Alexcxvtr Δημοσιεύτηκε December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 25, 2018 (edited) Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ανθρωπιά! Ήρθε η ώρα για αλλαγή συσκευής μετά από χρόνια. Ψάχνω futureproof συσκευή με flaghsip χαρακτηριστικά και εξαιρετική κάμερα, τηρουμένων των αναλογιών. Είμαι εξοικειωμένος με modding οπότε θα "πειραχτει" η συσκευη. 1) Μπάτζετ 400€. Είμαι ανάμεσα σε Mi 8 και OP6. Βλέποντας τα συγκριτικά που ανέβασαν συμφορουμιτες στο αντίστοιχο νήμα, δεν μπορώ να αντιληφθω ποιο είναι καλύτερο. Για 40€ επιπλέον, με κουπόνι απο Κίνα, αξίζει να επιλέξω το OP6? Ζαχαρωνω το κόκκινο. 2) Μπάτζετ 550€. (Εξαρτάται από ευοίωνους οικονομικούς παράγοντες. Ειδάλλως, μένω στο 1) Σ' αυτή την κατηγορία βλέπω πλείστες επιλογές με το P20 Pro και S9+ να ξεχωρίζουν. Δεν ακούγονται καλά λόγια για το skin της Huawei, ενώ ο Kirin 980 φαινεται κατώτερος των υπόλοιπων soc. Είμαι φαν της HTC αλλά θα απέφευγα το U11 λόγω μπεζελ. Ίσως να κοιτούσα το U11+. Δυστυχώς το U12+ ξεφεύγει και δεν πέφτει με τίποτα. Τι προτείνετε; Ευχαριστώ. Edited December 25, 2018 by Alexcxvtr Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. December 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Είχα την εντύπωση ότι το Oneplus 6 είναι πολύ ανώτερη συσκευή (και στην κάμερα) απο το Mi8. Από τα συγκριτικά δεν βγάζω άκρη. Τι ισχύει από την εμπειρία σας; Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Είχα την εντύπωση ότι το Oneplus 6 είναι πολύ ανώτερη συσκευή (και στην κάμερα) απο το Mi8. Από τα συγκριτικά δεν βγάζω άκρη. Τι ισχύει από την εμπειρία σας; Είναι ανώτερο το 1+6 Από το ΜΙ8,αλλά και πιο ακριβό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. December 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Χρόνια Πολλά! Αρκετά ανώτερο ή δεν δικαιολογείται η διαφορά τιμής; Όσον αφορά στη σύγκριση με τα κορυφαία flagships, άραγε τα κοντραρει; Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 500 έχει στο u12 plus στο Amazon.de όπως και το pixel 2 xl αν σε ενδιαφέρει η κάμερα. Είχα το mi8 και με αφησε αδιάφορο η κάμερα καμία σχέση με τις βαθμολογίες. Αντιθέτως το υ11 plus που είχα είχε εξαιρετική καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazkovac Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Αν σε ενδιαφέρει η φωτογραφία Pixel 2 XL μονόδρομος και κοντά στο budget που διαθέτεις, τεράστια η διαφορά από τα υπόλοιπα. Ουσιαστικά θα έχεις την κάμερα του Pixel 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. December 26, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 (edited) Ενδιαφερομαι για all around με έμφαση στην κάμερα. Το U12+ στα 500 με έψησε εκτός αν θεωρείται στην ίδια κατηγορία με τα Mi8 και ΟΡ6 σχετικά με την κάμερα. Είχα την εντύπωση ότι είναι τοπ 5 φωτογραφικό κινητό. Λινκ για U12+? Δεν το βρίσκω. Δεν ξέρω και γερμανικά.:lol: Γενικά, για να μην τα μπουρδουκλώνω... Max 400€ τι αγοράζω; OP6, Mi8, Mi Mix 2S, κάτι άλλο; Max 550€ τι αγοράζω; Αν πέσει η τιμή σε κάποιο πανάκριβο (όπως το P20 pro στην Black Friday), ποιο αγοράζω; Κοιτάω το Mate 20X και η τιμή του κατρακυλάει στον ένα μήνα που ανακοινώθηκε. 700€ και πέφτει. Ακούω τις προτάσεις σας και δεν το αναλύω περαιτέρω για να μην κουράσω. Υ.Γ. Όπως ανέφερα, θα γίνει modding. Edited December 26, 2018 by Alexcxvtr Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 https://www.amazon.de/gp/product/B07D4Q89NG/ref=ox_sc_saved_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1 με φόρους και μεταφορικά πάει 527. σαν κάμερα ειναι καλύτερο το θέμα ειναι από υποστήριξη αν θα συνεχίσει η htc να προσφέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. December 26, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Θα το κοιτάξω ως εναλλακτική, εφόσον μπορέσω να πάω στα 550€. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. December 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 (edited) Φαίνεται ότι δεν θα επιλεξω το U12+, καθώς τα reviews κάνουν λόγο για μετριοτατη μπαταρία και δυσκολία χρήσης των κουμπιών. Επίσης, ξέχασα ότι έχει lcd. Αν δώσω τόσα χρήματα, θα προτιμούσα να πάω σε amoled. Εν τω μεταξύ, ακόμα δεν πήρε Pie και δεν υπάρχει ενημέρωση. Δυστυχώς, η υποστήριξη της HTC έχει πέσει πολύ και στεναχωριεμαι σαν φαν. Κοιταω ΟΡ6 στο μικρό μπάτζετ ή Ρ20 pro αν βγει καμιά σουπερ προσφορά. Ίσως και Mate 20X στον μακρινό ορίζοντα, αφού η τιμή του κατρακύλησε κατρακύλησε. Το Pixel 2 εχει 4gb ram, δεν είναι dual sim και δεν μου φαίνεται futureproof κι ας είναι Google. Ούτε εμφανισιακά κάνει κλικ. Γενικά, ακριβό για ο, τι προσφέρει, πέραν της τρομερής κάμερας. Edited December 27, 2018 by Alexcxvtr Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 P20 pro και ας είναι ένα κλικ ποιο ακριβό τουλάχιστον δεν θα κάνεις έκπτωση ούτε στην μπαταρία ούτε στον ήχο ούτε στην Camera ούτε στην κατασκευή κλπ Όσο για τα αλλα δύο ναι το one plus είναι καλύτερο από το xiaomi Όσο αφορά τα χρήματα χίλιες φορές να δώσεις το κάτι παραπάνω και να μείνεις πληρος ικανοποιημένος πάρα να δώσεις λίγο λιγότερο και να έχεις κάποιες ελληψεις σε σχέση με άλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Εγώ πάλι δεν βλέπω γιατί κάποιος να δώσει τα παραπάνω λεφτά για το P20 Pro σε σχέση με το OP6. Μια κάμερα το πολύ 10% καλύτερη (με την επεξεργασία της Huawei που δεν αρέσει σε όλους). Μπαταρία μεγαλύτερη αλλά είναι πραγματικά πλεονέκτημα; Με 20-30 λεπτά φόρτιση στο OP6 έχεις αρκετή μπαταρία για την υπόλοιπη ημέρα. Προσωπικά βέβαια θα έπαιρνα το Mi 8 γιατί είναι ακόμα φθηνότερο αλλά δέχομαι πως για κάποιους το λειτουργικό, οι δυνατότητες σε 4G+, VOLTE κλπ του OP6 και η πολύ γρήγορη φόρτιση του είναι σημαντικά πλεονεκτήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Εγώ πάλι δεν βλέπω γιατί κάποιος να δώσει τα παραπάνω λεφτά για το P20 Pro σε σχέση με το OP6. Μια κάμερα το πολύ 10% καλύτερη (με την επεξεργασία της Huawei που δεν αρέσει σε όλους). Μπαταρία μεγαλύτερη αλλά είναι πραγματικά πλεονέκτημα; Με 20-30 λεπτά φόρτιση στο OP6 έχεις αρκετή μπαταρία για την υπόλοιπη ημέρα. Προσωπικά βέβαια θα έπαιρνα το Mi 8 γιατί είναι ακόμα φθηνότερο αλλά δέχομαι πως για κάποιους το λειτουργικό, οι δυνατότητες σε 4G+, VOLTE κλπ του OP6 και η πολύ γρήγορη φόρτιση του είναι σημαντικά πλεονεκτήματα. καλύτερη camera (αρκετά καλύτερη το βράδυ) καλύτερη οθόνη καλύτερο cpu καλύτερος ήχος καλύτερη αυτονομία καλύτερο σήμα !! γενικός καλύτερα ολα για ενα 30 ευρώ ποιο πάνω αξίζει και καρα αξίζει εκτός και αν είναι κάποιος τοσοοοοοοοοοοοοοο τσιγουνις που θα λυπηθεί το 30 ευρω ειχα και τα δυο και ξερω ενα 10 15% ολα ειναι ενα κλικ ποιο πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 καλύτερη camera (αρκετά καλύτερη το βράδυ) καλύτερη οθόνη καλύτερο cpu καλύτερος ήχος καλύτερη αυτονομία καλύτερο σήμα !! γενικός καλύτερα ολα για ενα 30 ευρώ ποιο πάνω αξίζει και καρα αξίζει εκτός και αν είναι κάποιος τοσοοοοοοοοοοοοοο τσιγουνις που θα λυπηθεί το 30 ευρω ειχα και τα δυο και ξερω ενα 10 15% ολα ειναι ενα κλικ ποιο πανω Το καλύτερη CPU φΐλε μου απλά δεν ισχύει, δεν ξέρω γιατί το γράφεις. Εδώ πχ ένα συγκριτικό τεστ.: https://www.gsmarena.com/oneplus_6-review-1776p4.php Το καλύτερη οθόνη και καλύτερο σήμα θα ήθελα να ήξερα που το στηρίζεις. Όσο για την κάμερα, με το nightsight του Pixel να είναι διαθέσιμο πλέον και στο OP6 μέσω gcam, είμαι περίεργος πόσο σημαντική είναι η διαφορά τους. Τέλος, το P20 Pro κοστίζει 580+, το OP6 το βρίσκεις από Κίνα με λιγότερο από 400. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Το καλύτερη CPU φΐλε μου απλά δεν ισχύει, δεν ξέρω γιατί το γράφεις. Εδώ πχ ένα συγκριτικό τεστ.: https://www.gsmarena.com/oneplus_6-review-1776p4.php Το καλύτερη οθόνη και καλύτερο σήμα θα ήθελα να ήξερα που το στηρίζεις. Όσο για την κάμερα, με το nightsight του Pixel να είναι διαθέσιμο πλέον και στο OP6 μέσω gcam, είμαι περίεργος πόσο σημαντική είναι η διαφορά τους. Τέλος, το P20 Pro κοστίζει 580+, το OP6 το βρίσκεις από Κίνα με λιγότερο από 400. cpu βάση του σύνολου ουσιαστικά μπορεί και κρατάει υψηλά την cpu χωρίς το throtting και στο 6t στην αρχή βαρούσε ουρανό και μόλις λίγο ζοριστεί throtting και μεγάλη πτώση καλύτερο σήμα το είδα στην πράξη δεν χρειάστηκα κάτι παραπάνω και στο wifi και στο cellular εχει αρκετή διαφορά δεν είμαστε τπτ γυφτάκια να σκάμε σοβαρά ποσά και να ψαχνόμαστε για gcam και camg όταν τα σκας θέλεις όλα out of the box οταν δεν τα σκας έχεις δικαιολογία να κόψεις και να ράψεις το να γουστάρεις One plus μαζι σου άλλα μέχρι εκεί πάντως και τα δυο κινητά είχαν διάφορες ασταθεις στο software (ουσιαστικά αυτό με οδήγησε να διξο και τα δυο και να αναγκαστώ να σκάσω για το xs max) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 cpu βάση του σύνολου ουσιαστικά μπορεί και κρατάει δεν είμαστε τπτ γυφτάκια να σκάμε σοβαρά ποσά και να ψαχνόμαστε για gcam και camg όταν τα σκας θέλεις όλα out of the box Γυφτακια όσοι εγκαθιστούν μια απλή εφαρμογή. Εντάξει, κατάλαβα, καλή συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. December 28, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 O Kirin 970, δεδομένα, είναι κατώτερος σε όλα τα συγκριτικά με SD845 και Exynos 9810. Δεν με πειράζει ιδιαίτερα, αλλά ισχύει. Εν τω μεταξύ, πήγα και έπαιξα με ένα Ρ20 Ρro στα Public και λάγκαρε. Είχε 8.1 και φουλ μπαταρία. Αντιλαμβάνομαι ότι πρέπει να ήταν demo συσκευή, αλλιώς δεν δικαιολογείται. Τέλος πάντων... Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 O Kirin 970, δεδομένα, είναι κατώτερος σε όλα τα συγκριτικά με SD845 και Exynos 9810. Δεν με πειράζει ιδιαίτερα, αλλά ισχύει. Εν τω μεταξύ, πήγα και έπαιξα με ένα Ρ20 Ρro στα Public και λάγκαρε. Είχε 8.1 και φουλ μπαταρία. Αντιλαμβάνομαι ότι πρέπει να ήταν demo συσκευή, αλλιώς δεν δικαιολογείται. Τέλος πάντων... Είχα δουλέψει για ένα διήμερο τον 970 με ένα Honor Play (με Android 8.1 πάντως) και σαν ομαλότητα μου φάνηκε πιο choppy από το Mi Note 3 μου με τον ταπεινό 660. Αλλά πιστεύω πως ωφείλεται στο EMUI, όχι στον επεξεργαστή. Μπορεί να έχει φτιάξει στις εκδόσεις με Android 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. December 28, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Ανησυχητικό αυτό για τόσο ακριβή συσκευή... Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Ωχ μη μου λέτε τέτοια και αύριο θα πάω να πάρω το p20 pro και είναι και υπέρβαση στο budget μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. December 28, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Μάλλον ήταν demo φίλε. Άσε που λογικά το Pie θα λύνει τα θέματα. Πες μας εντυπώσεις. Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 (edited) Καλύτερη οθονη το P20 pro δεν έχει σε καμία περίπτωση απτό op6. Για καλύτερο επεξεργαστή δε συζητάμε καν νομίζω. Για μπαταρία δε ξέρω παντως το op6 που εχω βγαζει 6-7ωρες sot. Το χαβαι λογικά θα βγάζει παραπανω. Καλύτερη selfie το op6. Καλυτερο βιντεο μακραν το op6. Σε 14 δευτερόλεπτα βαζεις gcam. Τη μερα βγαζει καλυτερες φωτο. Το βραδυ σχεδόν ισάξιες. Για ζοομ δε το συζητάμε το p20 ειναι καλυτερο. Oos vs emui κι εδώ υπαρχει μεγάλη διαφορα. Φιλε μου πηγαινε παρε το op6. Θα το καταευχαριστηθεις. Κι εγώ στο ιδιο διλλημα ήμουν, mi 8 vs op6, είμαι χρονια με xiaomi συσκευές αλλα το oxygen os ειναι αλλου. Edited December 29, 2018 by le_bron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. December 29, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Αυτό θα κάνω μάλλον. Στάμπαρα το κόκκινο, αλλά δεν πέφτει κάτω από 400€ στα γνωστά ασφαλή κινεζομάγαζα. Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Αφου μονίμως σε θήκη θα το έχεις. Παρε οποιο βρεις φθηνότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. December 29, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 (edited) Ε, δεν πάει έτσι. Παίρνεις κάτι που σου αρέσει. Εξάλλου, πάντα παίρνω διαφανείς θήκες, ενώ σπάνια βάζω skins. Άσχετο, αλλά από Coolicool ή το αδερφό σάιτ efox, υπάρχει τρόπος ασφαλούς αποστολής; Edited December 29, 2018 by Alexcxvtr Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts