koystado Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Εμενα δεν μου εχει εμφανιστει η νεα εκδοση. Μεσω hicare που πλεον λεγεται Support, δε σε παει στο System Update των Settings; ναι υποστήριξη και αμα μπεις και πατήσεις ενημέρωση παρόλο που όπως λες βγαίνει στο ίδιο βγάζει την ενημέρωση Ήρθε σε εμένα αλλά σκέφτομαι να την κατεβάσω. Θα την κατεβάσω και ότι βγη. περιμένουμε εντυπώσεις Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 1. Έγινε πολύ γρήγορα,φανταζόμουν ότι θα είναι μεγάλη και θα καθυστερήσει. 2. Χάλασαν τις ρυθμίσεις στην κάμερα. Μπαταρία και φωτογραφίες σε μια βδομάδα θα δείξει. Με χάλασε με τις ρυθμίσεις της κάμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsente Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Εμένα πάντως μετά την αναβάθμιση νομίζω έχει βελτιωθεί κι άλλο η μπαταρία. κατω απο 50% δεν εχει πέσει στο τέλος της ημέρας, με φουλ χρήση και λίγο netflix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Όντως η μπαταρία λίγο που τη πίεσα πάει καλά. Οι ρυθμίσεις στην φωτογραφικη γίνανε λίγο περίεργες ακόμα τις ψάχνω και είδα αν θέλεις να βάλεις με την 48 άρα πρέπει να μπεις στην επαγγελματική λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 δεν κρατήθηκα την έβαλα και εγώ η μπαταρία όντως καλη φαίνεται οι ρυθμίσεις στην φωτογραφική όντως λίγο περίεργες αυτό που με ενοχλει είναι το appassitant που βγαίνει δεξιά ή αριστερά και δεν ξέρω πως να το απενεργοποιήσω Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 Την ειχα κατεβασει και εγω αλλα συνεχώς την ανέβαλα, εχθες ομως μαλλον πατησα αργοτερα στο μνμ και το βραδυ την πέρασε... Μπαταρια δεν ξερω ακομα δεν εχει κανει κύκλο ... Καμερα λιγο μπέρδεμα αλλα θα την συνηθησουμε νομιζω. Multitasking ωραίο! App asistasnt πατα το στην αναζητηση και θα σε παει κατευθείαν στις ρυθμισεις για απενεργοποιηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Την ειχα κατεβασει και εγω αλλα συνεχώς την ανέβαλα, εχθες ομως μαλλον πατησα αργοτερα στο μνμ και το βραδυ την πέρασε... Μπαταρια δεν ξερω ακομα δεν εχει κανει κύκλο ... Καμερα λιγο μπέρδεμα αλλα θα την συνηθησουμε νομιζω. Multitasking ωραίο! App asistasnt πατα το στην αναζητηση και θα σε παει κατευθείαν στις ρυθμισεις για απενεργοποιηση. το έκανα αυτό που είπες αλλά συνέχιζε να βγαίνει κατάφερα να το σταματήσω από τις ρυθμίσεις-->δυνατότητες προσβασιμότητας-->πολλά παράθυρα για την κάμερα για τις φωτογραφίες για τα 48μβ πας περισσότερα-->υψηλή ανάλυση Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilllios Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 εχει το κινητο μας 670€ στον Κωτσόβολο;θα τρελαθω;κραταει τετοια τιμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Εσας σας δουλεύει το rolling screenshot; Μετα το update δεν μου δουλεύει κανει κάτι τρελά ή δεν κανει καθολου scroll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Εσας σας δουλεύει το rolling screenshot; Μετα το update δεν μου δουλεύει κανει κάτι τρελά ή δεν κανει καθολου scroll το στιγμιότυπο ειναι αυτό; Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Ναι, αυτο που κατεβαινει μεχρι κατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Ναι, αυτο που κατεβαινει μεχρι κατω. με το power + vol down? ή είναι κάτι αλλο; Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 power + vol down, μετα πατας στην εικονιτσα κατω αριστερά και σου έχει επιλογες, ρωταω για το στιγμιοτυπο κυλιόμενης οθονης(scrollshot) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilllios Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 εχει αγορασει κανενας ζελατινα ή τζαμακι για την οθονη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 εχει αγορασει κανενας ζελατινα ή τζαμακι για την οθονη; θα με ενδιέφερε και μένα ένα χρόνο τώρα έχω με αυτή που ήρθε το κινητό, απλώς θέλω να πιάνει όλη την οθόνη Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WIRELESSMAN Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Καλησπερα παιδια και ευχαριστω πολυ ολους σας!!! Συγνωμη για την αργοπορια στην απαντηση αλλα ειχα τεχνικα θεματα. Ευχαριστω και τον SilerSaxo kai ton Tasose και ολους σας που με βοηθησατε. Τα καλα νεα ειναι οτι το πηρα το κινητο και ειναι σουπερ (οπως τα λεγατε...) Τα κακα ειναι πως μου το πηρε ο ανηψιος μου !!! Τι να κανω του εχω αδυναμια :-D Δυστυχως δεν βρισκουν αλλη συσκευη στη WIND .... Τωρα σκεφτομαι για POCO F2 PRO. Επειδη σας εμπιστευομαι αξιζει να το παρω? Απο καμερα σε σχεση με ΝΟΤΕ 10 LITE ή ΜΙ ΝΟΤΕ 10 τι λεει? (εστω και με GCAM....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilllios Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 iSelf Tempered Glass (Huawei Honor View 20) πηρα αυτο για δοκιμη.Φαινεται καλο.Κολλησε κατευθειαν ,μονο κακο ειναι μικροτερο απο την ζελατινα που υπηρχε πριν ειδικα δεξια αριστερά.Στις ακρες εχει κυρτοτητα που δεν νιωθει μεγαλο κενο το δαχτυλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 iSelf Tempered Glass (Huawei Honor View 20) πηρα αυτο για δοκιμη.Φαινεται καλο.Κολλησε κατευθειαν ,μονο κακο ειναι μικροτερο απο την ζελατινα που υπηρχε πριν ειδικα δεξια αριστερά.Στις ακρες εχει κυρτοτητα που δεν νιωθει μεγαλο κενο το δαχτυλο. Ooo κακό αυτό θα ήθελα να πιάνει ότι πιάνει και η ζελατίνα Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilllios Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 iSelf Tempered Glass (Huawei Honor View 20) πηρα αυτο για δοκιμη.Φαινεται καλο.Κολλησε κατευθειαν ,μονο κακο ειναι μικροτερο απο την ζελατινα που υπηρχε πριν ειδικα δεξια αριστερά.Στις ακρες εχει κυρτοτητα που δεν νιωθει μεγαλο κενο το δαχτυλο.μια εβδομάδα κράτησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Μολις παρατηρησα ενα ωραιο burn-in σε γκρι φοντο. Σε γκρι φοντο βλεπω αριστερα ολα τα avatars απο την εφαρμογη messages της Google. Ξενερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Δεν έχω δει κάτι, πόσο καιρό το έχεις; Εγώ το έχω 1 χρόνο και κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Δεν έχω δει κάτι, πόσο καιρό το έχεις; Εγώ το έχω 1 χρόνο και κάτι. Το εχω ενα χρονο και κατι, τελικα με μια εφαρμογή απο το play store εφυγαν οι σκιες. Ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Παίδες στα 299€ αξίζει πλέον; Θα το αγοράζατε τώρα σε αυτή τιμή; έχει κανείς εμπειρία με Mi 10(τ) Lite 5G από άποψη κάμερας και μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilllios Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 Οτι αξιζει αξιζει,το θεμα είναι οτι δεν γνωριζω τον ανταγωνισμό.. Απο τα κινητά που δεν του λείπει τίποτα απολύτως!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Έγινε μια αναβάθμιση αλλά δεν είδα κάτι διαφορετικό, κατά τα άλλα το τηλέφωνο πετάει για εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts