chvet Δημοσιεύτηκε June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 17, 2005 Παιδιά βρήκα αυτό από την Altec και είμαι στην σκέψη εάν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο ή υπάρχει και κανένα κόλπο στην μέση, γιατί σαν πολύ φτηνό για να είναι αληθινό. Θέλω την γνώμη σας. Nέο πρόγραμμα ALTEC Σταθερή Τηλεφωνία 16/06/2005 Χρέωση € 0.098 ανά κλήση και όχι ανά λεπτό ομιλίας για αστικά και υπεραστικά Ενα νέο, πρωτοποριακό τρόπο χρέωσης των αστικών και υπεραστικών κλήσεων, λανσάρει στην αγορά η ALTEC TELECOMS. Το νέο πρόγραμμα Altec Σταθερή Τηλεφωνία, προβλέπει χρέωση μόνο € 0,098 ανά κλήση και όχι ανά λεπτό ομιλίας, για όλες τις αστικές και υπεραστικές κλήσεις, χωρίς μηνιαίο πάγιο. Το νέο πρόγραμμα της ALTEC TELECOMS απευθύνεται στους οικιακούς χρήστες που επιθυμούν απλές και κατανοητές χρεώσεις χωρίς πάγια τέλη. Το πρόγραμμα Altec Σταθερή Τηλεφωνία, επιπλέον προσφέρει: * Δωρεάν ενεργοποίηση Προεπιλογής Φορέα * Ανταγωνιστικές τιμές σε όλες τις κατηγορίες κλήσεων * Δωρεάν μηνιαίο αναλυτικό λογαριασμό * Δυνατότητα παρακολούθησης των χρεώσεων μέσω Internet σε πραγματικό χρόνο * 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών, 365 ημέρες το χρόνο Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 13813 ή επισκεφθείτε το http://www.altectelecoms.gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Εχει και η teledome αντιστοιχο με 0.099 ανα κληση. Οι πρωτες παγιδες ειναι οτι διεθνη και κινητα χρεωνονται ανα λεπτο, αυτο βεβαια δεν ειναι προβλημα αν πριν απο καθε κληση προς κινητο χρησιμοποιεις το 1777 και η κληση παει μεσω οτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. June 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Οκ εγώ βασικά για αστικά και υπεραστικά με ενδιαφέρει. Εάν λειτουργεί πράγματι χωρίς κρυφές χρεώσεις κλπ, τότε δεν το συζητάμε καν, είναι φοβερή περίπτωση και με βλέπω να κάνω και εγώ συνδρομή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Οκ εγώ βασικά για αστικά και υπεραστικά με ενδιαφέρει. Εάν λειτουργεί πράγματι χωρίς κρυφές χρεώσεις κλπ, τότε δεν το συζητάμε καν, είναι φοβερή περίπτωση και με βλέπω να κάνω και εγώ συνδρομή. Ισχυει και παρα ισχυει, βουρ στο πατσα τοτε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. June 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Οκ Θείο Βουτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Etsi den mporoyme na exoyme kai flat pstn sindesi sto net?Ama exoyme to astiko tilefwno mias etaireias? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. June 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Etsi den mporoyme na exoyme kai flat pstn sindesi sto net?Ama exoyme to astiko tilefwno mias etaireias? :) Χμμ πολύ καλή ερώτηση, αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Τώρα θα μου πεις όμως ότι οι χρεώσεις δεν αφορούν ΕΠΑΚ αριθμούς και που να βρεις το αστικό νούμερο της κάθε εταιρείας για να τους καλέσεις. Εάν το βρεις, πιστεύω ότι λογικά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα και μπορείς να είσαι πολύ ώρα μέσα. Ας μας πει και κανείς άλλος την γνώμη του πάνω σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuper Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Χμμ πολύ καλή ερώτηση, αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Τώρα θα μου πεις όμως ότι οι χρεώσεις δεν αφορούν ΕΠΑΚ αριθμούς και που να βρεις το αστικό νούμερο της κάθε εταιρείας για να τους καλέσεις. Εάν το βρεις, πιστεύω ότι λογικά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα και μπορείς να είσαι πολύ ώρα μέσα. Ας μας πει και κανείς άλλος την γνώμη του πάνω σε αυτό. Στο site της εταιρείας(http://www.altectelecoms.gr/viewer.asp?rec=154&lang=1) αναφέρει ότι η χρέωση για αστικούς γεωγραφικούς αριθμούς πρόσβασης Internet είναι 0,024€/Λ και για υπεραστικούς γεωγραφικούς αριθμούς πρόσβασης Internet 0,045€/Λ. :!: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Η Altec έχει online billing Άρα μπορείτε να τσεκάρετε μία χρέωση αμέσως μόλις την κάνετε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Ama psajeis mporeis na breis ta 210 tilefwna tis kaue etaireias opote pws ua katalaboyn oti einai internet?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Ama psajeis mporeis na breis ta 210 tilefwna tis kaue etaireias opote pws ua katalaboyn oti einai internet?? Προφανως οπως θα τα μαθεις εσυ θα τα ξερει και η altec. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Το πράγμα είναι απλό. Κάνεις αυτό ακριβώς που λέει ο Βασίλειος παραπάνω με το Online Billing. Απλά είναι ρίσκο εφόσον λένε ρητώς ότι το χρεώνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Αν καλέσετε το HELPDESK της ALTEC εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για το νέο τους πρόγραμμα, θα αρχίσει η διαδικασία (τηλεφωνικά) για την εγγραφή με την αναφορά των προσωπικών σας στοιχείων. Θα φτάσετε στο σημείο που θα σας ρωτήσουν για τρόπο πληρωμής. Θα σας αναφέρουν πως ΔΕΝ υποστηρίζεται WEB BANKING, παρά μόνο μέσω EΛΤΑ + Τράπεζα ή Credir Card (με έκπτωση 3% μέσω πιστωτικής).. Αν όμως τους αναφέρετε πως θέλετε να αποσύρετε το ενδιαφέρον για το νέο πρόγραμμα, σας καλούν να σας ενημερώσουν πως τελικώς ΜΠΟΡΕΙΤΕ να πληρώνετε μέσω KAI μέσω Web Banking.. Δεν καταλάβαινα ΓΙΑΤΙ έπρεπε να στήνομαι στα γκισέ των ταμείων για πληρωμή, αφού μέσω Web Banking στην αιτιολογία πληρωμής αναφέρουμε π.χ. Επίθετο + Αριθμό. Κι ΕΠΕΜΕΝΑΝ πως δε γίνεται μέσω Web..Τραγελαφική η συνομιλία που είχα παιδιά... Aυτά προς ενημέρωση :w00t: :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Αυτή η έκπτωση αν εξοφλείς με πιστωτική ισχύει μόνο για το νεό πρόγραμμα ή και το κλασσικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x2468 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Παιδιά εγώ τους εξοφλώ μέσω πιστωτικής μέχρι τώρα στο κανονικό πρόγραμμα και δεν είχα κάποια έκπτωση όπως αναφέρθηκε.τωρα που θα μπω στο νέο πρόγραμμα θα πάρω αυτή την έκπτωση ή όχι;Γνωρίζει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Παιδια πριν ξεκινησετε οτιδηποτε με dialup θεωρω συνετο και MUST να διαβασετε πρωτα αυτο εδω: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=18190 Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Τι είδους προεπιλογή σου ενεργοποιούν; Την πλήρη; (Κιν/αστ/υπερ/διεθ.). Είναι υποχρεωτική; Αν ενεργοποιήσω την νέα υπηρεσία (με ταυτόχρονη προεπιλογή), μπορώ να καλώ χωρίς πρόβλημα μέσω πχ ΟΤΕ/Τelepassport κτλ πληκτρολογώντας 1777/1787 αντίστοιχα; Και τέλος, ενώ θα έχω προεπιλογή, αν καλέσω πληκτρολογώντας το 1733, θα πραγματοποιηθεί και πάλι η κλήση; Ας επιβεβαιώσει κάποιος :) Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Προεπιλογή για όλες τις κλήσεις (πλήρη όπως λες). Είναι υποχρεωτική αν θες να επωφεληθείς από την προσφορά της εταιρίας Μπορείς να χρησιμοποιείς όποιον φορέα θες και πάλι με το τετραψήφιο του. Η κλήση με 1733 βγαίνει κανονικά αν έχεις προεπιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Και ποσο καιρο κανει να μπει η προεπιλογη; Και πες οτι μετα κανεις αιτηση στον οτε να την βγαλεις τοτε μπορεις να συνεχισεις να εχεις την προσφορα? Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Η προεπιλογή δεν καθυστερεί πολύ πλέον. Για το δεύτερο ερώτημα υποθέτω ότι αν φύγει η προεπιλογή (αποτελεί προυπόθεση) δεν ισχύει η προσφορά αλλά αυτό φυσικά δεν είναι παρά μια υπόθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Epeidh den exw kamia idea, ota les den ka8ysterei ennoeis mia vdomada panw katw? Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Όταν είχα κάνει αίτηση για προεπιλογή πριν κάμποσους μήνες (όχι σε acn σε άλλο εναλακτικό) είχε πάρει γύρω στις 10 μέρες. Τώρα άκουσα ότι γίνεται πιο γρήγορα. Στη θέση σου θα τηλεφωνούσα στην acn να ρωτήσω. Αυτό φυσικά είναι συνάρτηση του πόσες αιτήσεις έχουν όπως και του τρόπου (τηλεφωνική αίτηση, ταχυδρομική κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Έκανα αίτηση μέσω τηλεφώνου και μου είπαν περίπου 10 ημέρες. Το περίεργο είναι ότι δε χρειάζεται να στείλω κανένα έγγραφο (φωτ/πία ταυτότητας,αντίγραφο λογ/μου ΟΤΕ κτλ)... :confused: Την τελευταία φορά που συνδέθηκα με εναλλακτικό (πρίν χρόνια) απαιτούνταν όλα αυτά. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Sas efxaristw paidia, 8a parw thn acn kana thlefonaki ;-) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Χμ...Κάτι πέρασε από το μυαλό μου. Πριν καιρό, ο ΟΤΕ έλεγε πως αν κάνουμε προώθηση κλήσεων μέσα στην ίδια πόλη, το 2ο τμήμα της κλήσης είναι δωρεάν. Δηλαδή χρεώνεται κανονικά ο καλών αλλά εγώ που έχω κάνει προώθηση, δεν χρεώνομαι. Αν αυτό ισχύει, τότε όσοι έχουν ISDN, μπορούν πχ σε ένα MSN να κάνουν προώθηση προς τον αστικό αριθμό του ISP και μετά να καλέσουν σαν αστική κλήση με το modem τους το MSN. Στην περίπτωση αυτή, θα χρεωθούν "κανονική" αστική κλήση και στην ουσία το modem θα συνδεθεί με τον ISP χωρίς να χρεώνονται και το κομμάτι της προώθησης. Ελπίζω να το περιέγραψα κατανοητά :p Ας διορθώσει κάποιος αν υπάρχει λάθος στη σκέψη! Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts