Vasileios Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Από http://www.whitepages.gr/help.asp Αναζήτηση Η αναζήτηση στο whitepages.gr σας επιτρέπει να βρείτε τα τηλέφωνα των συνδρομητών του ΟΤΕ σε όλη την Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Η τράπεζά μας διαθέτει χρηματοκιβώτια με χρονοκαθυστέρηση Έχετε παρατηρήσει ότι στην αναζήτηση πλέον στο whitepages έχει μπει χρονοκαθυστέρηση; Κάπου 20-25 δευτερόλεπτα... Ο ΟΤΕ θέλει να εμπεδώσει την "αρχή της υπομονής" όχι μόνο στις νέες συνδέσεις, όχι μονο στην αποκατάσταση βλαβών, όχι μόνο στην ενεργοποίηση ίντερνετ. τώρα και στον τηλεφωνικό κατάλογο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Η τράπεζά μας διαθέτει χρηματοκιβώτια με χρονοκαθυστέρηση Έχετε παρατηρήσει ότι στην αναζήτηση πλέον στο whitepages έχει μπει χρονοκαθυστέρηση; Κάπου 20-25 δευτερόλεπτα... Ο ΟΤΕ θέλει να εμπεδώσει την "αρχή της υπομονής" όχι μόνο στις νέες συνδέσεις, όχι μονο στην αποκατάσταση βλαβών, όχι μόνο στην ενεργοποίηση ίντερνετ. τώρα και στον τηλεφωνικό κατάλογο! Άμα ζητάει υπομονή ο ΟΤΕ για νέες συνδέσεις τότε οι εναλλακτικοί που μας ταλαιπωρούν για μήνες τι να πουν? :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Αληθεια η netone εχει καποιο τηλεφωνικο καταλογο συνδρομητων της ???? Τα 11888 κλπ μας εχουν ???απαντηση καποιος για αυτα εχει;; η τελλας παντως διαθετει τηλεφωνικο καταλογο συνδρομητων. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 ...όχι μόνο στις νέες συνδέσεις, όχι μονο στην αποκατάσταση βλαβών, όχι μόνο στην ενεργοποίηση ίντερνετ. τώρα και στον τηλεφωνικό κατάλογο!.. Δε νομίζω ότι στέκει αυτό φίλε μου....:blink::blink: Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegeanblue Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Νομίζω ότι είχε περάσει ένας νόμος που το ρύθμιζε αυτό. Για ρωτήστε στις εταιρίες σας αν μπορούν να σας καταχωρήσουν σε υπηρεσία καταλόγου ΟΤΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Υπαρχει καπου στο ιντερνετ ο ενιαιος καταλογος; Ψαχνω να βρω μεσω ονοματος ενα κινητο και δεν μπορω. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Υπαρχει καπου στο ιντερνετ ο ενιαιος καταλογος; Ψαχνω να βρω μεσω ονοματος ενα κινητο και δεν μπορω. Άδικα ψάχνεις, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο πουθενά στο νετ. Μόνο στους έντυπους καταλόγους γκουμούτσες του οτε, λες και ζούμε στα 1970 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Φυσικά, αφού ο ΟΤΕ δεν έχει κάποιο όφελος να τους κάνει ηλεκτρονικούς. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntas Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Ρε παιδιά πήγα σήμερα σε ένα oteshop για να πάρω ένα δεύτερο νούμερο cosmote (καρτοκινητής) Όταν συμπλήρωναν τα στοιχεία δε με ρώτησαν αν θέλω ή όχι να μπω στον ενιαίο τηλεφωνικό κατάλογο. Ενώ όταν είχα δηλώσει το βασικό μου νούμερο για ταυτοποίηση (ή όπως αλλιώς λέγεται) με είχαν ρωτήσει Οπότε τους είπα από μόνος μου πως δεν θέλω να είμαι στον ενιαίο τηλεφωνικό κατάλογο και μου είπαν πως αυτό ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ :blink: Μου έδειξαν μάλιστα την οθόνη του υπολογιστή που συμπλήρωναν τη φόρμα με τα στοιχεία και η επιλογή "ενιαίος τηλεφωνικός κατάλογος" ήταν ενεργοποιημένη και δε μπορούσαν να βγάλουν το tick. Τι πράγματα είναι αυτά ρε παιδιά; Δηλαδή ντε και καλά πρέπει το κινητό μου να εμφανίζεται στον τηλεφωνικό κατάλογο και να έχει πρόσβαση ο οποιοσδήποτε; Δεν είναι άκυρο τελείως; Υπάρχει κανένας τρόπος για να βγω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaRaKi_SB Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 kalispera! iparxei kapoio site, pou na exei ton tilefwniko katalogo? oxi opws to white pages pou vazeis onoma i til k sto vgazei.. opws o klasikos katalogos pou exoume. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soriana Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Μήπως ψάχνεις κάτι σαν το www.xo.gr ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 οχι λογικα εννοει σε pdf ολον τον καταλογο του οτε.. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts