egodemis Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Από ήχο πως πάει; Έχει καλή ένταση; Όταν χτυπάει και όταν ακούς μουσική ή βλέπεις βίντεο χωρίς ακουστικά εννοώ.Σίγουρα καλητερο από το Mate 20 pro, λίγο κατώτερο από το Mate 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 επιβεβαιωνω και γω καλυτερο ηχο και αυτονομια….ότι θελετε να με ρωτήσετε στη διαθεση σας,,,:) Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 μετά απο μερικές δοκιμές στην camera κύριός βράδυ το p20 pro και το mate 20 pro είναι καλύτερα ξεκάθαρα οτι αφορά την οθόνη μου άρεσε η lcd του απλού mate περισσότερο και οτι αφορά μπαταρία ξεκάθαρα καλύτερη απο το pro το ίδιο και το ηχείο σε ολα τα άλλα παρομια είναι camera πάντως ήταν αρκετά δυσάρεστη έκπληξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 μετά απο μερικές δοκιμές στην camera κύριός βράδυ το p20 pro και το mate 20 pro είναι καλύτερα ξεκάθαρα οτι αφορά την οθόνη μου άρεσε η lcd του απλού mate περισσότερο και οτι αφορά μπαταρία ξεκάθαρα καλύτερη απο το pro το ίδιο και το ηχείο σε ολα τα άλλα παρομια είναι camera πάντως ήταν αρκετά δυσάρεστη έκπληξη Πάνω κάτω έτσι είναι (τα είχα και τα τρία). Πάντως η ένταση του ηχείου του Mate 20 pro δεν παλεύεται. Τραγικά χαμηλή. Η οθόνη και η μπαταρία καλύτερη των άλλων δύο παρόλο που εκείνα στα χαρτιά είναι Amoled. Για εμένα το Mate 20 pro είναι μεγάλη αποτυχία από την Huawei. Το P20 pro πολύ τίμιο κινητό πολύ καλό σε όλα του. Το Mate 20 για εμένα πολύ όμορφο με πολύ καλό μέγεθος και οθόνη. Λίγο πιο κάτω βέβαια σε κάμερα αλλά ένας μέσος χρήστης δεν θα καταλάβει διαφορά. Βέβαια οι ανάγκες του καθένα παίζουν ρόλο. αν θέλεις όμως μία ολοκληρωμένη πρόταση νομίζω το mate 20 είναι η καλύτερη επιλογή. Όπως και το p20 pro βέβαια απλά έχει τον προηγούμενο επεξεργαστή και διαφορετικό σχεδιασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Πάνω κάτω έτσι είναι (τα είχα και τα τρία). Πάντως η ένταση του ηχείου του Mate 20 pro δεν παλεύεται. Τραγικά χαμηλή. Η οθόνη και η μπαταρία καλύτερη των άλλων δύο παρόλο που εκείνα στα χαρτιά είναι Amoled. Για εμένα το Mate 20 pro είναι μεγάλη αποτυχία από την Huawei. Το P20 pro πολύ τίμιο κινητό πολύ καλό σε όλα του. Το Mate 20 για εμένα πολύ όμορφο με πολύ καλό μέγεθος και οθόνη. Λίγο πιο κάτω βέβαια σε κάμερα αλλά ένας μέσος χρήστης δεν θα καταλάβει διαφορά. Βέβαια οι ανάγκες του καθένα παίζουν ρόλο. αν θέλεις όμως μία ολοκληρωμένη πρόταση νομίζω το mate 20 είναι η καλύτερη επιλογή. Όπως και το p20 pro βέβαια απλά έχει τον προηγούμενο επεξεργαστή και διαφορετικό σχεδιασμό. για μένα αν ειχε καλύτερη camera θα ήταν καλύτερο απο το pro ΞΕΚΑΘΑΡΑ :!: για την ωρα το καλυτερο και το ποιο τημηο huawei παραμενει το p20 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Παιδες?εχει αλλαξει καποιος οθονη?στην αντιπροσωπεια η αλλου?γνωριζετε κοστος? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponis Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 καλημέρα. Δεν το είχα πάρει χαμπάρι το κινητό. έχει τρομερά specs και 3 πράγματα που ψάχνω από ένα κινητό. - FM Radio (είδος προς εξαφάνιση, μόνο τα LG το διατηρούν) - Μεγάλη μπαταρία - wide camera (έχω το LG G6 και με έχει βολέψει τρομερά). Υπάρχει πιθανότητα να καλύπτεται από εγγύηση στην Ελλάδα;;; Υποψιάζομαι πως όχι, γιατί δεν εισάγεται από την επίσημη αντιπροσωπεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yparxdos Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 Μπορεί κάποιος να μας δώσει σύγκριση της κάμερας mate 20 με honor 8x . Το mate 20 είναι leica . Και κάτι ακόμα αν γνωρίζει κάποιος που το έχει . Η οθόνη είναι ips. Η Huawei στην honor χρησιμοποιεί lpts ips lcd οθόνη . Ποια είναι καλύτερη κατά τη γνώμη σας . Ευχαριστώ . Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 καλημέρα. Δεν το είχα πάρει χαμπάρι το κινητό. έχει τρομερά specs και 3 πράγματα που ψάχνω από ένα κινητό. - FM Radio (είδος προς εξαφάνιση, μόνο τα LG το διατηρούν) - Μεγάλη μπαταρία - wide camera (έχω το LG G6 και με έχει βολέψει τρομερά). Υπάρχει πιθανότητα να καλύπτεται από εγγύηση στην Ελλάδα;;; Υποψιάζομαι πως όχι, γιατί δεν εισάγεται από την επίσημη αντιπροσωπεία. Έχει κανονικά εγγύηση αν το πάρεις από Ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponis Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Έχει κανονικά εγγύηση αν το πάρεις από Ευρώπη. Ευχαριστώ πολύ. Ξέρω ότι ισχύει γενικώς, αλλά φοβήθηκα μην ισχύουν τα "καλά" κάποιων κινέζικων εταιρειών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Ευχαριστώ πολύ. Ξέρω ότι ισχύει γενικώς, αλλά φοβήθηκα μην ισχύουν τα "καλά" κάποιων κινέζικων εταιρειών. Και μάλιστα έχει και πολύ καλό σέρβις η Huawei στην Ελλάδα. Είναι ένας από τους λόγους που προτιμώ τα κινητά της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yparxdos Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 Έχει κανονικά εγγύηση αν το πάρεις από Ευρώπη.Απ το service μου είπαν ότι υποστηρίζεται κανονικά . Πάντως αυτό το θέμα με τη nano memory είναι θεματακι. Πολύ ακριβή Card Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Απ το service μου είπαν ότι υποστηρίζεται κανονικά . Πάντως αυτό το θέμα με τη nano memory είναι θεματακι. Πολύ ακριβή Card Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάντως η μνήμη αποθήκευσης του κινητού είναι αρκετή νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Πάντως η μνήμη αποθήκευσης του κινητού είναι αρκετή νομίζω.Ε καλά μην λες μερικοί τραβάνε video... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Ακόμα και έτσι νομίζω ότι είναι καλύτερη τακτική να μεταφέρεις τα βίντεο όταν γεμίζει η μνήμη από το να έχεις κάρτα μέσα. Γενικά η κάρτα από την γέννηση του αντροιντ είναι μόνο πρόβλημα στα κινητά. Απλώς παλαιότερα ήταν αναγκαίο κακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Καλημερα σε ολους. Γνωριζει κανεις με σιγουρια αν το κινητο καλυπτεται απο επίσημη ελληνικη εγγυηση 2 χρονων της huawei Ελλαδος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Καλημερα σε ολους. Γνωριζει κανεις με σιγουρια αν το κινητο καλυπτεται απο επίσημη ελληνικη εγγυηση 2 χρονων της huawei Ελλαδος; αν είναι ελληνικό ναι σε καλύπτει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Μπορεί κάποιος κάτοχος να μου πει με βεβαιότητα αν υποστηρίζει η συσκευή ασύρματη φόρτιση; όσο και αν έψαξα δεν έβγαλα άκρη. Ευχαριστώ Λάζαρος Στάλθηκε από το SM-N960F Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Μπορεί κάποιος κάτοχος να μου πει με βεβαιότητα αν υποστηρίζει η συσκευή ασύρματη φόρτιση; όσο και αν έψαξα δεν έβγαλα άκρη. Ευχαριστώ Λάζαρος Στάλθηκε από το SM-N960F https://www.xda-developers.com/huawei-mate-20-huawei-mate-20-pro-specs-pricing-availability/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το άρθρο γράφει ότι έχει wireless charging. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την Huawei Hellas μου είπαν ότι δεν έχει. Τι να πιστέψω τώρα; για μένα είναι deal breaker αν δεν έχει. Λάζαρος Στάλθηκε από το SM-N960F Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το άρθρο γράφει ότι έχει wireless charging. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την Huawei Hellas μου είπαν ότι δεν έχει. Τι να πιστέψω τώρα; για μένα είναι deal breaker αν δεν έχει. Λάζαρος Στάλθηκε από το SM-N960F εκτός και αν ........... έχει εκδώσεις που έχει και εκδόσεις που δεν έχει (πάρα πολύ πιθανών αν δεις πόσο supercharged ειναι asian models σε σχέση με ευρωπαϊκά) όσο το είχα (μια βδομάδα) δεν μπήκα στο κόπο να το τσεκάρω στο Pro το ειχα τσεκάρει και θυμάμαι καλα οτι ζεσταίνεται κιόλας όταν φορτίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Ευχαριστώ. Περιμένω από κάποιον κάτοχο να το τσεκάρει. Λάζαρος Στάλθηκε από το SM-N960F Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apansamos Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Καλησπέρα σε όλους, το mate 20 δεν υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση (wireless charging) . Συγκεκριμένα - στη σειρά mate 20 - μόνο το mate 20 pro έχει ανάλογες δυνατότητες. Κατά την υποκειμενική μου άποψη, πρόκειται για ένα υπερτιμημένο feature (με την τρέχουσα μορφή του). Καλώς δεν υπάρχει σε μια συσκευή που θέλει να ξεχωρίσει τιμολογιακά (ίσως το φθηνότερο κινητό με 7nm silicon). Παράθεση Με πίστη όλα γίνονται. Ακόμα και θεοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Πάντως κάθε μήνα οι ενημερώσεις ασφαλείας της Google έρχονται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Καλησπέρα σε όλους, το mate 20 δεν υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση (wireless charging) . Συγκεκριμένα - στη σειρά mate 20 - μόνο το mate 20 pro έχει ανάλογες δυνατότητες. Κατά την υποκειμενική μου άποψη, πρόκειται για ένα υπερτιμημένο feature (με την τρέχουσα μορφή του). Καλώς δεν υπάρχει σε μια συσκευή που θέλει να ξεχωρίσει τιμολογιακά (ίσως το φθηνότερο κινητό με 7nm silicon).Καλά αυτή την στηγμη όντος είναι κάτι αχριστο στην μορφή που είναι απλά μερικοί το θέλουν για hype, και στο xs που το έχει ούτε μια φορά δεν το χρισημοποιησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts