Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eμενα τελικα μου ειπαν ειναι καμμένη η πλακέτα, και μου το εδωσαν βιδες το κινητο πισω σχεδον σπασμενο, κ το ειχα μονο 3 ωρες πριν μου πεσει στην θαλασσα.

Κριμα.

Δεν επρεπε βεβαια να το σπασουν.

Παρηγγειλα αλλο κ750. Το ειχα παρει στα 130 ευρω σφραγισμενο.

Ελπιζω να μου το ξαναφερουν σε αυτα τα λεφτα.

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα ήθελα να ρωτήσω καποια πράγματα σχετικά με τη χρήση Bluetooth με το Κ750.

1. Ισχύει η προς τα πίσω συμβατότητα; Το Κ750 ειναι Bluetooth 1.1 η 1.2 νομίζω. Τα headset εκδοσης v2 είναι συμβατά ?

2. Εκτός απο το i-Tech Clip D και κάποια αλλα που ξεφεύγουν πάνω απο 100 ευρώ, υπάρχει κανενα headset με αναγνώριση κλήσης οπου δείχνει νούμερο και όνομα αυτου που σε καλεί.

3. Στη σελίδα της iTech για το Clip D , στη λίστα συμβατότητας δεν αναφέρει το Κ750 αλλα μόνο τα K610i K800i M600i W850i W880i.

Γιατι;;;;

Έχει κανεις το συγκεκριμένο headset? Δουλέυει καλά; Δουλέυει η αναγνώριση κλήσης;

Δέ λέει να δώσω μια 70αρα και να μη μου δουλεύει....σε μαγαζι που ρώτησα δεν ήξεραν για σίγουρα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Θα ήθελα να ρωτήσω καποια πράγματα σχετικά με τη χρήση Bluetooth με το Κ750.

1. Ισχύει η προς τα πίσω συμβατότητα; Το Κ750 ειναι Bluetooth 1.1 η 1.2 νομίζω. Τα headset εκδοσης v2 είναι συμβατά ?

2. Εκτός απο το i-Tech Clip D και κάποια αλλα που ξεφεύγουν πάνω απο 100 ευρώ, υπάρχει κανενα headset με αναγνώριση κλήσης οπου δείχνει νούμερο και όνομα αυτου που σε καλεί.

3. Στη σελίδα της iTech για το Clip D , στη λίστα συμβατότητας δεν αναφέρει το Κ750 αλλα μόνο τα K610i K800i M600i W850i W880i.

Γιατι;;;;

Έχει κανεις το συγκεκριμένο headset? Δουλέυει καλά; Δουλέυει η αναγνώριση κλήσης;

Δέ λέει να δώσω μια 70αρα και να μη μου δουλεύει....σε μαγαζι που ρώτησα δεν ήξεραν για σίγουρα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

douleyei kanonika kai vgazei kai ta onomata arkei o tilefwnikos sou katalogos na einai me grammatoseira abc i agliki alliws den tha vgazei tipota para mono arithmo.doulevei me oles tis ekdoseis twn k750 . nomizw omws oxi me live:O :blink:

:)

Aν και καθυστερημένα μιας και τα τελευταια 2 χρονια δεν ψαχτηκα για τηλέφωνο , το αγόρασα και εγώ πρίν κανα 2 μέρες το κ750 ,

Το τηλεφωνάκι αν και είναι κάποιας ηλικίας ''τα σπάει'' στην κυριολεξία και απο θέμα κάμερας εικόνα-βιντεο και απο θέμα ήχου και απο θέμα εξοπλισμού έχει τα πάντα !!

Ερώτησης ' , Εχει καταφέρει κανεις να το συγχρονίσει σε win xp pro x64 , ?

http://www.yamaha-motor-europe.com/Images/XT660X_tcm26-15493.JPG

douleyei kanonika kai vgazei kai ta onomata arkei o tilefwnikos sou katalogos na einai me grammatoseira abc i agliki alliws den tha vgazei tipota para mono arithmo.doulevei me oles tis ekdoseis twn k750 . nomizw omws oxi me live:O :blink:

To εχεις εσυ η το εχεις δει σε φίλο σου; Πάντως το εχεις δει οποτε ξέρεις σίγουρα οτι δουλεύει, σωστά;

Γιατι το οτι ειναι Βονταφον Λάιβ να επηρεάζει την αναγνώριση κλήσεων; Κουφό μου ακούγεται...

apo pou to pires 130?mporeis na mou peis giati endiaferomai?

Χαιρετώ το thread!! Θέλω κι εγώ να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό γιατί πραγματικά πιστεύω ότι για τα λεφτά του είναι έτη φωτός μπροστά από τα υπόλοιπα.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε που μπορώ να το βρω πιο φτηνά. Μέχρι στιγμής στο πλαίσιο το έχω βρει στα 164€. Έχετε εσείς κάποια καλύτερη ιδέα (αν και για μένα μια χαρά είναι και τα 164€ :) )

Ευχαριστώ!!

Lilly: Marshall, dinner's ready!

Marshal: Is there any for me?

Lilly: No, but it's your favourite!

apo pou to pires 130?mporeis na mou peis giati endiaferomai?

Παρομοίως!!:D

Paidia eimai kenourgios sto site antimetopizw ena problhma me to k750i prepei na exei xalasei to koumpaki pou bgazeis foto kai twra dn mporw na kanw tpt!Uparxei kapoia ruthmish na bgazw me allo kou mpi foto?A!kai kati allo h egguhsh exei lixei ti na kamw bohtheia!!!!!!!!

Χαιρετώ το thread!! Θέλω κι εγώ να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό γιατί πραγματικά πιστεύω ότι για τα λεφτά του είναι έτη φωτός μπροστά από τα υπόλοιπα.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε που μπορώ να το βρω πιο φτηνά. Μέχρι στιγμής στο πλαίσιο το έχω βρει στα 164€. Έχετε εσείς κάποια καλύτερη ιδέα (αν και για μένα μια χαρά είναι και τα 164€ :) )

Ευχαριστώ!!

Διαλεγεις και παιρνεις απο 145 μεχρι 198 ευρο!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μέσα απο το κρυφό μενού....εχει επιλογη για αυτη την ρυθμιση.

>*<<*<* ( Δεξιά-αστέρι / αριστερά , αριστερά-αστέρι / αριστερά-αστέρι ) εμφανίζει ένα κρυφό μενού με διάφορες επιλογές

Στο Κ750 δεν υπάρχει η επιλογή να μη φορτίζει απο USB.

Στο Κ750 δεν υπάρχει η επιλογή να μη φορτίζει απο USB.

To Ξερω..ουτε και στο w810i υπαρχει..απλα απαντησα στον φιλο παραπανω γενικοτερα,αφου στο αβαταρ δεν εχει ουτε καν κινητο :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

re paidia exwto k750 kai kamia fora otan paw na anoixo eikones i mp3 mou leei pos to anoigma einai adynato. etsi anagazomai na to sviso kai na to ksananikso gia na mporesei na anoiksei eikones kai mp3
Αν δε μπορεις να βοηθησεις....απλα ενοχλησε:lol:

re paidia exwto k750 kai kamia fora otan paw na anoixo eikones i mp3 mou leei pos to anoigma einai adynato. etsi anagazomai na to sviso kai na to ksananikso gia na mporesei na anoiksei eikones kai mp3

Τι καρτα μνημης εχεις? κανε και μια επαναφορα ρυθμισεων..να το φερεις σε αρχικη κατασταση το κινητο.αλλιως αν δεν "στρωσει" το πας για αναβαθμιση..και γινεται καινουργιο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην λέτε για bugs ρε παιδιά... περιμένετε να το αγοράσω και μετά πείτε ότι θέλετε! :p

Μην λέτε για bugs ρε παιδιά... περιμένετε να το αγοράσω και μετά πείτε ότι θέλετε! :p

Μην σε απασχολεί το πρόβλημα του φίλου. Πρώτη φορά αναφέρει κάποιος κάτι τέτοιο σε 467 σελίδες. Άρα είναι λίγο απίθανο να το πάθεις και εσύ.

Μην σε απασχολεί το πρόβλημα του φίλου. Πρώτη φορά αναφέρει κάποιος κάτι τέτοιο σε 467 σελίδες. Άρα είναι λίγο απίθανο να το πάθεις και εσύ.

Δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο απιθανο να το παθει κανεις.Μου εχει συμβει κι εμενα και μαλιστα με προεγκατεστημενο mp3 και παιχνιδι.Βεβαια το προβλημα λυνεται ευκολα οπως αναφερει και ο RAVER με μια επανεγκατασταση λογισμικου απο το service και ουτε γατα ουτε ζημια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ φίλε μου πρώτη φορά ακούω ή διαβάζω τέτοιο πρόβλημα σε Κ750.

Δεν έχω λόγο να μην σε πιστεύω βέβαια.

Και αφού λύνεται με μια αναβάθμιση, μικρό το κακό.

έχει κανείς ιδέα αν γίνεται καμια επεμβασούλα για να φτιάξουμε το περιβόητο joystick?το έχω ανοίξει 3 φορές το κινητό κ έχω καθαρίσει τα απιστευτα στρώματα σκόνης κ έκανε δουλειά μπορώ να πω...επίσης βαρέθηκα να το πηγαίνω για σερβις..4 φορες το έχω αλλάξει το joystick......!

έχει κανείς ιδέα αν γίνεται καμια επεμβασούλα για να φτιάξουμε το περιβόητο joystick?το έχω ανοίξει 3 φορές το κινητό κ έχω καθαρίσει τα απιστευτα στρώματα σκόνης κ έκανε δουλειά μπορώ να πω...επίσης βαρέθηκα να το πηγαίνω για σερβις..4 φορες το έχω αλλάξει το joystick......!

Σπρευ πεπιεσμενου αερα.αμα εχεις αλλαξει τοσσες φορες τον μοχλο...τοτε πρεπει να χαλαρωσεις λιγακι με το κινητο.δεν ειναι playstation :ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά, θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε...

σε καποια σελιδα (ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΙΑ), διαβαζω τεχνικα χαρακτηριστικά του Κ750 (Το οποίο διαθετω απο τοτε που κυκλοφορησε και ειμαι 100% ερικσονάκιας).

Λέει λοιπόν:

Εσωτερικη μνήμη 102 ΜΒ!!!

Ενώ δεν αναφέρει το ότι δέχεται κάρτα μνήμης.

Προφανώς πρόκειται για λάθος και αμέλεια αυτού που τα έγραψε, αλλά...αλλά, λέω τώρα εγω:

Υπάρχει μία, έστω μία στο τρισεκατομμύριο πιθανότητα να κυκλοφόρησε το αγαπημένο μας μοντέλο χωρις υποδοχή για κάρτα μνήμης και με εσωτ. μνήμη 102 ΜΒ;

Αν έχει δει κανείς κατι τέτοιο ας το γράψει, πράγμα φυσικά που αποκλείω, αλλά λεέω ΑΝ!

Ρε παιδιά, θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε...

σε καποια σελιδα (ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΙΑ), διαβαζω τεχνικα χαρακτηριστικά του Κ750 (Το οποίο διαθετω απο τοτε που κυκλοφορησε και ειμαι 100% ερικσονάκιας).

Λέει λοιπόν:

Εσωτερικη μνήμη 102 ΜΒ!!!

Ενώ δεν αναφέρει το ότι δέχεται κάρτα μνήμης.

Προφανώς πρόκειται για λάθος και αμέλεια αυτού που τα έγραψε, αλλά...αλλά, λέω τώρα εγω:

Υπάρχει μία, έστω μία στο τρισεκατομμύριο πιθανότητα να κυκλοφόρησε το αγαπημένο μας μοντέλο χωρις υποδοχή για κάρτα μνήμης και με εσωτ. μνήμη 102 ΜΒ;

Αν έχει δει κανείς κατι τέτοιο ας το γράψει, πράγμα φυσικά που αποκλείω, αλλά λεέω ΑΝ!

Υπάρχουν Xbox, Ps2 και πάει λέγοντας, τα οποία δεν έχουν τις προδιαγραφές της εταιρίας που τα έκανε. Υπάρχουν αρκετοί σε αυτόν τον πλανήτη που φέρουν τα πάνω,... κάτω. Μπορεί να είδες μια τέτοια σελίδα ;)

Έχω δει ίδια κινητά σε διάφορες σελίδες τα οποία έχουν διαφορετικά details. (δεν αναφέρομαι σε κινητά που έγιναν για διαφορετικά regions).

Οπότε... άστο.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Κατά πάσα πιθανότητα.

Όχι ότι το ψάχνουν και πολύ. Το έχω δει και εγώ για διάφορα κινητά. Ακόμα και στο site της Vodafone και στου Γερμανού.

Λάθος χαρακτηριστικά, λάθος μεγαπίξελ στην κάμερα κλπ. Μάλλον μερικές φορές κάνουν copy-paste τα χαρακτηριστικά χωρίς να καν να τα τσεκάρουν.

• The title was changed to Sony Ericsson K750i