Jump to content

S.O.S. PROBLEM me Ellinika

VIDEOMIX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manoz (15th December 2003, 13:08 )

Κάπου κάτω και στη μέση έχει μια επιλογή "fix these problems" νομίζω...

Κάνε κι ένα update όμως...

Το έκανα.

Και κάτι τελευταίο. Το Recovery,τι ειναι;

Βλέπω πωs πατώνταs το, μου δείχνει τα 15 στοιχεία που βρήκα πρίν, με μαύρο χρώμα και ατσεκάριστα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manoz (15th December 2003, 13:23 )

Αν τυχόν έχεις διαγράψει κατά λάθος κάτι, μπορείς να το επαναφέρεις. Κρατάει backup δηλαδή.

Eυχαριστώ πολύ Μάνο. :)

Στο ad-aware είχες κάνει update? Γιατί αν ναι, τότε δε τα βρίσκει όλα, όσα βρίσκει το spybot.... :worry:

Πάντωs, αυτά που αναφέρω ποιό πάνω, συνεχίζουν και βγαίνουν σε κάθε άνοιγμα του υπολογιστή και κάθε φορά πριν ξεκινήσω την σύνδεση πρέπει να κάνω καθαρισμό. Βγαίνουν πάντα τα 16 αυτά στοιχεία που οποσδίποτε πρέπει να τα καθαρίζω, αλλιώs... :cry:

• 1 month later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (11 Νοέ. 2003 , 18:08)

Nέο πρόβλημα. Μπαίνωνταs στιs απαντήσειs σε κάθε θέμα, τα μηνύματα με ελληνικά γράμματα μου τα γράφει κυριλικά. (νομίζω πωs έτσι λέγεται) δηλαδή, ακαταλαβίστηκα και με τόνουs σε όλα τα γράμματα. Κάνωνταs όμωs ανανέωση επι τόπου με F5 επανέρχωνται τα ελληνικά.

Αυτό το πρόβλημα το έχω ακόμα. Με την εξής περίεργη λεπτομέρεια. Οταν πατάω για να μπώ σε οποιοδίποτε θέμα, είναι σωστά τα ελληνικά. Οταν όμως πατάω http://www.myphone.gr/forum/image/lastpost.gif οι απαντήσεις βγαίνουν με το πρόβλημα που αναφέρω πιό πάνω. Τι να κάνω βρε παιδιά; (και μην μου απαντήσετε με αγγλικούς όρους)

Στις επιλογές προβολή, πατάω ελληνικά, διορθώνει το πρόβλημα και αμέσως μετά, ξανά τα ίδια.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (17 Φεβ. 2004 , 11:00)

Αυτό το πρόβλημα το έχω ακόμα. Με την εξής περίεργη λεπτομέρεια. Οταν πατάω για να μπώ σε οποιοδίποτε θέμα, είναι σωστά τα ελληνικά. Οταν όμως πατάω http://www.myphone.gr/forum/image/lastpost.gif οι απαντήσεις βγαίνουν με το πρόβλημα που αναφέρω πιό πάνω. Τι να κάνω βρε παιδιά; (και μην μου απαντήσετε με αγγλικούς όρους)

Στις επιλογές προβολή, πατάω ελληνικά, διορθώνει το πρόβλημα και αμέσως μετά, ξανά τα ίδια.

Δοκίμασε:

Εργαλεία -> Επιλογές Internet -> Γραμματοσειρές

Επέλεξε επάνω την ελληνική γλώσσα.

Δε γνωρίζω αν θα πιάσει τόπο...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manoz (17 Φεβ. 2004 , 12:56)

Δοκίμασε:

Εργαλεία -> Επιλογές Internet -> Γραμματοσειρές

Επέλεξε επάνω την ελληνική γλώσσα.

Δε γνωρίζω αν θα πιάσει τόπο...

Δυστηχώς...τίποτα. Ενα απο τα περίεργα της υπόθεσης είναι πως το φαινόμενο δεν παρουσιάζετε σε όλα τα threads αλλα στο 80%. :cry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (17 Φεβ. 2004 , 13:11)

Δυστηχώς...τίποτα. Ενα απο τα περίεργα της υπόθεσης είναι πως το φαινόμενο δεν παρουσιάζετε σε όλα τα threads αλλα στο 80%. :cry:

Στην Προβολή -> Κωδικοποίηση μήπως έχεις τσεκαρισμένη την αυτόματη επιλογή ή το αντίστροφο;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manoz (17 Φεβ. 2004 , 13:19)

Στην Προβολή -> Κωδικοποίηση μήπως έχεις τσεκαρισμένη την αυτόματη επιλογή ή το αντίστροφο;

Πάνω πάνω έχει την επιλογή... αυτόματη επιλογή τσεκαρισμένο. Απο κάτω έχει τις επιλογές:

Ελληνικά(Windows)

(τελείτσαEλληνική (ISO)

Toύρκικα(Windows)

Δυτικής ευρώπης(ISO)

Βιετναμέζικη(Windows)

περισσότερα...

Κάνωντας πείραμα σε άλλα threads, είδα πως αντί να είναι η τελίτσα στο Ελληνική (ISO), ήταν μιά στα τουρκικά και μιά στα βιετναμέζικα!!!!!!!!!

Πρέπει να ρυθμίσω κάτι για να μην μπερδεύεται το σύστημα;;;;;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (17 Φεβ. 2004 , 13:29)

Πάνω πάνω έχει την επιλογή... αυτόματη επιλογή τσεκαρισμένο. Απο κάτω έχει τις επιλογές:

Ελληνικά(Windows)

(τελείτσαEλληνική (ISO)

Toύρκικα(Windows)

Δυτικής ευρώπης(ISO)

Βιετναμέζικη(Windows)

περισσότερα...

Κάνωντας πείραμα σε άλλα threads, είδα πως αντί να είναι η τελίτσα στο Ελληνική (ISO), ήταν μιά στα τουρκικά και μιά στα βιετναμέζικα!!!!!!!!!

Πρέπει να ρυθμίσω κάτι για να μην μπερδεύεται το σύστημα;;;;;

Ξετσεκάρισε την αυτόματη επιλογή και δοκίμασε ξανά

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manoz (17 Φεβ. 2004 , 13:33)

Ξετσεκάρισε την αυτόματη επιλογή και δοκίμασε ξανά

Τέλος. Ευχαριστώ. :)

• 3 weeks later...

Αλλο πρόβλημα, που όμως αυτή την φορά δεν έχει να κάνει με γράμματα. Ομως δεν θα ήθελα για οτιδίποτε να ανοίγω threads. Εδώ και καιρό, όταν πάω να κάνω αποθήκευση φωτογραφίας, μου βγάζει τα εξής: Ονομα αρχείου:Χωρίς τίτλο στο όνομα και απο κάτω

Aποθήκευση ώς:Bitmap(*.bMp) χωρίς δυνατότητα επιλογών.

Τι να κάνω, που να πάω για ρυθμίσεις;

Μόνο όταν σκανάρω μου δείνει την επιλογή για jpg.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX ( 5 Μάρ. 2004 , 16:48)

Αλλο πρόβλημα, που όμως αυτή την φορά δεν έχει να κάνει με γράμματα. Ομως δεν θα ήθελα για οτιδίποτε να ανοίγω threads. Εδώ και καιρό, όταν πάω να κάνω αποθήκευση φωτογραφίας, μου βγάζει τα εξής: Ονομα αρχείου:Χωρίς τίτλο στο όνομα και απο κάτω

Aποθήκευση ώς:Bitmap(*.bMp) χωρίς δυνατότητα επιλογών.

Τι να κάνω, που να πάω για ρυθμίσεις;

Μόνο όταν σκανάρω μου δείνει την επιλογή για jpg.

Άδειασε την cache του explorer σου.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE ( 5 Μάρ. 2004 , 21:19)

Άδειασε την cache του explorer σου.

Ευχαριστώ για την πρόθεση να με βοηθήσεις, αλλα βοήθαμε πιό ουσιαστικά. Που κάνω τις ρυθμίσεις και πώς ειναι στα ελληνικά; Διοτι με λέξεις... cache κλπ. δεν βγάζω άκρη. :)

Βρε παιδιά, βοηθήστε. Δεν μπορώ να αποθηκεύσω καμμία φωτογραφία. Μού'χουν σπάσει τα νεύρα.

ELEKTRIK, ανέλυσέ μου και εσύ αυτό που άρχισες. Thanks.