s_wind Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 σημερα το πρωι για να ξεκινησει καλα η μερα εφτιαχνα το πρωινο μου, για να φυγω για δουλεια και εριξα ολη την κουπα με το γαλα πανω στο galaxy :O ... μπηκε μεσα στη θηκη παντου , το σκουπισα το εκανα και με ενα dettol να φυγει η γαλατιλα και μετα απο λιγο πηγα να φορτισω και μου εβγαζε ενα μηνυμα για το φορτιστη, φυσυξα στη θυρα περασε λιγη ωρα και φορτισε κομπλε... ανοιξα sim tray και το water damage indicator ανεπαφο δεν περασε κατι... λετε να εχει παθει τπτ αυτο με τη φορτιση με προβληματισε... να το παω sammy? Καλα... Το Ντετολ-αντιμικροβιακο γιατι το εριξες?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Εγώ έχω αλλη απορία. Το screen protector έχει κάνει γρατζουνιές. Ακόμα βέβαια δεν ενοχλούν στη χρήση. Το θεμα ειναι.... παίζει τελικά να γίνει κακό στην οθόνη επειδή η μεμβράνη έχει σημάδια ? Ή σκέφτομαι οτιναναι ? Ένας φίλος πήγε κι έβαλε στη media markt σε s9+ μεμβράνη με κόλλα και μου φάνηκε οκ η αφή. Λέτε να αλλάξω την εργοστασιακή ή να κατσω στ αυγά μου ? Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Καλα... Το Ντετολ-αντιμικροβιακο γιατι το εριξες?:confused: μαντιλακι, οχι σπρει, εψαχνα για κανα μωρομαντιλο και ηταν αυτο που βρηκα πρωτο ευκαιρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Οχι για σημαδια ετσι οπως το λες τα απορροφα ολα η μεμβρανη. Αστην μεχρι να γινει χαλια και μετα αλλαξε την. ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- :happy:μαντιλακι, οχι σπρει, εψαχνα για κανα μωρομαντιλο και ηταν αυτο που βρηκα πρωτο ευκαιρο Α οκ. Γενικα δεν νομιζω να επαθες τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Πως μπορώ να βάλω μια φωτογραφία στην αρχική οθόνη; Όχι wallpaper, αλλά κάτι σαν συντόμευση. Γίνεται;;; Sent from my SM-G975F using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 (edited) σημερα το πρωι για να ξεκινησει καλα η μερα εφτιαχνα το πρωινο μου, για να φυγω για δουλεια και εριξα ολη την κουπα με το γαλα πανω στο galaxy :O ... μπηκε μεσα στη θηκη παντου , το σκουπισα το εκανα και με ενα dettol να φυγει η γαλατιλα και μετα απο λιγο πηγα να φορτισω και μου εβγαζε ενα μηνυμα για το φορτιστη, φυσυξα στη θυρα περασε λιγη ωρα και φορτισε κομπλε... ανοιξα sim tray και το water damage indicator ανεπαφο δεν περασε κατι... λετε να εχει παθει τπτ αυτο με τη φορτιση με προβληματισε... να το παω sammy? Πραγματικά απορώ με μερικούς ρε παίδες. Χωρίς παρεξήγηση, Φίλε μου σου πέφτει γάλα πάνω στο κινητό, και 1ον αντί να τι πλύνεις με νερό να μην κολλάει το γάλα εσωτερικά όπως τα ακουστικά και τα ηχεία πας και το σκουπίζεις απλά, που σημαίνει ότι μένει όλο μέσα, και σα να μην φτάνει αυτό κοτσαρεις και τη φόρτιση ??? Τι να πω ρε παίδες...εγώ αν έπεφτε υγρό και 1% να είχα μπαταρία δε θα έκανα τέτοια βλακεια.. Γιατί να ρισκάρεις να το κάψεις ? Απλά έχει ασφάλεια και σε γλίτωσε αυτή τη φορά γιαυτό και σου έβγαλε την ένδειξη όμως βάλτε λίγη σκέψη πριν κάνετε οτιδήποτε.. Επίσης το βράδυ που κοιμομαστε το βάζουμε για φόρτιση, είναι που είναι άχρηστος χρόνος χρήσης, ρίχνουμε μια να είναι γεμάτο για τη μέρα μας... Edited September 10, 2019 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 K γω αυτό θα έκανα να το πλύνω με νερό κ να το αφήσω να στεγνώσει. Φίλη της σύστησα τη smartec εννοείται γιατί άνοιξε το καπάκι από πίσω!!! Αν κατάλαβα φούσκωσε η μπαταρία είχε ένα μουφα καλώδιο.. Σε a5 2017.κ είχαμε υπολογίσει ότι είναι εκτός εγγύησης.. Τελικά της είπαν για εντός εγγύησης κ δεν πλήρωσε δεκάρα.. απλά ΚΟΡΥΦΉ Εγω ακόμα περιμένω update για διόρθωση πιξελισματος δεν τους έχει απαντήσει η σαμι ακόμα................ Σήμερα είδα πως το νέο mate με την πλάτη πλυντήριο... Ίσως αυτό το στρογγυλό ring βγάζει κάποιο φως εκτός του φλας ;; αν ισχύει κάτι τέτοιο μου φάνηκε φοβερή ιδέα Πολύ μπροστά οι Κινέζοι.... Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Delete.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 K γω αυτό θα έκανα να το πλύνω με νερό κ να το αφήσω να στεγνώσει. Φίλη της σύστησα τη smartec εννοείται γιατί άνοιξε το καπάκι από πίσω!!! Αν κατάλαβα φούσκωσε η μπαταρία είχε ένα μουφα καλώδιο.. Σε a5 2017.κ είχαμε υπολογίσει ότι είναι εκτός εγγύησης.. Τελικά της είπαν για εντός εγγύησης κ δεν πλήρωσε δεκάρα.. απλά ΚΟΡΥΦΉ Εγω ακόμα περιμένω update για διόρθωση πιξελισματος δεν τους έχει απαντήσει η σαμι ακόμα................ Σήμερα είδα πως το νέο mate με την πλάτη πλυντήριο... Ίσως αυτό το στρογγυλό ring βγάζει κάποιο φως εκτός του φλας ;; αν ισχύει κάτι τέτοιο μου φάνηκε φοβερή ιδέα Πολύ μπροστά οι Κινέζοι.... Μην περιμένεις το update, και στο σ9 τα ίδια έλεγαν. Απλά έτσι είναι Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Μην περιμένεις το update, και στο σ9 τα ίδια έλεγαν. Απλά έτσι είναι ΑΥΤΌ ΤΟ ΧΆΛΙ με το πιξελισμα το έχω απτο s8 plus... Κ φυσικά σε s9plus κ στο δεκάρι τα ίδια.. Από μόνοι τους μου είπαν στη smartec ότι θα μ στείλουν update... Εγώ θα συνεχίσω να στέλνω μήνυμα μια φορά το μήνα... Κ όταν θελήσω να αλλάξω οθόνη κ μπαταρία είτε από burn in. Είτε για αυτό το λόγο θα τους το στείλω κ θα τους πω ναμην μ το γυρίσουν μέχρι να μ βάλουν οθόνη η software που Ναμη το κάνει... ΒΑΡΈΘΗΚΑ να μου το κάνει σε ταινίες κτλ Κ για να τους τιμωρισω θα πάρω dslr κ δεν θα ξαναλλαξω συσκευή για 3χρονια Εκτός κ πέσει χίλια ευρώ το αναδιπλωμενο κ το πάρω χα χα Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 ΑΥΤΌ ΤΟ ΧΆΛΙ με το πιξελισμα το έχω απτο s8 plus... Κ φυσικά σε s9plus κ στο δεκάρι τα ίδια.. Από μόνοι τους μου είπαν στη smartec ότι θα μ στείλουν update... Εγώ θα συνεχίσω να στέλνω μήνυμα μια φορά το μήνα... Κ όταν θελήσω να αλλάξω οθόνη κ μπαταρία είτε από burn in. Είτε για αυτό το λόγο θα τους το στείλω κ θα τους πω ναμην μ το γυρίσουν μέχρι να μ βάλουν οθόνη η software που Ναμη το κάνει... ΒΑΡΈΘΗΚΑ να μου το κάνει σε ταινίες κτλ Κ για να τους τιμωρισω θα πάρω dslr κ δεν θα ξαναλλαξω συσκευή για 3χρονια Εκτός κ πέσει χίλια ευρώ το αναδιπλωμενο κ το πάρω χα χα α μπραβο, επειδη το κανει απο το σ8 μην περιμενεις να το φτιαξουν.. τωρα οκ, αν θες να βλεπεις ταινιες παρε ενα ταμπλετ, εγω και φανταρος να ημουν δε θα αντεχα να βλεπω ταινιες απο την οθονη του κινητου. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Που ειναι το πιξελαρισμα δηλαδη? Αντε μπας και εχει προβλημα η gpu να το πατε smartec Εγω δεν εχω πιξελαρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Αυτοί που περιμένουν update για το θέμα με την οθόνη δεν θα το πάρουν ποτέ παραμύθι είναι. Το θέμα είναι χρόνια τώρα και δεν είναι σε όλες τις οθονες, ανεξάρτητα του μοντέλου κινητού η τάμπλετ. Άμα σου κάτσει είναι. Για Samsung μιλάω πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Αυτοί που περιμένουν update για το θέμα με την οθόνη δεν θα το πάρουν ποτέ παραμύθι είναι. Το θέμα είναι χρόνια τώρα και δεν είναι σε όλες τις οθονες, ανεξάρτητα του μοντέλου κινητού η τάμπλετ. Άμα σου κάτσει είναι. Για Samsung μιλάω πάντα. Μα τόσο γκαντέμης είμαι που το έχω στις 3 τελευταίες ναυαρχιδες Swind εμένα πιξελιζει στα μαύρα σε ταινιες είτε youtube είτε Netflix με τέλεια σύνδεση.... Κ το έχω απτο σ8 ναμε ακολουθεί.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 https://www.verizonwireless.com/support/knowledge-base-142121/ Το αγνοούσα εντελως, έμαθα διαβάζοντας εδώ στο forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 (edited) Μα τόσο γκαντέμης είμαι που το έχω στις 3 τελευταίες ναυαρχιδες Swind εμένα πιξελιζει στα μαύρα σε ταινιες είτε youtube είτε Netflix με τέλεια σύνδεση.... Κ το έχω απτο σ8 ναμε ακολουθεί.. Μα τοσο ατυχος να το εχεις σε τρεις συσκευες ? Πολυ παραξενο παντως. Πρεπει να τοχα παθει σε ενα S9 64g day one τοχα παρει. Ενα γερμανικο S9 256g που εχω τωρα το πηρα 6 μηνες αργοτερα δεν εχει ιχνος πιξελαρισματος. Τι διαολο να παρουσιαζεται αυτο το φαινομενο στις πρωτες παρτιδες και αργοτερα να το διορθωνουν? Αλλα παλι εσυ το εχεις λες σε τρεις συσκευες συνεχεια... Μυστηριο δεν ξερω τι να πω... Δεν μπορεις να κανεις και screenshot σε ενα youtube μετα να το βαλουμε και μεις να το δουμε... Edited September 11, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Αυτοί που περιμένουν update για το θέμα με την οθόνη δεν θα το πάρουν ποτέ παραμύθι είναι. Να τα δινε τα Updates στην ωρα τους καλα θα ηταν. Ακομα με το update Ιουλιου ειμαστε εμεις με cosmote και μπηκαμε στα μισα του Σεπτεμβριου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Είχα βάλει φώτο κ θα βάλω κ πάλι για να σας δείξω περίπου πως είναι.. Στις προηγούμενες μ ναυαρχίδες τις έχουν τα αδέρφια μου οπότε μπορώ να τσεκάρω αν έχει διορθωθεί πάντως υπήρχε σίγουρα.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 (edited) Να τα δινε τα Updates στην ωρα τους καλα θα ηταν. Ακομα με το update Ιουλιου ειμαστε εμεις με cosmote και μπηκαμε στα μισα του Σεπτεμβριου. Γιατι αραγε? Ενω εχει βγει firmware με ενσωματωμενο το πατς αυγουστου και κοσμοτε και eur.Για vodafone βγηκε και Σεπτεμβριου. Edited September 11, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Εδώ δείτε χαλί... Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Εδώ δείτε χαλί... Αυτο διπλα απο την φωτο λες ε? Πιο ειναι αυτο να το δουμε και μεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Πάτα στο youtube the darkest hour trailer δες το σε δωμάτιο χωρις φως.. Δοκίμασε το κ με τέρμα φωτεινότητα αλλά κ με πιο χαμηλή. Σε κάποιες σκηνές σε εμένα φαίνεται πολύ στο s10 plus ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΑΥΤΌ το λευκό δίπλα απτή γυναίκα είναι λευκός τοίχος σε σκοτάδι.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 (edited) Τοκανα σε 720p και 1080p με 4G. Και τερμα στα κοκκινα η φωτεινοτητα και χαμηλα .Κρυσταλλο δεν το κανει καθολου.Πηγαινε σμαρτεκ δεν ειναι update για να διορθωθει αυτο κατι αλλο ειναι.Η ειναι η gpu η ειναι οθονη.Προφανως ειναι παρτιδες και δεν το λενε. Edit: Αυτο που κανει σε σενα ειναι λες και ριχνει τους χρονισμους η καρτα γραφικων με αποτελεσμα να ζοριζεται να αναπαραγει το αποτελεσμα εικονας. Edited September 11, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Τοκανα σε 720p και 1080p με 4G. Και τερμα στα κοκκινα η φωτεινοτητα και χαμηλα .Κρυσταλλο δεν το κανει καθολου.Πηγαινε σμαρτεκ δεν ειναι update για να διορθωθει αυτο κατι αλλο ειναι.Η ειναι η gpu η ειναι οθονη.Προφανως ειναι παρτιδες και δεν το λενε. Εμένα για update μου είπαν να περιμένω από smartec κ περιμένουν κ αυτοί απάντηση ενώ στην αρχή μ είπαν ότι ενημέρωσαν... Όταν θελήσω να αλλάξω μπαταρία δωρεάν θα το στείλω κ θα τους πω να το κρατήσουν μέχρι να βάλουν οθόνη δίχως θέμα.. Καλά δε θέλω κ πολύ να φύγω για mate 30 pro θα έχει κ xenon φλας που το έχω αδυναμία από Nokia n8, satio κ Nokia n82 κτλ Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 (edited) Εμένα για update μου είπαν να περιμένω από smartec κ περιμένουν κ αυτοί απάντηση ενώ στην αρχή μ είπαν ότι ενημέρωσαν... Όταν θελήσω να αλλάξω μπαταρία δωρεάν θα το στείλω κ θα τους πω να το κρατήσουν μέχρι να βάλουν οθόνη δίχως θέμα.. Καλά δε θέλω κ πολύ να φύγω για mate 30 pro θα έχει κ xenon φλας που το έχω αδυναμία από Nokia n8, satio κ Nokia n82 κτλ Δεν πιστευω να εχεις ενεργοποιημενη την εξοικονομηση ενεργειας απ την φροντιδα. Επισης πηγαινε επιλ.προγραμματιστη και απενεργοποιησε την συνδεση επιταχυνσης υλικου να δεις το κανει παλι? Επισης δοκιμασε ενεργοποιωντας το 4xMSAA . Edited September 11, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts