axileas42 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 To 750i γραφει μονο 10 δευτερα video? Ή εχει καποια ρυθμιση που το κανει απειρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 To 750i γραφει μονο 10 δευτερα video? Ή εχει καποια ρυθμιση που το κανει απειρο? Στις ρυθμισεις του βιντεο πας 'τροπος ληψης' και επιλεγεις 'υψηλη ποιοτητα βιντεο' και γραφεις βιντεο οσο η μνημη σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Υπάρχει patch ή άλλη μόντα για να επιτρέπει το κινητό το τρέξιμο πάνω από 1 java app ταυτόχρονα; Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Υπάρχει patch ή άλλη μόντα για να επιτρέπει το κινητό το τρέξιμο πάνω από 1 java app ταυτόχρονα; Τετοιο πραγμα δεν θα βρεις,εδω μια εφαρμογη τρεχει...και καμια φορα :food: κολλημα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 double post sorry. Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 geofil δεν εχω πιστωτικη..αλλου δεν μπορω να το βρω ?:X Φίλε μου αν δεν έχεις πιστωτική και δεν θες να περάσεις από το 9-volto ή κάποιο παρόμοιο κατάστημα τότε την λύση θα την βρεις εδώ. Είναι για κάπως ψαγμένους χρήστες και χρειάζεται προσοχή. Μπορείς να μετατρέψεις το κινητό σου W800 και συγχρόνως να ξεφορτωθείς το μενού της vodafone. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 παιδια εχω προβλημα...η καμερα του κ750 τωρα τελευταια βγαζει μια μαυρη κουκιδα σε καθε φωτογραφια,το ανοιξα να το καθαρισω αλλα δεν εφτιαξε εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει? Eδω ειναι μια φωτογραφια απο την καμερα του κινητου δειτε στην μεση την μαυρη κουκιδα http://img407.imageshack.us/img407/1756/2007072904341go8.th.jpg Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Την ώρα που φωτογραφίζεις φαίνεται στην οθόνη ή τη βγάζει μόνο στη φωτογραφία; Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 παιδια εχω προβλημα...η καμερα του κ750 τωρα τελευταια βγαζει μια μαυρη κουκιδα σε καθε φωτογραφια,το ανοιξα να το καθαρισω αλλα δεν εφτιαξε εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει? Eδω ειναι μια φωτογραφια απο την καμερα του κινητου δειτε στην μεση την μαυρη κουκιδα http://img407.imageshack.us/img407/1756/2007072904341go8.th.jpg Αυτο μοιαζει να ειναι κοκκος σκονης στον αισθητηρα.Οπως λεει κι ο nasos79 θα πρεπει ισως να το βλεπεις και στην προεπισκοπιση.Ειναι συχνο φαινομενο στις DSLR λογω της αλλαγης των φακων.Κανονικα ομως στις compact (σ'αυτην την κατηγορια ανηκουν και τα κινητα)ειναι σχεδον αδυνατο να συμβει, αφου ο αισθητηρας πρακτικα ειναι ερμητικα σφραγισμενος.Αν ομως συμβει, τοτε σε αντιθεση με τις DSLR που εχουν ειδικο προγραμμα γι'αυτο, δεν μπορεις να επεμβεις μονος σου αλλα πας στο service.Τωρα τι παιζει με τον καθαρισμο του αισθητηρα σε κινητο δεν ξερω γιατι δεν μου εχει ξανατυχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis_Naf Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Βρέ παιδιά έχω ένα Κ750Ι και αγόρασα ένα Β/ΤΗ το οποίο ενώ συνδέεται κανονικά δεν ακούγεται τιποτα.Με όλες τις άλλες μάρκες κινητών όμως δουλεύει κανονικά.Μήπως Ξέρει κανένας Τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 @alfa3delta Προφανώς είναι πιο εύκολο να τον αντικαταστήσουν από να τον καθαρίσουν. Αν είναι όντως κόκκος σκόνης. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Έχω ένα ολοκαίνουριο k750i και μία επίσης ολοκαίνουρια Sony Memory Stick Pro Duo HS 2GB... Τις δύο τελευταίες μέρες το κινητό παρουσίασε το εξής πρόβλημα συνολικά δύο φορές: Στα καλά του καθουμένου "χάνει" την κάρτα μνήμης. Σαν ένα μαγικό χέρι να την αφαιρεί... Μόλις το αντιλαμβάνομαι το κλείνω, βγάζω και ξαναβάζω την κάρτα, το ανοίγω και όλα καλά πάλι. Τι στο καλό είναι αυτό; Έχει κανείς καμιά ιδέα; Ευχαριστώ! Παράθεση Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 @alfa3delta Προφανώς είναι πιο εύκολο να τον αντικαταστήσουν από να τον καθαρίσουν. Αν είναι όντως κόκκος σκόνης. Ειμαι σχεδον σιγουρος πως προκειται για κοκκο σκονης γιατι μου το παρουσιαζουν συχνα και οι δυο DSLR που εχω και ειναι ακριβως ετσι.Αυτες βεβαια τις καθαριζω μονος μου,γεγονος που ειναι επιπονο και στοιχιζει.Φανταζομαι πως στο service θα ειναι πιο ακριβα, δεδομενης και της χρεωσης της εργασιας εκτος των καθαριστικων.Σε μια μηχανη ομως αξιζει τον κοπο.Σε ενα κινητο, εχεις δικιο, κοστιζει το ιδιο να τον αντικαταστησουν(δεν ξερω και αν μπορει να ανοιχτει γιατι μαλλον θα ειναι μασιφ ενας αισθητηρας τετοιου μεγεθους) ή ακομα να παρεις ενα καινουριο τηλεφωνο!!! Παντως μπορεις να χρησιμοποιησεις και το photoshop ή καποιο αντιστοιχο για να "σβηνεις' την κηλιδα σε καποιες φωτογραφιες που σε ενδιαφερουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Έχω ένα ολοκαίνουριο k750i και μία επίσης ολοκαίνουρια Sony Memory Stick Pro Duo HS 2GB... Τις δύο τελευταίες μέρες το κινητό παρουσίασε το εξής πρόβλημα συνολικά δύο φορές: Στα καλά του καθουμένου "χάνει" την κάρτα μνήμης. Σαν ένα μαγικό χέρι να την αφαιρεί... Μόλις το αντιλαμβάνομαι το κλείνω, βγάζω και ξαναβάζω την κάρτα, το ανοίγω και όλα καλά πάλι. Τι στο καλό είναι αυτό; Έχει κανείς καμιά ιδέα; Ευχαριστώ! Αυτο How_U_Doin μου ακουγεται σαν κακη επαφη της καρτας.Το εμφανιζει κι εμενα καμια φορα οταν βγαλω την καρτα και την ξαναβαλω μετα δεν την "βλεπει".Θελει λιγο καθαρισμα στις επαφες και ολα ενταξει.Αυτη η ατιμη η υγρασια... Πολλες μαλιστα φορες γινεται το ιδιο και με τον φορτιστη,δλδ δεν ξεκιναει φορτιση αν δεν τριψω πρωτα τις επαφες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 δηλαδη παιδια τι προτεινετε?Δοκιμασα χτες να ανοιξω το κινητο αλλα δεν ανοιγε και η καμερα,λογικα σκονη ειναι.Δυστυχως εχει τελειωσει η εγγυηση και δεν ξερω ποσο θα μου παρουν.Μηπως ξερει κανεις καποιο μαγαζι που να πουλαει καμερες μονο για να την αλλαξω μονος μου? Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Εγω προσωπικα φιλε snik θα ρωταγα στο service ποσο κοστιζει η αλλαγη καμερας και θα επραττα αναλογα με την απαντηση τους, δλδ με δεδομενο οτι αυτη τη στιγμη η αγορα καινουριου ειναι στα 160-170 ευρω(ισως και παρακατω αν ψαξεις)θα την αλλαζα αν μιλουσαμε για 50-60 ευρω, αλλιως ασυζητητι καινουριο και το παλιο καβα.Ολα αυτα βεβαια, το τονιζω, στην περιπτωση που σε ενδιαφερει τοσο πολυ σαν καμερα και οχι σαν τηλεφωνο.Θελω να πω οτι αν τραβας λιγες φωτογραφιες μπορεις να τις διορθωσεις με το εργαλειο clone του photoshop χωρις κοπο και να μην μπλεκεις ασκοπα με τα service.Αλλωστε ενα τηλεφωνο που το εχεις πανω απο 2 χρονια για να εχει ληξει η εγγυηση του μαλλον πλησιαζει η στιγμη για αντικατασταση(το ξερω το k750i ειναι αντικειμενο λατρειας αναντικαταστατο!!!).Προσωπικες αποψεις ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να αφαιρέσω το GPRS απ το κινητό? Υπάρχει κωδικός για hard reset της συσκευής όπως στα samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 δηλαδη παιδια τι προτεινετε?Δοκιμασα χτες να ανοιξω το κινητο αλλα δεν ανοιγε και η καμερα,λογικα σκονη ειναι.Δυστυχως εχει τελειωσει η εγγυηση και δεν ξερω ποσο θα μου παρουν.Μηπως ξερει κανεις καποιο μαγαζι που να πουλαει καμερες μονο για να την αλλαξω μονος μου? και θα τα καταφερεις να την αλλαξεις μονος σου :blink: καλυτερα πηγαινε το σε να μαγαζι να στο ανοιξουν και να στο φυσηξουν μεσα...και αν δεν καταφερεις κατι..παρε καινουργιο τηλεφωνο.δεν αξιζει ο κοπος να αλλαξεις την καμερα.βαζεις αλλα 100 ευρο και παιρνεις κ750ι του κουτιου ;) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να αφαιρέσω το GPRS απ το κινητό? Υπάρχει κωδικός για hard reset της συσκευής όπως στα samsung? Μενου--->ρυθμισεις---->συνδεσιμοτητα--->επικοινωνια δεδομενων--->προτιμωμενη υπηρεσια---->μονο Gsm. Επαναφορα ρυθμισεων στο κινητο (Hard reset) γινεται πατωντας τον κωδικο {0000}. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να αφαιρέσω το GPRS απ το κινητό? Κερδίζουμε κάτι, αν το κάνουμε αυτό; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 βρηκα εδω μια καμερα http://www.pds.com.gr/index.asp?mod=eshop_item&ID=51&p=4651# με 30 ευρω.Στο youtube βρηκα videakia που να ανοιγουν το κινητο και να το ξαναενωνουν...νομιζω οτι μπορω να το φτιαξω και μονος μου.Το κινητο δεν θελω να το αλλαξω γιατι δεν το εχω ουτε χρονο μου το εδωσε ενας φιλος μου οταν πηρε καινουριο...βασικα δεν θελω να το αλλαξω γιατι χτες πηρα μνημη και κατι ακουστικα εδωσα 65 ευρω για ολα αυτα οποτε δεν εχω παρα πολλα χρηματα αυτην την στιγμη.Μια αλλη λυση ειναι να παρω παλι ενα k750 μεσω της επιδοτησης της vodafone δινουν στον πατερα μου 140 ευρω οποτε αν τον ψησω βαζω αλλα 30 και περνω το k750 που νομιζω ειναι οτι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα. Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Μενου--->ρυθμισεις---->συνδεσιμοτητα--->επικοινωνια δεδομενων--->προτιμωμενη υπηρεσια---->μονο Gsm. Επαναφορα ρυθμισεων στο κινητο (Hard reset) γινεται πατωντας τον κωδικο {0000}. Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Κερδίζουμε κάτι, αν το κάνουμε αυτό; Κερδίζουμε ενέργεια στην αυτονομία της μπαταρίας άκουσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Μια αλλη λυση ειναι να παρω παλι ενα k750 μεσω της επιδοτησης της vodafone δινουν στον πατερα μου 140 ευρω οποτε αν τον ψησω βαζω αλλα 30 και περνω το k750 που νομιζω ειναι οτι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα. Θα το πάρεις δωρεάν με την επιδότηση που έχεις μέσω vodafone, καθότι το κινητό κοστίζει 145 ευρώ αυτή τη στιγμή και έχει και extra έκπτωση επειδή είναι vodafone live.;) Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoletos Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Βρε παιδιά ποιο απο τα δύο παρακάτω BLUETOOTH ADAPTER είναι το καλύτερο και ποιο αξιόπιστο?? Αν θα σας έλεγαν οτι σας κάνουν δώρο ένα απο τα 2 ποιό θα διαλέγατε??? Τα BLUETOOTH ADAPTER είναι: 1: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.803007 2: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616332 Ποιό αλλο θα μου προτείνατε πρώτης κλάσης απο ένα άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts