Jump to content

[S60 1st, 2nd Edition] Παιχνίδια

trod
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (18 Ιαν. 2004 , 23:05)

Σωστά το κάνεις!

Το zip δεν το στέλνουμε ποτέ στο κινητό! Το κάνουμε πρώτα jar!

Ναι αλλά εγώ ούτε σε "jar" τα στέλνω! :blink: Απλά αποσυμπιέζω με winzip στο PC και σε στέλνω τα αρχεία στο κινητό στα κατάλληλα folders και το παιχνίδι παίζει μια χαρά. Απλά ρωτάω πότε είναι απαραίτητη η μέθοδος με jar. Μήπως για Java παιχνίδια;(Έχω βάλει 1-2 μόνο αλλά ήταν ήδη jar νομίζω).

EvEn DeAtH MaY DiE

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος termi21 (19 Ιαν. 2004 , 02:33)

Ναι αλλά εγώ ούτε σε "jar" τα στέλνω! :blink: Απλά αποσυμπιέζω με winzip στο PC και σε στέλνω τα αρχεία στο κινητό στα κατάλληλα folders και το παιχνίδι παίζει μια χαρά. Απλά ρωτάω πότε είναι απαραίτητη η μέθοδος με jar. Μήπως για Java παιχνίδια;(Έχω βάλει 1-2 μόνο αλλά ήταν ήδη jar νομίζω).

Ναι για τα Java μιλάμε! ;)

Ρε παιδιά το Saga Of Stone το έχει παίξει κανείς;

Τέλειο παιχνίδι, αλλά απίστευτα δύσκολο!!! :blink:

Δεν μπορώ να το προχωρήσω καθόλου! :worry: Κανένας με καλύτερες επιδόσεις;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (16 Ιαν. 2004 , 17:59)

katevasa to Doom (n-gage version) alla to zip exei mesa polla sis arxia

kai otan to petaw sto kinito den mporw na to anoiksw..den anagnorizei tin morfi.mipos prepei na metonomasw apo sto pc to zip arxio se rar ?

i auto to kanw afou to exw petaksei sto kinito opws einai?

Κάνεις unzip το zip αρχείο και στέλνεις τα .sis που προκύπτουν, ένα-ένα στο κινητό και τα εγκαθιστάς με την παρακάτω σειρά:

doom.sis

doom-core1.sis

doom-core2.sis

doom-sounds.sis

doom-lev1.sis

doom-lev2.sis

Aν το εγκαταστήσεις στην MMC πρέπει να εγκαταστήσεις και το .sis για mmc support

Aν καταφέρεις να το τρέξεις διάλεξε από τα settings το full screen option γιατί αρχικά καταλαμβάνει μόνο μέρος της οθόνης

Kαλή επιτυχία :) (it's a nice game!)

Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner (19 Ιαν. 2004 , 03:00)

Ρε παιδιά το Saga Of Stone το έχει παίξει κανείς;

Τέλειο παιχνίδι, αλλά απίστευτα δύσκολο!!! :blink:

Δεν μπορώ να το προχωρήσω καθόλου! :worry: Κανένας με καλύτερες επιδόσεις;

Δεν μου πολυαρεσε! Εχω το Rayman3 (N-GAGE v.) που ειναι παρομοιο αλλα με πολυ καλυτερα γραφικα και χειρισμο! ;)

Μια μικρη ερωτηση. Το FIFA2004 εχει κυκλοφορησει επισημα στην ελληνικη αγορα? Αν ναι, σε ποιο καταστημα μπορω να το βρω? Ευχαριστω πολυ.
Ζησαμε παντοτε αλλου .... Και οταν δεν πεθαινει ο ενας για τον αλλο, ειμαστε κιολας νεκροι.

Παραλειψη μου προηγουμενως. Η ερωτηση μου αφορουσε το FIFA 2004 για το N-Gage κατα ποσο εχει κυκλοφορησει επισημα στην Eλλαδα.
Ζησαμε παντοτε αλλου .... Και οταν δεν πεθαινει ο ενας για τον αλλο, ειμαστε κιολας νεκροι.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georget (19 Ιαν. 2004 , 17:12)

Κανείς FIFA 2004 n-gage σε 6600

Μόνο σε n-gage :) , σε 6600 δεν παίζει :p γιατί υπάρχει σε full έκδοση και όχι σε .blz απ'ότι έχω δει.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sxetikos_asxetos (19 Ιαν. 2004 , 14:44)

Δεν μου πολυαρεσε! Εχω το Rayman3 (N-GAGE v.) που ειναι παρομοιο αλλα με πολυ καλυτερα γραφικα και χειρισμο! ;)

Eννοείται οτι το Rayman είναι πολύ καλύτερο, αλλά το SoS είναι από τα καλύτερα symbian! ;)

mu kanete mia xarh? anaferete ta kalitera paixnidia pu exete pexh se efarmoges .jar-.jab kai symbian... thx...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hammer (19 Ιαν. 2004 , 15:50)

file mou gia to doom otan les stin mmc pio .sis arxeio kaneis egkatastasi?

Είναι ένα αρχείο το οποίο ονομάζεται doom_MMC_support.sis και το βρίσκεις ξεχωριστά στα διάφορα groups ή όπου κατεβάζεις τα παιχνίδια, δεν ξέρω αν συμπεριλαμβάνεται στην n-gage έκδοση αλλά στην κανονική σίγουρα όχι.

Επειδή είναι λίγο δυσεύρετο αν δεν το βρεις pm me το email σου να στο στείλω, είναι 157kb

Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί...

johner help

Λοιπόν μπορεί να επαναλαμβάνομαι αλλά επιζώ να μην εκνευρίζω κανένα μια και είμαι newbie στο 6600.Μέχρι τώρα με τις οδηγίες σας τα πάω μια χαρά και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Έχω κατεβάσει ένα game και έχω στέιλει στο phone δύο αρχεία.Το ένα με κατάληξη jar και το άλλο με jad.Τώρα τι κάνω;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sudiakos (19 Ιαν. 2004 , 23:31)

johner help

Λοιπόν μπορεί να επαναλαμβάνομαι αλλά επιζώ να μην εκνευρίζω κανένα μια και είμαι newbie στο 6600.Μέχρι τώρα με τις οδηγίες σας τα πάω μια χαρά και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Έχω κατεβάσει ένα game και έχω στέιλει στο phone δύο αρχεία.Το ένα με κατάληξη jar και το άλλο με jad.Τώρα τι κάνω;

Κανεις εγκατασταση το jar αρχειο :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

kalispera,,, re paidia pos douleuei autos o frodo (emulator tou commodore) ton egatestisa kai stin mnimi tilefonou kai stin mmc (exo n6600) kai kano reboot meta tin egatastasi kai meta otan pao na ton trekso mou vgazei mia ble othoni pou grafei paused kai meta apo ligo mou kanei ''app. closed'' kai kleinei...

dokimasa kathos evgaze to paused kai katafera na kano lance game alla kai pali me petaei ekso ... ti kano lathos ????

thanks

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (19 Ιαν. 2004 , 23:44)

Κανεις εγκατασταση το jar αρχειο :)

Το έκανα, έκανα και επανεκίνηση αλλά τίποτα.Δεν ξεκινάει.Το raymangolf είναι. Καμιά ιδέα nervous?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sudiakos (19 Ιαν. 2004 , 23:58)

Το έκανα, έκανα και επανεκίνηση αλλά τίποτα.Δεν ξεκινάει.Το raymangolf είναι. Καμιά ιδέα nervous?

Δεν το εχω το παιχνιδι αυτο μπορει να μην ειναι

για series 60 κινητα. Τα series 40 ζητανε jar & jad :)

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Wirelessly posted (Nokia 6310i: NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την nlambros22

kalispera,,, re paidia pos douleuei autos o frodo (emulator tou commodore) ton egatestisa kai stin mnimi tilefonou kai stin mmc (exo n6600) kai kano reboot meta tin egatastasi kai meta otan pao na ton trekso mou vgazei mia ble othoni pou grafei paused kai meta apo ligo mou kanei ''app. closed'' kai kleinei...

dokimasa kathos evgaze to paused kai katafera na kano lance game alla kai pali me petaei ekso ... ti kano lathos ????

thanks

Prepei na exei provlima to app. To exw akousei apo filous mou kai to eixa ki egw kai mou ekane ta idia.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (20 Ιαν. 2004 , 00:01)

Δεν το εχω το παιχνιδι αυτο μπορει να μην ειναι

για series 60 κινητα. Τα series 40 ζητανε jar & jad :)

Οκ θα τα βάλω και τα δύο.Παίζει ρόλο η πιο θα μπεί πρώτο και πιο δεύτερο?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sudiakos (20 Ιαν. 2004 , 00:04)

Οκ θα τα βάλω και τα δύο.Παίζει ρόλο η πιο θα μπεί πρώτο και πιο δεύτερο?

Τα δικα μας κινητα δεν ζητανε και τα δυο (series 60).

To jar φτανει μονο. Αν δεν τρεχει σημαινει οτι

δεν κανει για το 6600(series 60) αυτη η εκδοση του

παιχνιδιου :)

iPhone 5S Space Grey

Wirelessly posted (Nokia 6310i: NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Re paidia, na rwtisw kati asxeto? Pws mporw na steilw ena programma i ena paixnidi pou na einai SIS file xwris na stalei san sinnimeno? Exw ton SeleQ, voithaei? Episis, mipws xreiazetai na exei kai aytos pou tha to lavei kapoio eidiko programma (SeleQ) gia na mporesei na to dei? Thank you!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (20 Ιαν. 2004 , 00:07)

Τα δικα μας κινητα δεν ζητανε και τα δυο (series 60).

To jar φτανει μονο. Αν δεν τρεχει σημαινει οτι

δεν κανει για το 6600(series 60) αυτη η εκδοση του

παιχνιδιου :)

Πολλά μου μαθαίνεις σήμερα.Νιώθω υποχρεωμένος.Αν κάποτε έρθεις απο Νάουσα έλα για ένα ποτό στο sfina. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nonono (20 Ιαν. 2004 , 00:08)

Re paidia, na rwtisw kati asxeto? Pws mporw na steilw ena programma i ena paixnidi pou na einai SIS file xwris na stalei san sinnimeno? Exw ton SeleQ, voithaei? Episis, mipws xreiazetai na exei kai aytos pou tha to lavei kapoio eidiko programma (SeleQ) gia na mporesei na to dei? Thank you!

Με το SeleQ μπορεις να πας στο mail του τηλεφωνου και να το

κανεις οτι θελεις πριν το εγκαταστησεις η μετα :)

iPhone 5S Space Grey