celtic1453 Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Παιδιά έχει ενεργοποιήσει κανείς τις ανέπαφες πληρωμές με κάρτα με nfc και αν ναι πως;Ναι μια χαρά δουλεύει Κατεβάζεις το αντίστοιχο τραπεζικό ΑΡΡ και ακολουθείς οδηγίες Sent from my GM1900 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Σκέφτομαι να το δώσω Μαζί με 3 θήκες αχρησιμοποίητες ζελατίνες, γνήσιους usb high fi adaptors κτλ Αν κάποιος θέλει πληροφορίες εντός Sent from my GM1900 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsiKotsi Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 έχω το winbank mobile, δε βλέπω κάποια ρύθμιση εσύ ποια χρησιμοποιείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 έχω το winbank mobile, δε βλέπω κάποια ρύθμιση εσύ ποια χρησιμοποιείς?Μόνο η Alpha έχει εφαρμογή πια Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Παιδιά καλησπέρα . Οποίος είναι από Ηράκλειο κ ενδιαφέρεται για ανταλλαγή με αιφον χ dm me . Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Καλημέρα. Ποιο είναι ένα λογικό ποσοστό μπαταρίας να χάνει στη διάρκεια της νύχτας; 6-7 ώρες κ πως έχετε ρυθμισμένο τον τύπο δικτύου;; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Everlast73 Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Κατέβασα από το oneplus.com το ευρωπαϊκό firmware και μου το πέρασε χωρίς να έχω κάνειroot το κινητό.Ειναι δυνατον;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Κατέβασα από το oneplus.com το ευρωπαϊκό firmware και μου το πέρασε χωρίς να έχω κάνειroot το κινητό.Ειναι δυνατον;; Γιατί να κάνεις ρουτ? Official firmware είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Everlast73 Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Δεν γνωρίζω από αυτά και ρωτάω για να μην έκανα καμία πατάτα.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Everlast73 Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Συγγνώμη μάλλον δεν τα είπα σωστά.Εχω το κινητό Με την global rom και του κατέβασα την ευρωπαϊκή και την πήρε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Συγγνώμη μάλλον δεν τα είπα σωστά.Εχω το κινητό Με την global rom και του κατέβασα την ευρωπαϊκή και την πήρεΝαι δεν αλλάζει κάτι. Απλά θα παίρνεις ota τις ευρωπαϊκές. Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Everlast73 Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Τώρα που πέρασε την Ευρωπαϊκή είναι καλύτερα από την global; Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Μπορεί να δέχεται τα updates πιο νωρίς, μπορεί και πιο αργά από την global. Η συσκευή με τι firmware του ήρθε στα χέρια; Η μάλλον το κουτί τι αναφέρει; Global η EU; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Everlast73 Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Εμένα global τώρα το βλέπω πιο αέρινο και τρέχει καλύτερα τα βίντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Πιο αργά έρχονται οι ενημερωσεις στην EU Ρομ. Αυτό διαπίστωσα από τις αρχές του έτους που άλλαξα την global με την EU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Πιο αργά έρχονται οι ενημερωσεις στην EU Ρομ. Αυτό διαπίστωσα από τις αρχές του έτους που άλλαξα την global με την EUΌπως και τώρα με την 10.0.5 που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει για τα 7/7 Pro. Αντίθετα η ινδική και global, έχει κυκλοφορήσει δύο τρεις μερρς. Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Όπως και τώρα με την 10.0.5 που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει για τα 7/7 Pro. Αντίθετα η ινδική και global, έχει κυκλοφορήσει δύο τρεις μερρς. Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εντωμεταξυ δεν κατάλαβα γιατί έχουν διαφορετικη αρίθμηση η global με την EU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Εντωμεταξυ δεν κατάλαβα γιατί έχουν διαφορετικη αρίθμηση η global με την EU.Δε γνωρίζω ακριβώς. Ίσως έχει να κάνει με κάποιους παρόχους του εξωτερικού που δεν έχουμε στην Ευρώπη. Η ίσως με κάποιους περιορισμούς η νομοθεσίες, που μπορεί να έχουν στην Ινδία και σε κάποιες άλλες περιοχές του κόσμου, που δεν ισχύουν εδώ. Επίσης οι global νομίζω έχουν και περισσότερο bloateare απ'οτι οι ευρωπαϊκές. Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spanop Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 oxygen updater μπορεις ν κατεβασεις με ασφαλεια την 10.0.5 ,την εχω ηδη κατεβασει απο χθες πρωι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Όταν στο κινητό έχω συνδεδεμένα ακουστικά (είτε ενσύρματα είτε bluetooth) οι ήχοι ειδοποιήσεων από messenger, viber και whats app ακούγονται μόνο μέσω των ακουστικών και όχι από τα ηχεία οπότε είναι σαν να έχω το κινητό στην σίγαση αν δεν φοράω τα ακουστικά. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Λογικά έχεις επιλεγμένη την επιλογή να ακούγεται ο ήχος πολυμέσων μέσω της συσκευής bluetooth.Έλεγξε το πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις bluetooth, γρανάζι δίπλα στη συσκευή που έχεις συνδεδεμένη και ξετίκαρε τον ήχο πολυμέσων. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 7, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Λογικά έχεις επιλεγμένη την επιλογή να ακούγεται ο ήχος πολυμέσων μέσω της συσκευής bluetooth.Έλεγξε το πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις bluetooth, γρανάζι δίπλα στη συσκευή που έχεις συνδεδεμένη και ξετίκαρε τον ήχο πολυμέσων.Αυτό δεν αποτελεί λύση διότι αν θες να ακούσεις πχ μουσική πρέπει να το ξανά τικαρεις. Ανοιξε κλείσε είναι ημίμετρο. Γενικότερα από Android 9 και έπειτα δεν σου δίνεται η δυνατότητα από Google επιλογή οταν φοράς ακουστικά να ακούς την ειδοποίηση και από τη συσκευή ταυτόχρονα παρά μόνο τα ακουστικά. Η μόνη αξιόπιστη λύση είναι μέσω Tasker που όμως βαβούρα η όλη φάση. Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Παιδιά δεν ισχύει αυτό που λέτε με το bluetooth. Ακούγονται κανονικά οι ειδοποιήσεις από το ηχείο του κινητού ακόμα και αν ο ήχος των πολυμέσων ακούγεται από το bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 7, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 (edited) Έχει κάποιες πρόσθετες επιλογές σε OOS σε sound settings, δεν τις έχω δοκιμάσει αν κάποιες από αυτές κάνουν αυτή τη δουλειά. Τώρα είμαι με custom rom και δεν μπορώ βγάλω screenshot αλλά μπορεί οποιοδήποτε να τις βρει και παίξει με μια από τις 3 επιλογές έχει να δει αν επιλέγοντας μια από αυτές δίνει την δυνατότητα αυτή διότι by default δεν παίζει και αυτό τσεκαρισμένο όχι μόνο σε OnePlus αλλά και Sammy(note 10 plus) και xiaomi(mi mix 3) που δούλεψα τελευταίο τρίμηνο. Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk Edited April 7, 2020 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts