Jump to content

Samsung Galaxy S10+ (SM-G975F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν και το ξυπνημα εξαρταται απο αλλους παραγοντες Κανε μια δοκιμη εαν πας επιλ προγραμματιστη βαλεις τις 2 πρωτες κλιμακες 0.5 την τριτη Off.

Επισης κατι αλλο για να μη σου χαλαει μια εργασια που κανεις οταν το εχεις και αναμμενο πες οτι εισαι στο Νετ εκεινη την στιγμη θα σου ερθει κληση για να μη σου σκαει κατα μηκος ολης της οθονης πηγαινε τηλεφωνο / 3 τελειες πανω δεξια /ρυθμισεις , ενεργοποιησε την εμφανιση κλησεων σε αναδυομενα παραθυρα.

Σε ευχαριστώ πολύ αλλα δεν βοήθησε αυτό με την αλλαγή κλίμακας

Σε ευχαριστώ πολύ αλλα δεν βοήθησε αυτό με την αλλαγή κλίμακας

Πήγαινε στην εφαρμογή τηλεφώνου κ κανε έναν μικρό καθαρισμό cache κ μένα το κάνει τώρα τελευταία

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Καλησπέρα κατέβασα το holay light για το led notification αλλα μπενω στην εφαρμογή δεν μου αναβει το λαμπάκι να φερνει γυρο απο την καμερα παω μεσα στην εφαρμογη δεν εχει καπου να πατησω να κανω τικ στα δικαίωματα το εχει περάσει κανένας να μου πει τι πρεπει να κάνω

Για led ειδοποιήσεων λέτε παιδιά; από playstore η xda είναι; κάποιο link?

Μπές στο xda και κατέβασέ το απο εκει.

Ειναι καλύτερο να παρακολουθείς τις εξελίξεις γι'αυτήν την εφαρμογη απευθείας απο το xda γιατι μερα με τη μερα υπάρχουν βελτιώσεις.Ωστόσο μόνο η εκδοση 60 έχει λύσει όλα της τα προβλήματα και λειτουργεί σαν εργοστασιακή.Εγω αυτήν εγκατέστησα χθές και μεχρι στιγμης λειτουργεί απροβλημάτιστα και χωρίς να τρώει άσκοπα μπαταρία.

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Ρε παιδιά ή εφαρμογή "good lock" της Samsung γιατί δεν υπάρχει στο galaxy store για μας? Την κατέβασα από αλλού αλλά δεν δουλεύει.

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε παιδιά ή εφαρμογή "good lock" της Samsung γιατί δεν υπάρχει στο galaxy store για μας? Την κατέβασα από αλλού αλλά δεν δουλεύει.

Ειναι μια εφαρμογη με υποεφαρμογες.Ψαξε λιγο στο νημα του note9

υπαρχει step by step πως πρεπει να γινει η εγκατασταση.

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

Εξαιρετική εφαρμογή δουλεύει άψογα! Και δεν βλέπω καμία διαφορά στην μπαταρία.

Μπράβο Billy.

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Λάζαρος..

Εξαιρετική εφαρμογή δουλεύει άψογα! Και δεν βλέπω καμία διαφορά στην μπαταρία.

Μπράβο Billy.

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Ποιες ρυθμίσεις έχετε βάλει;;

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Ποιες ρυθμίσεις έχετε βάλει;;
Έχει οδηγό ακολούθησε τον βήμα βήμα είναι πανεύκολος και η εφαρμογή λειτουργεί άψογα.

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Λάζαρος..

Παιδια την έβαλα την εφαρμογη αλλα οταν ειναι κλειστεί η οθονη δεν μου αναβει το led μονο οταν ειναι ανοιχτή η οθονη αναβη σε ασας δουλευει και με κλειστει οθονη;

Παιδια την έβαλα την εφαρμογη αλλα οταν ειναι κλειστεί η οθονη δεν μου αναβει το led μονο οταν ειναι ανοιχτή η οθονη αναβη σε ασας δουλευει και με κλειστει οθονη;

Αν έχεις βάλει ανοιχτό το aod τότε αναβοσβήνει αλλά το θέμα είναι να δουλεύει κ χωρίς το aod

S10+ <3

Ακολουθήστε τον οδηγό είναι πολύ εύκολο. Και μετά ρυθμίστε τα settings. Έχει πολλές παραμετροποιησεις.

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχει επιλογή να απενεργοποιει το aod και να συνεχίσει να αναβοσβήνει το Ring.

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Λάζαρος..

Ακολουθήστε τον οδηγό είναι πολύ εύκολο. Και μετά ρυθμίστε τα settings. Έχει πολλές παραμετροποιησεις.

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχει επιλογή να απενεργοποιει το aod και να συνεχίσει να αναβοσβήνει το Ring.

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Αυτο εκανα αλλα οταν έρχεται ειδοποίηση δεν αναβει το led στην καμερα μονο ανοίγει η οθονη δεν μου αναβει με τιποτα το led οταν ειναι κλειστεί η οθονη

Αν και δεν είναι στα αγγλικά δείχνει τθς επιλογές.

Και έχω τα δικά μου settings. Αν δεν θέλετε την aod τσεκάρετε και την τελευταία επιλογή. 005eaaddd32c99806297d3749e19b594.jpg

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Λάζαρος..

Αν και δεν είναι στα αγγλικά δείχνει τθς επιλογές.

Και έχω τα δικά μου settings. Αν δεν θέλετε την aod τσεκάρετε και την τελευταία επιλογή. 005eaaddd32c99806297d3749e19b594.jpg

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Εγώ με ανοιχτο το aod χωρίς wiif έχασα ΜΟΝΟ..... 13 %, ενώ το είχα βάλει στο hide το aod συνέχιζε να μ βγάζει δείκτες ρολογιού είχα βάλει στην μεγάλη κατανάλωση που έγραφε κάτι για 5% με. Βλέπω να το βγαζω αφού κάτι δεν δουλεύει σωστά..

Edited by tresor_jim

S10+ <3

Εγώ με ανοιχτο το aod χωρίς wiif έχασα ΜΟΝΟ..... 13 %, ενώ το είχα βάλει στο hide το aod συνέχιζε να μ βγάζει δείκτες ρολογιού είχα βάλει στην μεγάλη κατανάλωση που έγραφε κάτι για 5% με. Βλέπω να το βγαζω αν δεν δουλεύει σωστά..
Εμενα απο 1:30 το βραδυ μεχρι 10:30 το πρωι με κλειστώ wifi μου εφαγε 9% καλα ειναι?..εμενα μονο στην αρχή οταν το κλειδωνω φενεται για λιγο το aod μετα κρύβεται...και κατι ακομη ποιο απο τα δυο τρώει περισσότερο μπαταρια το holey light η το always on edge? Edited by panos93gr

Εμενα απο 1:30 το βραδυ μεχρι 10:30 το πρωι με κλειστώ wifi μου εφαγε 9% καλα ειναι?..εμενα μονο στην αρχή οταν το κλειδωνω φενεται για λιγο το aod μετα κρύβεται

Πάρα πολύ είναι κ σε μένα κ σε σένα... Όχι εμένα δεν κρύφτηκε κάποια ρύθμιση δεν έχω βάλει. Αλλά με 10 κ 15 % το βράδυ δεν γίνεται να πεις πως δεν τρώει...

Edited by tresor_jim

S10+ <3

Γιατί δεν βάζετε την aod να λειτουργεί βάση προγράμματος; εγώ πχ την έχω ανοιχτή όλη μέρα αλλά 02:00-08:00 να είναι κλειστή μιας και κοιμάμαι εκείνες τις ώρες.

Επισης δεν είδα κανένα drain από την εφαρμογή. Ότι έχανα σε μπαταρία το ίδιο παραμένει.

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Λάζαρος..

Γιατί δεν βάζετε την aod να λειτουργεί βάση προγράμματος; εγώ πχ την έχω ανοιχτή όλη μέρα αλλά 02:00-08:00 να είναι κλειστή μιας και κοιμάμαι εκείνες τις ώρες.

Επισης δεν είδα κανένα drain από την εφαρμογή. Ότι έχανα σε μπαταρία το ίδιο παραμένει.

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Φιλε μου εσενα ποσο της 100% χάνει το βραδυ χωρις το aod ?

Υπάρχει κάνας τρόπος να γεμίσει όλη η οθόνη στην εφαρμογή της connote όταν βλέπουμε κάποιο καναλι;;;;

Δεν έχω ιδέα μια και καθημερινά μπαίνει στην ασύρματη αργή φόρτιση για όλο το βράδυ.

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Λάζαρος..

Οσοι πεδευεσται με το fingerprint αυτο το εχετε δει?Προσωπικα δεν το χρησιμοποιω καθολου

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

Οσοι πεδευεσται με το fingerprint αυτο το εχετε δει?Προσωπικα δεν το χρησιμοποιω καθολου

Αυτη την ρύθμιση προσωπικα σε εμενα δεν υπαρχει δεν ξερω για εσάς

• The title was changed to Samsung Galaxy S10+ (SM-G975F)