ccypruss000 Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Καλησπερα με ενημερωσαν και μενα απο τον Στεφανη αυριο το πρωι παραλαβανω το δικο μου S10 το απλο επιτελους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Προβλέπεται Χαμουλης αυριο στο τοπικ Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Εγω πιο πολυ χαμο βλεπω να γινεται στα αξεσουαρ παντως με τον εν λογω αισθητηρα,ειδικα στα τζαμια/screen protectors :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Εγω πιο πολυ χαμο βλεπω να γινεται στα αξεσουαρ παντως με τον εν λογω αισθητηρα,ειδικα στα τζαμια/screen protectors :P Αν δε κάνω λάθος είπες ότι παρελαβες. Αν ναι πες μας εντυπώσεις. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Αν δε κάνω λάθος είπες ότι παρελαβες. Αν ναι πες μας εντυπώσεις. Sent from my iPad using Tapatalk Ακομα στο κουτι του ειναι γιατι το φερανε το κινητο νωριτερα χωρις να με ειδοποιησουν και ψαχνω για θηκη να παω να παρω αυριο :( Και μαλιστα τους ειχα βαλει και σημειωση στο site οταν εκανα την παραγγελια να με παρει ο courier πριν φτασει το κινητο,και κλασσικα επεσε γραψιμο. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Δεν νομιζω να υφιστανται τετοιοι χρονοι,αλλα σιγουρα δεν θα προβληματιζεσαι να βγαζεις μερα. Σιγα μην δε το παρεις:p:p Άντε να το πάρουν τα παιδιά να μας που εντυπώσεις!! Δείχνει πάντως τούμπανο η συσκευή Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Ο kotsovolas έχει πράσινα ετοιμοπαράδοτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Ε άμα είναι να χάσεις τα buds μπορείς κάλλιστα να περιμένεις κ κάνα μήνα να γλυτώσεις κάνα πενηντάρι. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Ο Κωτσοβολος παντως εχει βγαλει σε παζαρι σχεδον ολες τις θηκες απο Samsung μερια. Για παραδειγμα η Samsung clear view απο τα 55ευρω πεφτει στα 39ευρω ή η Led Cover απο τα 65ευρω στα 45 Τοσο περιπου παιζουν και απο σκρουτζ πανω κατω απλα οι αλυσιδες βολευουν κυριως λογω τοποθεσιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Σε κάποια διαφήμιση στην TV είδα ότι παίζει trade n save φέρε το παλιό για να πάρεις το καινούργιο. Πόσο λέτε να κρατάνε το s9 plus? Κάνα 500αρι; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Η COSMOTE το s9 plus στα 275 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Η COSMOTE το s9 plus στα 275 Στα public πέρυσι θυμάμαι πολύ καλά ότι μ δίναν για s8 plus 500 άρα κ να πάρω το s9 plus.. Καλύτερα να το πετάξω στο ποταμι η να το χαρίσω πάρα να το πάω για 275 Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Πολύ λίγη κινητικότητα στο νήμα. Γιατί; γράψτε εντυπώσεις όσοι παραλάβατε. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Ο kotsovolas έχει πράσινα ετοιμοπαράδοτα... και στο Πλαίσιο με προπαραγγελία δεν ξέρουν πότε θα έχουν διαθέσιμο στοκ... πφφφ :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisxxx Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Έχει κάποιος κάποια ενημέρωση για παραλαβή από public;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Παραλαβή από Πλαίσιο πριν από λίγο (Ceramic White 512GB). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Έχει κάποιος κάποια ενημέρωση για παραλαβή από public;;Εγώ προσωπικά ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steveo Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Καλημέρα, και εγώ παρέλαβα νωρίς το πρωί απο το κατάστημα plaisio που είχα δηλώσει s10+ 512 ceramic white Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Εγώ ξενέρωσα πρωί πρωί. Είχα πάρει άδεια για σήμερα να παραλάβω, να σεταρω το κινητό και μου στέλνουν e-mail από Amazon ότι τελικά το κινητό δεν θα παραδοθεί σήμερα αλλά στις 3 Απριλίου... Την ακύρωσα την παραγγελία. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Ενώ ανέμενα από Κωτσόβολο παραλαβή σήμερα, δεν έχουν διαθεσιμότητα και δεν γνωρίζουν πότε θα έχουν..μπράβο τους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Εγώ ξενέρωσα πρωί πρωί. Είχα πάρει άδεια για σήμερα να παραλάβω, να σεταρω το κινητό και μου στέλνουν e-mail από Amazon ότι τελικά το κινητό δεν θα παραδοθεί σήμερα αλλά στις 3 Απριλίου... Την ακύρωσα την παραγγελία. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Ενώ ανέμενα από Κωτσόβολο παραλαβή σήμερα, δεν έχουν διαθεσιμότητα και δεν γνωρίζουν πότε θα έχουν..μπράβο τους.. και γω από το πλαίσιο που μίλησα δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν...βλέπω να πάει προς ακύρωση :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Ήδη η Cosmote ξεκίνησε να στέλνει με sms κωδικούς για έκπτωση 150 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Να στείλουν κανέναν κωδικό και από εδώ όμως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Έλαβα και εγώ το κωδικό της cosmote. Περιμένω και το κουπονάκι δώρο 100 ευρώ από την samsung hellas όπως πέρυσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Από Public τελικά δεν ήρθε το 128αρι που είχα προπαραγγείλει και δε ξέρουν διαθεσιμότητα. Έχει μια συσκευή όμως 512 ετοιμοπαράδοτη ο Κωτσόβολος εδώ στην επαρχία που είμαι. Αλλά είμαι αναποφάσιστος, δε ξέρω τι να κάνω. Στον Κώτσο δε το είχα κάνει προπαραγγελία. Τώρα έχω το Note 9 σε 512 αλλά δε μου χρειάζεται τόσο μεγάλη χωρητικότητα. Το μικρόβιο όμως μέσα μου λέει πήγαινε πάρτο τώρα που το βρήκες διαθέσιμο χαχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts