Arg8gr Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Johner τον θέλω και εγώ αυτόν τον φάκελο με τα 5 παιχνίδθα.Γίνεται να το στείλεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 to GoBoy exei ena Bubble Bobble auto de sou aresi; Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Μπα.Εγώ θέλω του vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 an sou ekane qa sto estelna!!qa exoun diafora gia na to les esei Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tronik Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Arg8gr Μπα.Εγώ θέλω του vodafone. από wap μπες tagtag.com/vip3r έχει το bubble bobble του voda live, αλλά δυστυχώς είναι για series 40 και δεν φαίνεται καλά στο 7650. Παράθεση ...συνείδηση, κάθε γενιάς μανιφέστο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον tronik από wap μπες tagtag.com/vip3r έχει το bubble bobble του voda live, αλλά δυστυχώς είναι για series 40 και δεν φαίνεται καλά στο 7650. Den to anevazete kapou re paidia kai gia emas pou den exoume wap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Arg8gr Johner τον θέλω και εγώ αυτόν τον φάκελο με τα 5 παιχνίδθα.Γίνεται να το στείλεις??? Αυτός ο φάκελος που έχω δεν έχει τελικά το bubble! Βεβαια όποιος τον θέλει μπορώ να του τον στείλω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Ποιά έχει; Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios Ποιά έχει; C2S_bowling Denki Blocks Miki's world 1 summer games 2004 test track Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoskkk Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 kapoios eixe pei oti to MR driller einai fobero paixnidi....symfwnw apolyta.Paidia einai kataplhktiko,opoios den to exei paiksei na to kanei! Παράθεση Μy Wii number : 1434 - 3964 - 4896 - 4229 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Ένα επίσης φοβερό παιχνίδι είναι το xwakeboard! Είναι θαλάσσιο σκι με πολύ καλά γραφικά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον thanoskkk kapoios eixe pei oti to MR driller einai fobero paixnidi....symfwnw apolyta.Paidia einai kataplhktiko,opoios den to exei paiksei na to kanei! Καποιο link να το κατεβασουμε υπαρχει; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την johner Ένα επίσης φοβερό παιχνίδι είναι το xwakeboard! Είναι θαλάσσιο σκι με πολύ καλά γραφικά! :) Dwse kai ena link na to katevasoume :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mitsos Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Dwse kai ena link na to katevasoume :-) Xwakeboard :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Παιδια για να μην παιδευοσαστε αλλα και για να τα εχουμε ολοι ολα αυτα τι θα λεγατε να τα ανεβαζατε στο site μου? το λεω γιατι βλεπω πως ειναι μεγαλη η ζητηση και ειναι λιγο βαρετο για καποιον που εχει κατι καλο να πρεπει να το στελνει 10-20 φορες. αν θελετε λοιπον http://www.mobilityworld.tk/main/ και καντε upload τα προγραμματακια που εχετε. Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Δοκιμάστε και αυτό το Bubble ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Δοκιμάστε και αυτό το Bubble ! :) ειναι full johner? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον lagoudakis ειναι full johner? Φυσικά! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Βρηκα τυχαια Αυτο το site Δεν το δοκιμασα αλλα κατι λεει για free games σε wap... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Πολύ καλό ποδοσφαιράκι! Το καλύτερο συγκεκριμένα, είναι το Marcel Desailly ProSoccer! Δοκιμάστε το!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 Είναι εύκολα τα control? Γιατί με το 7650 είχα δυσκολευτεί να παίξω το Fifa 2003 Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios Είναι εύκολα τα control? Γιατί με το 7650 είχα δυσκολευτεί να παίξω το Fifa 2003 Πιο εύκολα απο το fifa αλλά δεν ανταποκρίνεται ο παίκτης πάντα στις εντολές σου! Παίρνει πρωτοβουλίες! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Πιο εύκολα απο το fifa αλλά δεν ανταποκρίνεται ο παίκτης πάντα στις εντολές σου! Παίρνει πρωτοβουλίες! :p :p Ωραία. Θα παίζει μόνο του το παιχνίδι κι εγώ θα βλέπω! :D Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. October 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2003 Δωσ'τε link για το Marcel Desailly ProSoccer.Το splinter cell είναι τέλειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafi Δημ. October 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2003 Εχω το fireman παιχνιδι και οταν το ξεκιναω μου γραφει το ΙΜΕΙ της συσκευης μου και απο κατω μου ζηταει εναν αριθμο. μηπωσ ξερει κανεισ τι ειναι αυτο και που μπωρο να βρω αυτον τον αριθμο να τον δωσω?? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/76289a_km-thumb.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts