανα φλασαρισμα τωρα που εγινε w800... ευχαριστω πολυ μαγκες, και ελπιζω να ριξετε καμια καλη ιδεουλα.... c yaaaaaaaaaaaaaa.............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orangeyes Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Παιδια εμενα η οθονη του Κ750 που εχω εχει ξεθωριασει εντελως και οταν την αφησσω λιγο stand by βρισκει τα χρωματα της και μετα ξανα ασπριζει αρκετα ωστε ελαχιστα να φενονται τα πραγματα!! !! Παράθεση http://www.telecyprus.com/images/stories/telecyprus_logo_small_news.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Hello παιδες, μια ερωτησουλα, εαν παρω ενα k750i απο το πλαισιο θα μπορεσω να το flasharo σε w800 γιατι κατι εχω ακουσει οτι παιζει με το cid δλδ μερικα δε γινεται που να χτυπιεσαι να flasharistoun.Απ'οτι καταλαβατε δεν εχω ασχοληθει με τα περι flash, στο διαβασμα τα παω μια χαρα παρόλα αυτα, απλα το μονο που με ενδιαφερει αυτη τη στιγμη ειναι εαν θα το αγορασω να μπορεσω να το κανω w800 αλλιως δε το χρειαζομαι. thanks! (πρωην κατοχος w800.εξοχη συσκευη!) Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Υπάρχουν όλα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=151083 Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Υπάρχουν όλα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=151083 Να'σαι καλα φιλε μου, ευχαριστω, διαφωτιστε με λιγο, μονο και μονον αυτη ι version του CID επιτρεπει flasharisma, καμια αλλη? Anyway, κριμα.. Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Προφανώς δεν το διάβασες όλο. Πάρε ακόμα ένα link για διάβασμα http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=6389 Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Αλλη μια φορα, να σαι καλα, bookmark και τα 2 λινκ, θα διαβασω οσο αντεξω τωρα και τα υπολοιπα αυριο Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxigirl Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Γεια στην παρέα.ξερει κανεις αν γινεται να μην φορτιζει το κινητο οταν το συνδεω με τον υπολογιστη;:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Γιατι φορτιζει :blink: μαλλον το προβλημα σου λυνεται μεσω "κρυφου μενου" >*<<*<* και απενεργοποιεις την επιλογη αυτη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Δεν υπάρχει στο Κ750 αυτή η επιλογή. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Δεν υπάρχει στο Κ750 αυτή η επιλογή. Αντε! και τοτε δεν λυνεται το προβλημα σε k750i :blink: ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Όχι. Εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου πάντως. :) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Παντως το vodafone live κ750ι του πατερα μου...οταν το συνδεω με το pc δεν φορτιζει.ισως ειναι "πειραγμενο" απο vodafone. πλακα,πλακα ο φαδερ εχει το κινητο 2 χρονια και κατι μηνες και το κινητο δουλευει μια χαρα..και το joystic επισης ειναι μια χαρα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Εχω και γω VF Live! συσκευή και παρατήρησα πως το κινητό φόρτιζε, όταν ήταν συνδεδεμένο με το PC, ΜΟΝΟ αν είναι εγκατεστημένο το PC Suite. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Το δικο μου δεν ειναι VF live, το συνδεσα και φορτιζει κανονικα χωρις να υπαρχει το PC suite ουτε καν τα drivers (προχθες εκανα format το σκληρο και εσβησαν ολα). Το θεωρω ομως λογικο να γινεται αυτο για λογους ασφαλειας.Ισως να εχουν προβλεψει ωστε αν για οποιοδηποτε λογο βρεθει κανεις χωρις φορτιστη αλλα εχει το καλωδιο USB να μπορει να το φορτισει σε οποιοδηποτε υπολογιστη.Αυτο προσωπικα με εξυπηρετει αφανταστα στις διακοπες γιατι κουβαλαω μονο ενα φορτιστη με εξοδο USB (απο το mp3 player) και τα καλωδια μονο απο τα κινητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Μια από τα ίδια. Και μένα με βόλεψα αρκετά αυτό το χαρακτηριστικό σε μερικές περιπτώσεις. Ακόμα και αν για να φορτίσεις πλήρως το κινητό με το USB θες μια αιωνιότητα. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentavros78 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Μια ερώτηση που δεν ξέρω εαν έχει απαντηθεί στις προηγούμενες 482 σελίδες: όταν βάζω υπενθυμίσεις δεν ακούγεται κάποιος ήχος παρα μόνο μια γραπτή ειδοποίηση (π.χ. κάποιο ραντεβού) πάνω στην οθόνη. Υπάρχει κάποιο σήμειο που να μπορώ να ελέγξω τον ήχο των ειδοποιήσεων όσον αφορά τις νέες συναντήσεις; Ευχαριστώ (ελπίζω να μην είναι πολύ χαζή ερώτηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 εμενα η συσκευη δεν ειναι vf αλλα αν δεν εχω περασμενο το PC Suite δεν φορτιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 τελικα παιδια ενεδωσα και αγορασα το w810, χαλαλι το patchaki για να ακουω ραδιο χωρις το χαντς φρις, χαλαλι το κλειστρο της καμερας, εχει πιο φωτεινη οθονη και τα πληκτρα του ειναι πιο εμπιστα στο "κλικ" τους.ειδα το w960 και αρρωστησα... τεσπαα Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 .ειδα το w960 και αρρωστησα... τεσπαα :rolleyes: Να ησουν και ο μοναδικος! :blink::yahoo::up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts