ChristosRR Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Mporeis na mou tis doseis??? Exw mia efarmogh gia word, alla den anoigei ta arxeia. Epishs exw kai enan acrobat reader,kai auto otan tou lew na aneijei 1 arxeio kollaei sto loading.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpa Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 παιδια δεν διορθωθηκε τιποτα με την αναβαθμιση,εχει συναντησει καποιος απο εσας το ιδιο προβλημα? βοηθειστε Παράθεση IPhone 3GS,Samsung S III,IPhone 5s,IPad mini retina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Δες στις επιλογές του bluetooth αν έχεις ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας και απενεργοποίησε την. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpa Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 ειναι απενεργοποιημενο Παράθεση IPhone 3GS,Samsung S III,IPhone 5s,IPad mini retina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Φυσιολογικά το bt του Κ750 δεν έχει τέτοια προβλήματα. Το πρόβλημα αυτό το θυμάμαι στα πρώτα Κ700 που κυκλοφόρησαν. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vs6 Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 ξαφνικα χθες, εκει που ακουγα ραδιοφωνο με το handsfree, σταματαει να ακουγεται ηχος... Βλεπω την οθονη και μου λεει "Αναζητηση συχνοτητας".Εν τω μεταξυ στο κεντρο της πολης να ειμαι...Πατησα Ακυρωση και κατευθειαν επαιξε.Μου το κανε αλλες 2 3 φορες σε διαστημα 2 ωρων... Ξερετε τι παιζει? Κ κτ ακομα:Επειδη σπανια κουω τελεια και απ τα 2 ακουστικα και δοκιμασα προσφατα καινουρια ακουστικα, αλλα παλι δεν ακουγα καλα....Διορθωνεται αυτο το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 gia kane mia apenergopoieihsh toy af sta rds apo tis epiloges tou radiofonou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 ξαφνικα χθες, εκει που ακουγα ραδιοφωνο με το handsfree, σταματαει να ακουγεται ηχος... Βλεπω την οθονη και μου λεει "Αναζητηση συχνοτητας".Εν τω μεταξυ στο κεντρο της πολης να ειμαι...Πατησα Ακυρωση και κατευθειαν επαιξε.Μου το κανε αλλες 2 3 φορες σε διαστημα 2 ωρων... Ξερετε τι παιζει? Κ κτ ακομα:Επειδη σπανια κουω τελεια και απ τα 2 ακουστικα και δοκιμασα προσφατα καινουρια ακουστικα, αλλα παλι δεν ακουγα καλα....Διορθωνεται αυτο το προβλημα? Για την αναζήτηση συχνότητας, αν δεν το πειράξεις, σε λίγα δευτερόλεπτα (20-40) θα ξαναρχίσει να παίζει και δε θα ξαναχαθεί. Για το 2ο που ρωτάς δεν έχω ιδέα. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Έχω το εξής πρόβλημα: Εάν η μνήμη του κινητού έχει γεμίσει από μηνύματα και έρθει κάποιο νέο μήνυμα, μου ζητάει να διαγράψω κάποια. Διαγράφω συνήθως τα απεσταλμένα, αλλά δεν μπορώ να δω το νέο SMS παρά μόνο μετά από λίγη ώρα. Υπάρχει τρόπος να πάρω το νέο SMS μετά τη διαγραφή κάποιων μηνυμάτων; Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captainhog Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 λιπον για το προβλημα της λευκης οθονης που σας ειπα ποιο πανω, συμφωνα με τον τεχνικο του γερμανου ειναι απο υγρασια πανω στην πλακετα, δεν διορθωνεται και δεν προκειται να περασει στην εγγυηση.... μα καλα τοσο ευαισθητο ειναι? το προσεχα και δεν μου ειχε βραχει καθολου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Έχω το εξής πρόβλημα: Εάν η μνήμη του κινητού έχει γεμίσει από μηνύματα και έρθει κάποιο νέο μήνυμα, μου ζητάει να διαγράψω κάποια. Διαγράφω συνήθως τα απεσταλμένα, αλλά δεν μπορώ να δω το νέο SMS παρά μόνο μετά από λίγη ώρα. Υπάρχει τρόπος να πάρω το νέο SMS μετά τη διαγραφή κάποιων μηνυμάτων; Εσυ εχεις δικιο αλλα η sony ericsson εχει αλλη αποψη..πρεπει αναγκαστικα να διαγραψεις εισερχομενο μηνυμα.εκει αντιμετωπιζεται το προβλημα.:blink: :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Υπάρχουν εφαρμογές που διαβάζουν αρχεία office και pdf αλλά jar?Αν ναι,πού τις βρίσκω? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Εσυ εχεις δικιο αλλα η sony ericsson εχει αλλη αποψη..πρεπει αναγκαστικα να διαγραψεις εισερχομενο μηνυμα.εκει αντιμετωπιζεται το προβλημα.:blink: :cool: Ναι, αλλά ακόμα και όταν διαγράψω κάποια μηνύματα, το εισερχομενο μήνυμα δεν το παίρνω αμέσως. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Ναι, αλλά ακόμα και όταν διαγράψω κάποια μηνύματα, το εισερχομενο μήνυμα δεν το παίρνω αμέσως. to kalitero pou exeis na kaneis einai na ta apo8ikeyeis sto pc sou ana takta xronika diastimata oste na mi gemizei h mnimi tou kinitou sou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Εννοείται ότι θα πρέπει να γίνεται αποθήκευση των sms στον υπολογιστή. Σίγουρα μερικά από αυτά θα θες να τα έχεις και στο επόμενο κινητό. Υπάρχει πάντως κολπάκι για αύξηση των μηνυμάτων που μπορείς να αποθηκεύσεις στο Κ750. Αν έχεις όρεξη για πειραματισμούς... Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Καλησπέρα σας,μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει,έχω ένα Κ750i εδώ και 10 μήνες τους τελευταίους 3 κλείνει από μόνο του χωρίς λόγο και είναι πολύ σπαστικό γιατί χάνω κλήσεις και πρέπει συνέχεια να το παρακολουθώ,έχω την έκδοση R1CA021,μήπως πρέπει να κάνω αναβάθμιση και αν ναι που θα αποτανθώ,σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Ναι, αλλά ακόμα και όταν διαγράψω κάποια μηνύματα, το εισερχομενο μήνυμα δεν το παίρνω αμέσως. Αντε..:blink: ποτε δεν το ειχα παρατηρησει αυτο..παντως μεγαλη πατατα :whistle: στο κ700ι αυτο το tip δουλευε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Καλησπέρα σας,μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει,έχω ένα Κ750i εδώ και 10 μήνες τους τελευταίους 3 κλείνει από μόνο του χωρίς λόγο και είναι πολύ σπαστικό γιατί χάνω κλήσεις και πρέπει συνέχεια να το παρακολουθώ,έχω την έκδοση R1CA021,μήπως πρέπει να κάνω αναβάθμιση και αν ναι που θα αποτανθώ,σας ευχαριστώ Κλεινει μονο του την ωρα ακριβως που σε καλει καποιος και πριν προλαβει να χτυπησει.Και μαλιστα αν προσπαθησεις να το ανοιξεις αμεσως δεν γινεται με τιποτα, ακομα κι αν βγαλεις την μπαταρια.Πρεπει να περασει αρκετη ωρα για να μπορεσεις να το ξανανοιξεις! Μου το εμφανισε κι εμενα στην προηγουμενη εκδοση (μαλλον πρεπει να ειναι αυτη που εχεις τωρα).Με την αναβαθμιση στην R1DB001 το προβλημα διορθωθηκε.Αρα πας στο service για αναβαθμιση.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Έχω το εξής πρόβλημα: Εάν η μνήμη του κινητού έχει γεμίσει από μηνύματα και έρθει κάποιο νέο μήνυμα, μου ζητάει να διαγράψω κάποια. Διαγράφω συνήθως τα απεσταλμένα, αλλά δεν μπορώ να δω το νέο SMS παρά μόνο μετά από λίγη ώρα. Υπάρχει τρόπος να πάρω το νέο SMS μετά τη διαγραφή κάποιων μηνυμάτων; φίλε εάν έχεις CID 36(σε αυτή την έκδοση μπορεί και κάνει ζουμ όταν έχει επιλεγεί ανάλυση 2ΜΡ, έτσι μπορείς να το τσεκάρεις) μπορείς να αυξήσεις τη μνήμη των μυνημάτων και να παίρνει μέχρι 25.000!!!! δεν θα κρατάς τόσα πολλά εννοείται αλλά σταματά να υπάρχει το δικό σου πρόβλημα μπες εδώ, θα βρεις αυτό που ψάχνεις, έχει αναλυτικές οδηγίες και μπορούν εκεί να σε βοηθήσουν για ότι θέλεις (εγώ έχω σταματήσει να ασχολούμαι με το Κ750) http://clubs.pathfinder.gr/sony_ericsson Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 sygnwmi 25.000 sms xwris na kolaei xwris kanena problima?to exei kanei kaneis na mas pei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Αρκετά μέλη του forum. Προσωπικά δεν το δοκίμασα επειδή δεν μου χρειάζεται. Φαντάζομαι κανείς δεν έφτασε να αποθηκεύσει τόσα πολλά. Υπάρχει και θέμα στο forum για το πως μπορείς να το κάνεις . Αν ψάξεις λίγες σελίδες πίσω θα το βρεις. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 sygnwmi 25.000 sms xwris na kolaei xwris kanena problima?to exei kanei kaneis na mas pei? Ακόμα και 10 μηνύματα την ημέρα να αποθηκεύει κανείς, θα πρέπει να το κάνει αυτό σταθερά για 7 χρόνια ώστε να φτάσει τα 25.000 :D Παράθεση Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Ακόμα και 10 μηνύματα την ημέρα να αποθηκεύει κανείς, θα πρέπει να το κάνει αυτό σταθερά για 7 χρόνια ώστε να φτάσει τα 25.000 :D Καλά δεν είναι και απίθανο. :) Γνωστός μου πιτσιρικάς μπορεί άνετα να τα ξεπεράσει σε ένα εξάμηνο. Και φαντάζομαι δεν θα είναι ο μόνος. :) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 sygnwmi 25.000 sms xwris na kolaei xwris kanena problima?to exei kanei kaneis na mas pei? ναι, το έχω κάνει εγώ.... μέχρι τα 250-300 μηνύματα λειτουργεί άψογα, στα 400 αργεί λίγο να ξεκινήσει αλλά μετά πάει καλά.... από τα 500 και μετά χάνεται η μπάλα, τρώει κόλλημα αλλά το θέμα είναι ότι δεν χάνεις τα μηνύματά σου όταν γεμίζει η μνήμη, πράγμα σπαστικό το 25000 προκύπτει από την εσωτερική μνήμη, στην ουσία αλλάζεις το directory που αποθηκεύει τα μηνύματα, και χρησιμοποιεί την εσωτερική μνήμη που όταν είναι 25 MB έχεις από 1Κ το μήνυμα->25000 μηνύματα αλλά όπως ανέφερα παραπάνω μην τ παρακάνετε!!! το link από το clubs.pathfinder που σας έδωσα σε προηγούμενο ποστ έχει αναλυτικές οδηγίες που ακολούθησα Σημείωση: αν το κάνετε σβήστε πρώτα όλα τα μηνύματα που έχετε, γιατί όταν τα άλλαξα φάκελο μετά δεν σβήνονταν μέσα από τη συσκευή!!!! Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beman Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 παιδια εχετε ακουσει τιποτα για μερικο ασπρισμα της οθονης....οσο και φαινεται η κανονικη οθονη..και απο πανω ασπρο.... οχι μονιμα αλλα ερχετε που και που... το εκλεισα ..εβγαλα μπαταρια και ξανα ανοιγμα αλλα τιποτα... ερχετε παλι μονο του και ξαναχαλαει παλι τις πιο πολλες ωρες. ουτε απο χτυπημα ερχεται ουτε απο πιεση πληκρων η οθονης γνωριζει κανεις αυτη την βλαβη ?... Παράθεση Samsung Wave - Όχι απλά κύμα...Τσουνάμι ! για αυτο τρεξτε να σωθητε !!!................... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts