mobo Δημ. November 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2003 To Tony Hawk το έχει κατεβάσει κανένας? Εμένα δεν μου το κατεβάζει σωστά. Τελικά παίζει στο 6600? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. November 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2003 Σπασμένα παιχνίδια N-Gage για 6600 υπάρχει ελπίδα να βρούμε πουθενά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2003 re paidia...plz....peite moy kati: pws mporw na egatastisw games poy to zip toys exei mesa ena karo arxeia?? (MET-INF-JAR) ti prepei na kanw kai poio arxeio "petaw" mesa sto tilefwno? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik3 Δημ. November 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2003 στο κινητό θα βάλεις το .jar . θα το ανοίξεις από τον seleq, και όταν εγκατασταθεί θα το βρεις στο Extras > Apps. Παράθεση Forza scuderia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dar Δημ. November 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον DON Δωράκι σε όλους( βγάλτε τα αστεράκια όμως!): h**p://koti.mbnet.fi/makere-b/gage.html ;) Εμενε γιατι μου τα κατεβαζει και ειναι corrupted? :( Μηπως ξερετε απο καπου αλλου να κατεβασω το sonic & to pandemonium? Ευχαριστω! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. November 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2003 http://groups.yahoo.com/group/narcotic81/ http://groups.yahoo.com/group/narcotic82/ Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof.Wizard Δημ. November 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον narcotic http://groups.yahoo.com/group/narcotic81/ http://groups.yahoo.com/group/narcotic82/ Αν κατάλαβα καλά αυτό ήταν για μένα, ε; Πόσα παιχνίδια έχετε μέχρι στιγμής; Tο FIFA 2004 Mobile Edition το έχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo905 Δημ. November 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2003 Kserei kaneis pote kykloforei to fifa 2004 kai to red faction gia n-gage? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. November 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον dar Εμενε γιατι μου τα κατεβαζει και ειναι corrupted? :( Μηπως ξερετε απο καπου αλλου να κατεβασω το sonic & to pandemonium? Ευχαριστω! :confused: katevase ta me kapoion download manager. apo ta windows kai mena corrupted vgainoun, den ta katrevazei oloklira. na eixa kai til na ta dokimaso.. :p:p:p (rimada tetarti erxesai...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dar Δημ. November 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2003 Thanks!!! :D Αρχικό Μήνυμα από τον narcotic http://groups.yahoo.com/group/narcotic81/ http://groups.yahoo.com/group/narcotic82/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. November 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2003 [ 1.arxika pas edo kai katevazis ton Blizzard N-Gage installer v1.0 2.meta pas edo kai katevazeis opio paixnidi thes apo auta pou exoun se parenthesi (Blizzard)einai arxia me katalixi *.blz . tora apo to kinito....... 3.stelnis sto kinito(meso Bt Ir ktl) to .sis arxio tou emulator kai to kaneis egatastasi. 4.ta arxia me ta paixnidia pou tha katevasis einai i .zip i .rar kai mesa se ayta tha vris to .blz pou tha stilis sto kinito sou. auto tha erthi me ti morfi minimatos pou fisika to kinito den tha mpori na anagnorisi. 5.me enan file manager (seleq.handly file.ktl.)to entopizis kai to metaferis sto root directory tis mmc(E:\ ) 6.meta ektelis to prog tou emulator(auto pou egatestises sto bima 3)kai vlepis to arxio pou pou metaferame sto root tis mmc(E:\ )(sto bima 5) 7.patas epiloges/install kai auto itan.....perimenis kana 3lepto(analoga to game)kai otan teliosi i egatastasi kanis ena restart. 8.afou to kinito anixi(meta to restart)mbes sto menou kai epelexe to paixnidi pou molis egatestises. :) Μπορει καποιος να με βοηθησει ρε παιδια Τα κανω ολα τα παραπανω αλλα οταν τελειωνει η εγκατασταση του παιχνιδιου μου βγαζει το PC SUITE το μυνημα (INSTALLATION ERROR κε απο κατω INVALID FILENAME) Τι γινετε μπορει να μου πει καποιος Επισης την τελευτεα φορα εβαλα το sonic το εχει εγκαταστηση στη μνημη του τηλεφωνου αλλα εγω δεν το βρησκω πουθενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maevius Δημ. November 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2003 προσπαθώ με ένα mmc/sd reader να περάσω το tomb raider και το pandemonium στο κινητό αλλά βγαίνει ένα μήνυμα λάθους και ακυρώνει την ενέργεια, επίσης έχω προσπαθήσει με το pcsuite να στείλω το αρχείο κατευθείαν στο root της mmc αλλά και πάλι αποτυγχάνει βγάζοντας μήνυμα λάθους οτι το κινητό δεν είναι έτοιμο κλπ. ενώ αν στείλω τα αρχεία σε κάποιο φάκελο της mmc αποστέλεται κανονικά. Το θέμα είναι όμως πως έχω 32mb mmc και δεν μπορώ να κάνω copy/paste το αρχείο μέσα στο κινητό όπως επίσης δεν έχω και αρκετή μνήμη στο τηλέφωνο ώστε να τα στείλω πρώτα στο τηλέφωνο κ μέτα στην mmc... υπάρχει καμία λύση? :confused: Παράθεση http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. November 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2003 Συντομα στο φορητο θα εχω μια pc card reader που θα χρηισμευσει πολυ. Να ρωτησω εαν θα διαβαζει κανονικα ολα τα αρχεια που βλεπει και αν μπορω να μεταφερω ανετα νεες εφαρμογες μεσω του φορητου στη καρτα mmc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. November 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον theo905 Kserei kaneis pote kykloforei to fifa 2004 kai to red faction gia n-gage? στην βόρεια Αμερική κυκλοφορουν και τα 2 στις 15/12/03 τώρα για εδώ.... :confused: :confused: Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. November 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον maevius προσπαθώ με ένα mmc/sd reader να περάσω το tomb raider και το pandemonium στο κινητό αλλά βγαίνει ένα μήνυμα λάθους και ακυρώνει την ενέργεια, επίσης έχω προσπαθήσει με το pcsuite να στείλω το αρχείο κατευθείαν στο root της mmc αλλά και πάλι αποτυγχάνει βγάζοντας μήνυμα λάθους οτι το κινητό δεν είναι έτοιμο κλπ. ενώ αν στείλω τα αρχεία σε κάποιο φάκελο της mmc αποστέλεται κανονικά. Το θέμα είναι όμως πως έχω 32mb mmc και δεν μπορώ να κάνω copy/paste το αρχείο μέσα στο κινητό όπως επίσης δεν έχω και αρκετή μνήμη στο τηλέφωνο ώστε να τα στείλω πρώτα στο τηλέφωνο κ μέτα στην mmc... υπάρχει καμία λύση? :confused: To Tomb Raider παίζει στο 6600; Εγώ δεν τα κατάφερα να το τρέξω :confused: Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. November 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2003 to katafera ego ala se 128ra karta mmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. November 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον dras to katafera ego ala se 128ra karta mmc ?? Δεν καταλαβαίνω γιατί να παίζει ρόλο το μέγεθος της κάρτας :confused: Από την άλλη πάλι, όντως στην 30άρα δεν δουλεύει... Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον narcotic http://groups.yahoo.com/group/narcotic81/ http://groups.yahoo.com/group/narcotic82/ Tα αρχεια δεν ειναι διαθεσημα! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roverakias Δημ. November 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2003 Παιδιά, ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε roms για το e-mame? Παράθεση takareas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia6310i/1.0 (4.80) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την roverakias Παιδιά, ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε roms για το e-mame? File eixa dei ena yahoo group pou eixe apoklistika mame roms kane ena search sto yahoo group me tin lexi mame roms Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. November 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2003 gia peraste kai apo edohttp://www.harmonicode.com/EMame/ Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. December 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2003 Κανενα παιχνιδι με χριστουγεννιατικη χροια υπαρχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dar Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Μια χαρη ποιος θα μου την κανει? Οποιος εχει το pandemonium ολοκληρο που να δουλευει ας μου στειλει ενα pm να τον ρωτησω κατι... Εχω δυο εκδοσεις και καμμια δεν δουλευει.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounabi22 Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 opoios thelei pm me :D stackup v1.2.5 (best tetris) :cool: mahjong puzzle bombjack brutal fight (best beat'em'up) :cool: digger (kalo boulder dash) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. December 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2003 Έσπασε και 8ο παιχνίδι του Ν-Gage, το MotoGP. Δυστυχώς δεν το έχω βρει σε κάποιο site αλλά όπως και τα άλλα μαζεμένα στο IRC. Aν έχετε κατεβάσει mp3s από το ΙRC, όπως επίσης αν έχετε σχετική εμπειρία σε dos-type εντολές πείτε μου να σας γράψω ολόκληρη την διαδικασία για να κατεβάσετε n-gage παιχνίδια από το ΙRC, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται.. Παράθεση Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts