spartak Δημοσιεύτηκε January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 13, 2019 Ενας φίλος ενδιαφέρεται για αγορά smartphone. Κόστος γύρω στα 200 ευρω, ίσως και ελάχιστα παραπάνω Τον ενδιαφέρει να έχει οπωσδήποτε NFC. Επίσης μνήμη τουλάχιστον 3 GB. Aποθηκευτικό χώρο 32Gb εφόσον η συσκευή δέχεται ταυτόχρονα και 2η sim και κάρτα μνημης (όχι μονο μια από τις 2). Αλλιώς 64gb εσωτερικό χώρο. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι συζητήσιμα. Τέλος αγορά από Ελλάδα όχι εξωτερικό. Υπάρχουν προτάσεις; Ευχαριστω προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Xiaomi mi a2 στα 64gb που έψαχνα πρόσφατα στο Skroutz έχει τιμή γύρω στα 190-200€, έχει 4gb RAM, Android Pie, διπλή κάμερα και έχει και καλές κριτικές γενικότερα. Αυτό προτείνω εγώ. Sent from my iPhone SE using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. January 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Xiaomi mi a2 στα 64gb που έψαχνα πρόσφατα στο Skroutz έχει τιμή γύρω στα 190-200€, έχει 4gb RAM, Android Pie, διπλή κάμερα και έχει και καλές κριτικές γενικότερα. Αυτό προτείνω εγώ. Sent from my iPhone SE using Tapatalk Ευχαριστω. Νομίζω όμως ότι δεν έχει nfc..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Όντως δεν έχει, δεν το είχα προσέξει. Sent from my iPhone SE using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 (edited) Με αυτά που ζητάς, δηλ. και NFC και 2 sim και micro sd, μόνο το A6 2018 μου έρχεται στο μυαλό, αλλά θεωρώ πως δεν αξίζει τόσα χρήματα και είναι σχετικά αδύναμο σε επεξεργαστή... Kαλύτερες για εμένα προτάσεις τα Nokia 6.1 και ακόμα ακόμα το Honor 9 Lite (νομίζω έχει NFC), ωστόσο δεν ξέρω αν παίρνουν και 2 sim και sd ταυτόχρονα... Αν μπορεί να ζήσει χωρίς NFC, Νote 6 Pro ξεκάθαρα... Edited January 13, 2019 by SpyrosR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Αν μπορεί να ανέβει στα 250€ ας δει και το Nokia 7 plus Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Και εγώ από τα διαθέσιμα στην Ελλάδα το Nokia 6.1 θα κοιτούσα, αν και ο επεξεργαστής και η κάμερα του είναι μέτρια. Αν θέλει να κοιτάξει και εκτός Ελλάδας πολύ καλή πρόταση στα λεφτά είναι το Mi Note 3, που έχω και εγώ. Μοναδικό μείον του πως δεν δέχεται την μπάντα Β20, κάτι που για χρήστες δικτύων Wind και Vodafone μπορεί να δημιουργήσει θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. January 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Και εγώ από τα διαθέσιμα στην Ελλάδα το Nokia 6.1 θα κοιτούσα, αν και ο επεξεργαστής και η κάμερα του είναι μέτρια. Αν θέλει να κοιτάξει και εκτός Ελλάδας πολύ καλή πρόταση στα λεφτά είναι το Mi Note 3, που έχω και εγώ. Μοναδικό μείον του πως δεν δέχεται την μπάντα Β20, κάτι που για χρήστες δικτύων Wind και Vodafone μπορεί να δημιουργήσει θέματα. Ευχαριστω. Το Nokia 6.1, έχει μνήμη 32 GB, εχει nfc, αλλά η κάρτα μνήμης πιάνει τη δεύτερη θέση. Ιδια κατάσταση είναι και το Honor 9 lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Cubot King Kong 3 (64GB) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Δες το Huawei honor 10 lite από μεγάλες αλυσίδες. Με 64gb κοστίζει 229€, αν έχεις κάρτα eurobank στο πλαίσιο έχει και 20% επιστροφή και βγαίνει 183€. Έχει όλα όσα θες, τρέχει Android 9 out of the box, έχει AI κάμερες και 2 χρόνια εγγύηση. Η έκδοση των 32gb κοστίζει 199€ (159€ αν έχει eurobank) αλλά δεν ξέρω αν παίρνει 2sim+sd card. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Δες το Huawei honor 10 lite από μεγάλες αλυσίδες. Με 64gb κοστίζει 229€, αν έχεις κάρτα eurobank στο πλαίσιο έχει και 20% επιστροφή και βγαίνει 183€. Έχει όλα όσα θες, τρέχει Android 9 out of the box, έχει AI κάμερες και 2 χρόνια εγγύηση. Η έκδοση των 32gb κοστίζει 199€ (159€ αν έχει eurobank) αλλά δεν ξέρω αν παίρνει 2sim+sd card. Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΕπειδή μ ενδιαφέρει πολύ για μια φίλη, πιστεύεις ότι τα 3 giga ram είναι αρκετά σε βάθος τουλάχιστον διετίας? Η χρήση είναι κυρίως ίνστα, viber φωτός και μουσική Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. January 15, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Δες το Huawei honor 10 lite από μεγάλες αλυσίδες. Με 64gb κοστίζει 229€, αν έχεις κάρτα eurobank στο πλαίσιο έχει και 20% επιστροφή και βγαίνει 183€. Έχει όλα όσα θες, τρέχει Android 9 out of the box, έχει AI κάμερες και 2 χρόνια εγγύηση. Η έκδοση των 32gb κοστίζει 199€ (159€ αν έχει eurobank) αλλά δεν ξέρω αν παίρνει 2sim+sd card. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Ευχαριστω. Το honor 9 lite δεν εχει 3η θέση για σιμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Επειδή μ ενδιαφέρει πολύ για μια φίλη, πιστεύεις ότι τα 3 giga ram είναι αρκετά σε βάθος τουλάχιστον διετίας? Η χρήση είναι κυρίως ίνστα, viber φωτός και μουσική Sent from my C106 using Tapatalk Για τη χρήση που περιγράφεις θεωρώ πως για 2 χρόνια θα είναι ΟΚ. Είναι σημαντικό που έρχεται με την τελευταία έκδοση Android 9 out of the box, που σημαίνει ότι θα πάρει σίγουρα μια μεγάλη αναβάθμιση Android μετά από ένα χρόνο και θα έχεις και ενημερώσεις ασφαλείας για 2 χρόνια. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts