Jump to content

Smartphone γύρω στα 200 ευρώ

spartak
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενας φίλος ενδιαφέρεται για αγορά smartphone. Κόστος γύρω στα 200 ευρω, ίσως και ελάχιστα παραπάνω

Τον ενδιαφέρει να έχει οπωσδήποτε NFC. Επίσης μνήμη τουλάχιστον 3 GB. Aποθηκευτικό χώρο 32Gb εφόσον η συσκευή δέχεται ταυτόχρονα και 2η sim και κάρτα μνημης (όχι μονο μια από τις 2). Αλλιώς 64gb εσωτερικό χώρο. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι συζητήσιμα. Τέλος αγορά από Ελλάδα όχι εξωτερικό.

Υπάρχουν προτάσεις;

Ευχαριστω προκαταβολικά

Xiaomi mi a2 στα 64gb που έψαχνα πρόσφατα στο Skroutz έχει τιμή γύρω στα 190-200€, έχει 4gb RAM, Android Pie, διπλή κάμερα και έχει και καλές κριτικές γενικότερα. Αυτό προτείνω εγώ.

Sent from my iPhone SE using Tapatalk

Xiaomi mi a2 στα 64gb που έψαχνα πρόσφατα στο Skroutz έχει τιμή γύρω στα 190-200€, έχει 4gb RAM, Android Pie, διπλή κάμερα και έχει και καλές κριτικές γενικότερα. Αυτό προτείνω εγώ.

Ευχαριστω. Νομίζω όμως ότι δεν έχει nfc.....

Όντως δεν έχει, δεν το είχα προσέξει.

Με αυτά που ζητάς, δηλ. και NFC και 2 sim και micro sd, μόνο το A6 2018 μου έρχεται στο μυαλό, αλλά θεωρώ πως δεν αξίζει τόσα χρήματα και είναι σχετικά αδύναμο σε επεξεργαστή...

Kαλύτερες για εμένα προτάσεις τα Nokia 6.1 και ακόμα ακόμα το Honor 9 Lite (νομίζω έχει NFC), ωστόσο δεν ξέρω αν παίρνουν και 2 sim και sd ταυτόχρονα...

Αν μπορεί να ζήσει χωρίς NFC, Νote 6 Pro ξεκάθαρα...

Edited by SpyrosR

Αν μπορεί να ανέβει στα 250€ ας δει και το Nokia 7 plus

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Και εγώ από τα διαθέσιμα στην Ελλάδα το Nokia 6.1 θα κοιτούσα, αν και ο επεξεργαστής και η κάμερα του είναι μέτρια. Αν θέλει να κοιτάξει και εκτός Ελλάδας πολύ καλή πρόταση στα λεφτά είναι το Mi Note 3, που έχω και εγώ. Μοναδικό μείον του πως δεν δέχεται την μπάντα Β20, κάτι που για χρήστες δικτύων Wind και Vodafone μπορεί να δημιουργήσει θέματα.

Και εγώ από τα διαθέσιμα στην Ελλάδα το Nokia 6.1 θα κοιτούσα, αν και ο επεξεργαστής και η κάμερα του είναι μέτρια. Αν θέλει να κοιτάξει και εκτός Ελλάδας πολύ καλή πρόταση στα λεφτά είναι το Mi Note 3, που έχω και εγώ. Μοναδικό μείον του πως δεν δέχεται την μπάντα Β20, κάτι που για χρήστες δικτύων Wind και Vodafone μπορεί να δημιουργήσει θέματα.

Ευχαριστω. Το Nokia 6.1, έχει μνήμη 32 GB, εχει nfc, αλλά η κάρτα μνήμης πιάνει τη δεύτερη θέση. Ιδια κατάσταση είναι και το Honor 9 lite

Δες το Huawei honor 10 lite από μεγάλες αλυσίδες. Με 64gb κοστίζει 229€, αν έχεις κάρτα eurobank στο πλαίσιο έχει και 20% επιστροφή και βγαίνει 183€. Έχει όλα όσα θες, τρέχει Android 9 out of the box, έχει AI κάμερες και 2 χρόνια εγγύηση. Η έκδοση των 32gb κοστίζει 199€ (159€ αν έχει eurobank) αλλά δεν ξέρω αν παίρνει 2sim+sd card.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Δες το Huawei honor 10 lite από μεγάλες αλυσίδες. Με 64gb κοστίζει 229€, αν έχεις κάρτα eurobank στο πλαίσιο έχει και 20% επιστροφή και βγαίνει 183€. Έχει όλα όσα θες, τρέχει Android 9 out of the box, έχει AI κάμερες και 2 χρόνια εγγύηση. Η έκδοση των 32gb κοστίζει 199€ (159€ αν έχει eurobank) αλλά δεν ξέρω αν παίρνει 2sim+sd card.

Επειδή μ ενδιαφέρει πολύ για μια φίλη, πιστεύεις ότι τα 3 giga ram είναι αρκετά σε βάθος τουλάχιστον διετίας? Η χρήση είναι κυρίως ίνστα, viber φωτός και μουσική

Sent from my C106 using Tapatalk

Ευχαριστω. Το honor 9 lite δεν εχει 3η θέση για σιμ.

Επειδή μ ενδιαφέρει πολύ για μια φίλη, πιστεύεις ότι τα 3 giga ram είναι αρκετά σε βάθος τουλάχιστον διετίας? Η χρήση είναι κυρίως ίνστα, viber φωτός και μουσική

Sent from my C106 using Tapatalk

Για τη χρήση που περιγράφεις θεωρώ πως για 2 χρόνια θα είναι ΟΚ. Είναι σημαντικό που έρχεται με την τελευταία έκδοση Android 9 out of the box, που σημαίνει ότι θα πάρει σίγουρα μια μεγάλη αναβάθμιση Android μετά από ένα χρόνο και θα έχεις και ενημερώσεις ασφαλείας για 2 χρόνια.

The day is my enemy, the night my friend