Tasos19s Δημ. Τετάρτη στις 04:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:23 μμ 2 ώρες πριν, DARKMAN74 said: Τους πηρα τηλεφωνο και μόλις μπηκα στο μενου να τους πω τι εχει γινει ειχε αλλαξει απο μονο του 😛 μου απαντησαν οτι ετσι γίνετε συνήθως και οτι θελει ενα δυο 24ωρα για να αλλαξει και κατω απο την εικονα . Μάλιστα αφού θα λυθεί το πρόβλημα σου η λύθηκε ήδη όλα καλά Θεμα χρόνου ήταν 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gel73 Δημ. Τετάρτη στις 06:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:57 μμ Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει κάποιος τρόπος για χρήση όπως στο android του dns.adguard για την εξάλειψη διαφημίσεων εντός των εφαρμογών του iOS; Νέος χρήστης με iPhone οπότε δεν σκαμπάζω απολύτως τίποτα, αν και μαθαίνω γρήγορα. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. Τετάρτη στις 07:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:11 μμ 12 minutes ago, Gel73 said: Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει κάποιος τρόπος για χρήση όπως στο android του dns.adguard για την εξάλειψη διαφημίσεων εντός των εφαρμογών του iOS; Νέος χρήστης με iPhone οπότε δεν σκαμπάζω απολύτως τίποτα, αν και μαθαίνω γρήγορα. Ευχαριστώ πολύ. https://mullvad.net/en/help/dns-over-https-and-dns-over-tls Δες και τους dns της Mullvad. Αν έχεις ενεργοποιημένο το private relay, το παρακάμπτει. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gel73 Δημ. Τετάρτη στις 07:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:35 μμ 22 minutes ago, djuan1988 said: https://mullvad.net/en/help/dns-over-https-and-dns-over-tls Δες και τους dns της Mullvad. Αν έχεις ενεργοποιημένο το private relay, το παρακάμπτει. θα το δοκιμάσω. Υποθέτω ότι δεν είναι τόσο απλή η εφαρμογή του όπως στο android αλλά λογικά θα βρεθεί λύση. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. Χθες στς 04:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:15 πμ 9 ώρες πριν, Gel73 said: Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει κάποιος τρόπος για χρήση όπως στο android του dns.adguard για την εξάλειψη διαφημίσεων εντός των εφαρμογών του iOS; Νέος χρήστης με iPhone οπότε δεν σκαμπάζω απολύτως τίποτα, αν και μαθαίνω γρήγορα. Ευχαριστώ πολύ. Κατέβασε την εφαρμογή AdGuard και ενεργοποίησε από εκεί ότι έχει Ετσι κι αλλιώς έχει το iPhone αρκετά λιγότερες διαφημίσεις από το android Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassoula1 Δημ. Χθες στς 06:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:39 πμ Εγώ έχω βάλει αυτό και σώθηκα. Βέβαια το αγόρασα αλλά χαλάλι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. Χθες στς 10:02 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:02 πμ On 11/12/2024 at 4:21 ΜΜ, Tasos19s said: Πως καταθέτεις χωρίς την φυσική κάρτα; On 17/12/2024 at 9:21 ΜΜ, Tasos19s said: Σαν να πληρώνεις στην καφετέρια On 12/12/2024 at 10:34 ΜΜ, spok said: Καλησπέρα. Το apple Pay λειτουργεί κανονικά και απροβλημάτιστα σε οποιοδήποτε contactless ΑΤΜ της Eurobank και της Πειραιώς. Τσεκαρισμένο πολλάκις. Θα δοκιμάσω σύντομα και σε νέου τύπου ATM της Εθνικής. 🙂 ναι μεν δουλευει το ρολοι σε μηχάνημα της πειραιώς αλλα δεν σου δίνει την επιλογή της κατάθεσης χρημάτων όπως με την φυσική κάρτα. Μιλάω πάντα για το μηχάνημα που έχουν μέσα στο κατάστημα. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. Χθες στς 10:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:55 πμ 15 ώρες πριν, Gel73 said: θα το δοκιμάσω. Υποθέτω ότι δεν είναι τόσο απλή η εφαρμογή του όπως στο android αλλά λογικά θα βρεθεί λύση. Ευχαριστώ πολύ. Μια χαρά απλή είναι, κατεβάζεις ένα προφίλ και το εγκαθιστάς. Στο λινκ που σου έδωσα έχει οδηγίες αναλυτικές. 3 λεπτά δουλειά είναι και βάζεις DNS από μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 3 ώρες πριν, arxontas2323 said: ναι μεν δουλευει το ρολοι σε μηχάνημα της πειραιώς αλλα δεν σου δίνει την επιλογή της κατάθεσης χρημάτων όπως με την φυσική κάρτα. Μιλάω πάντα για το μηχάνημα που έχουν μέσα στο κατάστημα. Ούτε στην εθνική δουλεύει Στα έξω μηχανήματα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Όταν έκανα ανάληψη με το κινητό σε εξωτερικό ΑΤΜ της Εθνικής, έβγαζε επιλογή κατάθεσης χρημάτων. Δεν ήταν γκριζαρισμενο. Πάντως, ακόμα και με την κάρτα, δεν κάνουν όλα τα ΑΤΜ για κατάθεση. Ισχύει για όλες τις τράπεζες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 4 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Όταν έκανα ανάληψη με το κινητό σε εξωτερικό ΑΤΜ της Εθνικής, έβγαζε επιλογή κατάθεσης χρημάτων. Δεν ήταν γκριζαρισμενο. Πάντως, ακόμα και με την κάρτα, δεν κάνουν όλα τα ΑΤΜ για κατάθεση. Ισχύει για όλες τις τράπεζες. Με την φυσική κάρτα γίνεται εδώ και παρά πολλά χρόνια Με το ρολόι κατάθεση δοκίμασα εχθές δεν έβγαζε επιλογή Κατάθεσης Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Παιδια μπορει καποιος να μου πει τι ρθμιση να κανω ωστε μηνυματα αοπο τραπεζα κ κουριερ να μου ερχονται σε σμσ κ οχι στο βαιμπερ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) Σε 15 PM: Εν τω μεταξύ κάτι που παρατήρησα χθες... Όταν κατεβάζεις την κουρτίνα για το control center από πάνω δεξιά στο σημείο της μπαταρίας, κατεβαίνει κανονικά. Αν όμως την κατεβάσεις από δεξιά πάλι, αλλά δίπλα από την κάμερα κατεβαίνει το notification center. Δεν ξέρω αν είναι bug ή επίτηδες αυτό, αλλά εμένα με βολεύει 😝 Edited 3 ώρες πριν by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 33 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Σε 15 PM: Εν τω μεταξύ κάτι που παρατήρησα χθες... Όταν κατεβάζεις την κουρτίνα για το control center από πάνω δεξιά στο σημείο της μπαταρίας, κατεβαίνει κανονικά. Αν όμως την κατεβάσεις από δεξιά πάλι, αλλά δίπλα από την κάμερα κατεβαίνει το notification center. Δεν ξέρω αν είναι bug ή επίτηδες αυτό, αλλά εμένα με βολεύει 😝 Έτσι δουλευει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 37 minutes ago, Tasos19s said: Έτσι δουλευει Εγώ νόμιζα ότι κατεβάζοντας από αριστερά είναι το notification center και δεξιά το control center Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 19 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Εγώ νόμιζα ότι κατεβάζοντας από αριστερά είναι το notification center και δεξιά το control center Δεξιά είναι το control και όλη η υπόλοιπη οθόνη είναι notification. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 29 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 29 λεπτά πριν Αυτό εννοώ. Όπου Ν: Notification όπου C: Control Υ.Γ: sorry για το κάψιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts