leo06 Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Σε άλλη συσκευή η κάρτα σιμ κάλεσε κανονικά τον αριθμό του σπιτιού μου Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασες με άλλο dialer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Δοκίμασες με άλλο dialer?Έγινε και με αυτό Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Έγινε και με αυτό Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάρε backup ότι σου χρειάζεται από αρχεία και κάνε reset. Αλλά μετά μην κάνεις επαναφορά από google backup, ξεκίνα από το μηδέν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Καλημέρα Έλληνες χρόνια πολλά!!!! Android 11!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Καλημέρα Έλληνες χρόνια πολλά!!!! Android 11!! Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Ποιο μοντέλο έχεις; Έχω το 1900 με περασμένη όμως την ευρωπαϊκή Ρομ,και γενικά τελευταία δεν πολυπαιρνω αναβαθμίσεις,ούτε καν με το oxygen updater. Προηγουμενως λάμβανα κανονικά τις αναβαθμίσεις,μέχρι τον Δεκέμβριο περίπου. Δεν έχω πειράξει κάτι στην συσκευή..όλα στοκ. Αναγκαστικά κατέβασα την open beta 4 μέσω του Oneplus forum κι έτσι την πέρασα τοπικά στη συσκευή μου. Προς το παρόν δεν έχω λάβει ειδοποίηση για την stock 11. Μήπως γνωρίζεις τι μπορεί να παίζει με το μοντέλο μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_kostas Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Σε ένα σχετικό άρθρο στο oxygen updater λέει ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το rollout για τα ευρωπαϊκά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Ποιο μοντέλο έχεις; Έχω το 1900 με περασμένη όμως την ευρωπαϊκή Ρομ,και γενικά τελευταία δεν πολυπαιρνω αναβαθμίσεις,ούτε καν με το oxygen updater. Προηγουμενως λάμβανα κανονικά τις αναβαθμίσεις,μέχρι τον Δεκέμβριο περίπου. Δεν έχω πειράξει κάτι στην συσκευή..όλα στοκ. Αναγκαστικά κατέβασα την open beta 4 μέσω του Oneplus forum κι έτσι την πέρασα τοπικά στη συσκευή μου. Προς το παρόν δεν έχω λάβει ειδοποίηση για την stock 11. Μήπως γνωρίζεις τι μπορεί να παίζει με το μοντέλο μου;έχω κ εγω το 1900 φίλε με global rom.... η ευρωπαϊκή ρομ αργεί λίγο παραπάνω δυστυχώς. Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Everlast73 Δημ. March 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2021 Ήρθε το πολυαναμενόμενο Android 11 και έχει αλλάξει αρκετά πράγματα και πρώτα πρώτα βλέπω η μπαταρία κάνει καλύτερη εξοικονόμηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_kostas Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Ήρθε το πολυαναμενόμενο Android 11 και έχει αλλάξει αρκετά πράγματα και πρώτα πρώτα βλέπω η μπαταρία κάνει καλύτερη εξοικονόμηση Έκανες και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Εμένα προς το παρόν φαίνεται να καταναλώνει περισσότερη μπαταρία και μου δείχνει συχνά πυκνά οτι το wi-fi έχει θεματάκια. Όταν βρω χρόνο σκέφτομαι να κάνω και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Everlast73 Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Όχι δεν έχω κάνει εργοστασιακές ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Έκανες και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Εμένα προς το παρόν φαίνεται να καταναλώνει περισσότερη μπαταρία και μου δείχνει συχνά πυκνά οτι το wi-fi έχει θεματάκια. Όταν βρω χρόνο σκέφτομαι να κάνω και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως στρώσει. πρωτα περναμε την 11 και μετα επαναφορα εργοστσικων;back up με πιο τροπο παιρνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 (edited) Ήρθε update OTA και στην ευρωπαϊκή ρομ το Oxygen 11. Edit: Μάλλον αφαίρεσαν το "μαμά" widget του καιρού. Το παρατηρήσατε και εσείς; Edited March 30, 2021 by kosmasdel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. March 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2021 Κατέβασα το Diagnose για έλεγχο της μπαταρίας, apk ήταν, έγινε εγκατάσταση,δεν φαίνεται πουθενά η εφαρμογή, ούτε ανοίγει Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsiKotsi Δημ. April 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2021 Παιδιά επειδή λέω να αναβαθμίσω με το oxygen updater σε android 11, έχετε δει τίποτα στραβό όσοι έχετε αναβαθμίσει; Να προχωρήσω η όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2021 Παιδιά επειδή λέω να αναβαθμίσω με το oxygen updater σε android 11, έχετε δει τίποτα στραβό όσοι έχετε αναβαθμίσει; Να προχωρήσω η όχι;μπορείς να το βαλεις φιλε κ με το νεο update σε 11.0.0.2 εγινε ακόμα πιο σταθερό Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. April 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2021 Πέρασα το 11 και θα πρέπει να κάνω επαναφορά; Ή υπάρχει και άλλος τρόπος να μην χάσω τις φωτό; Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 Πέρασα το 11 και θα πρέπει να κάνω επαναφορά; Ή υπάρχει και άλλος τρόπος να μην χάσω τις φωτό; Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ειναι συγχρονισμενες με τον λογ. Google ? Αν ειναι τοτε δεν χανεται τιποτα θα τις βρεις ολες (photos + videos) στην εφαρμογη google photo Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsiKotsi Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 Πέρασα το 11 και θα πρέπει να κάνω επαναφορά; Ή υπάρχει και άλλος τρόπος να μην χάσω τις φωτό; Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν βλέπω το λόγο να κάνεις επαναφορά, εκτός κι αν έχεις κάποιο πρόβλημα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πήγα να το κάνω ροοτ και παραλίγο να το μπρικαρω, δεν ήξερα ότι δεν γίνεται με τον κλασικό τρόπο στο ανδροιντ 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Νέο update με πολλά fix!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsiKotsi Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 (edited) Νέο update με πολλά fix!! Άλλαξε τίποτα προς το καλύτερο; Edited May 23, 2021 by TsiKotsi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Άλλαξε τίποτα προς το καλύτερο;πιο ομαλό κ σφαίρα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsiKotsi Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 πιο ομαλό κ σφαίρα Από μπαταρία τι λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Από μπαταρία τι λέει;σταθερα κανένα πρόβλημα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsiKotsi Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 σταθερα κανένα πρόβλημα Νάσαι καλά φίλε μου προχωράω ακάθεκτος ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Μετα απο αρκετο καιρο,κι ενω ειχα δοκιμασει την beta εκδοση της 11,η οποια ειχε τα θεματακια της τοσο σε αυτονομια αλλα και γενικα στη χρηση της συσκευης,και τελικα επανηλθα στην 10,ειπα να δοκιμασω την σταθερη εκδοση της 11.0.1.1. Μετα απο 2 μερες χρησης οφειλω να ομολογησω οτι οντως η συσκευη πεταει,χωρις το παραμικρο θεμα μεχρι στιγμης. Ειδικα στο κομματι αυτονομια,θα ελεγα οτι τουλαχιστον τωρα στην αρχη,η πτωση μπαταριας σε κατασταση αναμονης,ειναι σε καλυτερα επιπεδα απο την 10. Φυσικα μπορει να επαιξε ρολο το οτι αμεσως μετα την εγκατασταση εκανα wipe cache προληπτικα. Γενικα παντως δειχνει οτι αξιζει η μεταβαση,κι απλα απο τις λειτουργιες που αλλαξαν και με ξενιζει ειναι η αφαιρεση της δημιουργιας screenshot μεσω του power button,αλλα συνηθιζεται νομιζω. Αυτα απο εμενα ως πρωτεε εντυπωσεις. Αν κατα την πορεια παρατηρησω κατι αλλο,θα επανελθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts