Jump to content

ΕΠΙΛΟΓΗ BASIC ΣΥΣΚΕΥΗΣ

Osfp778
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα στο φορουμ........ηρθε η ωρα αλλαγης κινητου και με τις δυσκολες οικονομικες καταστασεις δεν μοπρω να παω πανω απο 130 ευρω.Εχω καταληξει σε honor 7a,nokia 5 και nokia 3.1 βασει σκρουτζ.Συμφωνα με το antutu καλυτερο σκορ πετυχαινει το honor αλλα τα δυο nokia παιρνουν android 9.0 pie.Δεν δινω βαση σε καποιο χαρσκτηριστικο και θα γινεται ηπια χρηση χωρις παιχνιδια ,facebook.Τι γνωμη εχετε;

Δώσε 15 ευρώ παραπάνω και πάρε ένα εκ των mia2 lite ή redmi note 5. Το δεύτερο καλύτερη συσκευή. Και τα 2 βέβαια πολύ ανώτερα από αυτά που κοιτάζεις

Sent from my C106 using Tapatalk

Δεν εχω ξαναδουλεψει xiaomi,πολλα ακουγονται γι αυτα καλα αλλα και κακα.Προτιμω να παω σε nokia που δουλευα χρονια η honor επειδη εχει η γυναικα μου το 6α το οποιο ειναι παρα πολυ καλο και εχει μεινει πολυ ευχαριστημενη.Το εχω δει το mi a2 lite ειναι καλο αλλα δεν μου καθεται καλα το notch,ενω το note 5 το εχει φιλη μου και το βλεπω ναι μεν καλο αλλα παντοφλα.Αν εχει καποιος τα προαναφερομενα θα εκτιμουσα μια γνωμη πανω σε αυτα.

Έχω πάρει 4 redmi note 5 για γνωστούς. Πολύ δυνατή συσκευή κι η καλύτερη κάμερα σ αυτά τα χρήματα. Μη το φοβάσαι καθόλου. Άλλη κλάση σε σχέση μ αυτά που σκέφτεσαι

Sent from my C106 using Tapatalk

Εχθές παρέδωσα το Xiaomi mi a2 lite καινούργιο στη αδερφή μου. Είμασταν ανάμεσα σε αυτό και το note 5 αλλά λόγω μεγέθους προτίμησε το lite. Πολύ καλό τηλέφωνο για τα χρήματα του.

Με snap 625, audio jack, θύρα υπερύθρων, ραδιόφωνο, μπαταρία 4000 mha Android pie και κάμερα για την κατηγορία του καλή αποτελεί μια καλή αγορά.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το ειδα το p smart και φαινεται πολυ δυνατη συσκευη,σαφως καλυτερη απο τα αλλα που αναφερω,αλλα δυστυχως ανεβαινουμε τιμη.Θα μου πειτε σιγα για 15-20 ευρω κανεις ετσι;Οταν εχεις οικογενεια ομως δυστυχως ναι το σκεφτομαι.Αυτα που βλεπω ειναι max με μεταφορικα 120 ευρω.Μη με παρεξηγησετε αλλα η ζωη και η κριση με εχει κανει να σκεφτομαι ετσι.Οσο για το xiaomi ισχυει το ιδιο με αυτα που ειπα για το p smart,ενω εδω δεν μου καθεται καλα το notch.Παντα ειχα κινητα της ericsson,sony,nokia και μια φορα πηγα να αλλαξω μαρκα και οταν πηρα samsung το πεταξα μεσα σε τρεις μηνες γι αυτο ειμαι προκατειλημενος για μαρκες που δεν εχω δουλεψει.Και ξαναπηρα sony και ολα μια χαρα.Αλλα μετα απο δυο χρονια με το L1 εχει αρχισει τα νουμερακια του.

Το ειδα το p smart και φαινεται πολυ δυνατη συσκευη,σαφως καλυτερη απο τα αλλα που αναφερω,αλλα δυστυχως ανεβαινουμε τιμη.Θα μου πειτε σιγα για 15-20 ευρω κανεις ετσι;Οταν εχεις οικογενεια ομως δυστυχως ναι το σκεφτομαι.Αυτα που βλεπω ειναι max με μεταφορικα 120 ευρω.Μη με παρεξηγησετε αλλα η ζωη και η κριση με εχει κανει να σκεφτομαι ετσι.Οσο για το xiaomi ισχυει το ιδιο με αυτα που ειπα για το p smart,ενω εδω δεν μου καθεται καλα το notch.Παντα ειχα κινητα της ericsson,sony,nokia και μια φορα πηγα να αλλαξω μαρκα και οταν πηρα samsung το πεταξα μεσα σε τρεις μηνες γι αυτο ειμαι προκατειλημενος για μαρκες που δεν εχω δουλεψει.Και ξαναπηρα sony και ολα μια χαρα.Αλλα μετα απο δυο χρονια με το L1 εχει αρχισει τα νουμερακια του.

Αν κοιτάς μόνο αγορά από Ελλάδα, κοίτα και το xiaomi redmi 6.

Η καλυτερη επιλογη γυρω στα 100 ευρω και οχι παραπανω, ειναι με διαφορα τα Leeco.

leeco cool1/ leree le 3 (σχεδον ιδιο μοντελο)

leeco le pro 3

Leeco le 2.

leeco le s3

Leeco cool 1 ως πρωτη επιλογη οπου εχει 4060 μπαταρια και αξιοπρεπεστατη καμερα.

Απο κινα θα κοστισουν λιγο κατω απο 100 ευρω με μεταφορικα και δεν θα πληρωσεις τελωνειο.

Αλλιως απο αγγελια ιδιωτη (ελλαδα) θα τα βρεις στα 120 ευρω περιπου καινουργια.

Δεν θα εχεις εγγυηση (εκλεισε η εταιρεια) αλλα θα εχεις ΦΟΥΛ ανεπισημη υποστηριξη.

Ακομα και ανταλλακτικα αν θελησεις ειναι παρα πολυ φτηνα. (πχ 18 ευρω περιπου η οθονη).

Και ειναι κινηταρες.

Edited by zampas

Γιατι ομως να εμπιστευτω εταιρια που δεν υπαρχει πλεον;

Γιατι ειναι πολυ αξιοπιστες και δικιμασμενες συσκευες.

Εστω και αν κατι δεν παει καλα.......

ειναι τοσο μεγαλη η ανεπισημη υποστηριξη οποτε δεν θα μεινεις εκτεθημενος αν κατι δεν παει καλα με το software.

Οσο αφορα το hardware, τα ανταλλακτικα εχουν πολυ χαμηλο κοστος.

Η σχεση ποιοτητας/τιμης ......αναιρει το ουτως η αλλως χαμηλο ρισκο.

Νομιζω οτι ειναι ρισκο να παρω μια μαρκα που απλα δεν υπαρχει.Ηδη την εχω πατησει μια φορα που πηγα σε αλλη μαρκα,που ηταν γνωστη ποσο μαλλον σ αυτη που δεν εχω ξανακουσει ποτε μου.Οποτε επιτρεψτε μου να επιμεινω στις αρχικες μου θεσεις και να προτιμησω ενα απο αυτα που ανεφερα στην αρχη.Αν εχει καποιος αποψη γι αυτα εχει καλως.Τελος δεν θελω επ ουδενι αγορα απο εξωτερικο.

Δεν αξίζουν τα λεφτά τους τα nokia που αναφέρεις. Ίσως το honor να είναι καλύτερη επιλογή. Σε αυτά τα λεφτά όμως "παίζουν" τα πολύ ανώτερα redmi 5 και redmi 6. Δικά σου είναι όμως τα λεφτά εσύ αποφασίζεις. :)

Παρέα redmi 6 αφού δεν θες ν ανεβάσεις τι budget σου

Στάλθηκε από το Cool 1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχω παρατηρησει οτι πεφτει "θαψιμο" στην nokia (γενικως το λεω μην παρεξηγηθω).Ενταξει μπορει να ειναι vfm τα χιαομι αλλα πρεπει να αποδειχτουν και αξιοπιστα και στα δικα μου ματια δεν ειναι (τουλαχιστον σε δικους μου γνωστους).Νομιζω οτι μπορουμε να τις δωσουμε μια δευτερη ευκαιρια.Anyway ,ευχαριστω ολους οσους απαντησαν αλλα μαλλον θα παω για το honor.

Εχω παρατηρησει οτι πεφτει "θαψιμο" στην nokia (γενικως το λεω μην παρεξηγηθω).Ενταξει μπορει να ειναι vfm τα χιαομι αλλα πρεπει να αποδειχτουν και αξιοπιστα και στα δικα μου ματια δεν ειναι (τουλαχιστον σε δικους μου γνωστους).Νομιζω οτι μπορουμε να τις δωσουμε μια δευτερη ευκαιρια.Anyway ,ευχαριστω ολους οσους απαντησαν αλλα μαλλον θα παω για το honor.
Φίλε μου δε πρόκειται περί θαψιματος. Ούτε περί εμπάθειας προς τη νοκια. Απλά τα redmi που σου πρότειναν είναι αντικείμενικα καλύτερες συσκευές από τα Nokia και το honor που κοιτάς. Πάντως δικά σου τα χρήματα, εσύ αποφασίζεις. Καλορίζικο ό,τι κι αν επιλέξεις

Στάλθηκε από το Cool 1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ θα σου πρότεινα να ρίξεις και μια ματιά σε μεταχειρισμένο, σίγουρα θα βρεις κάτι καλύτερο...