Tasos19s Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου 4 minutes ago, enterhere said: Να βλέπω τις ανοιχτές καρτέλες του safari, απο την μια συσκευή στην άλλη, αλλά το σημαντικότερο είναι να βλέπω το ιστορικό των σελίδων που επισκέφτηκα, από την μια συσκευή στην άλλη. Δεν χρειάζεται να κανείς κάποια ρύθμιση Αυτα έτσι δουλεύουν by default Αν έχεις πειράξει ρυθμίσεις τότε πρέπει να βρούμε τι πείραξες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου (edited) Φωτο απο iPhone και iPad Edited 19 Σεπτεμβρίου by enterhere Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, pavlidisc said: Ούτε slide είχε (μικρό το κακό) ούτε πρόβλεψη λέξεων είχε. 1990 ήταν στα Ελληνικά το μαμά πληκτρολόγιο. Με το iOS 18 έγιναν όλα φυσιολογικά και μπορούμε και γράφουμε όπως με τα υπόλοιπα πληκτρολόγια. Στα Αγγλικά Γερμανικά κλπ, δούλευε σούπερ. Μόνο στα Ελληνικά ήταν ανάπηρο. Επιτέλους έγινε όπως πρέπει. 4 ώρες πριν, koutsis said: Να πω την αλήθεια λόγω έλλειψης αριθμοσειράς και σημείων στίξης στην αρχική οθόνη, ακόμα χρησιμοποιώ το swiftkey. Αν τα βάλουν κάποτε και αυτά βλέπουμε... Αριθμοσειρα ,κουμπάκι για emoji και το ερωτηματικό δίπλα στο τελικό ς 2 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, arxontas2323 said: Αριθμοσειρα ,κουμπάκι για emoji και το ερωτηματικό δίπλα στο τελικό ς Έτσι, σωστός. Πραγματικά δεν έχω καταλάβει γιατί η Apple δεν έχει κάνει καμία αλλαγή στο πληκτρολόγιο εγώ και 10 χρόνια. Σε μερικά πράγματα κοιμούνται και πρέπει να περάσουν χρόνια για να ξυπνησουν! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 19 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Σεπτεμβρίου (edited) Αν σας πω με τι έπαθα πλάκα στην 18αρα.... Από το control center ανάψτε το φακό και στο γραφικό που εμφανίζεται πηγαιντε το δάχτυλο δεξιά κι αριστερά. Αλλάζει ο τρόπος φωτισμού (δεν εννοώ την ένταση). Προφανώς κάντε το σε σκοτάδι Edited 19 Σεπτεμβρίου by Kostas_Ts_86 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κάνει εναλλαγή από spot σε διάχυση. 1 Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου 12 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Αν σας πω με τι έπαθα πλάκα στην 18αρα.... Από το control center ανάψτε το φακό και στο γραφικό που εμφανίζεται πηγαιντε το δάχτυλο δεξιά κι αριστερά. Αλλάζει ο τρόπος φωτισμού (δεν εννοώ την ένταση). Προφανώς κάντε το σε σκοτάδι 1 ώρα πριν, aenaos15 said: Κάνει εναλλαγή από spot σε διάχυση. Σε 13 PM δεν το κάνει. Μάλλον απο 14 και πάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Πέρασε μια ολόκληρη μέρα και δεν έλαβα καμιά απάντηση, οπότε ξαναποσταρω εδώ μπας και.. Λοιπόν, λέω να πάρω το 15 προ η το Μαξ, επειδή έχει usb type c. Ίσως και το 16, αλλά οι απορίες μου βασίζονται σε αυτά τα πρόσφατα μοντέλα. 1) Τρία χρόνια τώρα είχα Samsung ultra συσκευές, και τις φορτιζα όλες με ένα ταχυφορτιστη 33w , που υπήρχε από ένα xiaomi κινητό που είχα το 2020. Στο iphone θα κάνει αυτός ο φορτιστής, η θα θέλει δικό του? 2) Τραγούδια κατά καιρούς κατέβαζα μέσω YouTube to mp3 εφαρμογές, είτε τα πέρναγα μέσω υπολογιστή. Κυρίως το πρώτο. Αλλά επειδή έχω ήδη μια λίστα με τραγούδια που θέλω να έχω πάντα μαζί, οπότε άλλαζα κινητό, χρησιμοποιουσα εφαρμογές όπως share me που αλληλεπιδρούσαν δύο συσκευές μεταξύ τους. Μπορώ να κάνω το ίδιο και στο iphone? ..2.1) Μπορώ να κατεβάζω τραγούδια μέσω YouTube to mp3 online , στο iphone; ..2.2) μπορώ να περάσω μια τέτοια εφαρμογή στο iphone όπως το share me , για να στείλω γρήγορα φωτογραφίες η τραγουδια από το ένα κινητό στο άλλο; Σημείωση, δεν χρησιμοποιω υπολογιστή. 3) Έχω πάρει ακουστικά type c με καλώδιο που είχα για τα Samsung, θα δουλεύουν στο iphone; Αυτές είναι οι κυριότερες απορίες μου, και ήθελα εδώ και πολύ καιρό, να ανοίξω αυτο το θέμα γιατί κανένας γνωστός μου δεν έχει iphone καινούριο, και επισης είναι δύσκολο να διαβάσω όλες τις σελίδες του φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, EricssonyFan said: Πέρασε μια ολόκληρη μέρα και δεν έλαβα καμιά απάντηση, οπότε ξαναποσταρω εδώ μπας και.. Λοιπόν, λέω να πάρω το 15 προ η το Μαξ, επειδή έχει usb type c. Ίσως και το 16, αλλά οι απορίες μου βασίζονται σε αυτά τα πρόσφατα μοντέλα. 1) Τρία χρόνια τώρα είχα Samsung ultra συσκευές, και τις φορτιζα όλες με ένα ταχυφορτιστη 33w , που υπήρχε από ένα xiaomi κινητό που είχα το 2020. Στο iphone θα κάνει αυτός ο φορτιστής, η θα θέλει δικό του? 2) Τραγούδια κατά καιρούς κατέβαζα μέσω YouTube to mp3 εφαρμογές, είτε τα πέρναγα μέσω υπολογιστή. Κυρίως το πρώτο. Αλλά επειδή έχω ήδη μια λίστα με τραγούδια που θέλω να έχω πάντα μαζί, οπότε άλλαζα κινητό, χρησιμοποιουσα εφαρμογές όπως share me που αλληλεπιδρούσαν δύο συσκευές μεταξύ τους. Μπορώ να κάνω το ίδιο και στο iphone? ..2.1) Μπορώ να κατεβάζω τραγούδια μέσω YouTube to mp3 online , στο iphone; ..2.2) μπορώ να περάσω μια τέτοια εφαρμογή στο iphone όπως το share me , για να στείλω γρήγορα φωτογραφίες η τραγουδια από το ένα κινητό στο άλλο; Σημείωση, δεν χρησιμοποιω υπολογιστή. 3) Έχω πάρει ακουστικά type c με καλώδιο που είχα για τα Samsung, θα δουλεύουν στο iphone; Αυτές είναι οι κυριότερες απορίες μου, και ήθελα εδώ και πολύ καιρό, να ανοίξω αυτο το θέμα γιατί κανένας γνωστός μου δεν έχει iphone καινούριο, και επισης είναι δύσκολο να διαβάσω όλες τις σελίδες του φόρουμ. 1. Δεν θα έχεις πρόβλημα, απλά δεν θα φορτίζει με 33w, το iPhone λειτουργεί με λιγότερα watt. 2. Δυστυχώς, μέσω iTunes μόνο μπορείς να τα περάσεις, αν τα έχεις στον υπολογιστή, εκτός αν έχεις και κάποια άλλη Apple συσκευή όπου έχουν αποθηκευτεί στο drive. Η, για να μην μπλέξεις με iTunes, μπορείς να τα περάσεις με ένα USB type c στικάκι (όπως το συγκεκριμένο https://www.public.gr/product/perifereiaka/apothikeusi/usb-flash-disk/sandisk-ultra-dual-drive-go-64gb-usb-31-stick-me-sundesi-usb-a-usb-c-mauro/1509729?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=PMax_GENERIC_Heroes-Sidekicks&gad_source=1&gbraid=0AAAAADynTRa0QKa2tBwPwZkgQsTBDWGqq) 2.1. Μπορείς, έχω την εντύπωση όμως ότι δεν γίνεται με τον Safari, τον browser που έχει το iOS, μπορεί βέβαια επειδή είναι λίγος καιρός που το δουλεύω να θέλει κάποια ρύθμιση. Με Google Chrome όμως, κατεβάζεις μια χαρά κομμάτια. 2.2. Απο Android σε iOS και αντίστροφα, μπορείς να μεταφέρεις δεδομένα, όχι όμως αρχεία, από iPhone, μόνο σε άλλη συσκευή Apple μέσω AirDrop μπορείς να μεταφέρεις. 3. Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. 2 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Οκτωβρίου On 27/9/2024 at 12:54 ΠΜ, EricssonyFan said: Πέρασε μια ολόκληρη μέρα και δεν έλαβα καμιά απάντηση, οπότε ξαναποσταρω εδώ μπας και.. Λοιπόν, λέω να πάρω το 15 προ η το Μαξ, επειδή έχει usb type c. Ίσως και το 16, αλλά οι απορίες μου βασίζονται σε αυτά τα πρόσφατα μοντέλα. 1) Τρία χρόνια τώρα είχα Samsung ultra συσκευές, και τις φορτιζα όλες με ένα ταχυφορτιστη 33w , που υπήρχε από ένα xiaomi κινητό που είχα το 2020. Στο iphone θα κάνει αυτός ο φορτιστής, η θα θέλει δικό του? 2) Τραγούδια κατά καιρούς κατέβαζα μέσω YouTube to mp3 εφαρμογές, είτε τα πέρναγα μέσω υπολογιστή. Κυρίως το πρώτο. Αλλά επειδή έχω ήδη μια λίστα με τραγούδια που θέλω να έχω πάντα μαζί, οπότε άλλαζα κινητό, χρησιμοποιουσα εφαρμογές όπως share me που αλληλεπιδρούσαν δύο συσκευές μεταξύ τους. Μπορώ να κάνω το ίδιο και στο iphone? ..2.1) Μπορώ να κατεβάζω τραγούδια μέσω YouTube to mp3 online , στο iphone; ..2.2) μπορώ να περάσω μια τέτοια εφαρμογή στο iphone όπως το share me , για να στείλω γρήγορα φωτογραφίες η τραγουδια από το ένα κινητό στο άλλο; Σημείωση, δεν χρησιμοποιω υπολογιστή. 3) Έχω πάρει ακουστικά type c με καλώδιο που είχα για τα Samsung, θα δουλεύουν στο iphone; Αυτές είναι οι κυριότερες απορίες μου, και ήθελα εδώ και πολύ καιρό, να ανοίξω αυτο το θέμα γιατί κανένας γνωστός μου δεν έχει iphone καινούριο, και επισης είναι δύσκολο να διαβάσω όλες τις σελίδες του φόρουμ. 1 ναι κανονικα αρκει το καλωδιο type c να ειναι καλο και οχι κανα κινεζικο. 2.δεν την ξερω την εφαρμογη αλλα καλο θα ηταν να τα περασεις μεσα απο υπολογιστη 2.1 μπορεις να κατεβαζεις μεσω chrome αλλα δεν θα στα δειχνει στην μουσικη(μπορεις να τ ακουσεις μεσα απο την εφαρμογη αρχεια) 3. θεωρητικα ναι 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου (edited) Κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει από day 1 με το iPhone... Όταν βάζω ανοιχτή ακρόαση τον συνομιλητή μου, ακούει τη φωνή του στιγμιαία. Δεν θυμάμαι να το είχα αυτό με το Samsung και το Xiaomi. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος; Edited 6 Οκτωβρίου by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου 47 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει από day 1 με το iPhone... Όταν βάζω ανοιχτή ακρόαση τον συνομιλητή μου, ακούει τη φωνή του στιγμιαία. Δεν θυμάμαι να το είχα αυτό με το Samsung και το Xiaomi. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος; Τι εννοείς στιγμιαία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, koutsis said: Τι εννοείς στιγμιαία ? Κατά τη διάρκεια της κλήσης, αν πατήσω την ανοιχτή ακρόαση εκείνη τη στιγμή που μιλάει ο άλλος, ακούει τη φωνή του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου Είναι η επιστροφή από το μεγάφωνο την οποία, λαμβάνει το μικρόφωνο και τη στέλνει στον συνομιλητή. Πιθανόν έτσι όπως το περιγράφεις, ακούει την επιστροφή του ήχου με το που ανοίξεις την ανοιχτή ακρόαση και μετά όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου 1 hour ago, tsimisde said: Είναι η επιστροφή από το μεγάφωνο την οποία, λαμβάνει το μικρόφωνο και τη στέλνει στον συνομιλητή. Πιθανόν έτσι όπως το περιγράφεις, ακούει την επιστροφή του ήχου με το που ανοίξεις την ανοιχτή ακρόαση και μετά όχι; Ακριβώς αυτό. Μετά όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου Δεν ξέρω αν θα το θεωρούσα ως θέμα το συγκεκριμένο, θεωρώ ότι είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού, εκτός αν δεν συνέβαινε προηγουμένως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου 1 hour ago, tsimisde said: Δεν ξέρω αν θα το θεωρούσα ως θέμα το συγκεκριμένο, θεωρώ ότι είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού, εκτός αν δεν συνέβαινε προηγουμένως... Ναι δεν το λέω θέμα, απλά σαν απορία το έγραψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου Καλησπέρα. Χρήστης Android από πάντα, θέλω να αγοράσω ένα iphone για πάρα πολύ συγκεκριμένη χρήση, μόνο για browsing, οπότε κοιτάω κάτι φτηνό (100€ - 150€) από κάτι αγγελίες σε Vendora κλπ. Στα χρήματα αυτά βρίσκω στην καλύτερη κάτι Χ, XR, 11, και με κάποιο μικροπρόβλημα (τύπου μικρογρατσουνιές κλπ) δεν με ενοχλεί, αρκεί να είναι λειτουργικό. Όπως έχω πει δεν έχω καθόλου εμπειρία από iphone, παρατηρώ σε αρκετές αγγελίες υγεία μπαταρίας ~70%, σε κάποιες περιπτώσεις στην ίδια θέση γράφει "Σέρβις". Αυτή στην πράξη σημαίνει απλά ότι θα τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία; Γιατί αυτό δεν με ενοχλεί και τόσο αν αρκεί να το φορτίζω πιο σύντομα. Ή παίζει και κάτι άλλο, είχε πάρει το μάτι κάτι για throttling στον επεξεργαστή, αλλά δεν θυμάμαι καθόλου σε ποιο/ποια μοντέλα αναφέρεται. Που δεν ξέρω αν θα με επηρεάζει γενικά στην χρήση για την οποία προορίζεται. Επίσης έχω δει σε κάποιες αγγελίες να αναφέρουν ότι δεν δουλεύει το face ID. Αυτό σημαίνει απλά ότι έχει αλλαχτεί η οθόνη με μη-αυθεντική αλλά κατά τα άλλα είναι πλήρως λειτουργικό; Ή μπορεί να παίζει και κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, dante02004 said: Καλησπέρα. Χρήστης Android από πάντα, θέλω να αγοράσω ένα iphone για πάρα πολύ συγκεκριμένη χρήση, μόνο για browsing, οπότε κοιτάω κάτι φτηνό (100€ - 150€) από κάτι αγγελίες σε Vendora κλπ. Στα χρήματα αυτά βρίσκω στην καλύτερη κάτι Χ, XR, 11, και με κάποιο μικροπρόβλημα (τύπου μικρογρατσουνιές κλπ) δεν με ενοχλεί, αρκεί να είναι λειτουργικό. Όπως έχω πει δεν έχω καθόλου εμπειρία από iphone, παρατηρώ σε αρκετές αγγελίες υγεία μπαταρίας ~70%, σε κάποιες περιπτώσεις στην ίδια θέση γράφει "Σέρβις". Αυτή στην πράξη σημαίνει απλά ότι θα τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία; Γιατί αυτό δεν με ενοχλεί και τόσο αν αρκεί να το φορτίζω πιο σύντομα. Ή παίζει και κάτι άλλο, είχε πάρει το μάτι κάτι για throttling στον επεξεργαστή, αλλά δεν θυμάμαι καθόλου σε ποιο/ποια μοντέλα αναφέρεται. Που δεν ξέρω αν θα με επηρεάζει γενικά στην χρήση για την οποία προορίζεται. Επίσης έχω δει σε κάποιες αγγελίες να αναφέρουν ότι δεν δουλεύει το face ID. Αυτό σημαίνει απλά ότι έχει αλλαχτεί η οθόνη με μη-αυθεντική αλλά κατά τα άλλα είναι πλήρως λειτουργικό; Ή μπορεί να παίζει και κάτι άλλο; Και στις 2 περιπτωσεις ειναι αυτό που λες. Στην πρωτη θα κραταει η μπαταρια λιγοτερο και στη δεύτερη κατα 99% εχουν βάλει μαιμού οθόνη. Εσυ τη δουλειά σου θα την κάνεις πάντως... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, dante02004 said: Καλησπέρα. Χρήστης Android από πάντα, θέλω να αγοράσω ένα iphone για πάρα πολύ συγκεκριμένη χρήση, μόνο για browsing, οπότε κοιτάω κάτι φτηνό (100€ - 150€) από κάτι αγγελίες σε Vendora κλπ. Στα χρήματα αυτά βρίσκω στην καλύτερη κάτι Χ, XR, 11, και με κάποιο μικροπρόβλημα (τύπου μικρογρατσουνιές κλπ) δεν με ενοχλεί, αρκεί να είναι λειτουργικό. Όπως έχω πει δεν έχω καθόλου εμπειρία από iphone, παρατηρώ σε αρκετές αγγελίες υγεία μπαταρίας ~70%, σε κάποιες περιπτώσεις στην ίδια θέση γράφει "Σέρβις". Αυτή στην πράξη σημαίνει απλά ότι θα τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία; Γιατί αυτό δεν με ενοχλεί και τόσο αν αρκεί να το φορτίζω πιο σύντομα. Ή παίζει και κάτι άλλο, είχε πάρει το μάτι κάτι για throttling στον επεξεργαστή, αλλά δεν θυμάμαι καθόλου σε ποιο/ποια μοντέλα αναφέρεται. Που δεν ξέρω αν θα με επηρεάζει γενικά στην χρήση για την οποία προορίζεται. Επίσης έχω δει σε κάποιες αγγελίες να αναφέρουν ότι δεν δουλεύει το face ID. Αυτό σημαίνει απλά ότι έχει αλλαχτεί η οθόνη με μη-αυθεντική αλλά κατά τα άλλα είναι πλήρως λειτουργικό; Ή μπορεί να παίζει και κάτι άλλο; Κοίταξε, με 70% υγεία, δεν ξέρω κατά πόσο θα διαρκεί η μπαταρία, ήδη τα συγκεκριμένα μοντέλα δε φημίζονται για την αυτονομία τους, πόσο μάλλον με τέτοια υγεία. Βέβαια, ως λύση, αν δεν έχεις θέμα με αυτό, είναι να έχεις ένα magsafe powerbank, υπάρχουν και πάρα πολλά από τρίτους κατασκευαστές, μια λύση είναι αυτή για την μπαταρία. Αν πεις ότι αλλάζεις την μπαταρία, θα σου βγει ένα 100αρι περίπου οπότε, πας στα 250€ όπου μπορείς να βρεις κάτι πιο αξιοπρεπές, έστω κάποια από αυτά τα μοντέλα με καλύτερη υγεία. Δυνατή περίπτωση αν πας σε αυτά τα χρήματα, είναι και το 12αρι το οποίο, πιστεύω θα βρεις σε καλύτερη κατάσταση και με καλύτερη υγεία μπαταρίας. Οσον αφορά το throttling, δεν είναι μόνο στο gaming, είναι και όταν χρησιμοποιείς τη συσκευή αλλά παρασκηνιακά, μπορεί να συμβαίνει και κάτι άλλο (πχ backup στο cloud) και να προκαλείται throttling, δεν ξέρω όμως αν σχετίζεται με την μπαταρία αυτό. Όσον αφορά το δεύτερο, ναι το σενάριο που έθεσες είναι, εκτός αν πρόκειται για ελαττωματικό αισθητήρα και χρειάζεται αλλαγή. Γενικά, δίνονται σε τόσο χαμηλές τιμές, επειδή υπάρχουν πράγματα που θα χρειαστεί να αλλάξεις. Αν θέλεις απλά να δοκιμάσεις τη φάση iPhone, λογικό να μη θέλεις να διαθέσεις κάτι παραπάνω, νομίζω όμως ότι στα 250, μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Μπα 250€ δεν δίνω με τίποτα για την χρήση που προορίζεται. Δεν θα είναι καν daily driver. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου Η cosmote μου είπε ότι τα RCS θα είναι διαθέσιμα στα μέσα του 2025 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Kostas_Ts_86 said: Η cosmote μου είπε ότι τα RCS θα είναι διαθέσιμα στα μέσα του 2025 αρα παει για απριλιο μαιο να υποθεσω! Θα κανουμε Πασχα του 2025 με το RCS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 5 minutes ago, josuts said: αρα παει για απριλιο μαιο να υποθεσω! Θα κανουμε Πασχα του 2025 με το RCS? Ιδού η απορία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Ιδού η απορία υποθετω θα βγαλιυν καποια ανακοινωση! κ φανταζομαι με carrier update θα περαστει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts