NickSta Δημοσιεύτηκε December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 4, 2018 1)Περίπου 200 ευρώ κόστος 2)5.5+ οθόνη 3)Από Ελλάδα αγορά 4)Αδιάφορη η 800ρα μπάντα 5)Αδιάφορο dual,nfc,ir,radio 6)Οπωσδήποτε Ελληνικό μενού 7)Βασικό το καλό ηχείο και καλή οθόνη 8)Σειρά προτεραιότητας Κάμερα,ταχύτητα,αυτονομία,βαρύ gaming 9)Τωρινή Συσκευή Microsoft Lumia 950 (μη ευχαριστημένος) Ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Νομίζω στα λεφτά που δίνεις δύσκολα θα βρεις κάτι καλύτερο από το Xiaomi Mi A2. Πολύ καλός επεξεργαστής και κάμερα για τα λεφτά του, ομαλή λειτουργία και "καθαρό" Android με σίγουρες αναβαθμίσεις. Δεν έχει την κορυφαία αυτονομία, αν και με μέση χρήση βγάζεις άνετα τη μέρα. Η οθόνη του βέβαια είναι απλά μια αξιοπρεπής LCD. Αν είναι πολύ σημαντική η ποιότητα της οθόνης για εσένα κοίτα το Samsung Galaxy A6+, αλλά να ξες πως θα πέσεις σε κάμερα και ιδιαίτερα σε ταχύτητα αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2oo4 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 (edited) Mi A2 ό,τι καλύτερο ΑΥΤΗ τη στιγμή , ειδικά με τις απαιτήσεις που θέτεις αγαπητέ φίλε . Edited December 5, 2018 by 2oo4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Meizu m6t. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Η κάμερα είναι 3 κλάσεις κάτω στα Xiaomi σε σχέση με το Lumia σου. Αν θέλεις κάτι που να μην κλαις τα λεφτά σου, πάρε το Galaxy A6+. 2 χρόνια υποστήριξη στο καλύτερο σέρβις στην Ελλάδα, άριστη οθόνη amoled, ποιοτικό ηχείο, απίθανη αυτονομία, πολλές ευκολίες το Samsung Experience UI, μεταπωλητική αξία και αν είσαι σε Cosmote, θα εχεις επίσημα VoLTE και VoWIFI. Στο μόνο που δεν κάνει είναι το βαρύ gaming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Η κάμερα είναι 3 κλάσεις κάτω στα Xiaomi σε σχέση με το Lumia σου. Αν θέλεις κάτι που να μην κλαις τα λεφτά σου, πάρε το Galaxy A6+. 2 χρόνια υποστήριξη στο καλύτερο σέρβις στην Ελλάδα, άριστη οθόνη amoled, ποιοτικό ηχείο, απίθανη αυτονομία, πολλές ευκολίες το Samsung Experience UI, μεταπωλητική αξία και αν είσαι σε Cosmote, θα εχεις επίσημα VoLTE και VoWIFI. Στο μόνο που δεν κάνει είναι το βαρύ gaming. Μήπως είναι και 13 κλάσεις κατώτερη η κάμερα; :))) Επίσης, πρέπει να είσαι ο μόνος που βρίσκει την κάμερα του A6+ καλύτερη από του Mi A2 Όπως ίσως διάβασες, η 2η προτεραιότητα του παιδιού είναι η ταχύτητα. Εσύ του προτείνεις ένα κινητό με τον Snapdragon 450, έναν επεξεργαστή που πράγματι είναι 3 φορές λιγότερο ισχυρός από τον 660 του A2. Το A6+ είναι ένα τηλέφωνο με ωραία οθόνη για τα λεφτά του και πολύ καλή αυτονομία αλλά ούτε ιδιαίτερα καλή κάμερα έχει ούτε γρήγορο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Μήπως είναι και 13 κλάσεις κατώτερη η κάμερα; :))) Επίσης, πρέπει να είσαι ο μόνος που βρίσκει την κάμερα του A6+ καλύτερη από του Mi A2 Όπως ίσως διάβασες, η 2η προτεραιότητα του παιδιού είναι η ταχύτητα. Εσύ του προτείνεις ένα κινητό με τον Snapdragon 450, έναν επεξεργαστή που πράγματι είναι 3 φορές λιγότερο ισχυρός από τον 660 του A2. Το A6+ είναι ένα τηλέφωνο με ωραία οθόνη για τα λεφτά του και πολύ καλή αυτονομία αλλά ούτε ιδιαίτερα καλή κάμερα έχει ούτε γρήγορο είναι. Ότι έχει να κάνει σε κάμερα,το Lumia 950 ακόμα και τώρα είναι κορυφαίο..Δεν το πλησιάζει κανένα ΜΙ Α2,αλλά θέματα είχε,αλλά σε κάμερα δεν θα βρει όχι αντίστοιχο,αλλά ούτε καν να το πλησιάζει κάποιο σε αυτά τα λεφτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 (edited) Εγώ προσωπικά εν έτει 2018, 200 για συσκευή με Snapdragon 450 (A6+) δε θα έδινα σε καμία περίπτωση, γιατί πολύ απλά δεν τα αξίζει... Και οχι αγαπητέ φίλε, το πρόβλημα του 450 δεν είναι ότι δεν κάνει για βαρυ gaming, το πρόβλημα του 450 είναι ότι είναι ένα εντελώς Mid range chipset που δεν είναι ούτε για απαιτητική καθημερινή χρήση... Το Α7 πχ στα ~250, θεωρώ πως είναι σαφώς καλύτερη και more VFM επιλογή... Και όσον αφορά το Α7 ναι θα πω ότι για κάποιον που θέλει κάμερα-οθόνη, εγγύηση Samsung κλπ είναι ένα πολύ σοβαρό option... Για να ξέρουμε και τι λέμε δηλαδή... Στο δια ταύτα θα συμφωνήσω με άλλους, το A2 είναι μια χαρά συσκευή με μειονέκτημα ότι δεν έχει επέκταση μνήμης (αν είχε επέκταση θα το είχα πάρει ήδη)... Εξαιρετικός επεξεργαστής, ποιότητα κατασκευής, Android Οne, μια χαρά κάμερα, όλα σούπερ... Edited December 9, 2018 by SpyrosR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Mia2 κι από μένα Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Εύκολα. Mi a2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickSta Δημ. December 10, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Διάβασα όλα αυτά που είπατε και νομίζω ότι θα συμφωνήσω μαζί σας. Ευαχαριστώ πολύ!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slester Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Γιατί κανείς δεν αναφέρει το redmi note 6; Νομίζω ότι η διαφορά στην αυτονομία είναι πολύ πιο έντονη από την αντίστοιχη (υπέρ του Mi A2) στην κάμερα και στον επεξεργαστή. Στο Mi A2 είχα διαβάσει πως ορισμένα μοντέλα έχουν θέμα με τον επεξεργαστή ο οποίος ακόμη και idle αν είναι λειτουργούν σε μεγάλες συχνότητες και ρουφάνε την μικρότερη μπαταρία του ακόμη πιο γρήγορα. Ισχύει ακόμη αυτό; Διορθώθηκε; Γνωρίζει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Γιατί κανείς δεν αναφέρει το redmi note 6; Γιατί τον φίλο δεν φαίνεται να τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα η αυτονομία και δίνει προτεραιότητα στην κάμερα και την ταχύτητα :) Το battery drain θέμα απ'όσο ξέρω έχει λυθεί, σύντομα θα πάρει και Android P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2oo4 Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 την πήρε , βέβαια ήδη και πάει περίφημα . δεν ξέρουμε βέβαια αν ο φίλος μας πήρε ήδη τη συσκευή που ψάχνει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefvasi21 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Καλημέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι κι εγώ για αγορά κινητού (παίζω αυστηρά σε τιμές 250-300). Αυτά που με ενδιαφέρουν κατά κύριο λόγο είναι να έχει 1. καλή κάμερα (όσο γίνεται καλύτερη με αυτά τα χρήματα εννοείται) 2. σίγουρα καλή μπαταρια (να βγάζει μια μέρα με κανονική χρήση) 3. Εγγύηση Μετά από έρευνα κατέληξα στα 3 παρακάτω 1. Samsung Galaxy a7 2018 2.Huawei Honor 8x 3. Huawei honor play. Δεν μπορώ να καταλήξω ανάμεσα στα 3 ποιό είναι το καλύτερο καθώς όλα έχουν κ από κάτι που να με προβληματίζει. Κλείνω στο α7 (εγγύηση το όνομα της Samsung για μένα) αλλά η έλλειψη γρήγορης φόρτισης με κάνει να έχω ενδοιασμούς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Καλημέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι κι εγώ για αγορά κινητού (παίζω αυστηρά σε τιμές 250-300). Αυτά που με ενδιαφέρουν κατά κύριο λόγο είναι να έχει 1. καλή κάμερα (όσο γίνεται καλύτερη με αυτά τα χρήματα εννοείται) 2. σίγουρα καλή μπαταρια (να βγάζει μια μέρα με κανονική χρήση) 3. Εγγύηση Μετά από έρευνα κατέληξα στα 3 παρακάτω 1. Samsung Galaxy a7 2018 2.Huawei Honor 8x 3. Huawei honor play. Δεν μπορώ να καταλήξω ανάμεσα στα 3 ποιό είναι το καλύτερο καθώς όλα έχουν κ από κάτι που να με προβληματίζει. Κλείνω στο α7 (εγγύηση το όνομα της Samsung για μένα) αλλά η έλλειψη γρήγορης φόρτισης με κάνει να έχω ενδοιασμούς..Pocophone. Καλύτερο και από τα 3 Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Pocophone. Καλύτερο και από τα 3 Sent from my C106 using Tapatalk Και εγώ ψηφίζω Poco. Το τρία που ανέφερες δεν έχουν ιδιαίτερα καλές κάμερες για τα λεφτά τους.Το LG G6 έχει καλύτερη κάμερα από όσα ανέφερες αλλά αν κάνεις βαριά χρήση η μπαταρία του μπορεί να μη σου βγάλει τη μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 (edited) επειδη εχω κι εγω εναν προβληματισμο με τι κινητο στα 200-230 ευρο να παρω για εναν φιλο μου το Mi a2 η το xiaomi mi 8 lite.σε καμερα τεστ το 8 lite βλεπω να τα παει καλυτερα... Edited December 16, 2018 by RAVER Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefvasi21 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Το είδα το pocophone αλλα ρε παιδιά μου κλωτσάει λίγο στο design.. Να πω ότι είμαι κάτοχος j7 2016 κ είναι απόλυτα ικανοποιημένη από όσα μου προσφέρει το κινητό πλην μόνο των φωτογραφιών σε σκοτάδι. Δεν ειμαι κ φωτογράφος, απλά έχω ψώνιο να βγάζω καμία φωτογραφία όταν βλέπω κάτι που μου αρέσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Το είδα το pocophone αλλα ρε παιδιά μου κλωτσάει λίγο στο design.. Να πω ότι είμαι κάτοχος j7 2016 κ είναι απόλυτα ικανοποιημένη από όσα μου προσφέρει το κινητό πλην μόνο των φωτογραφιών σε σκοτάδι. Δεν ειμαι κ φωτογράφος, απλά έχω ψώνιο να βγάζω καμία φωτογραφία όταν βλέπω κάτι που μου αρέσειΦοτογραφιες στο σκοτάδι και 200 ευρώ δεν πάνε μαζί εκεί ξεκινάς από 500++ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Το είδα το pocophone αλλα ρε παιδιά μου κλωτσάει λίγο στο design.. Να πω ότι είμαι κάτοχος j7 2016 κ είναι απόλυτα ικανοποιημένη από όσα μου προσφέρει το κινητό πλην μόνο των φωτογραφιών σε σκοτάδι. Δεν ειμαι κ φωτογράφος, απλά έχω ψώνιο να βγάζω καμία φωτογραφία όταν βλέπω κάτι που μου αρέσει Από τα τρία που ανέφερες κανένα δεν έχει καλή κάμερα στο σκοτάδι. Το Poco είναι καλύτερο και σε αυτόν τον τομέα, ειδικά αν εγκαταστήσεις μια εφαρμογή που λέγεται gcam. Αλλά και πάλι, αν δεν σου αρέσει εμφανισιακά κοίταξε το LG G6, η καλύτερη κάμερα στα λεφτά αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Αν και δεν τη παλεύω με το miui το poco είναι πολυυυ ανώτερο απο τα υπόλοιπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Απλά αντικαθιστούμε δηλαδή την εφαρμογή gcam από το Play Store ; θέλει κάποια άλλη ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Όχι, δεν είναι στο play store, πρέπει να την κατεβάσεις από το ίντερνετ και να επιλέξεις να μπορεί το κινητό σου να εγκαθιστά εφαρμογές εκτός play store. Πολύ εύκολα και τα δύο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts