asot Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 που έχεις μπλέξει...... ισως κατι έχεις πειράξει εμένα ειναι dark κανονικά όπως πριν Εχεις επιλεγμένο επίσης το "σκουρο" θέμα από παραμετροποιηση, χωρίς καποια άλλη αλλαγή? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Εχεις επιλεγμένο επίσης το "σκουρο" θέμα από παραμετροποιηση, χωρίς καποια άλλη αλλαγή?ναι καμια άλλη κ επιλεγμένο το σκούρο Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Καλημέρα! Όσοι έχετε ευρωπαϊκή ρομ (GB57BA) έχετε και εσείς μείνει σε version 10.0.3 ; Αργούν να δοθούν updates στην ευρωπαϊκή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Ακόμα πιο αέρινο το κινητό με την αναβάθμιση. Μπράβο. Sent from my GM1900 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Καλημέρα! Όσοι έχετε ευρωπαϊκή ρομ (GB57BA) έχετε και εσείς μείνει σε version 10.0.3 ; Αργούν να δοθούν updates στην ευρωπαϊκή;Δοκίμασες με το oxygen updater? Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsiKotsi Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Παιδιά να κάνω δύο ερωτήσεις μήπως γνωρίζετε; 1. Με ενεργοποιημένη την αναμονή κλήσης, όταν μιλάω στο τηλέφωνο και με παίρνει κάποιος άλλος το τηλ. κλεινει τον πρώτο συνομιλιτη και μου χτυπάει κανονικά λες και δε μίλαγα με κανέναν. Είναι κάποιο bug ή κάποια ρύθμιση στις ειδοποιήσεις; 2. Πριν πάρω το τηλ. ήμουν με Android 5 και έπαιρνα ειδοποιήσεις για ανεπιθύμητα email τώρα τίποτα, συμβαίνει και σε εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Παιδιά να κάνω δύο ερωτήσεις μήπως γνωρίζετε; 1. Με ενεργοποιημένη την αναμονή κλήσης, όταν μιλάω στο τηλέφωνο και με παίρνει κάποιος άλλος το τηλ. κλεινει τον πρώτο συνομιλιτη και μου χτυπάει κανονικά λες και δε μίλαγα με κανέναν. Είναι κάποιο bug ή κάποια ρύθμιση στις ειδοποιήσεις; 2. Πριν πάρω το τηλ. ήμουν με Android 5 και έπαιρνα ειδοποιήσεις για ανεπιθύμητα email τώρα τίποτα, συμβαίνει και σε εσάς;Στο ένα έχω και εγώ θέμα. Απενεργοποιήστε την αναμονή κλήσεως. Για το 2 δεν ξέρω. Sent from my GM1900 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Παιδιά να κάνω δύο ερωτήσεις μήπως γνωρίζετε; 1. Με ενεργοποιημένη την αναμονή κλήσης, όταν μιλάω στο τηλέφωνο και με παίρνει κάποιος άλλος το τηλ. κλεινει τον πρώτο συνομιλιτη και μου χτυπάει κανονικά λες και δε μίλαγα με κανέναν. Είναι κάποιο bug ή κάποια ρύθμιση στις ειδοποιήσεις; 2. Πριν πάρω το τηλ. ήμουν με Android 5 και έπαιρνα ειδοποιήσεις για ανεπιθύμητα email τώρα τίποτα, συμβαίνει και σε εσάς; Όχι.Υπαρχει η επιλογή κανονικά στο Gmail και πάνε εκεί τα ανεπιθύμητα αν αυτό εννοείς.. https://postimg.cc/gallery/1utyesvn2/ Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsiKotsi Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Όχι εννοώ οτι όταν λαμβάνω ένα ανεπιθύμητο email δεν παίρνω καμία ειδοποίηση όπως ας πούμε με τα εισερχόμενα. ξέρω δεν είναι τόσο σημαντικό αλλά καμία φορά περιμένεις ένα email και αυτό πάει για κάποιο λόγο στα ανεπιθύμητα, και νομίζεις ότι δεν έχει έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 19, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Όχι εννοώ οτι όταν λαμβάνω ένα ανεπιθύμητο email δεν παίρνω καμία ειδοποίηση όπως ας πούμε με τα εισερχόμενα. ξέρω δεν είναι τόσο σημαντικό αλλά καμία φορά περιμένεις ένα email και αυτό πάει για κάποιο λόγο στα ανεπιθύμητα, και νομίζεις ότι δεν έχει έρθει. Πήγαινε ρυθμίσεις email account και όρισε spam mail ως priority και έτσι θα τα λαμβάνεις κανονικά όπως όλα τα άλλα. Έτσι κάνω εγω με aqua Mail pro και δεν χάνω ποτέ τίποτα. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Καλημέρα. Αν κάποιος έχει τη sandstone ή/και κάποιο γυαλί κ δεν τα χρειάζεται ας μου στείλει ένα μήνυμα. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Πολλή ησυχία! Ή το κινητό είναι απροβλημάτιστο ή δεν το έχουμε πολλοί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Πολλή ησυχία! Ή το κινητό είναι απροβλημάτιστο ή δεν το έχουμε πολλοί! πρωτη φορα σε τετοιο κινητο,παει σφαιρα,απροβληματιστο. θεωρω οτι αν δε το σκαλιζεις....παει σφαιρα. και φυσικα δεν το φορτωνουμε με αχρηστες εφαρμογες και ειδικα με αυτες που λειτουργουν στο παρασκηνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikoos Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Καλησπέρα στη παρέα..Το κινητό έχει ιδανικό μέγεθος κ βάρος ,πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, καμεραρα, μπαταρία για όλη τη μέρα και φυσικά το λειτουργικό του..Μέχρι το Νοέμβριο πάμε Μ αυτό.Μετα βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Πολλή ησυχία! Ή το κινητό είναι απροβλημάτιστο ή δεν το έχουμε πολλοί! Ξεκάθαρα το 1ο! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Το καλύτερο κινητό στα 370€ Sent from my GM1900 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Το κινητό είναι απίθανο στην καθημερινή του χρήση. Για μένα δεν του λείπει τίποτα απολύτως! Στα λεφτά που κοστίζει πάντα μιλάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Λίγο η μπαταρία ψιλοπεφτει τελευταία Sent from my GM1900 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 (edited) Καλημέρα. Στο messenger lite δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις αριθμητικές για αδιάβατα μηνύματα. Ξέρετε η κουκίδα με τον αριθμό αδιαβαστων. Έχω Nova launcher. Γιατί; Σε άλλες εφαρμογές π.χ. viber είναι κομπλέ. Ευχαριστώ πολύ. Άκυρο. Το έφτιαξα. Κάτι δεν είχα ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις της εφαρμογής! Edited March 22, 2020 by spirospatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν το παρατήρησα τώρα ή τώρα άλλαξε αλλά η native εφαρμογή για sms δεν υποστηρίζει 160 χαρακτήρες (μιλάω για ελληνικά κεφαλαία είτε πεζά). Μπορεί να αλλάξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν το παρατήρησα τώρα ή τώρα άλλαξε αλλά η native εφαρμογή για sms δεν υποστηρίζει 160 χαρακτήρες (μιλάω για ελληνικά κεφαλαία είτε πεζά). Μπορεί να αλλάξει;Η μαμά εφαρμογή για SMS στα OnePlus ποτέ δεν υποστήριζε 160 χαρακτήρες. Όλοι χρησιμοποιούμε κάποιο άλλο app για SMS. Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Η μαμά εφαρμογή για SMS στα OnePlus ποτέ δεν υποστήριζε 160 χαρακτήρες. Όλοι χρησιμοποιούμε κάποιο άλλο app για SMS. Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Α οκ δεν το ήξερα. Εντωμεταξύ δεν έχει καν ρυθμίσεις, είναι πολύ λιτές. Έχεις κάποιο app να προτείνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Α οκ δεν το ήξερα. Εντωμεταξύ δεν έχει καν ρυθμίσεις, είναι πολύ λιτές. Έχεις κάποιο app να προτείνεις;Εγώ χρησιμοποιώ το Android messages της Google. Υπάρχουν ένα σωρό εναλλακτικές όμως στο play store. Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Νεα ενημέρωση 10.3.2 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsiKotsi Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Παιδιά έχει ενεργοποιήσει κανείς τις ανέπαφες πληρωμές με κάρτα με nfc και αν ναι πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts