aleka_gates Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 auto stin kozani pou lete einai kainourio tmima k simera oli mera epsaxna plirofories gi'auto.einai poli endiaferon tmima alla epeidi einai kainourio den kserume katholu basi...opote mporeis na einai apo 15-19(leme tora) exei poli endiaferonta mathimata peripou idia dld me auta pou kanun k oi mixanologoi H/Y stin patra peripou panta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Το τμημα Μηχανικων Η/Υ και Τηλεπικοινωνιων ( Κοζανη ) ειναι ενα νεο τμημα που ξεκινα απο φεοτς τη λειτουργια του και αρχικα μου φανηκε πολυ ενδιαφερον αλλα σημερα πηγα στα ΚΕΣΥΠ και μου ειπαν πως δεν υπαρχουν προοπτικες για να βρω δουλεια στη Θεσσαλονικη ως αποφοιτος αυτης της σχολης ελεω μιας παρομοιας σχολης που υπαρχει στη Θεσσαλονικη και θα βρω δουλεια μονο αν μεινω για παντα στη Κοζανη . Αυτο πραγματι με εκανε να στραφω προς τις δυο αλλες επιλογες που ανεφερα παραπανω . Παντως για οσους μενουν στη Κοζανη ή γυρω απο αυτη ειναι μια πολυ καλη επιλογη . Οσο για τις βασεις τι να πω αλλοι λενει 15000 μορια αλλοι 17000 μορια δεν ξερω . Παντως το τμημα Μαρκετινγκ και Διοικησης ( Εδεσσα ) μου το προτειναν ως ενα πολυ καλο τμημα με αμεση επαγγελματικη αποκατασταση . Εσεις τι λετε ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Καλημερα σε ολους . Εφτασε η ωρα να παραδωσουμε το μηχανογραφικο και βρισκομαι αναμεσα σε δυο σχολες ως εναλλακτικη επιλογη της σχολης Οικονομικων Επιστημων στο Α.Π.Θ. . Αυτες ειναι οι 1. Διοικησης Τεχνολογιων ( Ναουσα ) και 2. Μαρκετινγκ και Διοικησης ( Εδεσσα ) Τι προτεινετε , αν ειναι κανεις φοιτητης σε αυτες τις σχολες να δωσει πληροφοριες για τις σχολες αυτες . Απο το 4ο πεδιο ακομη εχω υπ'οψην μου το τμημα Μηχανικων Η/Υ και Τηλεπικοινωνιων ( Κοζανη ) . Φίλε είμαι από Νάουσα, και έχω μιλήσει με τους φοιτητές εδώ..όλοι είναι πολλοί ευχαριστημένοι από την επιλογή τους, η σχολή πετάει,το κόστος ζωής για έναν φοιτητή εδώ είναι σχετικά χαμηλότερο από τις άλλες πόλεις..γενικά ειναι καλή επιλογή.. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 den ksero k ego pantos eimai poli mperdemeni ti deutera dinume mixanografika k den exo apofasisei metaksu paragogis k dioikisis(ksanthi) k pliroforikis k tilepikoinonion (kozani). k ego exo akousei oti i sxoli sti naousa einai kali alla den pao me tpt giati eimai poli konta mu.meno beroia.mono gi'auto to logo tin exo aporripsei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpanos Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Αύριο πρέπει να παραδώσω το μηχανογραφικό και ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Έβγαλα 15650 μόρια στο 2 και 4 επιστημονικό πεδίο και ενδιαφέρομαι κυρίως για τον τομέα της πληροφορικής. Οι σχολές που με ενδιαφέρουν και είναι εκεί κοντά στο βαθμό μου (σύμφωνα με τις περσινές βάσεις) είναι: Επιστήμης υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) Πληροφορικής Ιονίου (Κέρκυρα) Επιστήμης και τεχνολογίας υπολογιστών Πελοποννήσου (Τρίπολη) Φυσικής Αθήνας Μηχανικών Πληροφοριακών Και Επικοινωνιακών συστημάτων Αιγαίου Επιστήμης και τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών Πελοποννήσου (Τρίπολη) Φυσικής Θεσσαλονίκης Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων Παν Πειραιά Φυσικής Πάτρας Θέλω να μου πείτε με ποία σειρά θα τις βάζατε χρησιμοποιώντας τα παρακάτω κριτήρια: ->ποίο τμήμα είναι πιο οργανωμένο ->από ποίο έχεις περισσότερες πιθανότητες να σε πάρουν για μεταπτυχιακό ->ποίο είναι έτσι ποίο γνωστό και προτιμάται στην αγορά εργασίας ->ποίο σας γεμίζει το μάτι ->όποιο άλλο κριτήριο έχετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeiramatoZwo Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Η πληροφορική Ιονίου θα έμπαινε προς τα κάτω, λόγο ότι είναι νέο τμήμα και έχουν συνολικά πρόβλημα εγκαταστάσεων. Το τμήμα της Κρήτης είναι πραγματικά καλό, βάλτο πρώτο. Το τμήμα ψηφιακών είναι καλό για την βάση του. Εγώ στον Πειραιά έχω δεί να γίνονται αρκετά καλές προσπάθειες, αλλά έχει και την Διδακτική μέσα που ψιλοσπάει την εξειδίκευση στην Πληροφορική. Τώρα τις φυσικές... θα τις απεύφευγα. Βλέπω ότι δεν έχεις βάλει ΤΕΙ μέσα στην λίστα... το ΤΕΙ πληροφορικής στην Αθήνα και το τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων (κάπως έτσι) στο ΤΕΙ Πειραιά είναι αρκετά καλά και ενδεχομένως ποιό σίγουρα από κάποια χαμηλόβαθμα πανεπιστημιακά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpanos Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Α! Να ξεκαθαρίσω ότι κυρίως υπολογιστές θέλω να σπουδάσω αλλά τις σχολές που ήθελα (Η/Μ, Μ/Η, Πληροφορική αθήνας/θεσσαλονίκης) δεν τις πιάνω οπότε σκέφτομαι το εξής: αν οι σχολές που έχουν σχέση με τους υπολογιστές, στις οποίες περνάω, δεν είναι καλές (κοινώς μάπα), να βάλω το φυσικό που και σχετικά καλό τμήμα είναι και η φυσική μου αρέσει (περισσότερο πάντως μου αρέσει ο τομέας της πληροφορικής - έχω χοντρό κόλλημα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpanos Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Δεν ξέρω ρε γαμώτο. Να πάω σε ΤΕΙ τη στιγμή που πιάνω ΑΕΙ? Σκέφτομαι να τα βάλω πρώτα τα ΑΕΙ και μετά τα ΤΕΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeiramatoZwo Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Τώρα να σε ενημερώσω ότι το Μαθηματικό Πάτρας έχει εξειδίκευση Υπολογιστών από το δεύτερο έτος. Επίσης καλό να σου αρέσει η φυσική... αλλά αφού προτιμάς πληροφορική ποιά η λογική να πας ντε και καλά σε πανεπιστήμιο... για να έχεις να λες για prestige ότι είσαι πανεπιστήμιο και όχι σε ένα ποταπό ΤΕΙ; It's your choice... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Απο που εισαι ? Εγω επειδη ειμαι απο Θεσσαλονικη και με ενδιαφερουν οι Η/Υ και οι οικονομικες σχολες εβαλα τις σχολες μεταξυ αλλων ως εξης 1. Οικονομικων επιστημων ΑΠΘ , 2. Τμημα διοικησης Τεχνολογιας ( Ναουσα ) το οποιο συνδυαζει οικονομικες σπουδες και σπουδες στο τομεα των Ψηφιακων συστηματων και των Τηλεπικοινωνιων . Γενικα ειναι νεο τμημα ( 2η χρονια λειτουργει ) αλλα μου φανηκε πολυ ενδιαφερον . 3. Μαρκετινγκ και Διοικησης ( Εδεσσα ) και 4. Πληροφορικη ΤΕΙ Θεσσαλονικης . Εβγαλα πειπου 15000 μορια στο 4ο πεδιο και 15900 στο 5ο πεδιο . Εγω το εδωσα ήδη το μηχανογραφικο μου εσεις αυριο ? καλη επιτυχια . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Το θέμα του ilpanos μεταφέρθηκε εδώ, για να τα έχουμε όλα μαζεμένα. Παρακαλώ συνχίστε την κουβέντα εδώ και καλή επιτυχία σε όλους! :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpanos Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Το δικό μου μηχανογραφικό φεύγει αύριο πρωί πρωί (καλά όχι και χαράματα :) ). Γι' αυτό πείτε μου σήμερα ότι είναι να μου πείτε. Όταν λες για το μαθηματικό πάτρας ότι έχει εξειδίκευση υπολογιστών από το δεύτερο έτος, για τι είδους εξειδίκευση μιλάμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeiramatoZwo Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Δεν ξέρω ρε γαμώτο. Να πάω σε ΤΕΙ τη στιγμή που πιάνω ΑΕΙ? Σκέφτομαι να τα βάλω πρώτα τα ΑΕΙ και μετά τα ΤΕΙ Τρομερό λάθος να επιλέξεις μια σχολή "επειδή είναι ΑΕΙ" και όχι επειδή πραγματικά σου αρέσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Hi παιδιά. Έχω τρομερό πρόβλημα. Θελω άμεση βοήθεια. Έχω 16950 μόρια στο 4ο πεδίο και έλεγα να δηλώσω χημικών μηχανικών θεσσαλονίκης αλλά ακούω οτι δεν έχει πολύ δουλειά. Ξερει κανείς τίποτα για την αποκατάσταση που έχει; Επίσης έχετε να μου προτείνεται κάποια σχολη με αυτα τα μόρια ή λιγο πιο πάνω(ας ελπίσουμε οτι θα πέσουν οι βάσεις) στο 4ο πεδίο ή κάποια σχολη στο 3ο πεδίο με 18100 μόρια; (οι σχολές να είναι στη θεσσαλονίκη plz Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 gia sas, thn paraskevh prepei na katatheso to mixanografiko mu kai parolo p exo milisei me arketus kathigites mu kai exume katalixei kapu, ego synexizo na eimai distaktikos kai katholu siguros :( . ebgala 13462 sto 5o pedio kai 12129 sto 4o pedio. pu mboro na mbo!?!? se aei, poli liga apo oti exo dei.. tha diloso parola afta ta panepistimia h/y kai telfteo aei to oikonomiko sto rethimno. meta dilono tei pliroforikhs sth thessalonikh , meta pirea... kaneis kamia idea... kamia protash!?!?? thelo na telioso h/y kai meta na kano ena master pano sta iatrika organa (oi goneis m exn eteria pano se afton ton tomea opote kolaei nomizo .. :O ) einai kaneis sta tei pliroforikhs thess?? ti leei ekei? kanena site?me ti asxoliste? hardware? soft? ti!?!? Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Εγώ φίλε μου είμαι στο τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων του ΤΕΙ Πειραιά. Είμαι πολυ ευχαριστημένος και δεν είναι καθόλου εύκολα. Εγώ μπήκα με 14500. Έπιανα και την πληροφορικη στο ΤΕΙ Αθήνας. Προτιμούσα όμως να ασχοληθώ με το Hardware παρά με το Software. Προγραμματιστές νομίζω υπάρχουν πολλοί. Επίσης διάλεξα αυτό το ΤΕΙ γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχο ΑΕΙ. Υπάρχειο παρόμοιο. Ενώ για την πληροφορική υπάρχουν δεκάδες. Σύμφωνα με αυτά που λες για την εταιρία των γονιών σου νομίζω πως σε συμφέρει το Hardware. Επίσης να σου πω πως το δικό μου τμήμα είναι μοναδικό γιατί υπάρχει μόνο στο ΤΕΙ Πειραιά και πουθενά αλλού στην Ελλάδα. Αλλά να ξέρεις ότι είναι πολύ δύσκολα και αυτό οφείλεται στο ότι καλείσαι να τα δεις στην πράξη από πολύ νωρίς. Και εγώ έλεγα ΤΕΙ είναι για την πλάκα θα ναι (ήμουν και καλός στο λύκειο..) αλλά ο Θεός είχε άλλη άποψη!!! Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Επισης μπορεις να μπεις Λογιστικη και Διοικ.Επιχ. με λιγη τυχη αν πεσουν λιιιιγο οι βασεις... :) Αν σε ενδιαφερουν βεβαια...Εγω ετσι μπηκα περσι Λογιστικη(επεσαν 700 μορια) ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Επισης μπορεις να μπεις Λογιστικη και Διοικ.Επιχ. με λιγη τυχη αν πεσουν λιιιιγο οι βασεις... :) Αν σε ενδιαφερουν βεβαια...Εγω ετσι μπηκα περσι Λογιστικη(επεσαν 700 μορια) ;) γιατι να πεσουν οι βασεις? για που ακριβως μιλασ τωρα..?θεσσ παντως πιανω..περσυ ειχε 12812. κανενα σιτε με σχολες? 1)Το ΤΕΙ Ηλεκτρονικης αθηνας, με τη εχει να κανει? 2)Το ΤΕΙ επιχειρηματικου σχεδιασμου και πληροφοριακων συστηματων??(πατρα)?? αυτο τι λεει!?!? τι μαθηματα κανεις εκει? και οταν το τελειωσεις? που δουλευεις? 3)ακομα κατι που μπορει να κολλισει με την δουλεια των γονιων μου ειναι το Ραδιολογιας& ακτινολογιας αθηνας, αλλα τι ακριβως θα κανω εκει..?!?! :O δεν ειμαι ακριβως σιγουρος οτι θα κολαει αλλα anyway. :O 4) το ιατρικων εργαστηριων Θεσσαλονικης?!?!?!?! τι κανεις εκει!?! σορι για τις πολλες ερωτισεις αλλα ρε παιδια, ελεος! που να καταλαβω εγω τι διαφορα εχει μια ολοκληρη σχολη απο την αλλη οταν διαβαζω απλα 3λεξεις?!?!(το ονομα τους.) :( α!αφτο ποια σχολη ειναι στο μηχανογραφικο μου?!?! Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Πληροφορίες για το τμήμα ηλεκτρονικής του ΤΕΙ Αθήνας μπορείς να βρεις στο ee.teiath.gr Είμαι σε αυτό το τμήμα από το φεβρουάριο και το πρώτο εξάμηνο μου φάνηκε αρκετά δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Πληροφορίες για το τμήμα ηλεκτρονικής του ΤΕΙ Αθήνας μπορείς να βρεις στο ee.teiath.gr Είμαι σε αυτό το τμήμα από το φεβρουάριο και το πρώτο εξάμηνο μου φάνηκε αρκετά δύσκολο. χμμ τι μαθηματα κανατε ακριβως?!? Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsl_wifi Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 na protimiseis tei (kai as einai 8eoritika katw apo to aei ) ta tei einai pio praktika kai protimontai stin agora ergasias kalutera kati me eyryteri gnosi (ilektronika) kai na kaneis master sto eidiko tomea pou 8eleis den ksereis pote ti ginete se 20-30 xronia (oute kan se 5) opote oso perissotera ksereis kalo einai kai kati teleytaio pou exei na kanei me to mualo ka8ara : na 8umasai oti den eisai enas foititis alla enas aurianos epagelmatias kata synepeia an 8eleis ti gnomi mou meine makrya apo ksenuxtia potadika kai askopo xasimo xronou o xronos einai to mono pragma pou pote den 8a gyrisei piso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Στο παρακάτω link υπάρχουν τα μαθήματα κάθε εξαμήνου: http://ee.teiath.gr/index.php?load=ee_lessons&mode=list Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 to apofasisa , tha pao se ena tei ypologiston k meta blepume. tha pao ekei, giati apla afto thelo na kanO!! :D pou mbeno omos me ta moria mu!?!?! :mad: Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Τα ΤΕΙ υπολογιστών είναι δυο. Το ΤΕΙ Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων που είμαι εγώ, έχει κλίση προς τον τομέα του Hardware και δεν υπάρχει αντίστοιχο ΑΕΙ, αλλά έχει μόνο στο ΤΕΙ Πειραιά. Και το ΤΕΙ Πληροφορικής που έχει κλίση προς τον τομέα του Software και έχει στο ΤΕΙ Αθήνας και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Αν πέσουν λίγο οι βάσεις ίσως πιάνεις και το δικό μου αλλιώς σίγουρα κάποιο από τα υπόλοιπα ανά την Ελλάδα. Αν κάνω λάθος και υπάρχουν και άλλα ΤΕΙ που ασχολούνται με υπολογιστές επειδή μου διαφεύγουν ας διορθώσουν τα παιδιά. Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 JuNiOr, το θέμα σου μεταφέρθηκε εδώ, για να τα έχουμε όλα μαζεμένα... ;) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts