jimlost Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Ποια είναι η τελευταία έκδοση MIUI?? Εγώ έχω την 10.3.4.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Έχει αρχίσει σταδιακά η διανομή της 10.3.5 Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Eμενα λεει 10.3.6 :blink::blink: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Eμενα λεει 10.3.6 :blink::blink: Όπως έχει γραφτεί στο νήμα, υπάρχουν δύο εκδόσεις MIUI Global Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 (edited) τις τελευταιες μερες εχω παραγγειλει 3 κινητα για φιλους μου.ευτυχως τα βρισκω ετοιμοπαραδοτα απο ελλαδα.στο θεμα μας θα ηθελα να μου δωσετε ενα λινκ να κατεβασω google camera ετσι να πειραμαστιστω.ευχαριστω! Edited July 26, 2019 by RAVER Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 από θήκες και glass τι παίζετε παίδες? Σκέφτομαι για mofi θήκη που είναι όμορφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Eμενα λεει 10.3.6 :blink::blink:Η EU είναι 10.3.5 Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Έχει δοκιμάσει κανείς custom kernel σε miui based? Γίνεται καθόλου πιο σβέλτο; τις τελευταιες μερες εχω παραγγειλει 3 κινητα για φιλους μου.ευτυχως τα βρισκω ετοιμοπαραδοτα απο ελλαδα.στο θεμα μας θα ηθελα να μου δωσετε ενα λινκ να κατεβασω google camera ετσι να πειραμαστιστω.ευχαριστω! Δες link πρώτο μήνυμα. Έχω βρει βέβαια και μια άλλη μερικές σελίδες πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Stock untouched, pitch black Stock by [/url] - Flickr2BBcode LITE Sent from my RN7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Stock untouched, pitch black [im]https://live.staticflickr.com/65535/48378826027_af497f884f_c.jpg[/img] Stock by [/url] - Flickr2BBcode LITE Sent from my RN7 using Tapatalk Ωραιος. Εμενα μου αρεσε περσσοτερο η άλλη που ειχες στο flickr με το light trail του αεροπλάνου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Εχω evira kernel εγω σε xiaomi.eu stable rom. Πιο σβελτο δεν το βλεπω ισως λιγο καλυτερη μπαταρια θα ελεγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Εχω evira kernel εγω σε xiaomi.eu stable rom. Πιο σβελτο δεν το βλεπω ισως λιγο καλυτερη μπαταρια θα ελεγα. Συνήθως είτε έχεις καλύτερη αυτονομία είτε πιο smooth συσκευή (αναλόγως και τους governors, χρονισμους κλπ). Έχει αρχίσει να με κουράζει λίγο από άποψη ταχύτητας και έλεγα μήπως το βελτίωνα κάπως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Όπως έχει γραφτεί στο νήμα, υπάρχουν δύο εκδόσεις MIUI Global Ας μας ενημερώσει κάποιος ποιες είναι οι διάφορές ανάμεσα σε αυτές τις δυο εκδόσεις και γιατί η global εκδόσεις να φοράν διαφορετικές rom τι παίζει...;;; Η κάποιο λινκ να διαβάσουμε τι γίνετε ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Stock untouched, pitch black Stock by [/url] - Flickr2BBcode LITE Sent from my RN7 using Tapatalk Δεν είμαι ειδικός στις φωτογραφίες, αλλά για κινητό να βγάζει έτσι τα αστέρια νομίζω είναι πολύ καλή! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Ωραιος. Εμενα μου αρεσε περσσοτερο η άλλη που ειχες στο flickr με το light trail του αεροπλάνου. :)Thanks, δοκίμασες καθόλου τελικά με adaptive battery off? Sent from my RN7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Ας μας ενημερώσει κάποιος ποιες είναι οι διάφορές ανάμεσα σε αυτές τις δυο εκδόσεις και γιατί η global εκδόσεις να φοράν διαφορετικές rom τι παίζει...;;; Η κάποιο λινκ να διαβάσουμε τι γίνετε ακριβώς. Διάβασε το post 743 καιτα 2 επόμενα στη σελ. 50 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Πηρα και εγω σημερα την Miui Global 10.3.5 Πηρα και την καρτα μνημης και εχω μια ερωτηση..Πως γινεται να αποθηκευω τις φωτο που τραβαω με την gcam στην sd;Με μια γρηγορη ματια που εριξα στις ρυθμισεις δεν ειδα κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Δε γίνεται νομίζω, μιας και τα pixel δεν έχουν υποδοχή για κάρτα. Αλλά από ότι διάβασα μπορείς με το GCam Tool να το αλλάξεις αυτό. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apptuners.gcamtool&hl=pt_BR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Δε γίνεται νομίζω, μιας και τα pixel δεν έχουν υποδοχή για κάρτα. Αλλά από ότι διάβασα μπορείς με το GCam Tool να το αλλάξεις αυτό. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apptuners.gcamtool&hl=pt_BRΤην έχω κατεβάσει την εφαρμογή αλλά δεν μπορώ να την ρυθμίσω να αποθηκεύει στην κάρτα μνήμης,το έχει καταφέρει κάποιος; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Δε γίνεται νομίζω, μιας και τα pixel δεν έχουν υποδοχή για κάρτα. Αλλά από ότι διάβασα μπορείς με το GCam Tool να το αλλάξεις αυτό. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apptuners.gcamtool&hl=pt_BR Ευχαριστω φιλος.....Το προσπαθω αλλα δεν.... Την έχω κατεβάσει την εφαρμογή αλλά δεν μπορώ να την ρυθμίσω να αποθηκεύει στην κάρτα μνήμης,το έχει καταφέρει κάποιος; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακομα τιποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Δεν έχω gcam ούτε παίρνει micro SD το κινητό μου, απλός αυτό βρήκα που το έψαξα, αν κάποιος άλλος ξέρει κάτι άλλο έχει καλώς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Να ρωτήσω λίγο κάτι, έχει παρατηρήσει κάποιος να του ξαναφορτωνει από την αρχή εφαρμογές η συσκευή,Tapatalk και ένα παιχνίδι που παίζω καμία φοράμου τι κάνει,να κάνω κανένα factory reset ή είναι πρόβλημα της συσκευής λόγο θερμοκρασιών; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapaioa Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Καλησπέρα παίδες, Φίλος μου πήρε σήμερα το redmi note 7 , Μπορείτε να μου πείτε πια έκδοση gcam να κατεβάσουμε και με τι ρυθμίσεις για να μη ψάχνω τώρα τόσες σελίδες. Λίγο γρήγορα που κοίταξα τις τελευταίες 5-6 δεν βρήκα κάτι. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Καλησπέρα παίδες, Φίλος μου πήρε σήμερα το redmi note 7 , Μπορείτε να μου πείτε πια έκδοση gcam να κατεβάσουμε και με τι ρυθμίσεις για να μη ψάχνω τώρα τόσες σελίδες. Λίγο γρήγορα που κοίταξα τις τελευταίες 5-6 δεν βρήκα κάτι. Ευχαριστώ Δεν κοιταξες ομως την πρωτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Να ρωτήσω λίγο κάτι, έχει παρατηρήσει κάποιος να του ξαναφορτωνει από την αρχή εφαρμογές η συσκευή,Tapatalk και ένα παιχνίδι που παίζω καμία φοράμου τι κάνει,να κάνω κανένα factory reset ή είναι πρόβλημα της συσκευής λόγο θερμοκρασιών; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑκόμα όχι δε μου το έχει κάνει που παίζω Tapatalk συνέχεια Sent from my RN7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts