Jump to content

Επιλογή smartphone με καλή CAMERA

RoiRe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια χαρά κ καλός σάς βρήκα... είμαι σέ αναζήτηση κινητού με όσο γίνεται καλύτερη camera ...έχω δει κάποια συγκριτικά αλλα δεν ξέρω τι να διαλέξω...το κινητό θ είναι μόνο κλίσεις φωτογραφίες το πιο βασικό κ λίγο internet το πόσο κάνα 250 ?με τιμολόγιο οπότε θα πέσει η τιμή ... κάπου είδα το honor7x? το βγάζει οικονομικό κ καλή camera μήπως είναι παλιό όμως μοντέλο ?

Ευχαριστώ πολύ

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://techmaniacs.gr/ta-5-smartphones-me-tin-kalyteri-kamera-vasei-tis-katataxis-toy-dxomark/

Αν μπορείς να ανεβάσεις το budget, πήγαινε στο Huawei P20 γύρω στα 380 ευρώ, θα έχεις από τις κορυφαίες κάμερες που κυκλοφορούν και κινητό διαμαντάκι. Αν σου φτάνουν τα 64gb μνήμης δεδομένου ότι το θες μόνο για φώτο και κλήσεις, για πιο φθηνή λυση κοίτα το Honor 10, έχει κορυφαία κάμερα στα χρήματά του. Εναλλακτικά, δες το mate 20 lite, αξιοπρεπέστατη κάμερα.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Φιλαράκι πάνε σε Xiaomi Mi8 με google camera δε θα πιστεύεις στα μάτια σου τα αποτελέσματα.. Ίσως η καλύτερη επιλογή μετά το Pixel 3 που απλά δεν έχει ανταγωνιστή..

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να κάνεις εγκατάσταση την εφαρμογή της Google camera. Βρίσκεις το .apk και το κάνεις εγκατάσταση. Αν δεν κάνω λάθος στα νέα κινητά δεν θέλει κάτι άλλο, παρά μόνο να βρεις κ να κατεβάσεις το κατάλληλο apk για το κινητό σου. Το βρίσκεις με ένα απλό search στο Google. Αλλιώς ρωτάς στο νήμα του κινητού και σε καθοδηγούν.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Είναι η νέα επανάσταση που έφερε ο πρωτοποριακός τρόπος λήψης φωτό απο την google.θελει να έχεις ξεκλειδωτο το camera2api για να δουλέψει.στς ακριβά κινητά συνήθως είναι.στα πιο φτηνά, γίνεται με root.για μένα πάρε κινητό με snapdragon που παίζει καλά η gcamera.ειδικα xiaomi.Με huawei θα έχεις θέμα μεγάλο.αυτη η κάμερα μπαίνει extra,δεν επηρεάζει την παλιά.εμεναβπχ η κάμερα μου ηταν κατω του μετρίου και με τη gcam έγινε ανάσταση.αν δεις δείγματα, ειδικά βράδυ θα καταλάβεις..

Οκ οπότε είναι το gcamera που λες είναι εφαρμογή κ την κατεβάζουμε από το play store , όπως κ αυτή της Google ?

Thnx

Ναι, απλώς την κατεβάζεις απο εδώ.ποιο κινητό σκεφτεσαι τελικά;

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/#apk195

Και στα 2

https://www.xda-developers.com/google-camera-port-xiaomi-poco-f1-xiaomi-mi-8-se-ee-xiaomi-mi-mix-2s/

Οκ οπότε παίρνω το mi8 κ κατεβάζω απο εκεί που μου έστειλες ...? ποίο από όλα ..?

Το gcam πρέπει να το κατεβάσω και αυτό ? η το ίδιο είναι... χαχαχα

Edited by RoiRe

Χαχαχ.η google camera η αλλιώς gcam για σύντομα,ειναι εφαρμογή οπως όλες.απλως την κανεις εγκατάσταση..αν θες μπες στο φεις στο greek android & ios users να δεις δείγματα φωτό κλπ.

Οπότε καταλήγω σε mi8 κ θα ρωτήσω όταν το παραλάβω εδώ για οδηγίες για την διαδικασία...κ ένα δεύτερο που θέλω για την γυναίκα με καλή κάμερα κ να παίρνει εύκολα το gcam που λέμε?Κάπος οικονομικό μιας και θα το χρησιμοποιεί ΜΌΝΟ για camera κ κλήσεις ...?

Thnx

Φίλε απλά να έχεις υπόψη σου ότι αν έχετε σκοπό να χρησιμοποιείτε gcam υπάρχει περίπτωση να ασχολείστε τον περισσότερο καιρό με το πια έκδοση της gcam δουλεύει πιο σωστά πάρα να χαίρεστε τις φωτογραφικές δυνατότητες του κινητού. Άποψη μου είναι πάρτε το κινητό και κοιτάξτε να το χαρείτε όπως είναι.

Edited by zananiro

Να σου πω από όσο με ξέρω θα ασχοληθώ να βάλω την gcam που λέμε οποία έκδοση μου προταθεί από δω κ δεν θα ξαναασχοληθώ μέχρι να αλλάξω κινητό ...

Να σου πω από όσο με ξέρω θα ασχοληθώ να βάλω την gcam που λέμε οποία έκδοση μου προταθεί από δω κ δεν θα ξαναασχοληθώ μέχρι να αλλάξω κινητό ...
Εκεί είναι το θέμα, ότι αν μπλέξεις με gcam θα πρέπει να ασχολείσαι συχνά. Συνεχώς θα βγαίνουν νέες εκδόσεις που κάτι θα διορθώνουν και κάτι θα χαλάνε, όταν θα έρχεται κάποιο update στο λογισμικό του κινητού ίσως χρειάζεται να αλλάζεις και έκδοση gcam γιατί δεν θα δουλεύει σωστά και πάει λέγοντας... Εν πασει περίπτωση, μια χαρά κάμερα έχει το mi8, δες αν σε καλύπτει και μετά πράττεις αναλόγως.

Edited by zananiro

Εκεί είναι το θέμα, ότι αν μπλέξεις με gcam θα πρέπει να ασχολείσαι συχνά. Συνεχώς θα βγαίνουν νέες εκδόσεις που κάτι θα διορθώνουν και κάτι θα χαλάνε, όταν θα έρχεται κάποιο update στο λογισμικό του κινητού ίσως χρειάζεται να αλλάζεις και έκδοση gcam γιατί δεν θα δουλεύει σωστά και πάει λέγοντας... Εν πασει περίπτωση, μια χαρά κάμερα έχει το mi8, δες αν σε καλύπτει και μετά πράττεις αναλόγως.

Δεν ισχυουν αυτα που λες.Ουτε gcam χρειαζεται να αλλαξεις οταν κανεις update στο κινητο ουτε οτι βγαινουν συνεχεια καινουργιες gcam και πρεπει να τις αλλαζεις συνεχεια και στην τελικη και να θελεις να τις αλλαζεις συνεχεια μια απλη εγκατασταση-απεγκατασταση apk ειναι;)

Δεν ισχυουν αυτα που λες.Ουτε gcam χρειαζεται να αλλαξεις οταν κανεις update στο κινητο ουτε οτι βγαινουν συνεχεια καινουργιες gcam και πρεπει να τις αλλαζεις συνεχεια και στην τελικη και να θελεις να τις αλλαζεις συνεχεια μια απλη εγκατασταση-απεγκατασταση apk ειναι;)
Μια χαρά ισχύουν αλλά φυσικά δεν είναι ο κανόνας. Εγώ απλά το ανέφερα για να μην βρεθεί προ εκπλήξεως ο φίλος και μπει στο τρυπάκι να ξοδεύει περισσότερο χρόνο για να ασχολείται με τη gcam πάρα να βγάζει φωτογραφίες και να χαίρεται το κινητό. Και στην τελική μια χαρά κάμερα έχει το mi8.

Edited by zananiro

• 4 weeks later...

Επανέρχομαι με ερώτηση...έχω δει το mimix2s στο Doxmark με καλή βαθμολογία κ το βρίσκω σέ καλή τιμή αλλά φίλος πού το έχει μου λέει ότι η κάμερα δεν είναι κ τόσο καλή υπάρχει κάποιος κάτοχος να μου πει μια γνώμη ...? Υπενθυμίζω ότι ψάχνω για κινητό με πολύ καλή camera κ οθόνη όχι μεγαλύτερή από 6 inch, καθόλου παιχνίδια κ πολύ λίγο internet

Ευχαριστώ

----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το Doxmark ποσό αξιόπιστο είναι?