dimlou Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 Όπως αναφέρεται και παραπάνω μπορείς να απενεργοποιήσεις το χρόνο: options/free game (TIME OFF) Το θέμα όμως είναι να προσπαθείς να περάσεις τις πίστες χωρίς.....πρόσθετα...(επιπλέον αρχεία, extra settings κλπ.) Αυτή είναι και η ομορφιά του παιχνιδιού...... :O Εγώ πάντως κατάφερα να περάσω την 22 σε "νόμιμα" πλαίσια..! :D Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 Θα με βοηθησει καποιος να περασω την πεντε;:O Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 Θα με βοηθησει καποιος να περασω την πεντε;:O που εχεις κολλησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 που εχεις κολλησει; Παιρνω τα 9 διαμαντακια απο το πρωτο τερατακι...Μετα ομως δεν μπορω να περασω/σπασω την πετρα(πανω δεξια) που καλυπτει τον σχετικα μακρυ δρομο προς τα κατω. Πως θα περασω απο εκει;Υπαρχει αλλος τροπος; Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 Έχω την έκδοση για PPC. Ελπίζω να είναι ίδιες οι πίστες... Μόλις σκοτώσεις το τερατάκι, η έξοδος είναι κάτω ακριβώς απο τα διαμάντια που αυτό δίνει, και δεξιά. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 Έχω την έκδοση για PPC. Ελπίζω να είναι ίδιες οι πίστες... Μόλις σκοτώσεις το τερατάκι, η έξοδος είναι κάτω ακριβώς απο τα διαμάντια που αυτό δίνει, και δεξιά. Nαι,αλλα εγω δεν μπορεσα να βρω το 10 διαμαντι για να μου ανοιξει την εισοδο...Αυτο ειναι το προβλημα μου.:) Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 εγω την δοκιμασα και δεν μου επαιζε το χωριζε σε δυο μερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 Nαι,αλλα εγω δεν μπορεσα να βρω το 10 διαμαντι για να μου ανοιξει την εισοδο...Αυτο ειναι το προβλημα μου.:) η καθε εκδοση του παιχνιδιου εχει τα κολληματα του. στην 1.0 δεν υπαρχει αυτο. μαλλον θα πρεπει να περασεις καποιο save αφου δε γινεται κατι και δε φταις εσυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 η καθε εκδοση του παιχνιδιου εχει τα κολληματα του. στην 1.0 δεν υπαρχει αυτο. μαλλον θα πρεπει να περασεις καποιο save αφου δε γινεται κατι και δε φταις εσυ. Δεν ειναι κολλημα της 1.05...Eβαλα και την 1.0 αλλα παλι εχω το ιδιο προβλημα. Μπορεις αν σου ειναι ευκολο,να μου εξηγησεις περιληπτικα πως περνας εσυ την 5.:O Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 Δεν ειναι κολλημα της 1.05...Eβαλα και την 1.0 αλλα παλι εχω το ιδιο προβλημα. Μπορεις αν σου ειναι ευκολο,να μου εξηγησεις περιληπτικα πως περνας εσυ την 5.:O πας απο πανω πρωτα και σκαβεις δεξια αριστερα για να μετακινησεις την πετρα ωστε να μην πεσει κατω και σου κοψει το δρομο και συνεχιζεις ακαθεκτος ;) edit:αφου πρωτα μετακινησεις την αριστερη της πετρα μια θεση αριστερα και μετα κολλα διπλα της και αυτη που σου κλεινει τον δρομο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. June 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2005 πας απο πανω πρωτα και σκαβεις δεξια αριστερα για να μετακινησεις την πετρα ωστε να μην πεσει κατω και σου κοψει το δρομο και συνεχιζεις ακαθεκτος ;) edit:αφου πρωτα μετακινησεις την αριστερη της πετρα μια θεση αριστερα και μετα κολλα διπλα της και αυτη που σου κλεινει τον δρομο :) Eνταξει καταφερα να το περασω...Αλλο ηταν το "προβλημα"...Εφευγα ολες τις πετρες κανονικα απλα δεν ηξερα οτι η πετρα που ειναι τελειως γωνια δεξια σε κυνηγα καθως πηγαινεις προς τα κατω.:p Aχχχ θελω προπονηση.:p Thanks για την βοηθεια anyway:) Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlou Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Ρε παιδιά...όταν πέρνεις το fireball kick, λογικά μετά πρέπει να πηγαίνεις κοντά στην πέτρα, να πατάς την κατεύθυνση και ταυτόχρονα το 5...από όλα αυτά τι δεν κάνω καλά και δεν μου βγαίνει? :( Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Κρατάς πατημένο το 5 και μετά την κατεύθυνση :wink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmakr Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Ρε παιδιά...όταν πέρνεις το fireball kick, λογικά μετά πρέπει να πηγαίνεις κοντά στην πέτρα, να πατάς την κατεύθυνση και ταυτόχρονα το 5...από όλα αυτά τι δεν κάνω καλά και δεν μου βγαίνει? :( Πρέπει να είναι "μονή" η πέτρα. Αν είναι δύο ή περισσότερες κολλημένες δεν μπορεί να τις σπάσει (δεν ενεργοποιείται καθόλου). Και κάτι άλλο: "Δουλεύει" μόνο οριζόντια. Όσο για τη σειρά που πατάς τα κουμπιά δεν παίζει κανένα ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Fireball Kserei kaneis kanena allo eksisou kalo arkanoid game ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 μήπως ξέρετε εάν υπάρχει cr@cked ο εκατομμυριούχος σε game; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Ναι, standard υπαρχει. Το ειχα βρει στο IRC καποτε. Ψαξε στα γνωστα μερη... :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 για ελληνικη version λεω, υπάρχει; θα το ψαξω thanks! :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 για ελληνικη version λεω, υπάρχει; θα το ψαξω thanks! :) Δεν νομίζω :( Όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα ελληνική. Μόνο αγγλική Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 κριμα γιατι στην ελλαδα κυκλοφορεί σε ελληνική εκδοση αλλά... επι πληρωμής! :( Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 κριμα γιατι στην ελλαδα κυκλοφορεί σε ελληνική εκδοση αλλά... επι πληρωμής! :( Που το ειδες;;Για δωσε κανενα link. :) P.S. Woca Χρονια πολλα οτι επιθυμεις. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Που το ειδες;;Για δωσε κανενα link. :) P.S. Woca Χρονια πολλα οτι επιθυμεις. ;) δεν το θυμάμε δυστηχός , μόλις το βρω θα το αναφέρω ;) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Block Breaker Deluxe Poly kalo!! (An kai einai sta italika - Toxei kaneis sta agglika????) Opoios to termatisei tha thymithei to L.A. Confidential ;) --> Preview Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Block Breaker Deluxe Poly kalo!! (An kai einai sta italika - Toxei kaneis sta agglika????) Opoios to termatisei tha thymithei to L.A. Confidential ;) --> Preview πρωσοπικα δεν μου αρεσε Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 πρωσοπικα δεν μου αρεσε An de sou aresei to Arkanoid, tote logiko einai na mhn sou aresei kai ayto... Alla gousta einai ayta... :O Emena padws pou thimise ligo to DX-Ball pou eixa sto PC mou!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts