Jump to content

Logitech wireless optical mouse?

alfista
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χτες αγόρασα το ασύρματο πακέτο πληκτρολόγιο-ποντίκι Logitech Navigator. Αυτό που με κάνει να απορώ είναι αν θα είναι μονίμως αναμένο το κόκκινο φωτάκι από το οπτικό ποντίκι. Να πω ότι το ποντίκι είναι κάπως διαφανές από τη μέση και κάτω (μέχρι την ουρά :p ) και αφενώς μου την ψιλοσπάει, απ' την άλλη φαντάζομαι θα μου ξεπαστρέψει την μπαταρία. Ας πούμε εγώ θα φύγω για ένα τετραήμερο. Το φωτάκι θα μείνει αναμένο και θα περιμένει να γυρίσω; Υπάρχει τρόπος να κλείσει χωρίς να χρειαστεί να αφαιρέσω τις μπαταρίες;

Thnx for your time. :)

Alfa Romeo - La cosa piu bella

μηπως εχει κατι σαν "κατασταση αναμονης" η οποια ενεργοποιειται μετα απο ενα χρονικο διαστημα??

κοιτα και στο software μηπως εχει καμια επιλογη

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Αυτό για το software ακούγεται έξυπνο αλλά τελικά δεν έχει καμία ρύθμιση. Με άλλα παιδιά που μίλησα μου είπαν ότι τουλάχιστον τα αντίστοιχα της Microsoft τοποθετούνται σε αναμονή (και φυσικά σβήνει το κόκκινο λαμπάκι) μετά από κανά 5λεπτο το πολύ. Το δικό μου το σκασμένο όμως δε λέει να σβήσει. Ίσως να είναι πολύ ευαίσθητο και να επηρεάζεται πολύ από τα τραντάγματα του ξύλινου πατώματος.

Εγώ θα συνεχίσω τα πειράματα αλλά αν υπάρξει καμιά νέα έμπνευση σφυρίξτε την. ;)

Βtw πόσο το πήρες το σετάκι, γιατί σκέφτομαι να πάρω κι εγώ ένα;

Το laser στα οπτικά (αν κατάλαβα καλά αυτό εννοείς) δεν σβήνει ποτέ εφόσον το έχεις συνδεδεμένο στο PC σου! Απλά όταν δεν το κουνάς πέφτει η ένταση του φωτός...

Τελικά όντως δεν σβήνει ποτέ το φωτάκι. Απλά όπως πολύ σωστά είπε και ο Βayern7 πέφτει στην αρχή η ένταση του φωτός ενώ στη συνέχεια το φως αναβοσβήνει, στην αρχή γρήγορα και στη συνέχεια πιο αργά. Περίεργο βέβαια κατ' εμέ αφού μια λύση κατάστασης αναμονής θα εξοικονομούσε πολύτιμη ενέργεια.

gkr41 το σετακι Logitech Navigator έκανε 100Ε και κάτι στο eshop.gr αλλά εγώ το βρήκα γύρω στα 85. Το είχα δει στην Infosystem σε μια τζαμαρία περιποιημένο και μου κόλησε. :cool:

Δοκίμασε να το βγάλεις από την PS/2 και να το βάλεις σε μια usb (αν βέβαια γίνεται αυτό). Θα κάνει την ίδια δουλειά και δεν θα ανάβει συνέχεια.

Αρχικό Μήνυμα από τον mcde

Δοκίμασε να το βγάλεις από την PS/2 και να το βάλεις σε μια usb (αν βέβαια γίνεται αυτό). Θα κάνει την ίδια δουλειά και δεν θα ανάβει συνέχεια.

Σωστός. Το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα αλλά θυμόμουν πως το είχα λύσει για να ποστάρω. :p

Στα Logitech ποντικια το laser δεν σβηνει ποτε. Αυτο που κανει ειναι να μειωνει τις ρυπες του laser σε 1 ανα 2 sec μετα απο 5 λεπτα. Με 2 καλες μπαταριες σου κραταει περιπου στους 2-3 μηνες.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα, κάθε 2 μήνες ήθελα μπαταρίες. Πήγα λοιπόν και πήρα το ΜΧ700 που έχει επαναφορτιζόμενες.
m365.gr Το φόρουμ των xiaomi scooters στην Ελλάδα

Αρχικό Μήνυμα από τον mcde

Απ' ότι έχω καταλάβει μόνο το πληκτρολόγιο έχει βισματάκι USB. Και πάλι όμως δε νομίζω να γινόταν κάτι.

Στα Logitech ποντικια το laser δεν σβηνει ποτε. Αυτο που κανει ειναι να μειωνει τις ρυπες του laser σε 1 ανα 2 sec μετα απο 5 λεπτα. Με 2 καλες μπαταριες σου κραταει περιπου στους 2-3 μηνες.

2-3 μήνες; Μόνο; Φτουυυυ! Καινούργιες δουλιές ανοίξαμε. :wacko:

Αρχικό Μήνυμα από τον alfista

2-3 μήνες; Μόνο; Φτουυυυ! Καινούργιες δουλιές ανοίξαμε. :wacko:

To δικό μου έχει τύχει οι μπαταρίες να τελειώσουν σε 1 μήνα!!! :wacko:

Είναι πρόβλημα! :o

Νομιζω ενα set επαναφορτιζομενες ειναι καλη λυση. :) :) :) :)

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Siga re paidia...mpataries einai! Ta theles ola cordless... :p

Logika exeis to mouse MX700 to opoio an to agorazes mono tou (tha sou rxotan ligo pio akribo to setaki) exei epanafortizomenes mpataries kai fortisti opote de xemeneis pote! Nomizw omws oti den iparxei to antistoixo mauro pliktrologio cordless mono tou para mono set...Exw exw to sigekrimeno mouse kai to mauro pliktrologio alla me kalodio..

Kai prosopika de blepw toso tromero problima an tha nai to fwtaki anameno i oxi..:)

dia8etw to MX700.oi mpatareis logw skliris xrisis mou kratane peri tis 3-4 meres max alla to fortizw averta,me to MX300 pou eixa xalaga ka8e 1 mina peripou,emveleia tou MX700 ap oti to exw dokimasei ta 5 metra aneta ;)

filika

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...
Αρχικό Μήνυμα από τον eosid

Δηλαδή ρε παιδιάμ ακόμα και το οπτικό ΜΧ500 με καλώδιο, χρειάζεται μπαταρίες;

Όχι, μόνο τα ασύρματα χρειάζονται μπαταρίες! ;)

τα optical mouse ειναι καλυτερα απο τα ασυρματα την δουλεια τους την κανουν και με το παραπανο και δεν χρειαζονται συνεχεια μπαταριες....

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif

SuRf to the EdGe!!!!

τα optical mouse ειναι πολυ καλυτερα απο τα ασυρματα.... την δουλεια τους την κανουν και με το παραπανο και δεν χρειαζονται συνεχεια μπαταριες...

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif

SuRf to the EdGe!!!!

Αρχικό Μήνυμα από τον johner

Όχι, μόνο τα ασύρματα χρειάζονται καλώδιο! ;)

:blink: :wacko: :blink: :wacko: :blink: :wacko:

Μαλλον μπαταριες ηθελες να πεις.. ;)

Mutilator :shifty:

Αρχικό Μήνυμα από τον aggelopas

:blink: :wacko: :blink: :wacko: :blink: :wacko:

Μαλλον μπαταριες ηθελες να πεις.. ;)

:innocent:

Δίκιο έχεις! :D

Το έκανα edit! :happy:

• 2 weeks later...

Kalimera

Eho ena mouse « microsoft wireless wheel mouse », kai ekei pou to hrisimopoio, xafnika kanei diakopes.To piga se enan filo, ta idia.To piga se mia fili, kai doulevei kanonika.Ehei na kanei me tis sihnotites pou berdevontai me alles syskeves mias kai einai asyrmato ? Dokimasa me ta koubakia, alla tipota.

Kamoia idea ?

Ehxaristo.

• 3 weeks later...