Jump to content

CD's αυθεντικά η "κατεβασμένα" ;


sadiagraxa
 Κοινοποίηση

CD, Αυθεντικο η "κατεβασμενο" ;  

111 members have voted

  1. 1. CD, Αυθεντικο η "κατεβασμενο" ;

    • Αυθεντικα μονο
      7
    • "Κατεβασμενα" μονο
      94
    • Πρωτα κατεβαζω και μετα αγοραζω το Αυθεντικο
      10


Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον nelly

 

Δεν τρελαθήκαμε να δώσουμε 20 ευρώ :wacko:

Τα μόνα cd που ανέκαθεν αγοράζω είναι των Πυξ-Λαξ.

Από κει και πέρα sorry guys.. :)

 

 

eutuxws to telefteo eixe kalo exofilo kai den eklapsa ta lefta mou giati apo periexomeno einai 50% off krima re gmt kai tous pigena apo kei kai pera den xanaagorasa cd

Όλα καλά.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 164
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δίκιο έχεις δυστυχώς αλλά αδυναμίες είναι αυτές.. :)

Και γω το αγόρασα αλλά δεν το έβαλα ποτέ στο cd player γιατί το είχα ήδη σε mp3 :p

Ηταν το πρώτο cd που αγόρασα με ευρώ (πολλά ήταν :mad: ) και το επόμενο θα είναι το επόμενο τους - ελπίζω να αργήσουν για να έχουν πέσει λίγο οι τιμές ;)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Link to comment
Share on other sites

Ψωμί-παιδεία-πειρατεία! Το αυθεντικό απλά δεν αξίζει τα λεφτά του...Όπως είπαν και πολλοί άλλοι πριν από μένα μπορώ άνετα να φανταστώ πολλά πράγμαατα στα οποία θα μπορούσα να επενδύσω τα χρήματά μου...

 

Καταλαβαίνω βέβαια ότι είναι παράνομο/μη ηθικό/ενισχυει την παραοικονομία και ότι κάποιοι άνθρωποι πρέπει να πληρωθούν για την δουλειά τους αλλά εκεί σταματούν τα επιχειρήματα...Καμία μα καμία δισκογραφικη δεν έκλεισε ποτέ εξαιτίας της πειρατείας...Ούτε και οι καλλιτέχνες πεθαίνουν από την πείνα. Αντίθετα....

Υπάρχουν βέβαια εξαιρέσεις που αξίζει να αναφερθούν. Κάποια περιοδικά που δίνουν δωρεάν CD με κάθε τεύχος-μπορείς να βρεις πολλά σπάνια κομμάτια! Και κάποια καταστήματα προσπαθώντας να τραβήξουν κόσμο ρίχνουν αισθητά τις τιμές. Φυσικά όχι στα πρώτα ονόματα, αλλά είναι μία καλοπροαίρετη κίνηση εμπάσει περιπτώσει. Πριν μια βδομάδα αγόρασα από το Μetropolis στη Πανεπιστημίου ένα CD του Παπαθανασίου με 9 κομμάτια προς 2,80! Απίστευτο, ε; Ούτε εγώ το πίστεψα, αλλά δεν κάθησα να το ψάξω περεταίρω!!!

 

Το CD σαν μέσο αποθήκευσης μουσικής είχε σοβαρα πλεονεκτήματα (από την οπτική γωνία των εταιρειών) σε σχέση με τα υπάρχοντα: Ήταν πολύ πιο φτηνό όσον αφορά τα υλικά κατασκευής και πιο εύκολο στην μαζική παραγωγή. Επίσης (βασικό) ήταν σχεδόν αδύνατο να αντιγραφεί, δεδομένης της παντελούς έλλειψης "οικιακών" αντιγραφικών. Μιλάμε βέβαια για πριν 20 χρόνια περίπου. ΩΣΤΟΣΟ από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε το CD μέχρι σήμερα ήταν (και είναι) συγκριτικά ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ σε σχέση με την κασέτα ήχου που υποτίθεται ότι αντικαθιστούσε... Για όσους πρόλαβαν τις κασέτες θα θυμούνται ότι η ακριβότερη κόστιζε 3-4, 5 το πολύ χιλιάδες Δρχ... Το αντίστοιχο CD όμως κόστιζε στην καλύτερη περίπτωση 7-8 χηνάρικα... Πώς γίνεται αυτό???Έλα μου ντε! #1

 

Τόσο μεγάλο κόστος ανάπτυξης/έρευνας είχαν πια αυτές οι ρημαδιασμένες SONY-Philips που μετατέθηκε στον άμοιρο τον καταναλωτή; Σίγουρα όχι...Και έτσι να είναι, η σύμβαση που ανάγκασαν τους πάντες να υπογράψουν έλεγε ότι για τα επόμενα 20 χρόνια θα εισέπρατταν δικαιώματα για κάθε δισκάκι με το λογότυποCompact Disk-Digital Audio. Αυτά τα 20 χρόνια όμως έχουν περάσει..εδώ και χρόνια! Γιατί δεν πέσαν οι τιμές των CD? Έλα μου ντε! #2. Απλά το CD με όλα τα υπέρ του ήταν (και πώς να μην είναι) η μέρα με την νύχτα σε σχέση με την κασέτα. Αυτά τα υπέρ εξαργύρωσαν και εξαργυρώνουν οι δισκογραφικές με τη λογική: "....θες ψηφιακή μουσική π@@@τη καταναλωτή; Πλήρωνε!"

-Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω (από σας).

 

Ακόμα χειρότερα αν αναλύσουμε το αντικειμενικό κόστος ενός γνήσιου CD θα τραβάμε τα @υζιά μας για κανά 24ωρο...Ας ξεκινήσώ από την πλαστική συσκευασία. Είπαμε, έτσι; Από πλαστικό είναι όχι από χρυσάφι! Και μιλάμε για παραγγελίες σε 100δες χιλιάδες...

Να πούμε 5-6 cents η μια; Πολλά ε; Εμπάσει περιπτώσει ας πούμε και 10 να μαστε μέσα! Οι χάρτινες ετικέτες μπρος-πίσω; Πάλι η χειρότερη περίπτωση: 10 cents και οι δυο. Το ίδιο το δισκάκι με την επιγραφή του; Α, όλα και όλα, εδώ δεν θα κάνουμε συμβιβασμούς! 30 ολόκληρα cents για το δισκάκι! Η 100δα κοστίζει 23 αλλά είπαμε: την χειρότερη περίπτωση...Ουπς, ξέχασα! το νάϋλον που καλύπτει την θήκη. Ούτε εδώ θα κάνουμε συμβιβασμό! Λοιπόν, ένα καλό ναϋλον κοστίζει περίπου 19,50 Ευρώ για μεγάλες παραγγελίες πάντα... Είδατε αμέσως-αμέσως πώς προκύπτει το κόστος των 20Ευρώ;;; :rotfl: (Και ας θέλετε μόνο 3 από τα 15 κομμάτια που πριέχει το CD) Τελικά όλοι εσείς που ψηφίσατε blackmen/κατέβασμα είσαστε πολύ άδικοι/εμπαθείς/κακεντρεχείς και μικρόψυχοι άνθρωποι!!!!!!!!!!! Τα CD κοστίζουν ρε! Τι νομίζετε ότι είναι; Άνθρωποι δουλέψανε για να γίνουν!!!

(Τελικά μάλλον τον χρυσοπλήρωσα τον Βαγγέλη).

 

Για να δούμε τώρα και το κόστος του ΜΡ3...: Υπολογιστής+σύνδεση υπάρχουν ούτως ή άλλως άρα μένει μόνο η χρονοχρέωση... Έχω υπολογίσει ότι (χοντρικά) το κάθε κομμάτι μου κοστίζει κάπου 5-6 cents (20 η ώρα) με 56Κ (ο Θεός να τα κάνει) και με όλες τις αναποδιές μέσα...Είναι σίγουρα ασύμφορο για αυτό και θα ξαναρχίσω να αγοράζω γνήσια!!! :rotfl:

 

Σε άλλη σχετική δημοσκόπηση ένας φίλος σχολίασε χαρακτηριστικά για το ζήτημα της πειρατείας: "...Ηθικά δεν είναι σωστό.Αλλά και οι εταιρείες δεν είναι εκκλησίες...Όπως αυτές κοιτάνε το κέρδος τους, έτσι και εγώ κοιτάω το δικό μου. Δεν κάνω κάποιο έγκλημα και κανείς δεν παθαίνει κακό. Εκτός ίσως από τα τρισέγγονα του Γκεητς που αντί για Λαμποργκίνι θα έχουν μόνο Πόρσε...!"

 

Φίλε ΟveLiX (χα,χα, τρομερό knick! :p ) δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα...Θα μου επιτρέψεις να προσθέσω και εγώ ένα καλοπροαίρετο πάντα σχόλιο: ...και εκτός επίσης από τα τρισέγγονα του Φοίβου και της Βανδή/Βίσση που θα αναγκαστούν να συμβιβαστούν με κότερο 28 μέτρων αντί για 30...!

 

Μετά από όλα αυτά νομίζω έφτασε η ώρα να ανοίξει ένα νέο thread όπου ο καθένας θα μπορεί καλοπροαίρετα/καλόπιστα/ανιδιοτελώς να καταθέτει κάποιο μπινελίκι για κάποιους ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γλοιώδεις/γελοίους/βδελυρούς/άθλιους/οκνηρούς τυπάκους (π.χ. Θέμης Γεωργαντάς και άλλοι) που προσπαθούν απεγνωσμένα/απελπισμένα/φανατισμένα (γιατί άραγε, έχουν κάποιο συμφέρον;)

να μας πείσουν ότι η πειρατεία http://burns.thefinaldimension.org/contrib/ed/bluboomteamenforcer.gif σκοτώνει τη μουσική και πόσο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ/ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟ/KAKOYΡΓHMATIKO/ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ/ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ Κ.Τ.Λ. είναι να αντιγράφεις CD... (Ακόμα και αν είναι δικό σου και το έχεις πληρώσει)

και ακόμα περισσότερο πόσο ΜΙΑΡΟ/ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣΤΙΚΟ/ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΟ/ΕΜΕΤΟΓΟΝΟ/ΙΕΡΟΣΥΛΙΚΟ Κ.Τ.Λ. :'( είναι να κατεβάζεις τραγούδια απο τον υπολογιστή σου "...άντε μη νευριάσω πάλι!!!"

 

ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΛΩΡΕ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ!!!... :mad:

 

Συγγνώμη που σας κούρασα, απλά μου ήρθε έμπνευση... Δεν θα ξαναγίνει! ;)

 

Ουφ! Πάω να ακούσω τώρα τα κουρσευμένα ΜΡ3 μου... :music:

 

Πάντα φιλικά, Αλέξης! :)

Link to comment
Share on other sites

ρε Trobocob τι είσαι εσύ ρε?

 

Έτσι ξαφνικά σου έρχοντε εμπνευσεις?

 

:)

 

 

- δεν νομίζω να χρειάζεται ότι συμφωνω μαζί σου ε? -

Link to comment
Share on other sites

Ένα και μόνο CD έχω αγοράσει original το 1999.Απο εκεί και πέρα μόνο mp3.Έχω κάπου 3000 mp3 και τα κάνω CD όπως είπε και κάποιος φίλος με πολύ μεράκι.
Επιτρέπεται 1 εικόνα όχι μεγαλύτερη από 420 X 150 pixels και όχι μεγαλύτερη από 16K.
Link to comment
Share on other sites

Α ρε Trobocop , ΘΕΪΚΟ το pοst σου (αν και κουραστικα να το διαβαζω :p )

 

Πεστα... Μας εχουν σαπισει στο κ@λοσημα με το κοκκινο χερι σε καθε video clip :mad:

Αντε να δουμε ποτε θα κατεβασουν τις τιμες, γιατι πραγματικα μας κοροϊδευουν αγρια...

 

Οσο για την αρχικη ψηφο μου : Να εξηγησω οτι δεν αγοραζω το CDακι της καθε κυρα Κατινας που βγενει και τραγουδαει ! Μιλαμε παντα για μουσικη που αξιζει να την εχεις σαν αρχειο και ιδιαιτερα εκεινα τα ειδη που δυστυχως ακομα και με 192 κωδικοποιηση ψιλοχανουν σε ποιοτητα...

 

Ειμαι σιγουρος παντως οτι αυτα τα λογια που λεμε (σχεδον) ολοι, εχουν φτασει στα αυτια των εταιριων αλλα κανουν την παπια οταν προκειτε να χασουν χρημα :mad: Μονο να συλαμβανουν παιδακια ξερουν :mad: :angry:

Link to comment
Share on other sites

Το κατά δύναμιν, φίλε sadiagraxa, το κάτα δύναμιν!!! σόρρυ για το τεράστιο ποστ, σκέφτηκα να το κάνω attached σαν .txt αλλά δεν θα είχε πλάκα!!! Υπάρχουν και χειρότερα, που να δείτε τα ποστ για το Μέγα αλέξανδρο και τη ζάχαρη!!!!!!!

 

Αφιερωμένο :p εξαιρετικά!!!

 

http://www.mad.gr/images/ifpi.jpg

 

Για πειρατεία δείτε σχετικά αυτό (Δημοσκόπηση για πειρατικό λογισμικό)

και αυτό

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από τον Trobocop®

Αφιερωμένο :p εξαιρετικά!!!

 

http://www.mad.gr/images/ifpi.jpg

καραλόλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από τον Trobocop®

 

http://www.mad.gr/images/ifpi.jpg

 

 

 

Ααααααα :eek: :wacko: :'( Οχι κι εσυ !!!!!!!! :p :lol:

Link to comment
Share on other sites

Trobocop :

 

Σιγά μην εχει ο Γεωργαντάς συμφέρον απο τις δισκογραφικές και να του τα χώνουν απο παντού

 

Τι λές τώρα...

 

Χα χαα χα χα χα χα χα

 

:PPPPPPPPPPPPpPP

;)

:X
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από τον nelly

ελπίζω να αργήσουν για να έχουν πέσει λίγο οι τιμές ;)

 

den nomizw na to poluargisoun tha prepei na antapantisoun grigora giati me to telefteo egine patata apo poles meries kai tha uparxei problima an minoun adraneis diskografika gia polu kairo

Όλα καλά.

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από τον mplip^

Trobocop :

 

Σιγά μην εχει ο Γεωργαντάς συμφέρον απο τις δισκογραφικές και να του τα χώνουν απο παντού

 

Τι λές τώρα...

 

Επειδή δεν μου αρέσει να εξαπολύω ατεκμηρίωτες κατηγορίες και επειδή κατηγορήθηκα για λιβελλογραφία οχετούς λάσπης, κιτρινισμό και τα ρέστα (Όχι από σένα φίλε mplip^) πάρτε να'χετε απόσπασμα από ραδιοφωνική εκπομπή Θέμη Γεωργαντά. Εγώ είπα ήδη αρκετά επί του θέματος, οπότε απολαύστε το και τα σχόλια καταδικά σας!!! :devil: :devil: :devil:

 

 

Ladies and Gentlemen...I give you Themis...

 

"...ένας φίλος ακροατής λοιπόν, παρακάλεσε να μην αναφέρω το όνομά του, μου ζήτησε να παραθέσω δυο λόγους για να προτιμάει τα γνήσια CD αντί για τα πειρατικά. Τι να σου πρωτοπω όμως φίλε της εκπομπής που δεν καταλαβαίνεις τα αυτονόητα; Αν εσυ και όλοι οι υπόλοιποι παίρναμε πειρατικά δεν θα υπήρχε κανείς να βγάζει original CD και κανείς δεν θα έβγαζε πια νέα τραγούδια! Αν θέλουμε λοιπόν ο Πλούταρχος, η Βίσση, η Βανδή, ο Σφακιανάκης και όλοι οι υπόλοιποι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες να συνεχίσουν να φτιάχνουν τα τραγούδια τους που τόσο μας αρέσουν πρέπει να παίρνουμε γνήσια CD! Έπειτα για τα ξένα μουσικά CD που διαμαρτυρήθηκες να σου πω ότι οι τιμές διεθνώς είναι τέτοιες. Έτσι και τα ελληνικά δισκοπωλεία που τα παραλαμβάνουν σε αυτές τις τιμές, ε να μην τα βάλουν δύο-τρία χιλιάρικα παραπάνω να έχουν και αυτά κάποιο κέρδος;;; Θέλω όμως και εγώ να σε ρωτήσω κάτι, και θα σε ρωτήσω μόνο αυτό: Αν δεν υπήρχαν οι μαύροι εσύ τι θα έκανες, από που θα έπαιρνες τα CD σου; Ε; Αυτό μόνο θέλω να μου πεις! Και εμπάσει περιπτώσει τι συζητάμε τώρα για πειρατεία και τέτοιες ιστορίες, άντε μη νευριάσω πάλι!..."

 

http://www.mad.gr/images/ifpi.jpg http://www.mad.gr/images/ifpi.jpg http://www.mad.gr/images/ifpi.jpg http://www.mad.gr/images/ifpi.jpg http://www.mad.gr/images/ifpi.jpg http://www.mad.gr/images/ifpi.jpg http://www.mad.gr/images/ifpi.jpg

 

Πάντα αναρωτιόμουν για αυτό το σκελετωμένο χέρι/σήμα, γιατί μας μουτζώνει;;;

Link to comment
Share on other sites

Παράθεση από την σελ. 24 του RAM Οκτωβρίου...

 

<<Συγχωροχάρτια από την RIIA>>

 

"Αποτάσσομαι το Κazaa και τις παραφυάδες αυτού! Θα διαγράψω δια παντός

 

όλα τα τραγουδια που βρίσκονται παρανόμως στην κατοχή μου, είτε αυτά είναι

 

αποθηκευμένα στον σκληρό μου δίσκο, είτε σε CD είτε σε οποιοδήποτε άλλο

 

μέσο! Σας ορκίζομαι να μην κατεβάσω ποτέ ξανά ΜΡ3 και να μην επιτρέψω να

 

χρησιμοποιηθεί ο υπολογιστής μου για κάτι τέτοιο από οποιονδήποτε άλλον!"

 

Αυτή είναι η δήλωση που ζητά η Αμερικάνικη Ένωση Δισκογραφικής Βιομηχανίας (RIIA) για να παραχωρήσει "αμνηστία" σε ...μετανιωμένους χρήστες δικτύων ανταλλαγής αρχείων που θα τολμήσουν να παραδεχτούν τα εγκλήματά τους..."

 

Μετά από αυτό και η παραμικρότερη καλή διάθεση/πίστη/πρόθεση που τυχόν είχα να αγοράσω έστω και μια φορά ένα γνήσιο CD μόλις έγινε...μπουχός http://burns.thefinaldimension.org/contrib/ed/bluboomteamenforcer.gif !!!.............

Link to comment
Share on other sites

Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ! :cool:

 

΄Ολοι πρέπει να έχουν την ευχέρια να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους κομμάτια ! :up: :music:

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..
Link to comment
Share on other sites

Φυσικα CDs αντεγραμμενα και mp3. Δεν το συζητω καν! Εχω καιρο να αγορασω original CD και αν το κανω θα ειναι Β.Παπαθανασιου ή Yanni.

 

Βανδη και Πλουταρχο, CD Burner και Αγιος ο Θεος. :wacko:

Και ας ερθει στο σπιτι μου, οποιος παρουσιαστης-νταβατζης της ελληνικης μουσικης θελει, να μου ζητησει ποσοστα απο διαφυγοντα κερδη.

Θα γινω δωρητης οργανων και θα παρει τα... ;) :p

 

Αυτοι τα οικονομανε, γλυφουν καλλιτεχνες και δισκογραφικες εταιριες και μετα μας πουλανε θεωριες για πειρατιες etc.

 

H Πειρατεια, Εξαπλωνει τη Μουσικη

 

...αντιγραψτε, γιατι χανομαστε

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από τον Nantia

 

Χτές αγόρασα αυθεντικό cd!!! Λέω να σημειώσω την ημερομηνία να το γιορτάζω!!!

 

Και ποιό αγόρασες αν επιτρέπετε;

 

Το ότι η πειρατεία έχει βοηθήσει τους καλλιτέχνες αυτό είναι γεγονός,ο μόνος χαμένος της υπόθεσης είναι ο κακομοίρης ο συνθέτης, γιατί τα λεφτά του είναι μόνο από της πωλήσεις των CD, έκτος βέβαια από τον Φοίβο που αν δεν κάνω λάθος έχει συμβόλαιο κανονικό από την Heaven αλλά να δίνει μόνο σε καλλιτέχνες της Heaven τραγούδια. Για σκεφτείτε να αγοράσει πειρατικό CD του Πλούταρχου π.χ όλοι η Ελλάδα...όλοι θα ξέρουνε τα τραγούδια του και έτσι το μαγαζί που τραγουδάει θα είναι φίσκα κάθε βράδυ,γιατι το μεγάλο "πακέτο" εκεί είναι,τα λεφτά απο τα CD είναι ψίχουλα για αυτούς.Άρα αυτά ότι η πειρατεία σκοτώνει την μουσική ας τα αφήσουνε γιατί δεν περνάνε.Προσωπικά μόνο απο καλλιτέχνες που αν σταματήσουν να τραγουδάνε θα μου λείψουνε αγοράζω CD,όλα τα άλλα όλα σουξεδάκια που κατά καιρούς μου αρέσουνε μόνο mp3.Tο ίδιο ισχύει βέβαια και με video games,να αγοράσω π.χ το Fifa και σε 1 μήνα να το παρατήσω επειδή βάζω 10 στον Ολυμπιακό με την Χαλκηδόνα :p και σε κανένα 6μηνο να βγει το επόμενο;δεν προκειτε να δώσω με τίποτα €30 για το συγκεκριμένο παιχνιδι.Αυτά...

Επιτρέπεται 1 εικόνα όχι μεγαλύτερη από 420 X 150 pixels και όχι μεγαλύτερη από 16K.
Link to comment
Share on other sites

Έχω και αντίγραφα αλλά αυτά που μου αρέσουν τα αγοράζω αυθεντικά, αφού ψάξω για την καλύτερη τιμή σε Amazon κλπ. Επίσης αποφεύγω να παίρνω αυτά που μόλις έχουν βγει και τα χτυπάνε περισσότερο στις τιμές, ενώ κυρίως μαζεύω all time classics... Κάνω αυτές τις διευκρινήσεις γιατί βλέπω ότι έχουν κολλήσει πολλοί στο "20 ευρώ" ενώ υπάρχουν και πολλά - πολύ φθηνότερα.

Όχι ότι δεν συμφωνώ ότι είναι πανάκριβα γενικά και οι δισκογραφικές κατακλέβουν τον κόσμο, αλλά να μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι. :)

KCB
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από τον Trobocop®

 

http://www.mad.gr/images/ifpi.jpg http://www.mad.gr/images/ifpi.jpg http://www.mad.gr/images/ifpi.jpg http://www.mad.gr/images/ifpi.jpg http://www.mad.gr/images/ifpi.jpg http://www.mad.gr/images/ifpi.jpg http://www.mad.gr/images/ifpi.jpg

 

 

Αχχχχ... Θα μου δημιουργηθει ψυχολογικο τραυμα με αυτη τη μουτζα !!! :confused: ( :p :D ) Ευτυχως που βλεπω και MTV και εκει δεν το εχει γιατι στο MAD το βαζει σε καθε video clip... !

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από τον Reginald

 

Και ποιό αγόρασες αν επιτρέπετε;

 

To "Lord of the rings". Δεν είχα το soundtrack της πρώτης ταινίας, το βρήκα κ' το πήρα. Τόσο απλό
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από τον Quasimodo

 

De to ftiaxneis se mp3 re c nantia...na to katevasoume kai emeis?! :D:D

 

 

Εγώ το έχω ήδη σε mp3s. Το θέμα είναι ποιός κάθεται με 56άρι μόντεμ να τα ανεβάσει σε server... Αν έχεις πάντως kazaa θα τα βρεις εύκολα

Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...