tsente Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Μετά απο 2 αναβαθμίσεις τις τελευταίες μέρες ειμαι πλέον την έκδοση 182. Ιανουάριος 2020 Στάλθηκε από το PCT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Άρα περιμένουμε και δεύτερη γρήγορα? Πόσο χρόνο έκανε από την πρώτη στην δεύτερη? Είδες καμία διαφορά? Όχι ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα αλλά έτσι να λέμε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsente Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Μια μέρα διαφορά.... 100 κάτιmb ήταν... Μόνο ενημέρωση ασφαλείας φαντάζομαι, καμία διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 εμένα σήμερα μου έβαλε ενημέρωση για 10.0.0.179 βλέπω Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 χθες μου ήρθε νέα ενημέρωση 10.0.0.195 Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Το είδα σήμερα 195 Ασφάλεια Μαρτίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Έχει πέσει πολύ η μπαταρία μετά την αναβάθμιση, το έχει δει κάποιος άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Έχει πέσει πολύ η μπαταρία μετά την αναβάθμιση, το έχει δει κάποιος άλλος? Δεν το εχω προσεξει γιατι λογω καραντινας το δουλευω μονο με wifi ενω πριν ημουν με ολα ανοιχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Έχει πέσει πολύ η μπαταρία μετά την αναβάθμιση, το έχει δει κάποιος άλλος? Ούτε εγώ έχω προσέξει κάτι, βέβαια τώρα με την καραντίνα κάνω πολύ περίεργη χρήση και δεν μπορώ να βγάλω σωστά συμπεράσματα Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Μου ηρθε ενημέρωση για updates Απριλίου. Δεν την εβαλα ακόμα γιατί ειμαι on call αυτή τη βδομάδα. Τις τελευταίες μερες δουλεύω αρκετά το desktop (με πληκτρολόγιο & ποντικι) mode και μπορω να πω μου αρεσει αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Μου ηρθε ενημέρωση για updates Απριλίου. Δεν την εβαλα ακόμα γιατί ειμαι on call αυτή τη βδομάδα. Τις τελευταίες μερες δουλεύω αρκετά το desktop (με πληκτρολόγιο & ποντικι) mode και μπορω να πω μου αρεσει αρκετά. Το δούλεψα λίγο σε όχι σμαρτ tv με tv box και μου άφησε καλές εντυπώσεις, Για ενημέρωση τίποτα σε εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Ήρθε η ενημέρωση τελικά,ασφαλείας μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει gcam για το κινητό; δοκίμασα 3 apk και δεν δούλεψε κανένα. Έχετε βρει κάποιο που να ταιριάζει στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2020 Δεν χρειαζόμαστε και μια που είχα δοκιμάσει παλιότερα δεν έδινε τίποτα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WIRELESSMAN Δημ. June 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2020 (edited) Καλησπερα παιδια .... το βρηκα σε τρελη οικονομικη προσφορα ... το 8/256 σφραγισμενο καινουριο απο καταστημα κινητης που συνεργαζομαι στα 209€ !!!! Ακουω και διαβαζω μονο καλα πραγματα αλλα προβληματιζομαι λιγο επειδη ειναι του 2018 και δεν ξερω που "στεκεται" σε σχεση με τα καινουρια.... αν δεν σας ειναι κοπος πειτε μου σας παρακαλω για αυτα που θελω και θεωρω εγω βασικα... 1. Ηχος (σε συγκριση με καποιο συγχρονο που εχετε ακουσει) 2. Φωτογραφιες (σε συγκριση με καποιο συγχρονο που εχετε δει) 3. ταχυτητα (ομοιως) 4. Google Play κανονικα ετσι? Ευχαριστω πολυ Edited June 26, 2020 by WIRELESSMAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilllios Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 δεν γνώριζω τον σημερινό ανταγωνισμο αλλα θα μεινεις υπερευχαριατημενος απο το κινητο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 (edited) Καλησπερα παιδια .... το βρηκα σε τρελη οικονομικη προσφορα ... το 8/256 σφραγισμενο καινουριο απο καταστημα κινητης που συνεργαζομαι στα 209€ !!!! Ακουω και διαβαζω μονο καλα πραγματα αλλα προβληματιζομαι λιγο επειδη ειναι του 2018 και δεν ξερω που "στεκεται" σε σχεση με τα καινουρια.... αν δεν σας ειναι κοπος πειτε μου σας παρακαλω για αυτα που θελω και θεωρω εγω βασικα... 1. Ηχος (σε συγκριση με καποιο συγχρονο που εχετε ακουσει) 2. Φωτογραφιες (σε συγκριση με καποιο συγχρονο που εχετε δει) 3. ταχυτητα (ομοιως) 4. Google Play κανονικα ετσι? Ευχαριστω πολυ Βασικά από το 2019 είναι το κινητό δλδ μια γενιά πίσω. αυτες τις μέρες κλείνει ενα χρόνο που το έχω απλα τέλειο δεν έχει κολλήσει ποτέ. Τωρα για τα ερωτηματα σου: 1. Ο ήχος είναι καλός αλλά για τα δικά μου αυτιά θα τον ήθελα πιο δυνατό 2. Οι φωτογραφίες πολύ καλές 3. Από ταχύτητα πολύ γρήγορο δεν κολλαει ποτέ 4 Φυσικά και έχει Και αν όντως ισχύει που λες η τιμη φυσικά και αξίζει Edited June 30, 2020 by koystado Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. June 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2020 Καλά ειδικά στα λεφτά αυτα νομιζω σιγουρα αξίζει. Κατοχος του 6/128 μπορω να σου πω οτι ο ηχος ειναι καλουτσικος (το ηθελα λιγο πιο δυνατο αλλο δεν ειναι κακο), κάμερα δεν ξερω τον ανταγωνισμό σημερα αλλα ειναι πολυ καλη σε ολα της (και δεν χρειάζεται gcam κτλ) , μπαταρία ολα τα λεφτα! επεξεργαστή που μεχρι στιγμη δεν εχει κολλήσει ποτε εχω κατεβασει και καποια απαιτητικά παιχνίδια απο περιέργεια και ηταν πολυ δυνατό, εννοείτε εχει playstore. γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημένος απο το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Συμφωνώ με τους πάνω και προσθέτω για την μπαταρία είναι φοβερή μετά από ένα χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Εγω για να πω την αληθεια απολαμβάνω και την IPS οθόνη μιας και δεν μου αρεσουν καθόλου τα μαύρα θέματα (χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν εχει ωραίο μαύρο). Βλεπω κινητα με amoled με χρηση ενος χρόνου και εχουν burn in. Πραγματικά ειχα ευκαιρίες να το αντικαταστησω σχεδον δωρεαν αλλα δεν μπορω να βρω αντικαταστατη. - - Δαχτυλικο αποτυπωμα πίσω, ειναι γρήγορο, ξέρεις οτι δουλεύει, χρησιμοποιώ και τις χειρονομιες για να κατεβαζω κουρτίνα ή να αδειαζω τις ειδοποιήσεις - Μπαταρία βράχος, εχω πλεον σταματησει να ασχολουμε, εχω αφαιρεσει και το ποσοστό απο τη μπαρα μιας και ειδοποίηση για 20% να έρθει θα τα βγαλω περα - Καμερα στο φως της ημερας πολύ καλή. - Βολικό μέγεθος, δεν ειναι τοσο μακρόστενο οσο αλλά κινητα, ουτε πολυ χοντρό. Και κατι πολυ υποκειμενικό, εμενα μου αρεσει το "μενου" της Huawei, δεν καταλαβαίνω γιατι κάποιοι το κράζουν. Εχω και ταμπλετ Samsung ή δουλεύω που και που ενα s10 και πραγματικά το θεωρω μπέρδεμα το να βρεις κατι αν δεν εισαι ΠΛΗΡΩΣ εξοικιωμενος με το μενού της Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsente Δημ. July 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2020 Έφτασε και Ελλάδα η 3.1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Μην χαλάσουν μπαταρία και φωτογραφίες φοβάμαι,δες και μας λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. July 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2020 ήρθε και σε μένα μέσω hicare αλλά η έκδοση τελειώνει σε 211 πάντως διαβάζω πολλά αρνητικά σχόλια ότι με την ενημέρωση πέφτει πολύ η απόδοση της μπαταρίας Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 ήρθε και σε μένα μέσω hicare αλλά η έκδοση τελειώνει σε 211 πάντως διαβάζω πολλά αρνητικά σχόλια ότι με την ενημέρωση πέφτει πολύ η απόδοση της μπαταρίας Εμενα δεν μου εχει εμφανιστει η νεα εκδοση. Μεσω hicare που πλεον λεγεται Support, δε σε παει στο System Update των Settings; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Ήρθε σε εμένα αλλά σκέφτομαι να την κατεβάσω. Θα την κατεβάσω και ότι βγη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts