Jump to content

Ποιούς ανταγωνιστές του ΟΤΕ θεωρείτε σοβαρούς;

Κοινοποίηση

Ποιές εταιρίες θεωρείτε σωστές;  

238 members have voted

1. 1. Ποιές εταιρίες θεωρείτε σωστές;

Recommended Posts

Εγώ ψηφίζω ACN

Γιατί πραγματικά προσφέρει της καλύτερες τιμές στην σταθερή μετά από το SKYPE Φυσικά!

"Το νέο πρόγραμμα Altec Σταθερή σας προσφέρει τώρα χρέωση ανά κλήση με μόνο € 0,098 και όχι ανά λεπτό ομιλίας για όλες τις αστικές και υπεραστικές σας κλήσεις, χωρίς μηνιαίο πάγιο."

Σίγουρα συμφέρει!

και το link

http://www.altectelecoms.gr/viewer.asp?rec=153

Με την λογική σου γιατί να μην διαλέξεις την TeleDome που έχει την ίδια προσφορά (με €0,001 ακριβότερα...) αλλά δίνει την δυνατότητα PSTN γραμμής;

• Απαντήσεις 74
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mήπως γιατι μπορεί να μην τον καλύπτει;

Μήπως γιατί χρεώνει την προεπιλογή;

Μήπως γιατί χρεώνει τον αναλυτικό λογαριασμό;(η μόνη που το κάνει φαντάζομαι-τουλάχιστον από τις γνωστές).

Mήπως γιατι μπορεί να μην τον καλύπτει;

Μήπως γιατί χρεώνει την προεπιλογή;

Μήπως γιατί χρεώνει τον αναλυτικό λογαριασμό;(η μόνη που το κάνει φαντάζομαι-τουλάχιστον από τις γνωστές).

Για το θέμα κάλυψης θα διαφψίσω. Η ψηφοφορία δεν έχει να κάνει με το έαν σε καλύπτει ή οχι αλλά με την συνολική εικόνα της εταιρίας.

Για τα υπόλοιπα 2 έχεις δίκιο. Ξερεις τώρα... καλοκαίρι- διακοπές... τα ξέχασα ολα ;)

Εγώ έχω μια απορία...........γιατί η Teledome δεν μου χρέωσε την προεπιλογή; :)

Εδώ και τόσους μήνες που την έχω ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους λογαριασμούς δεν μου την είχε χρεώσει ποτέ!

Είμαι τυχερός μου φαίνεται! :)

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Με την λογική σου γιατί να μην διαλέξεις την TeleDome που έχει την ίδια προσφορά (με €0,001 ακριβότερα...) αλλά δίνει την δυνατότητα PSTN γραμμής;

Πολύ απλά, γιατί είμαι συνδρομητής ADSL στην ACN και δεν θέλω να έχω 100 λογαριασμούς κάθε μηνα. Εάν ήταν πολύ ποιο οικονομική η TELEDOME θα άλλαζα

Το ONLINE κατάστημα της ACN σου επιτρέπει να κανεις ανανέωση ONLINE για μηναία συνδρομή , και να βλέπεις online της εξερχόμενες κλήσης.

- Δεν μου αρέσουν η δέσμευσης σε στυλ HOL , TELLAS :mad:

Πολύ απλά, γιατί είμαι συνδρομητής ADSL στην ACN και δεν θέλω να έχω 100 λογαριασμούς κάθε μηνα. Εάν ήταν πολύ πιο οικονομική η TELEDOME θα άλλαζα

Το ONLINE κατάστημα της ACN σου επιτρέπει να κανεις ανανέωση ONLINE για μηναία συνδρομή , και να βλέπεις online της εξερχόμενες κλήσεις.

- Δεν μου αρέσουν οι δέσμευσεις σε στυλ HOL , TELLAS :mad:

Αμα δεν θές να λαμβάνεις 100 λογαριασμούς καλά κάνεις.

Εγώ απάντησα επειδή βρήκα την δικαιολογία της ψήφου σου λίγο απόλυτη.

"πραγματικά προσφέρει της καλύτερες τιμές στην σταθερή μετά από το SKYPE "

Μάλλον δεν εχεις δεί τις χρεώσεις στα κινητά.

Προσπωπικά πιστεύω πως όσο το LLU δεν επεκτείνεται δεν πρόκειται να δούμε σοβαρούς αναγωνιστές στην τηλεφωνία...Υπομονή μέχρι την ψήφιση του νέου ρημαδο-νόμου για τις τηλεπικοινωνίες
......

telePS

Επειδή έχω μελετήσει της τιμές προς κινητά, η διακύμανση των τιμών είναι μέχρι και 25%

πχ. Altec Telecoms προς Q = *0.185 - 0.221

Teledome προς Q = 0.205 - .23

Προσωπικά κάνω κλήσης προς νούμερα Q, και οι καλύτερες τιμές είναι φυσικά από την Q (0.168) αλλα δεν έχουν χρέωση ανά κλήση.

Πιστεύω πως θα ήταν μεγάλη μαγκιά της Q, εάν έβγαζε κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα χρέωσης για την κινητή.

πχ. χρέωση ανά κλήση .50 και μιλάς όσο θέλεις

*Altec Σταθερή Διαρκείας

FORTHNET γιατι αποδεικνυει καθημερινα ποσο σοβαρη και αξιοπιστη ειναι,

και συνεχως βελτιωνεται ακουγοντας τα παραπονα των συνδρομητων.

Απο τους υπολοιπους θα ειχα ψηφισει την vivodi

αν δεν ειχε τοσο μεγαλες διακυμανσεις αξιοπιστιας,

που να δινει την εντυπωση οτι παει να αρπαξει πελατες απ τις αλλες εταιριες και λεφτα απο μας

και οχι να δημιουργησει κατι καινουργιο δικο της.

Οι υπολοιπες ειναι αναξιοπιστες ή/και φτηνιαρικες

...κι όταν θα 'ρθουν οι καιροί που θα 'χει σβήσει το κερί στην καταιγίδα

Υπερασπίσου το παιδί γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα...

telePS

Επειδή έχω μελετήσει της τιμές προς κινητά, η διακύμανση των τιμών είναι μέχρι και 25%

πχ. Altec Telecoms προς Q = *0.185 - 0.221

Teledome προς Q = 0.205 - .23

Προσωπικά κάνω κλήσης προς νούμερα Q, και οι καλύτερες τιμές είναι φυσικά από την Q (0.168) αλλα δεν έχουν χρέωση ανά κλήση.

Πιστεύω πως θα ήταν μεγάλη μαγκιά της Q, εάν έβγαζε κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα χρέωσης για την κινητή.

πχ. χρέωση ανά κλήση .50 και μιλάς όσο θέλεις

*Altec Σταθερή Διαρκείας

Δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω τους υπολογισμούς που κάνεις... Τι εννοείς με την διακύμανση τιμών;

Εγω ξέρω πως η altec χρεώνει προς:

Cosmote/Vodafone: 0,175

TIM: 0,180

Q-telecom: 0,190

Με ρυθμό χρέωσης ΑΝΑ ΛΕΠΤΟ πράγμα που σημαίνει πως οταν καλείς κινητό είσαι ΠΑΝΤΑ πιο ακριβός απο τον ΟΤΕ... εκεί κολλάω εγω!

• 1 month later...

@JEFFακος

Τα δυο μηνύματά σου, είναι τα πιο μεστά και ενδιαφέροντα στο θέμα.

Συμφωνώ μαζί σου και είναι κρίμα, να βγαίνει, αβίαστα...πλην όμως, ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ συμπέρασμα, ότι η (συντριπτική) πλειονότητα των "εναλλακτικών", είναι, πρακτικά, σαλταδόροι του επιχειρηματικού κόσμου.

Οι δυο Εταιρείες που αναφέρεις, θεωρώ ότι όντως έχουν το προφίλ που επισημαίνεις και αποτελούν, προφανώς, την αφρόκρεμα, δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες και μακάρι, οι τελευταίες να γίνουν πράξη.

Τέλος, θεωρώντας ότι έχεις άποψη επί του θέματος, θα διάβαζα, με ενδιαφέρον, μια αναλυτική προσέγγισή σου ως προς την TELLAS.

Χαιρετώ. :)

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

Αν συνεχίσει η Telepassport να υποστηρίζει το δίκτυο συνεργατών της θεωρώ ότι θα είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής στον χώρο των τηλεπικοινωνιών. Αν βέβαια ισχύουν οι φήμες ότι δείχνει αχαριστία απέναντι στο δίκτυο το οποίο την ανέδειξε βλέπω να αποτελεί σύντομα παρελθόν και να παίρνει την πρωτιά μία εκ των FORTHNET (Κόκκαλης), COSMOLINE (Κοντομηνάς),VIVODI (Εφραίμογλου) και μην ξεχνάμε την Q που εξαγοράστηκε από την TIM !
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν συνεχίσει η Telepassport να υποστηρίζει το δίκτυο συνεργατών της θεωρώ ότι θα είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής στον χώρο των τηλεπικοινωνιών. Αν βέβαια ισχύουν οι φήμες ότι δείχνει αχαριστία απέναντι στο δίκτυο το οποίο την ανέδειξε βλέπω να αποτελεί σύντομα παρελθόν και να παίρνει την πρωτιά μία εκ των FORTHNET (Κόκκαλης), COSMOLINE (Κοντομηνάς),VIVODI (Εφραίμογλου) και μην ξεχνάμε την Q που εξαγοράστηκε από την TIM !

Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε εαν η tp θα συνεχίσει να πορεύεται (πράγμα που πολύ θέλουμε) ή αν θα μας αναγκάσει να την κάνουμε παρελθόν!! :devil:

Είδομεν...

Το σίγουρο σε όλα αυτά, είναι οτι η πολυφωνία αποβαίνει πάντα υπέρ του καταναλωτή.

Επίσης ισχύει ο νόμος του εμπορίου, που λέει πως ο,τι πληρώσεις παίρνεις. Ίσως γι αυτό η Forthnet δεν είναι τόσο φτηνή όσο κάποιοι άλλοι. Πάντως είναι φτηνότερη απο τον οτε και σίγουρα είναι λίαν αξιόπιστη, εξυπηρετική και ευγενική. Απο τον καινούργιο χρόνο συζητείται πως θα εφαρμόσει και φορητότητα αριθμού από τον οτε με πρόθεμα 211 χωρίς τα ληστρικά πάγια του οτε για τα οποία διώκεται στα Ευρωπαικά δικαστήρια.

Το σίγουρο σε όλα αυτά, είναι οτι η πολυφωνία αποβαίνει πάντα υπέρ του καταναλωτή.

Επίσης ισχύει ο νόμος του εμπορίου, που λέει πως ο,τι πληρώσεις παίρνεις. Ίσως γι αυτό η Forthnet δεν είναι τόσο φτηνή όσο κάποιοι άλλοι. Πάντως είναι φτηνότερη απο τον οτε και σίγουρα είναι λίαν αξιόπιστη, εξυπηρετική και ευγενική. Απο τον καινούργιο χρόνο συζητείται πως θα εφαρμόσει και φορητότητα αριθμού από τον οτε με πρόθεμα 211 χωρίς τα ληστρικά πάγια του οτε για τα οποία διώκεται στα Ευρωπαικά δικαστήρια.

Οταν ειχαμε στο σπιτι φορθνετ, δεν ειχα μεινει καθολου ικανοποιημενος απο τη ποιοτητα ειδικα προς κινητα (πριν 2 χρονια αυτο) βαλε το οτι ειναι και πολυ ακριβη... Για τι ακριβως διωκεται ο οτε? Επειδη εχει παγιο στο σταθερο? :blink: Καποιο link?

τα παγια του οτε ειναι μακραν τα υψηλοτερα στην Ευρωπη οπως και η χρηση του επακ για το διαδικτυο. Ειναι ανεπιτρεπτο κατι τετοιο για μονοπωλιακες καταστασεις. Γι αυτο διωκεται. Δυστυχως δεν εχω διαθεσιμο λινκ να σου δωσω.Αν δεν μπορει να βοηθησει καποιος απο το φορουμ παρε τηλεφωνο καποια εναλλακτικη εταιρεια σταθερης που ξερει σιγουρα, αν σε ενδιαφερει τοσο. Για την τοτε ποιοτητα της φορθνετ εχεις δικιο, ειχα και εγω προβλημα ποιοτητας επικοινωνιας, ομως εχει λυθει εδω και αρκετο καιρο.για το θεμα των τιμολογιων νομιζω πως σε καλυψα προηγουμενως.

Θα μου επιτρέψεις να παρατηρήσω ότι αν και η Φόρθνετ έχει όντως ικανοποιητική ποιότητα, τα τιμολόγια της (εχμ...3η ακριβότερη στην αγορά, overall), και οι κατ' ευφημισμό προσφορές της δεν την βοηθούν σαν παρουσία (π.χ. "Δωρεάν χρόνος ομιλίας", κύριο χαρακτηριστικό της καμπάνιας της...Στο 95% των περιπτώσεων δίνεται σε αστικές κλήσεις, και με το σταγονόμετρο - Το αν στα + 100 Ε / λογαριασμό μου δίνει 3 ώρες να το βράσω, μιλάμε για κάτω από 4 Ε δώρο - Άλλοι τον δίνουν χωρίς τόσο αυστηρά όρια).

Συμφέρει ΜΟΝΟ (και το τονίζω αυτό) αν κάνει κάποιος πελάτης ΟΧΙ αστικές κλήσεις (κάνει διεθνείς πχ) και αφαιρεθεί από εκεί ο δωρεάν χρόνος (π.χ. για 5 ώρες διεθνών σε κουλή χώρα χρεώνεσαι πάνω από 100 Ε, και αν σου αφαιρεθεί από εκεί το 3ωρο, ναι, συμφέρει. Πόσοι το κάνουν αυτό όμως? )

Επίσης, αμφιβάλλω αν θα παρέχει το 211 από τέλος χρόνου (και κυρίως, για το κατά πόσον θα το παρέχει με απόκλιση άνω του 1 € από το πάγιο του ΟΤΕ, γιατί χωρίς πάγιο δεν δίνεται να το δώσει...)

Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα.

Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ.

δεν διαφωνω μαζι σου. ειπα πως οτι πληρωσεις παιρνεις. με δεδομενο πως ειναι αντικειμενικα ο καλυτερος εναλλακτικος παροχος, δεν θα μπορουσε να ειναι και παμφθηνη.! καλυτερη υποδομη εξυπηρετησης απο τον οτε (αντε παρε αν μπορεις το 134 σαββ/κο, η, καθημερινη μετα τις 21¨00) και εχοντας ενεργοποιημενους τους αγαπημενους προορισμους για κινητα και εξωτερικο που χρησιμοποιω συχνα, εχω μια διαφορα απο τους παλιους λογαριασμους του οτε της ταξης των 16-24 ευρω. για την φορητοτητα δεν μπορει κανεις να ειναι σιγουρος, παντως ηδη την εχει εφαρμοσει για εταιρειες, και ειπαν πως απο τον καινουργιο χρονο θα ισχυσει και για ιδιωτες, θα δουμε, παντως δεν πρεπει να ειναι μακρυα. πιθανοτατα να υπαρχει καποιος αλλος παροχος που να εχει καλυτερη αναλογια ποιοτητας υπηρεσιων-τιμολογιακης πολιτικης, αλλα ειμαι ευχαριστημενος 4 χρονια τωρα και μου αρκει που ξεκουμπιστηκα απο τον (π)οτε. :rolleyes:

τα παγια του οτε ειναι μακραν τα υψηλοτερα στην Ευρωπη οπως και η χρηση του επακ για το διαδικτυο. Ειναι ανεπιτρεπτο κατι τετοιο για μονοπωλιακες καταστασεις. Γι αυτο διωκεται. Δυστυχως δεν εχω διαθεσιμο λινκ να σου δωσω.Αν δεν μπορει να βοηθησει καποιος απο το φορουμ παρε τηλεφωνο καποια εναλλακτικη εταιρεια σταθερης που ξερει σιγουρα, αν σε ενδιαφερει τοσο. Για την τοτε ποιοτητα της φορθνετ εχεις δικιο, ειχα και εγω προβλημα ποιοτητας επικοινωνιας, ομως εχει λυθει εδω και αρκετο καιρο.για το θεμα των τιμολογιων νομιζω πως σε καλυψα προηγουμενως.

Μαλλον δεν ειναι μακραν τα υψηλοτερα στην Ευρωπη γιατι εγω στην Αγγλια πληρωνω 16 Ευρω παγιο, ενω εσυ 13 Ευρω.

δεν πληρωνω μονο 13ευρω γιατι εχω isdn (οπως και οι αγγλοι). και βεβαια να μην σου διαφευγει πως εδω μεχρι προτινος ηταν μονοπωλιο, αρα κλοπη, ουτε να μιλησουμε για κοστος διαδικτυου. και βεβαια να μην συζητησουμε για επαγελματισμο και αλλα ψιλα πραγματα για τον οτε. πριν λιγες μερες παραπονεθηκα κοσμια στον οτε για καποιο θεμα, και καποιος ανεκδιηγητος δημοσιος υπαλληλος του οτε μου ειπε επι λεξει σε αψογο ενικο ''μην μου λες εμενα τετοια μαρξιστικα''. βεβαια του εχω κανει εγγραφη αναφορα, αλλα τι να το κανεις? το στιγμα του μας το εχει δωσει εδω και χρονια :w00t:

δεν πληρωνω μονο 13ευρω γιατι εχω isdn (οπως και οι αγγλοι). και βεβαια να μην σου διαφευγει πως εδω μεχρι προτινος ηταν μονοπωλιο, αρα κλοπη, ουτε να μιλησουμε για κοστος διαδικτυου. και βεβαια να μην συζητησουμε για επαγελματισμο και αλλα ψιλα πραγματα για τον οτε. πριν λιγες μερες παραπονεθηκα κοσμια στον οτε για καποιο θεμα, και καποιος ανεκδιηγητος δημοσιος υπαλληλος του οτε μου ειπε επι λεξει σε αψογο ενικο ''μην μου λες εμενα τετοια μαρξιστικα''. βεβαια του εχω κανει εγγραφη αναφορα, αλλα τι να το κανεις? το στιγμα του μας το εχει δωσει εδω και χρονια :w00t:

15 Ευρω πληρωνω για pstn και οχι isdn. Παροτι ηταν μονοπωλειο δεν πληρωνες το ακριβοτερο παγιο της Ευρωπης οπως λες. Για τα αλλα εχεις δικιο.

Το ότι ήταν μονοπώλιο δεν συνεπάγεται καμμία κλοπή .

Πάντα ο ΟΤΕ δούλευε κάτω από Κρατική καθοδήγηση και ποτέ δεν ήταν ελεύθερος να πουλήσει όσο ήθελε ώστε να συμπεριφερθεί ως μονοπωλητής .

Επίσης Νοσταλγώ εκείνη την εποχή που μπορούσα να μιλάω με μία αστική μονάδα ατέλειωτες ώρες και ας ήταν μονοπώλιο .

Δυστυχώς η απελευθέρωση της αγοράς είχε ως προυπόθεση την χρονοχρέωση .... Τέλος να τονίσω ότι μονοπώλιο δεν υπήρχε μέχρι πρότινος μόνο στην Ελλάδα! Και στην Αγγλία ακόμα μέχρι πρότινος (πόσο διαρκεί αυτό το πρότινος όταν η απελευθέρωση μετράει 5 χρόνια στην Ελλάδα.. ) Μονωπόλιο ήταν

Ο ελευθερος ανταγωνισμος διαμορφωνει απο μονος του τις τιμες αλλιως δεν εισαι ανταγωνιστικος και βγαινεις εκτος παιχνιδιου. οταν ομως μια κατασταση ειναι μονοπωλιακη, δεν μπορεις να πουλας οσο θελεις. κλασσικο παραδειγμα, αυτο που ειχε θεσπιστει για τα κυλικεια στους αρχαιολογικους χωρους πριν 2-3 χρονια. θα θυμαστε οτι στους χωρους οπου υπηρχε μονο ενα κυλικειο ειχε τεθει πλαφον στο εμφιαλωμενο νερο. Υπο αυτη την ενοια μιλησα για κλοπη. κατα την ιδια λογικη ποιος εμποδιζει την δεη αυριο το πρωι να αναπροσαρμοσει το παγιο στα 30 ευρω ανα λογαριασμο? εξ αλλου για να δεχτει την συζητηση του αιτηματος το Ευρωπαικο δικαστηριο, σιγουρα δεν θα ειναι αβασιμο. Φυσικα δεν γνωριζω και δεν μπορω να αμφισβητησω αυτα που γραφει ο φιλος για την αγγλια, αλλα σιγουρα το παγιο των 15 ευρω που αναφερει θα παρεχει υπηρεσιες που απεχουν πολυ του οτε, ας αφησουμε δε κατα μερος το μεροκαματο και την αγοραστικη δυναμη του βρεττανου. Δηλαδη ετσι κι αλλιως εχουμε στην πραξη τα υψηλοτερα παγια της Ευρωπης και μαλιστα με παροχη υπηρεσιων κατω του μετριου. :w00t:

Οπως λέει και το θέμα... ποιές εταιρίες θεωρείτε σοβαρές;

Νομίζω πως πλέον όλοι παρέχουν λίγο πολύ τα ίδια. Διαφορετικές τιμές μέν, διαφορετικοί ρυθμοί χρέωσης δε. :alien:

Μία εταιρία θα ξεχωρίσει, όταν θα ξεκινήσει να παρέχει γραμμές χωρίς να χρειάζεσαι DSL και επιπλέον το πάγιο να είναι τουλάχιστον κάτω απο €10 ευρώ. Φυσικά εννοείται οτι οι τιμές θα πρέπει να είναι ΠΑΝΤΑ χαμηλότερες του ΟΤΕ. :!:

Πιστεύω πως μόνο αν ξεκινήσει κάτι τέτοιο η αγορά θα γίνει πλήρως ανταγωνιστική και οι μεγάλες εταιρίες θα αρχίσουν να ξεχωρίζουν!!