hostolis Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 Παιδιά το Infinix αν και java είναι αρκετά καλό! #aivanet :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 (25 Σεπ. 2004 , 14:03) καλο ειναι??? Θα το δοκιμασω αμεσως τωρα κι θα σου πω! EDIT: Δε μπορ να το εγκαταστησω , μου λεει: Εφαρμογες:σφαλμα συστηματος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 Μηπως ξερει κανεις καποιο site με παιχνιδια (σπασμενα) ; Οχι group του yahoo... Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 Nομίζω έχςι το http://www.zone60.org ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cocker Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Εχω κατεβαζει απο 3 διαφορετικους χωρους το "businessman" (monopoly) αλλα δυστυχως δεν μπορεσα ακομη να το δουλεψω. Κανω την εγκατασταση και οταν παει να φορτωσει εκει κρασαρει και μου βγαζει "System error!" -Eχω δοκιμασει τα παντα. Αποθηκευση τοσο στην ΜΜC οσο και στη μνημη του τηλεφωνου. Δοκιμασμενο με τα ιδια αρνητικα αποτελεσματα τοσο σε 3650 οσο και στο N-gage. Που ειναι τελικα το λαθος? Παράθεση Ζησαμε παντοτε αλλου .... Και οταν δεν πεθαινει ο ενας για τον αλλο, ειμαστε κιολας νεκροι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Cocker δεν πρεπει να κανεις κατι λαθος.Απλα μπορει να γινεται καποιο μπερδεμα με καποια αλλη εφαρμογη ή καποιο αλλο παιχνιδι. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cocker (26 Σεπ. 2004 , 12:36) Εχω κατεβαζει απο 3 διαφορετικους χωρους το "businessman" (monopoly) αλλα δυστυχως δεν μπορεσα ακομη να το δουλεψω. Κανω την εγκατασταση και οταν παει να φορτωσει εκει κρασαρει και μου βγαζει "System error!" -Eχω δοκιμασει τα παντα. Αποθηκευση τοσο στην ΜΜC οσο και στη μνημη του τηλεφωνου. Δοκιμασμενο με τα ιδια αρνητικα αποτελεσματα τοσο σε 3650 οσο και στο N-gage. Που ειναι τελικα το λαθος? Κι εμένα το ίδιο μου κάνει. Δε βαριέσαι...Δε θα παίξουμε monopoly :wacko: (εκτός αν βγεί καμια άλλη έκδοση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrZ Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Σήμερα ενώ τακτοποιούσα του φακέλους με εφαρμογές για το αγαπημένο μου series 60, ξαφνικά όταν έκανα κλίκ πάνω στο παιχνίδι Mosquitos πετάχτηκε το Norton και το έσβησε!! Έπειτα με έστειλε Εδώ !!!! Προσοχή παιδιά.... "Trojan.Mos is a Symbian Series 60 Trojan horse that sends a message using the Short Message Service (SMS) to a high-cost phone number. The program is a clone of a popular game known as Mosquitos." Παράθεση Ride fast Ride hard Ride home. ZX6R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 θες να σου στειλω τη δικη μου version? σιγουρα η δικη μου δε σtελνει SMS αλλα ειναι στα γερμανικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MrZ (26 Σεπ. 2004 , 15:13) Σήμερα ενώ τακτοποιούσα του φακέλους με εφαρμογές για το αγαπημένο μου series 60, ξαφνικά όταν έκανα κλίκ πάνω στο παιχνίδι Mosquitos πετάχτηκε το Norton και το έσβησε!! Έπειτα με έστειλε Εδώ !!!! Προσοχή παιδιά.... "Trojan.Mos is a Symbian Series 60 Trojan horse that sends a message using the Short Message Service (SMS) to a high-cost phone number. The program is a clone of a popular game known as Mosquitos." Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MrZ (26 Σεπ. 2004 , 15:13) Σήμερα ενώ τακτοποιούσα του φακέλους με εφαρμογές για το αγαπημένο μου series 60, ξαφνικά όταν έκανα κλίκ πάνω στο παιχνίδι Mosquitos πετάχτηκε το Norton και το έσβησε!! Έπειτα με έστειλε Εδώ !!!! Προσοχή παιδιά.... "Trojan.Mos is a Symbian Series 60 Trojan horse that sends a message using the Short Message Service (SMS) to a high-cost phone number. The program is a clone of a popular game known as Mosquitos." Ακριβώς το ίδιο έκανε κι εμένα μολις πριν λιγο το zonealarm with antivirus! Και εμένα δεν στελνει sms σε αριθμούς κτλ! Τι λαλακία, τώρα πρέπει να το ξανακατεβάσω :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Αυτο με το Mosquitos ειναι γνωστο καιρο τωρα.Η εκδοση 2.0 cr@cked by Sodom εχει μεσα dialer. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Ακριβως! Ειναι ο πρωτος ιος για κινητα! Δεν υπαρχει mosquitos 2.0... Παντως το οτι ο νορτονας και τα αλλα αντιβιωτικα για PC's τον αναγνωριζουν ειναι παρα πολυ χρησιμο γιατι δεν θα χρειαστουμε symbian antivirus... ;) Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Μα ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ μήνυμα! Και το έχω απο τον ιανουάριο το παιχνίδι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Το mosquitos 2? Δεν λεμε το κανονικο το πρωτο το καλο :p αλλα λεμε για το 2ο... Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hostolis (26 Σεπ. 2004 , 16:00) Μα ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ μήνυμα! Και το έχω απο τον ιανουάριο το παιχνίδι! Καλυτερα να μην το εγκαταστησεις παλι αυτο το "παιχνιδι"... Ετσι κι αλλιως δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sxetikos_asxetos (26 Σεπ. 2004 , 16:05) Το mosquitos 2? Δεν λεμε το κανονικο το πρωτο το καλο :p αλλα λεμε για το 2ο... Μα το 2 έχω, cr***ed by soddom bin loader! Τέσπα, το έχω ακόμα στο κινητό και παίζει το 5χρονο ξαδερφάκι μου και χαίρεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Τα καινουργια παιχνιδακια για το MGS 1.96 οπως τα MAD MACS και KARTING PLUS θα τα βρειτε ΕΔΩ Τρεχουν μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keropi Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 to madmacs thelei MGS 1.97 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Όσοι ψάχτες, περιμένουμε τίποτα σπασμένο από N-Gage αυτόν τον καιρο; :D :D :D Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cocker Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (26 Σεπ. 2004 , 13:18) Cocker δεν πρεπει να κανεις κατι λαθος.Απλα μπορει να γινεται καποιο μπερδεμα με καποια αλλη εφαρμογη ή καποιο αλλο παιχνιδι. ;) Σ' ευχαριστω Ασυμβιβαστε, θα δω τι μπορω να κανω . Παράθεση Ζησαμε παντοτε αλλου .... Και οταν δεν πεθαινει ο ενας για τον αλλο, ειμαστε κιολας νεκροι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Ναααααιιι.Δεν χρειαζετε να περιμενουμε αλλο. Pandora για N-Gage,τρεχει και στο 6600. Θα το βρειτε στο link που δινω 4 Reply πιο πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Ρε παιδια εγω το MIGHT&MAGIC το βρηκα σε *.rar στο MiRC και ειχε πολλα αρχεια τα οποια δεν ξερω που να τα βαλω.:wacko:Μπορει να βοηθησει καποιος? Ευχαριστω! :) Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Totos τι αρχεια εχει μεσα?Εγω αυτο που εχω κατεβασει (gameloft_might_and_magic_6600_7610_symboss.rar) εχει μεσα 3 αρχεια.Το *.jar το οποιο και ειναι για την εγκατασταση και αλλα 2 που δεν χρειαζονται. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Paidia exei valei kaneis agile volley i basket? Kai ta 2 prin kala kala ta anoiksw, kleinoun :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts