CaptainChris Δημοσιεύτηκε January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 4, 2019 https://www.e-shop.gr/kinito-motorola-moto-z3-play-64gb-4gb-dual-sim-blue-gr-p-TEL.091967?utm_campaign=newsletter181221&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=13-kinito+tilefono&utm_content=13.1-kinito+motorola+moto+z3+play+64gb+4gb+dual+sim+blue+gr&offer=OFFER1850&d=190112 Πολύ καλή προσφορά για λίγες μέρες στα €333 με κωδικό προσφοράς 1850 από το e-shp.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Αν είναι δική του εισαγωγή ,όπως κάνει σε πολλά προιόντα του ,θα υπάρχουν θέματα με το service της Motorola και καθυστερήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Παιδιά το έχει κανείς; Θέλω να αλλάξω το moto z2 play μου μόνο και μόνο για να πάρω δικάρτο με ξεχωριστή sd και επειδή είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το z2 play μου θεωρώ ότι θα είμαι το ίδιο και περισσότερο με το z3 play. Πείτε κάποια άποψη από εσάς που το έχετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. January 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Το Z3play είναι ακόμα καλύτερο με super amoled 6" οθόνη και πολύ καλές κάμερες. Αδικείται από τη μη προοθηση-διαφιμηση ειδικά εδώ στην Ελλάδα. Στο e-shop.gr έχει την καλύτερη τιμή €399, στο Amazon πάνω από 400€, αν και εκεί δίνουν δώρο το Mod με την μπαταρία. Εάν πάρεις και το mod με τα jbl ηχεία έχεις ένα στερεοφωνικό συγκρότημα μαζί σου όπου το θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 γενικοτερα εχει αδικηθεί πολύ η Motorola....ποιοτικες συσκευες...πανέμορφες....με καμεραρες….και σχεδόν pure anroid Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Εμπορική πολιτική.Ασχολείται περισσότερο μόνο με κάποιες αγορές . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Εμπορική πολιτική.Ασχολείται περισσότερο μόνο με κάποιες αγορές . δυστηχως και ειχε ακρως καλα δειγματα δειξει τελευταια σε συσκευες...σχεδιασμο...ποιοτητα...pure android....καμερες... Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 δυστηχως και ειχε ακρως καλα δειγματα δειξει τελευταια σε συσκευες...σχεδιασμο...ποιοτητα...pure android....καμερες... Ε, καλά... Μη λέμε τρέλες. Η Motorola έχει πεθάνει από τότε που την έπιασε η lenovo στα χέρια της. Από τα high end κινητά της, θα δει κανείς ότι ασχολείται ελάχιστα συγκριτικά με την παρακαταθήκη που άφησε η Google, βλέπε Moto x 2013 και 2014. Ο σχεδιασμός, είναι η πεπατημένη, το pure android είναι η παρακαταθήκη και η εύκολη λύση, οι κάμερες είναι όλες παρωχημένες. Γενικότερα, παρατηρώ ότι οι συσκευές δυσλειτουργουν και τα bugs δε λύνονται. Ωστόσο, το καθαρό Android είναι το πιο σοφό πράγμα. Προσωπικά, εκφράζω ένα κρίμα για την πολιτική της lenovo, παρότι περιμένω σαν τρελός την εξέλιξη του project foldable v3. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 (edited) Οι κάμερες είναι καλές σε σχέση με ότι διαφημίζουν άλλα κινητά.Πρέπει όμως να χρησιμοποιήσεις άλλο πρόγραμμα από αυτό που δείνει στοκ ,για να δείς αποτελέσματα. Edited February 7, 2019 by mkaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. April 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 €199 amazon.de με δώρο δύο mods, μπαταρίας και καλύμματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vchristod84 Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 €199 amazon.de με δώρο δύο mods, μπαταρίας και καλύμματοςΜπορείς να δώσεις link? Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. April 15, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Πλάκα έχει τώρα έγινε € 499 ποιος θα το πάρει σε αυτή την τιμή, μάλλον για λάθος πρόκειται, ελπίζω να το φτιάξουν! https://www.amazon.de/Motorola-Smartphone-BUNDLE-Power-Style-Deep-Indigo/dp/B07FDJ976X/ref=mp_s_a_1_1?crid=19X65SDLGAYCO&keywords=moto+z3+play&qid=1555308183&s=gateway&sprefix=moto+z3&sr=8-1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Κάνεις, οπότε θα κατεβάσουν την τιμή πάλι... Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. April 15, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Το έβγαλαν εντελώς τώρα μόνο μέσω άλλων καταστημάτων με χαμηλότερη τιμή €267 με battery mod μόνο https://www.amazon.de/Motorola-Smartphone-Power-Android-Indigo-Deep/dp/B07F9448DV/ref=mp_s_a_1_8_sspa?crid=2N4KS7T5UAGBV&keywords=moto+z3+play&qid=1555331053&s=gateway&sprefix=moto+z&sr=8-8-spons&psc=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει πολύ συμμετοχή εδω, το κινητό είναι από τα πιο αξιόπιστα εκεί έξω, ειδικά τώρα που κάνει 250€ περίπου. Αν το έχει κανείς, ας προτείνει κανά Screen Protector. Έχω δει κάποια που μπαίνουν από πάνω ολόκληρα, όπως πχ αυτό: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07K6K8DRG/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UI6WXDKZUE57&psc=1 Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts