dim12 Δημοσιεύτηκε June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 24, 2005 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!!!ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ;ON DSL KIT BY OTENET,HOL BROADBAND PACK,ΝΑ ΚΑΩ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΩ ΕΤΑΙΡΙΑ;;;; ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ HOL(BROADBAND PACK).TI LETE; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Διάβασε τα παρακάτω θετικά/αρνητικά για το καθένα: Με το HOL Broadband Pack και το IZI by Tellas για να αλλάξεις ISP πρέπει να κόψεις εντελός την ADSL γραμμή.:wacko: Το HOL Broadband Pack δεν μου φαίνετε και πολύ καλό καθώς το VoIP το περνάει απο τα υπάρχοντα 384/128 ή οποια ταχύτητα πάρεις! Που σημάνει ότι όταν κατεβάζεις/ανεβάζεις στο full δεν θα λειτουργεί το VoIP σωστά.:mad: :X To ΙΖΙ by Tellas έχει τεράστιο συμβόλαιο!!! Δεν νομίζω ότι είναι καλό αυτό.:rolleyes: Το OnDSL Kit, παρ'όλο που δίνει τη δυνατότητα να κρατήσεις τη γραμμή, είναι χάλια γιατί είναι της Otenet... Συνεπώς οι ταχύτητες δεν θα είναι οι μέγιστες.:whistle: :angry: Το ADSL in a box της φορτηνετ δε σου κάνει? Και φθηνό! Και αξιόπιστο! Και έχει και καλές προσφορές ανα διαστήματα.:wink: :shifty: Εαν θες να έχεις πλήρη ελευθερία και να αλλάζει ISP συνέχεια πάρε γραμμή από τον πΟΤΕ και πάρε ξεχωριστά τον ISP. :w00t: Αυτά... Αν έχεις απορίες, κάνε post πάλι εδώ!:wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!!!ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ;ON DSL KIT BY OTENET,HOL BROADBAND PACK,ΝΑ ΚΑΩ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΩ ΕΤΑΙΡΙΑ;;;; ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ HOL(BROADBAND PACK).TI LETE; OTEnet, HOL, Tellas... Το πιο ακριβό τρίο στο ελληνικό ADSL. Και εις ανώτερα. ;) Φυσικά προτείνω την τέταρτη επιλογή και φυσικά προτείνω να μην επιλέξεις για ISP καμία από τις προαναφερθείσες. Οι επιλογές είναι 2: Forthnet (για ποιότητα) και Vivodi (για χαμηλότερο κόστος). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim12 Δημ. June 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΦΤΗΝΟ,ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ. ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!ΕΑΝ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΜ ΝΑ ΠΑΡΩ(ISDN),ΠΟΙΟΝ ISP ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ANA MHNA; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Εγω αυτο που εκανα ηταν να παρω τον in-a-box της Forthnet και επειδη το modem του κουτιου (Crypto F200) ηταν χαλια , τσιμπησα και το US Robotics 9105 και ολα κυριλλε :D Ολα αυτα σε ISDN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Εγω αυτο που εκανα ηταν να παρω τον in-a-box της Forthnet και επειδη το modem του κουτιου (Crypto F200) ηταν χαλια , τσιμπησα και το US Robotics 9105 και ολα κυριλλε :D Ολα αυτα σε ISDN. Aυτό κάνε κι εσύ dim12 αν βαριέσαι να ασχολείσαι πολύ. ;) ADSL in-a-box για να τα κανονίσει όλα για σένα η Forthnet και αγόρασε ένα σοβαρό modem (αν βρεις τον USR 9105 θα είσαι πολύ τυχερός). Αν έχεις μόνο ένα PC κράτα το F200 του in-a-box μέχρι να βρεις κάτι πραγματικά καλό (δηλαδή τον 9105). Πάντως σε καμία περίπτωση μην κάνεις το λάθος να πας στο τρίο της ακρίβειας (OTEnet, Tellas, HOL). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Γιατι πολυ τυχερος? http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.533057 60€ Και σε μια-δυο μερες ερχεται στο σπιτι/γραφειο σου ;) Συνισταται ανεπιφυλακτα (το μονο κακο ειναι οτι αν το βαλεις σε ISDN δεν θα εχεις εγγυηση , αλλα who cares :D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim12 Δημ. June 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 τι λετε για αυτην την περιπτοση; http://corporate.otenet.gr/corporate/portal/media-type/html/user/anon/page/default.psml/js_pane/P-104417d237c-10000 OTEnet OnDSL BUNDLE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Δεν θα στο συνιστουσα... γενικα καλο ειναι να μη μπλεξεις με OTEnet. Καλυτερα να κανεις αυτο που ανεφερα πιο πανω ;) θα εχεις μια χαρα αποτελεσμα. Βεβαια περιμενε και μια απαντηση απο τους "ειδικους" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim12 Δημ. June 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 ποσο καιρο κανει ο οτε να μου ενεργοποιησει τη γραμμα;δινει μοντεμ;αν ναι ποιο να παρω ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ(θελω usb και ethernet!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 ποσο καιρο κανει ο οτε να μου ενεργοποιησει τη γραμμα;δινει μοντεμ;αν ναι ποιο να παρω ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ(θελω usb και ethernet!) Ο ΟΤΕ άμα είσαι τυχερός μπορεί να κάνει και 2 μέρες... Αν είσαι άτυχος μπορεί να πάρει και βδομάδες... :rolleyes: :lol: Modem δεν δίνει εκτός κι αν πάρεις κάποιο πακέτο από τον ΟΤΕ που να το συμπεριλαμβάνει σαν "δώρο". Κι εγώ θα σου συνιστούσα να κάνεις αυτό που σου προτείνει ο Δημήτρης και ο "Τα 'χω πάρει". Μακριά από USB modems αφού πολλά παιδιά λένε πως τους δημιουργεί προβλήματα. Το 9105 έχει ενσωματωμένο 4πορτο switch και είναι κελεπούρι γι αυτά που προσφέρει. Κι εγώ άργησα να το καταλάβω οπότε μη κάνεις το ίδιο λάθος... ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim12 Δημ. June 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ ΑΥΤΟ;ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ ΑΥΤΟ;ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ; 1)Μην τα περιμένεις όλα έτοιμα, κάνε μια μια έρευνα απο μόνος σου 2)Αν μπορείς μην γράφεις ΚΕΦΑΛΑΙΑ γιατι είναι σα να μας ΦΩΝΑΖΕΙΣ 3)Ρίξε μια ματιά και στο site www.adslgr.com 4)Το USR 9105 είναι ίσως το καλύτερο για τη συγκεκριμένη κατηγορία λεφτών 5)http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=14705 http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=5387 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.533057 6)http://www.google.com.gr/search?hl=el&biw=1003&q=USR9105&meta=cr%3DcountryGR Αυτά! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ ΑΥΤΟ;ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ; Για το απλό US Robotics 9105 κάνε click εδώ!:) Για να υποστηρίζει και WIFI (μοντέλο 9106) κάνε click εδώ!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim12 Δημ. June 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 οκ.ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Για το απλό US Robotics 9105 κάνε click εδώ!:) Για να υποστηρίζει και WIFI (μοντέλο 9106) κάνε click εδώ!;) kosta «τα παίρνεις» από το eshop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 kosta «τα παίρνεις» από το eshop; Γιατί να μην τα παίρνεις??:X Εμένα πάντος όταν είχα παραγγείλη ένα tv tuner για το laptop μου, το έφεραν την επόμενη μέρα!!;) Και φυσικά ήταν πολύ εξυπηρετικοί... Και ακόμη να πω ότι αν κάτι πάει στραβά αυτοί τα αναλαμβάνουν ΌΛΑ (αν φταίναι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim12 Δημ. June 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 η δοκιμαστικη εκδοση adsl της hol,ποσο χρεονεται ,πρεπει να εχω ηδη τη γραμμή;χρεονομαι ανα μηνα;ποσο καιρο διαρκει; συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Δεν χρεωνεσαι τπτ. Πρεπει να έχεις γραμμή και διαρκεί 5 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts