Arachtos Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Παιδια ΜΑΜΕ στο Ν70 εχει βαλει κανεις??? Έχω βάλει εγώ φίλε, δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Έχω βάλει εγώ φίλε, δουλεύει μια χαρά. Μαλιστα mr.Αραχτε!!!πολυ ενδιαφερον και πολυ ευχάριστο!!! Αν μπορεις πες μου(πες μας) ποια εκδοση εβαλες(emame ή mini-emame),αν υπαρχει στο irc,ή που τη βρηκες,ή στην τελικη κανε μια πασα στο benediction@mycosmos.gr επισης θα με εβγαζες απο πολυ κοπο αν μου ελεγες και ποια roms παιζουν,γιατι απο μια σελιδα που εδωσε 1 φιλος στο thread gia mame,δοκιμασα και ΔΥΣΤΥΧΩς MONO to bombjack παιζει! αν δε σου κανει κοπο και εχεις γρηγορο ιντερνετ στειλε μου κανα πακετακι με roms :wink: :rolleyes: η αλλιως δωσε κανα καλο link! Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Μαλιστα mr.Αραχτε!!!πολυ ενδιαφερον και πολυ ευχάριστο!!! Αν μπορεις πες μου(πες μας) ποια εκδοση εβαλες(emame ή mini-emame),αν υπαρχει στο irc,ή που τη βρηκες,ή στην τελικη κανε μια πασα στο benediction@mycosmos.gr επισης θα με εβγαζες απο πολυ κοπο αν μου ελεγες και ποια roms παιζουν,γιατι απο μια σελιδα που εδωσε 1 φιλος στο thread gia mame,δοκιμασα και ΔΥΣΤΥΧΩς MONO to bombjack παιζει! αν δε σου κανει κοπο και εχεις γρηγορο ιντερνετ στειλε μου κανα πακετακι με roms :wink: :rolleyes: η αλλιως δωσε κανα καλο link! Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!! Έχω βάλει το eemame, το βρήκα στο http://www.iphone-forum.org/ Μπορείς να βρεις σχεδόν τα πάντα εκεί. Ρίξε μια ματιά. Σου στέλνω με email το eemame μαζί με μερικά roms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bau_05 Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 γεια σε ολους επειδη μπαινω πρωτη φορα εδω, μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχουν και σε ποιο site, emulators(=παιζουν τα mobile games στο pc) που να δουλευουν σωστα?? - εχω δοκιμασει τα mid2p, jme, δεν τα καταφερα το μονο που δουλεψε-εληξε ομως γιατι ηταν demo ειναι το GAMEMAGIC S60 1.2.1 αλλα δε βρηκα sn ευχαριστω Παράθεση >Undead< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Kapoios avefere to http://www.mobizone.com Exei graftei kaveis ekei? Giati zntaei voumero tnl periergns ethvikotntas! Exei tsampa-prama?! :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 kalispera.. exi kataferi kanis na tre3i to urban gt se 6630?? exo dokimase ola ta fix bt on ktl..ala mou vgazi memory full otan 3ekinaw to pexnidi exw peripw 7,3 - 7,5 mb free memory ( to vllepw meso app man )..!!! to exw tre3i se 6600 an kai exi ligoteri mnimi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Ekanes ola osa leei to iphone gia ta treksi to game? Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 kalispera.. exi kataferi kanis na tre3i to urban gt se 6630?? exo dokimase ola ta fix bt on ktl..ala mou vgazi memory full otan 3ekinaw to pexnidi exw peripw 7,3 - 7,5 mb free memory ( to vllepw meso app man )..!!! to exw tre3i se 6600 an kai exi ligoteri mnimi.. το παιχνιδακι αυτο δεν ειναι συμβατο με το 6630.καλυτερα να το αφησεις μην ξεκανεις και το κινητο στο τελος Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukouroukou Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Στο δικό μου 6630 πάντως το urban gt παίζει. Του έχω περάσει το color fix, και στα libs έχω κρατήσει μόνο τα: lightdrv.dll ngmwext.dll gamecomms.dll gameutils.dll και πάντα με bluetooth on. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Kai sto diko mou me ton idio tropo pezei!! Apo iphone Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Kai sto diko mou me ton idio tropo pezei!! Apo iphone re paidia kanena paixnidaki mame pou tha vro !!kai mhpos exei kanenas kanena worms h worms-armagedon gia 7610? ase steilei ena mail sto aveliadis@yahoo.gr Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Στο δικό μου 6630 πάντως το urban gt παίζει. Του έχω περάσει το color fix, και στα libs έχω κρατήσει μόνο τα: lightdrv.dll ngmwext.dll gamecomms.dll gameutils.dll και πάντα με bluetooth on. το color fix που το εχεις βρει?? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukouroukou Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 το color fix που το εχεις βρει?? Δεν θυμάμαι δυστυχώς... Αλλά άμα θές δώσε μου το mail σου να στο στείλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Pourikkou Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Παιδια εγω 8ελω το mosquito για το ΝΟΚΙΑ 6600 plssss 8o Παράθεση :w00t: Mercedes - Benz BRABUS ~ Peugeot Speedfight 2 WRC :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 re paidia mi me grafete. k go eimai fun ton paixnidion! alla den mporo na vro gia to 6260 mou. steilte re guys plz!!!!!!!!! :) e-mail:mol@in.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 re paidia kanena paixnidaki mame pou tha vro !!kai mhpos exei kanenas kanena worms h worms-armagedon gia 7610? ase steilei ena mail sto aveliadis@yahoo.gr Ego file mou evala kapoia rom apo ton pc sto kinito kai epeksan!!! Alla oxi ola. kanena mikro dokimase!!! Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamaileon2003 Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Kserei kaneis kapoio site-link pou na mporw na vrw paixnidia gia to "Nokia 6260" AN kserei kapoios as mou steilei kapoio mail pls sto xamaileon2003@yahoo.gr Euxaristw polu! :) Kalh sunexeia se olous :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Kserei kaneis kapoio site-link pou na mporw na vrw paixnidia gia to "Nokia 6260" AN kserei kapoios as mou steilei kapoio mail pls sto xamaileon2003@yahoo.gr Euxaristw polu! :) Kalh sunexeia se olous :) εδω κανεις register και κατεβαζεις αβερτα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamaileon2003 Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Euxaristw polu na se kala :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aikon Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 Ψάχνω εδώ και καιρό το HEADBALL κάτι σαν beach volley με κεφαλιές :lol: για SYMBIAN s60 δεν το βρίσκω πουθενά!!! :mad: Όλοι έχουν το αρχείο για s40 (κοντά 50k) για s60 (130k) ξέρει κανείς που μπορώ να το βρώ;;; :w00t: Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 καλως ηρθες φιλε μου:). ψαξε στο λινκ που δινω απο πανω. υπαρχει και ενα καλυτερο, volleyball(1.04) λεγεται, απο την simbsoft, σε *.sis.(130kb για java μου φαινεται). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aikon Δημ. December 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2005 καλως ηρθες φιλε μου:). ψαξε στο λινκ που δινω απο πανω. υπαρχει και ενα καλυτερο, volleyball(1.04) λεγεται, απο την simbsoft, σε *.sis.(130kb για java μου φαινεται). Ευχαριστώ να είσαι καλά, όμως απο εκει έρχομαι :lol: το συγκεκριμένο παίγνιο δεν το βρίσκω αν και έχει βγει για symbian. Anyway, θα δοκιμάσω αυτο που λές.... Πολύ καλό και μοιάζει αρκετά... :w00t: :w00t: Take care... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PO_LA Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Βγήκε το The Sims 2 για τα κινητά ! ! ! :) Ξέρετε πού θα το βρείτε ... :happy: Στο 6260 φαίνεται να λειτουργεί ΟΚ. Τώρα το δοκιμάζω χε χε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Βγήκε το The Sims 2 για τα κινητά ! ! ! :) Ξέρετε πού θα το βρείτε ... :happy: Στο 6260 φαίνεται να λειτουργεί ΟΚ. Τώρα το δοκιμάζω χε χε ! το εχω αρχισει εδω και μερικες μερες, ωραιο φαινεται για java!!!!!! :) αρκει να μην τελειωνει γρηγορα, γιατι ειναι λιγα kb.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PO_LA Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Λες τα Simakia να πεθαίνουν νωρίς ? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts