Red_Alert Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Αν θελουν να τα αγοραζουμε αυθεντικα οι αταιριες 1. Να πεσουν πολυ οι τιμες στα CD 2. Να βγαλουν κανα τραγουδακι της προκοπης (σιγα μην παρω το CD της πχ Βανδη που το εχει γραψει ο φοιβος που δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ τραγουδι της προκοπης, απο στοιχο :lol: :lol: :lol: :lol: ) Παντως υπαρχουν και οι εξερεσεις... Metallica, Iron Maiden.. κτλ τελικα μονο αυτοι αξηζουν... :w00t: Παράθεση Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Εγω που τα γραφω (λέμε τωρα) απο το Ραδιόφωνο, ειμαι παράνομος?!? κατά την ΑΕΠΙ, ναι. κατ' εμενα, χι χι! και για να συνεχισω το αρθράκι απο πανω, καποιος εξυπνος θα μου πει "αν δεν ειχες λεφτά δηλαδή θα εκλεβες ενα μαναβικο, προκειμένου να φας?" Η απάντηση ειναι ΝΑΙ, και αν χρειαζόταν θα σκότωνα και τον μαναβη. Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Πάντως το θέμα παίρνει κ μεγαλύτερες διαστάσεις αν σκεφτούμε πως παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων δεν είναι μονο το download mp3 αλλα κ η αντιγραφή ταινιών DVD... Εμένα δηλαδή αν μπει κάποιος που ελέγχει αυτές τις παραβάσεις σπίτι μου, ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ Μ'ΕΦΑΓΕ.. Καπου 3500 mp3 κ 120 ταινίες... Παναια μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 potis21 to na exeis ena cd omws den einai kai toso anagh yia na to klepseis..sou leei o allos an den exeis lefta akouge radiofono..kai yia osous lene oti den agorazoun cd yiati de tous aresoun ta tragoudia ektos apo 1-2 mono auta einai dikaiologies. an htan tha phgainan se diskopwleia kai tha elegan sto magazatwra na tous kanei ena cd me ta tragoudia pou theloun, alla eipame..$ Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 (ως γνωστόν ο λαος απαιτεί "αρτον και θεάματα") ο οποιοσδήποτε το αποποιείται μπορεί κάλλιστα να κανει τον δούλο (οπως και στην αρχαια ρώμη, που οι δουλοι δεν ηταν μερος του λαού και απαιτούσαν (ελάχιστο) αρτο μονο. ή και συμμετείχαν στην... παραγωγή των θεαματων (βλέπε Λιοντάρια) :p Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Για να καταλάβετε πόσο κλέφτες είναι στο εμπόριο της μουσικής, τόσα χρόνια που υπάρχει το παραεμπόριο στην ελλάδα με τους μαύρους και η αξία ενός cd αντί να κατέβει λίγο για να γίνει ανταγωνίσημο, ανεβαίνει σταθερά!!!! Μα είναι δυνατόν να χρεώνουν πάνω απο €20 για ένα μονό cd :!: :!: Καλά να πάθουν, download & ebay, αυτές τις λύσεις προτείνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Xthes irtha ellada.Hmoun londino.loipon ekei ta gnisia cd ta exoune mexri k 40% fthinotera!!!aplws skeftite oti ta music dvds ta eixan 5-10 lires!!!(diladi 8-15 euro...) Auto ofeilete sto oti ekei iparxoun polles etairies alla ti ftaime k emeis na ta agorazoume se diplasia timi!!!!! Egw pantws exw elaxistes antigrafes. Apo ta sigrotimata pou latreuw pernw panta ta gnisia giati kata kapio tropo enisxiw to sigkrotima. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 ουτε πειρατικο αλλα ουτε και γνησιο cd. δοξα το θεο εχω το pc μου,δεν σκοπευω να δινω ασκοπα κι αλλα λεφτα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Το θέμα είναι ότι οι καλλιτέχνες δε βγάζουν πολλά από τα CD. Τα περισσότερα πάνε στη δισκογραφική, στη διαφήμιση του cd κλπ. Γι' αυτό άλλωστε όλοι είτε θα τραγουδάνε σε κάποιο μαγαζί είτε θα κάνουν συναυλίες. Δε με νοιάζει που πάνε. Το να αγοράσεις ένα CD είναι και ηθική επιβράβευση για τον καλλιτέχνη, τον δημιουργό κτλ κτλ. kai 3 euro na phgaine to cd pali apo to dc kai kazaa tha katevazame yiati eimaste oloi axaristoi kai protimoume to tzampa.. Αυτό ξαναπέστο... Τσαμπατζήδες μέχρι ελέους, μια ζωή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Εαν ήταν τόσο φθηνά αρα και τίμια, θα προτειμούσα την καλύτερη ποιότητα απο το να σκοτίζωμαι με download. Oπότε, δεν συμφωνώ καθόλου με αυτό που γράφεις φίλε gkr41. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Μα δεν μας αφήνουν περιθώρια ώστε να πληρώνουμε για κάτι που μπορούμε να βρούμε τσάμπα. Η ζωή έγινε τόσο ακριβή και τόσο δυσανάλογη σχετικά με το εισόδημα που παίρνουμε, ώστε όταν μπορούμε να βρούμε κάτι τσάμπα, χωρίς δεύτερη σκέψη το επιλέγουμε! Ποιος φταίει για αυτό ; Η νοοτροπία του τσαμπατζή ή η νοοτροπία του "Σας τα παίρνω από παντού" ; Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cool19 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Δε με νοιάζει που πάνε. Το να αγοράσεις ένα CD είναι και ηθική επιβράβευση για τον καλλιτέχνη, τον δημιουργό κτλ κτλ. Δε διαφωνώ! Αλλά οι συναυλίες είναι ακόμα μεγαλύτερη ηθική επιβράβευση. Σκέψου να αγόραζαν όλοι το αυθεντικό cd κάποιου καλλιτέχνη και στη συναυλία ή στο κέντρο που τραγουδάει να πήγαινε εάχιστος κόσμος? Δε θα του άρεσε καθόλου! Σκέψου τώρα και το αντίθετο. Να έχουν αγοράσει λίγοι το cd του και οι περισσότεροι να το έχουν πάρει από μαύρο ή από ιντερνετ. Ο καλλιτέχνης θα καταλάβει ότι δεν αρέσει στον κόσμο. Όταν όμως σε μία Live εμφανισή του δει πολύ περισσότερο κόσμο απ' ότι περίμενε, δε θα του αρέσει περισσότερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Από μικρός στην ####, μέσο radio, κασσέτας, δίσκου κλπ!! Ύστερα, άρχισα να πέρνω μόνο γνήσια.. κ πλέον πρώτα το κατεβάζω, κ αν με γεμίζει.. θα το πάρω κ σε γνήσιο... Έχω πετύχει κ το άλλο :( Γνήσια cd για άκουσμα στο αυτοκίνητο.. Κ να σου κλέψουν την δισκοθήκη σου :( Ε, καμιά φορά σε τετοιες περιπτώσεις χριάζεσαι όπως κ δήποτε ένα backup :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Cd από μάυρους δεν αγοράζω μιας και δεν έχουν cd με τα είδη μουσικής που προτιμώ. Κατεβάζω πάρα πολλά cd από το ίντερνετ(η dsl να ναι καλά). Αν βγει κανένα νέο cd από τα συγκροτήματα που ακούω φανατικά,θα πάω να το αγοράσω χωρίς δεύτερη σκέψη (ιδιαίτερα αν αξίζει τρελά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Δε διαφωνώ! Αλλά οι συναυλίες είναι ακόμα μεγαλύτερη ηθική επιβράβευση. Σκέψου να αγόραζαν όλοι το αυθεντικό cd κάποιου καλλιτέχνη και στη συναυλία ή στο κέντρο που τραγουδάει να πήγαινε εάχιστος κόσμος? Δε θα του άρεσε καθόλου! Σκέψου τώρα και το αντίθετο. Να έχουν αγοράσει λίγοι το cd του και οι περισσότεροι να το έχουν πάρει από μαύρο ή από ιντερνετ. Ο καλλιτέχνης θα καταλάβει ότι δεν αρέσει στον κόσμο. Όταν όμως σε μία Live εμφανισή του δει πολύ περισσότερο κόσμο απ' ότι περίμενε, δε θα του αρέσει περισσότερο? Ναι ρε παιδί μου. Κι εμένα τα περισσότερα κατεβασμένα είναι, αλλά δίνω και κανά λεφτό που και που. Αν νομίζεις οτι αξίζει κάτι, πλήρωσέ το. Αν δε θες να το πληρώσεις, κατέβασέ το, αλλά μην βγαίνεις μετά και μας το παίζεις μουσικόφιλος ωρυόμενος για τις υψηλές τιμες των CD, τις πολυεθνικές που κατέστρεψαν τη μουσική και τέτοιες ιστορίες. Κοινός τσαμπατζής είσαι που βρήκες πράγμα και όρμησες (όχι εσύ Cool19, γενικά μιλάω) και την έχεις γραμμένη τη μουσική. Γιατί αλλιώς θα έβρισκες 20-40 ευρό το χρόνο (δεν είναι δα τόσα πολλά) για να στηρίξεις τη μουσική που πιστεύεις οτι αξίζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Δε διαφωνώ! Αλλά οι συναυλίες είναι ακόμα μεγαλύτερη ηθική επιβράβευση. Σκέψου να αγόραζαν όλοι το αυθεντικό cd κάποιου καλλιτέχνη και στη συναυλία ή στο κέντρο που τραγουδάει να πήγαινε εάχιστος κόσμος? Δε θα του άρεσε καθόλου! Σκέψου τώρα και το αντίθετο. Να έχουν αγοράσει λίγοι το cd του και οι περισσότεροι να το έχουν πάρει από μαύρο ή από ιντερνετ. Ο καλλιτέχνης θα καταλάβει ότι δεν αρέσει στον κόσμο. Όταν όμως σε μία Live εμφανισή του δει πολύ περισσότερο κόσμο απ' ότι περίμενε, δε θα του αρέσει περισσότερο? Γκζιιιιτ....καηκατε! Ο καλλιτεχνης με τα εκατομμυρια στην τσεπη απο τις περιοδειες κι ο συνθετης με το στιχουργό στην ψαθα..... Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Μα δεν μας αφήνουν περιθώρια ώστε να πληρώνουμε για κάτι που μπορούμε να βρούμε τσάμπα. Η ζωή έγινε τόσο ακριβή και τόσο δυσανάλογη σχετικά με το εισόδημα που παίρνουμε, ώστε όταν μπορούμε να βρούμε κάτι τσάμπα, χωρίς δεύτερη σκέψη το επιλέγουμε! Ποιος φταίει για αυτό ; Η νοοτροπία του τσαμπατζή ή η νοοτροπία του "Σας τα παίρνω από παντού" ; kai de mou les esu pou eisai apo l.a kai edw den uparxei auto to provlima me tin oikonomia opws stin ellada, pali apo to internet de ta katevazeis? de nomizw mas enoxlei toso h timh perisotero san dikaiologia to leme oti einai akriva yia na katevazoume tzampa.. btw apo poio meros tou l.a eisai? Γκζιιιιτ....καηκατε! Ο καλλιτεχνης με τα εκατομμυρια στην τσεπη απο τις περιοδειες κι ο συνθετης με το στιχουργό στην ψαθα..... an peinagan oi sunthetes kai oi stixourgoi tha kanan sumfonia me to kalitexni na moirazontai ta kerdh eite apo ta cd eite apo sunaulies. sto katw katw ta tragoudia tou stixourgou tragoudaei o kalitexnis sti pista... ;) de nomizw peinaei kaneis pou asxoleite me ti mousikh apla prospathoun na pioune to aima mas oso mporoune, alla de tha tous perasei:devil: egw perisotero apo antidrasi katevazw tragoudia. pote de tha katevaza to cd twn pix lax px yiati mou aresei h mousikh tous. alla de tha paw na agorasw cd tou pantazi h tou sfakianaki pou exoun 3-4 viles kai 3-4 autokinita kai egw de kserw ti allo. protimw na stiriksw enan kainourgio kalitexni/sugrotima pou kanei prospathia kai mou aresei h mousikh. ola ta cds, oi kainourgies kuklofories, exoun tin idia timh panw katw? Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 μα κι εγω εννοειται οτι δινω τα λεφτα μου που και που για καποιο cd η καλλιτεχνη που μου αρεσει,απο μαυρους δεν αγοραζω ποτε cd και 1 φορα που ειχα παρει βγηκαν αχρηστα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Tσα! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=7177&highlight=%F0%E5%E9%F1%E1%F4%E5%DF%E1+%EC%EF%F5%F3%E9%EA%DE :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 γενικα δεν περνω πολλα cd.κατευαζω...πιο πολλα ειναι αυθεντικα παρα μαιμουδες ομως απο αυτα που εχω.μονο οταν μου αρεσει κατι πολυ το αγοραζω αυθεντικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Giati na agorasw afou vriskw aniaro na akouw se ena cd ena kai mono tragoudisti? Ftiaxnw ta dika mou pou apotelounte apo diaforous tragoudistes...ta agapimena mou tragoudia... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Bασικα αγοραζω περιπου 5 cd το χρονο αυθεντικα. Συνηθως ομως ασχολουμε με mp3 απο γνωστους και απο το net ,αλλα αν βγαλει ενα συγκροτημα που μου αρεσει δισκο π.χ. Νevermore(το εχω το νεο απο το net εδω και ενα μηνα αλλα θα το παρω αυθεντικο...),Opeth, My Dying Bride...Θα το παρω αυθεντικο...Αλλη αισθηση.Αν ειναι και digipack ολα τα ευρω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Εξαρτάται τι μουσική ακούς κ πόσο γουστάρεις έναν καλλιτέχνη/συγκρότημα :rolleyes: Προσωπικά τα αυθεντικά cd μου είναι αρκετές φορές περισσότερα από τις κόπιες. Έχει τύχει πολλές φορές να αντιγράψω ένα cd από ένα φίλο, να πορώθώ κ να πάω να το πάρω αυθεντικό Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Giati na agorasw afou vriskw aniaro na akouw se ena cd ena kai mono tragoudisti? Ftiaxnw ta dika mou pou apotelounte apo diaforous tragoudistes...ta agapimena mou tragoudia... Γι' αυτό υπάρχουν τα iTunes, το Karmadownload κτλ. Αγοράζεις μόνο όποιο κομμάτι σ' αρέσει και όχι όλόκληρο το CD :) Λύσεις υπάρχουν. Απλά είναι στο αίμα μας (και στο δικό μου) το τσάμπα. Δεν είναι ανάγκη να κρυβόμαστε πίσω από δικαιολογίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Γι' αυτό υπάρχουν τα iTunes, το Karmadownload κτλ. Αγοράζεις μόνο όποιο κομμάτι σ' αρέσει και όχι όλόκληρο το CD :) Λύσεις υπάρχουν. Απλά είναι στο αίμα μας (και στο δικό μου) το τσάμπα. Δεν είναι ανάγκη να κρυβόμαστε πίσω από δικαιολογίες. To 3erw :p alla ta tragoudia polla oi ₤ ligostes :p opws kai na exei to thema..egw ton perasmeno mina agorasa 2 cd Original...ok ftanei... ta ipolipa downloading :p Na agorazeis kapiwn tragoudistwn-sigkrotimatwn pou sou aresoun nai.. alla den mporeis na ta agorazeis kai ola... :) Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts