Jump to content

Samsung Galaxy S10+ (SM-G975F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιρνω χρονια τα samsung απο το s5,s6,s7,s8,s9+ και πρωτη φορα ξενερωσα μην βιαστεις περιμενε να δουμε τι συμβαινει ειναι αμαρτια.πολλα τα λεφτα

Τα λόγια σου μου αρκούν.

Αναμένω, διαβάζω και αποφασίζω.

Να είσαι καλά, φίλε μου!

Samsung Galaxy S10 (G973F)

Samsung Galaxy S7 Edge (G935F)

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Samsung Galaxy SII (GT-i9100)

Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001)

Με όλα αυτά που διαβάζω εδώ μέσα νιώθω σαν να έχω αγοράσει άλλη συσκευή.. Η τρίχα γίνεται τριχιά και η ζωή συνεχίζεται
s21 ultra 256

Με όλα αυτά που διαβάζω εδώ μέσα νιώθω σαν να έχω αγοράσει άλλη συσκευή.. Η τρίχα γίνεται τριχιά και η ζωή συνεχίζεται

Εγώ που έχω χρόνια χρήσης samsung κ πήρα και

το s10+ είναι φοβερή συσκευή αυτά που διαβάζω είναι σε ένα παράλληλο σύμπαν. Πολύ χαίρομαι που την πήρα

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Καλά εδώ μέσα νομίζω ότι κάποιοι συγκεκριμένοι συμπεριφέρεστε λες και παίρνετε μεροκάματο απο κάπου. Έχω στο σπίτι s7 edge και S9 plus παράλληλα και τα 2 όταν βάλεις άσπρο φόντο με Μαξ φωτεινότητα και τα κοιτάξεις υπό γωνία στις edge βγάζουν μια πράσινη απόχρωση. Καμία σχέση με το mate 20 pro που εκεί ήταν κατασκευαστικό λάθος , που και αυτό είχα πιάσει στα χέρια μου και το είχα δει πως είναι. Πέντε γενιές με edge οθόνες τώρα το προσέξατε ότι βγάζουν μία απόχρωση? Οκ μην ανησυχείτε, η αγαπημένη σας hua :money θα κάνει καλές πωλήσεις(ελέω κάμερας).

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by bromonano2

Καλά εδώ μέσα νομίζω ότι κάποιοι συγκεκριμένοι συμπεριφέρεστε λες και παίρνετε μεροκάματο απο κάπου. Έχω στο σπίτι s7 edge και S9 plus παράλληλα και τα 2 όταν βάλεις άσπρο φόντο με Μαξ φωτεινότητα και τα κοιτάξεις υπό γωνία στις edge βγάζουν μια πράσινη απόχρωση. Καμία σχέση με το mate 20 pro που εκεί ήταν κατασκευαστικό λάθος , που και αυτό είχα πιάσει στα χέρια μου και το είχα δει πως είναι. Πέντε γενιές με edge οθόνες τώρα το προσέξατε ότι βγάζουν μία απόχρωση? Οκ μην ανησυχείτε, η αγαπημένη σας hua :money θα κάνει καλές πωλήσεις(ελέω κάμερας).

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οποτε Samsung + πρασινη αποχρωση= works as designed. Σε ολους τους κατασκευαστές ειναι πρόβλημα.

Να μη παει το παλικάρι στο service να θεωρει οτι εχει προβλημα ;

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Οποτε Samsung + πρασινη αποχρωση= works as designed. Σε ολους τους κατασκευαστές ειναι πρόβλημα.

Να μη παει το παλικάρι στο service να θεωρει οτι εχει προβλημα ;

Ρε παλικάρι έτσι είναι οι οθόνες oled ποσο πιο απλά να το. Γράψει κάποιος;;; αν γίνει πράσινο όπως του Mate πρεπει να το πάει τώρα αν. Το γυρνάς υπό γωνία κ έχει μια μικρή διαφορά στην edge οθονη θα πρέπει να τρέχουμε στα σέρβις;;; έλεος διαβάστε πριν γράψετε κάτι έτσι για να το γράψετε....

Ειναι σαν να πεις ότι αυτά που έχουν πετρέλαιο αμάξια δεν πρέπει να κάνουν θόρυβο όπως με τη βενζίνη να τα πάμε πίσω ενώ έτσι είναι φτιαγμένο απτο εργοστάσιο;;

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Εγώ παίδες δεν έχω πρόβλημα με την οθόνη του δικου μου, το μαύρο είναι μαύρο και το άσπρο άσπρο,ούτε υπό γωνία φαίνονται πρασινιλες.Μαλλον ο φίλος έπεσε σε ελαττωματικό κομμάτι.Περάσανε από τα χέρια μου όλες οι ναυαρχίδες της Samsung, πιστεύω ότι αυτή η οθονη είναι ότι καλύτερο έχει βάλει στα κινητά της!!!

Εγώ παίδες δεν έχω πρόβλημα με την οθόνη του δικου μου, το μαύρο είναι μαύρο και το άσπρο άσπρο,ούτε υπό γωνία φαίνονται πρασινιλες.Μαλλον ο φίλος έπεσε σε ελαττωματικό κομμάτι.Περάσανε από τα χέρια μου όλες οι ναυαρχίδες της Samsung, πιστεύω ότι αυτή η οθονη είναι ότι καλύτερο έχει βάλει στα κινητά της!!!

Μια απο τα ιδια . Προβληματα με κατακορυφες πρασινες γραμμες edge κτλ. δεν ετυχε απλα να αντιμετωπισω με εχει παει μπαλα σε καλες οθονες σε καθε αγορα Θεμα τυχης και επισης παντα συσκευες απο εξωτερικο .

Εγώ που έχω χρόνια χρήσης samsung κ πήρα και

το s10+ είναι φοβερή συσκευή αυτά που διαβάζω είναι σε ένα παράλληλο σύμπαν. Πολύ χαίρομαι που την πήρα

Εδώ οι μισοί δε ξέρουν τι σημαίνει OLED...

Εμείς είμαστε οι τυχεροί που δεν έχουμε προβλήματα...

129026.png?1640591734

Αντικατασταση συσκευης απο smartec. Εν αναμονη νεας συσκευης τις προσεχεις ημερες.

Αυτα :)

Καλημέρα παιδιά. Η αναβάθμιση ακόμα να έρθει αν και στο sammobile δείχνει ότι έχει βγει το Ελληνικό firmware

Καλημέρα παιδιά. Η αναβάθμιση ακόμα να έρθει αν και στο sammobile δείχνει ότι έχει βγει το Ελληνικό firmware

Την ίδια απορία έχω κ εγω

Λοιπόν μόλις μου ήρθε η απάντηση και δεν μπορώ να το χωνέψω....

Πραγματικά όμως....

Την συσκευή την πήρα από μέλος του insomnia χωρίς προπαραγγελια με απόδειξη λιανικής κανονικά από κατάστημα wind.....

Και πριν 5 μέρες λέω ας κάνω μια δοκιμή για τα ear buds άμα πιάσει επιασε....εκεί που λέει βάλτε τό δελτιο προπαραγγελιας εγώ έβαλα την απόδειξη και στο από κάτω έβαλα πάλι την απόδειξη κανονικά....Ε λοιπόν αυτό ούτε εγώ δεν το περίμενα.....μου ηρθε mail πριν λίγο ο Τι θα παραλάβω τα earbuds κανονικά.....Πώς έγινε αυτό δεν μπορώ να καταλάβω αλλά είμαι κατουρημενος απ την χαρά μου...

Λοιπον οφειλω μια συγνωμη σε οσους αναστατωσα τσεκαρα αλλες τουλαχιστων 3-4 συσκευες και παρατηρησα το ιδιο πραγμα το εδειξα και στον πωλητη στον γερμανο και μου ειπε πως κοιτας για ωρα κατι με τερμα φωτεινοτητα γινεται αυτο και οντως ετσι ειναι τα πραγματα λαθος δικο μου δεν υπαρχει κανενα θεμα

Πραγματικά όμως....

Την συσκευή την πήρα από μέλος του insomnia χωρίς προπαραγγελια με απόδειξη λιανικής κανονικά από κατάστημα wind.....

Και πριν 5 μέρες λέω ας κάνω μια δοκιμή για τα ear buds άμα πιάσει επιασε....εκεί που λέει βάλτε τό δελτιο προπαραγγελιας εγώ έβαλα την απόδειξη και στο από κάτω έβαλα πάλι την απόδειξη κανονικά....Ε λοιπόν αυτό ούτε εγώ δεν το περίμενα.....μου ηρθε mail πριν λίγο ο Τι θα παραλάβω τα earbuds κανονικά.....Πώς έγινε αυτό δεν μπορώ να καταλάβω αλλά είμαι κατουρημενος απ την χαρά μου...

Πριν από λίγο παρέλαβα τα ακουστικά με τον ίδιο τρόπο που περιγράφεις....είχα κάνει την ίδια ενέργεια (Αγορά 20/3) ...ήρθε το mail επιβεβαίωσης και ελεγα..."μπααα δεν θα τα στείλουν στο τελος"...

Κι Όμως....

Και ειναι το 2ο ζευγάρι....αφου αγόρασα και ενα από αγγελια...

aabc8e79b52208325e60b8e0df89b7d2.jpg

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Καλημέρα.Επισης συσκευή Πλαισίου προπαραγγελια δεν έχω απολύτως θέμα με πράσινα edge ημερομηνία κατασκευής 15/2/19.Εχθές ειδικά κάθε 1 ώρα το κοιτούσα το ξανακοιτουσα από όλες της πλευρές και με τέρμα φωτεινότητα.Η κιτρινιλα που βγάζει από ότι έχει αναφερθεί δεν είναι πρόβλημα.Επίσης πιο πίσω έχει γραψει κάποιο παιδί κάποιες ρυθμίσεις του RGB και όντως της έβαλα είναι πολύ καλύτερο το άσπρο χρώμα δεν υπάρχει αυτή η κιτρινιλα.Η μπαταρία εμένα με βγάζει περιπου 30+ ώρες με SOT γύρω στης 7+ ωρες να διευκρινίσω δεν δουλεύω πάρα πολύ δεδομένα maximum 1ωρα την ημέρα στην περιοχή μου έχω καλό σήμα .Παντος για αυτούς που κράζουν πάρα να θαυμάζουν την συσκευή ας πάνε στο P30 Pro για να ησυχάσουν.Αναμονή για το update γιατι διορθώνει κάποια πραγματάκια. Edited by Rospy7

Πραγματικά όμως....

Θα τα ευχαριστηθεις μιλάμε ειναι.πολυ βολικά με πάρα πολύ καλο ήχο και με καλή μπαταρία.Εγω τα έχω λατρέψει.Εμένα έκαναν να έρθουν γύρω στης 9 εργάσιμες Καλοριζικα.

Edited by Rospy7

Χαχαχα ωραίος.....σε πόσες μέρες παρελαβες
Σε δύο τρεις μέρες από το mail....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Ελληνικο firmware την έλαβα χθες το πρωί

• The title was changed to Samsung Galaxy S10+ (SM-G975F)