Dimis13 Δημοσιεύτηκε June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 25, 2005 To γνωστο και πολυαγαπημενο D&d το πιο δημοφιλες pen and paper Rpg με πολλους τιτλους στο pc.π.χ.Demon stone,Baldours gate κτλ.Σε εσας ποιο παιχνιδι ειναι ποιο αγαπημενο απο τη σειρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quenthel Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 PC games ή P&P εκδόσεις; Για PC game, ψηφίζω το Planescape:Torment, ίσως το απόλυτο RPG (όποιος το έχει παίξει, ξέρει). Για P&P βιβλία/c.settings/adventures είναι τόσα πολλά... Παράθεση Αντιδογματισμός: http://www.antidogma.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. June 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 PC games για ευνοητους λογους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. June 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Emena logo taxititas to Demon Stone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batrahian Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Θελει και ρωτημα τα Baldur's Gate, τα καλυτερα παιχνιδια ολων των εποχων μαζι με Starcraft Παράθεση ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΜΑΕΤΖΙΜΑ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Έρχεται το ίδιο το D&D στην online έκδοσή του -> http://www.ddo.com/index.php Προβλέπω μεγάλο χαμό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. June 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Γιατι εχω μια υποψια οτι πρεπει να βαλω dsl? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Έρχεται το ίδιο το D&D στην online έκδοσή του -> http://www.ddo.com/index.php Προβλέπω μεγάλο χαμό... kati san to lineage dld?? se paromio style?? :confused: Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dungeon_master Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 neverwinternights!!!!! για ποιο λογο είναι καλο το bg? Παράθεση Forgotten Realms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. June 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Εχω παιξει μολις 2 παιχνιδια για pc απο το d&d (Demon stone,Baldurs gate 2)το 2ο οχι πολυ γιατι δεν μου αρεσε.Θελω να παιξω τωρα τα:icewind tale(η οπως λεγετε),και το neverwinter nights. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Εχω παιξει μολις 2 παιχνιδια για pc απο το d&d (Demon stone,Baldurs gate 2)το 2ο οχι πολυ γιατι δεν μου αρεσε.Θελω να παιξω τωρα τα:icewind tale(η οπως λεγετε),και το neverwinter nights. to Durgeons &dragons ειναι game? ή εταιρια που βγαζει τα παραπανω games? οπως ειπε ο dimis13?? Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 to Durgeons &dragons ειναι game? ή εταιρια που βγαζει τα παραπανω games? οπως ειπε ο dimis13?? Kanena neooooooooooooo??? Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts