theiosloukas21 Δημοσιεύτηκε January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 13, 2019 Καλησπερα σε όλο το forum και χρόνια πολλα σε ολους... Ετοιμάζομαι να αγορασω νέα συσκευή τηλεφώνου και να κανω την αλλαγή από iphone σε Android από την στιγμη που δυστυχως οι τιμές των iphone έχουν φτάσει σε απαγορευτικά για το δικό μου budget όρια , το οποίο κυμαίνεται έως 400 ευρώ μάξιμουμ . Λόγω φιλίας με ιδιοκτήτη καταστήματος γνωστής αλυσίδας , ειχα σχεδόν καταλήξει στο Huawei Mate 20 lite στην τιμή των 250 ευρώ , όμως μου πρότεινε από την στιγμη που θα μπορούσα να δωσω 500 ευρώ το Samsung s9.... και καπου εκεί μπερδεύτηκα. Αξίζει η διαφορα τιμής ανάμεσα στις δυο συσκευές ή να πάρω το φθηνότερο Huawei και να ξεμπέρδευω;;; ... διαβάζω κριτικές και βλέπω ότι σχεδόν σε όλα εκτός επεξεργαστή και οθόνης το Huawei είναι καλύτερο , αλλά ποσο μπορεί να ισχύει αυτό απέναντι σε μια ναυαρχίδα μεγάλης εταιρείας;; Ειλικρινά αν καποιος μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα ιδιατερα και ευχαριστω όλον τον κοσμο εκ των προτέρων. Να σημειώσω ότι το κινητο δεν με πειραζει να μην έχει οθόνη ταμπλετ ( τα 6,3 - 6,5 πιο πολυ σε ταμπλετ μοιάζουν) αλλά και λόγω ηλικίας (47) θα ηθελα κάτι ευανάγνωστο και αξιόπιστο το οποίο ως βασικό κριτήριο θα ηθελα να είναι η αντοχή στον χρόνο και στις συνθήκες, όπως επισης και η καλή κάμερα για φωτογραφίες και βίντεο των παιδιών... ευχαριστω ξανα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Το Huawei Mate 20 light είναι πολύ καλό αφού το βρησκεις με €250 μόνο, μην το συζητας, έχεις περίσσευμα σε λεφτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theiosloukas21 Δημ. January 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Το Huawei Mate 20 light είναι πολύ καλό αφού το βρησκεις με €250 μόνο, μην το συζητας, έχεις περίσσευμα σε λεφτα; Φυσικα και δεν εχω κανενα περίσσευμα , απλά η ερώτηση είναι κυρίως για να δω αν αξίζει η υπέρβαση υπό την έννοια ότι το Samsung ηταν πριν λίγους μήνες άφταστο οικονομικά... ευχαριστω για την απάντηση ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Αν για εσένα είναι προτεραιότητα η κάμερα τότε δεν θα έπαιρνα το Mate 20 lite, του οποίου η κάμερα είναι απλά αξιοπρεπής. Το μόνο σημείο στο οποίο μάλλον υπερτερεί το Mate 20 lite σε σχέση με το S9 είναι η αυτονομία. Ρώτα τον φίλο σου σε τι τιμές σου δίνει το Huwaei P20 Pro και το Xiaomi Mi8 που μπορούν επίσης να σε ικανοποιήσουν σε θέμα κάμερας και έχουν καλύτερη αυτονομία από το S9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theiosloukas21 Δημ. January 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Αν για εσένα είναι προτεραιότητα η κάμερα τότε δεν θα έπαιρνα το Mate 20 lite, του οποίου η κάμερα είναι απλά αξιοπρεπής. Το μόνο σημείο στο οποίο μάλλον υπερτερεί το Mate 20 lite σε σχέση με το S9 είναι η αυτονομία. Ρώτα τον φίλο σου σε τι τιμές σου δίνει το Huwaei P20 Pro και το Xiaomi Mi8 που μπορούν επίσης να σε ικανοποιήσουν σε θέμα κάμερας και έχουν καλύτερη αυτονομία από το S9. Το p20 pro γύρω στα 600 (η τιμή στις εκπτώσεις είναι 649) , το xiaomi σε τιμή που πωλείται στην αγορά χωρίς άλλη έκπτωση, δηλαδη 550 περίπου, δηλαδη και τα δυο πιο ακριβά από το s9... εχω μπερδευτεί ειλικρινά, για μένα είναι προτεραιότητα η κάμερα αλλά και η αντοχή στον χρόνο επισης, δεν γινεται κάθε χρόνο να δίνουμε μια περιουσία για τηλέφωνα... το s9 ενώ δείχνει να εχει 12 MP κάμερα, μου φάνηκε στα live demo του καταστήματος πολυ καλύτερη η φωτογραφία του από του Huawei που έχει 24mp.... το θέμα είναι αν αξίζει τα 500 ευρώ , οι γνώμες διίστανται τελικα ακόμη κι από τα παιδιά του καταστήματος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Το p20 pro γύρω στα 600 (η τιμή στις εκπτώσεις είναι 649) , το xiaomi σε τιμή που πωλείται στην αγορά χωρίς άλλη έκπτωση, δηλαδη 550 περίπου, δηλαδη και τα δυο πιο ακριβά από το s9... εχω μπερδευτεί ειλικρινά, για μένα είναι προτεραιότητα η κάμερα αλλά και η αντοχή στον χρόνο επισης, δεν γινεται κάθε χρόνο να δίνουμε μια περιουσία για τηλέφωνα... το s9 ενώ δείχνει να εχει 12 MP κάμερα, μου φάνηκε στα live demo του καταστήματος πολυ καλύτερη η φωτογραφία του από του Huawei που έχει 24mp.... το θέμα είναι αν αξίζει τα 500 ευρώ , οι γνώμες διίστανται τελικα ακόμη κι από τα παιδιά του καταστήματος... Τα mpxl δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με την ποιότητα της κάμερας. Το S9 έχει πολύ καλύτερη κάμερα από το Mate 10 lite. Αν δεν σε ενδιαφέρει η εγγύηση πάνω από ένα χρόνο και διατίθεται να το πάρεις από άλλο μαγαζί μπορείς να βρεις το Mi8 με 360-380 από το skroutz. Μπορείς να κοιτάξεις και το Poco phone που έχει καλύτερη κάμερα από το Mate lite, κατώτερη από το S9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theiosloukas21 Δημ. January 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Τα mpxl δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με την ποιότητα της κάμερας. Το S9 έχει πολύ καλύτερη κάμερα από το Mate 10 lite. Αν δεν σε ενδιαφέρει η εγγύηση πάνω από ένα χρόνο και διατίθεται να το πάρεις από άλλο μαγαζί μπορείς να βρεις το Mi8 με 360-380 από το skroutz. Μπορείς να κοιτάξεις και το Poco phone που έχει καλύτερη κάμερα από το Mate lite, κατώτερη από το S9 Σε ευχαριστω φίλε μου ειλικρινά που μπήκες στον κόπο να συμβουλευσεις. Πρέπει να το πάρω από το κατάστημα το συγκεκριμένο , είναι φίλος , κουμπάρος, και με ευκολίες πληρωμης:D.... το δίλλημα ηταν καθαρά αν τα δυο συγκεκριμένα τηλέφωνα έχουν πραγματική διαφορα 250 ευρώ στην τιμη τους ή παίζει ρόλο η επωνυμία της εταιρίας κυρίως... ψάχνοντας κι εγω βλέπω ότι τα 500 ευρώ είναι καλή τιμή για το s9 , το θέμα γενικα βεβαια είναι αν αξίζει να δινεις τόσα χρήματα για κάτι που έχει πεπερασμένο χρόνο ζωής... αντε 2 ετών...ευχαριστω ξανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Παρε το s9. Καταπληκτικό κινητό τα έχει όλα. Αν δεις και αναφορές στο Skroutz για το mate 10, έχει θέμα στην μπαταρία, κολλάει γενικά δεν έχει καμία σχέση με το s9. Για κάμερα δεν το συζητάμε... Καμία φορά ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theiosloukas21 Δημ. January 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Ναι εχω δει άσχημες κριτικές για το mate αλλά είναι και value for money οπωσδήποτε... το s9 παρόλο που ειχα παντα iphone ομολογώ ότι μου αρεσε πιο πολυ εμφανισιακά αλλά είναι πέραν των άλλων .και στο σωστό μέγεθος...η οθόνη στις 5,8 ίντσες είναι νομιζω η καλύτερη επιλογή... οτιδήποτε πάνω από 6 πρέπει να το κρατάς με τα δυο χέρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 S9 και από μένα...Ωραιο κινητό,ωραία κατασκευή,ωραία κάμερα οκ χάνει λίγο σε μπαταρία φαντάζομαι(ανάλογα και τη χρήση) αλλά θα το χαρείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theiosloukas21 Δημ. January 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Ναι η μπαταρία του είναι η μικρότερη του ανταγωνισμού αλλά νομιζω ότι η φωτογραφίες του (ειδα σχετικά από s8 φίλου) αναπληρώνουν το κενό.... αν δεν τις συγκρίνω με το iPhone 6 που ειχα μέχρι τωρα νομιζεις ότι ανακαλύπτεις έναν νέο κοσμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Ναι η μπαταρία του είναι η μικρότερη του ανταγωνισμού αλλά νομιζω ότι η φωτογραφίες του (ειδα σχετικά από s8 φίλου) αναπληρώνουν το κενό.... αν δεν τις συγκρίνω με το iPhone 6 που ειχα μέχρι τωρα νομιζεις ότι ανακαλύπτεις έναν νέο κοσμο... Σίγουρα και έχει και οθοναρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Φίλε καταρχήν έχεις να κανείς με ναυαρχίδα της Samsung.. Αυτό και μόνο τα λέει όλα. Έχουμε στην οικογένεια ένα s8 κινηταρα, καταπληκτική οθόνη πριν πάρω το xs Max το είχα λιώσει. Φαντάσου το s9. Το έχει η κουνιάδα μου όσο έπαιξα μαζί του είναι σίγουρα ένα κλικ πάνω από s8. Το άλλο είναι απλά ένα mid range κινητό. Για 500€ το s9 είναι vfm Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theiosloukas21 Δημ. January 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Φίλε καταρχήν έχεις να κανείς με ναυαρχίδα της Samsung.. Αυτό και μόνο τα λέει όλα. Έχουμε στην οικογένεια ένα s8 κινηταρα, καταπληκτική οθόνη πριν πάρω το xs Max το είχα λιώσει. Φαντάσου το s9. Το έχει η κουνιάδα μου όσο έπαιξα μαζί του είναι σίγουρα ένα κλικ πάνω από s8. Το άλλο είναι απλά ένα mid range κινητό. Για 500€ το s9 είναι vfm Sent from my iPhone using Tapatalk Σε ευχαριστω φίλε μου, με βοήθησε πολυ η περιγραφή σου ... καλυτερα ένα τηλέφωνο που θα έχει την αξία του σε ένα βάθος χρόνου (όπως ακόμη για παράδειγμα το s8 σήμερα που μου περιέγραψες ) , παρά σε λίγο καιρό με κολλήματα και προβλήματα να ψάχνω παλι τηλέφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts