timmor Δημοσιεύτηκε June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 14, 2005 Aπό σήμερα στις 14:00 καλώντας απο σταθερό τηλεφωνο στο 11888 δίνονται και πληροφορίες καταλόγου για κινητά. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Aπό σήμερα στις 14:00 καλώντας απο σταθερό τηλεφωνο στο 11888 δίνονται και πληροφορίες καταλόγου για κινητά. :!: Ναι, σωστά Δημήτρη. :) Επίσης αν τους δώσεις αριθμό κινητού, σου λένε σε ποιον ανήκει :D Παράθεση Entexnos Fm Το νέο μουσικό ραδιόφωνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 ginete na broume pou8ena ton katalogo? σιγουρα παντως θα υρπαξουν πολλα προβληματα κυριως σε γυναικες...που δεν ειχαν επιλεξει να ειναι κρυφο(βασικα καπως αλλιως λεγεται αλλα δεν μου ρχετε:) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Επίσης αν τους δώσεις αριθμό κινητού, σου λένε σε ποιον ανήκει :D Ισχύει αυτό??? :shock: Eπιτελους, αν και φανταζομαι οτι δεν θα εχουν συμπεριληφθει πολλοι στους ενιαιους καταλογους..εξαλλου πολλα καρτοκινητα ειναι ανωνυμα..οποτε.. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Ελεγαν οτι στους ενιαίους θα συμπεριληφθούν και οι σταθεροί αριθμοί TelePassport, Vivodi και TeleDome. Αραγε τα καταχώρησαν; Θα βγούν και κατάλογοι άραγε; Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Περίεργο... Ακόμα και σήμερα που δούλεψα, δεν μας ενημέρωσαν για κάτι τέτοιο. :worry: Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Περίεργο... Ακόμα και σήμερα που δούλεψα, δεν μας ενημέρωσαν για κάτι τέτοιο. :worry: Στο πληκτρολόγιο πατάς το πλήκτρο "Μεταζεύξεις Αθήνας", το οποίο μετονομάστηκε σε Κατάλογος κινητών από χθες:cool: Σε ποιον ΟΤΕ είσαι? Πάτρα ή Ηράκλειο? Παράθεση Entexnos Fm Το νέο μουσικό ραδιόφωνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Ελεγαν οτι στους ενιαίους θα συμπεριληφθούν και οι σταθεροί αριθμοί TelePassport, Vivodi και TeleDome. Αραγε τα καταχώρησαν; Θα βγούν και κατάλογοι άραγε; Όχι, μόνο κινητά προσέθεσαν στον κατάλογο ;) τα 211 και 212 όχι ακόμα Παράθεση Entexnos Fm Το νέο μουσικό ραδιόφωνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Στο πληκτρολόγιο πατάς το πλήκτρο "Μεταζεύξεις Αθήνας", το οποίο μετονομάστηκε σε Κατάλογος κινητών από χθες:cool: Σε ποιον ΟΤΕ είσαι? Πάτρα ή Ηράκλειο? Πάτρα είμαι. Το Ηράκλειο άλλωστε δεν έχει 11888. ;) Πάντως η απορία μου είναι γιατί δε μας ενημέρωσαν ακόμα. Θα το δοκιμάσω αύριο! (Πληκτρολογώ όλο το νούμερο 697******* ; ) Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Πάτρα είμαι. Το Ηράκλειο άλλωστε δεν έχει 11888. ;) Πάντως η απορία μου είναι γιατί δε μας ενημέρωσαν ακόμα. Θα το δοκιμάσω αύριο! (Πληκτρολογώ όλο το νούμερο 697******* ; ) exeis pm ;) ώστε η Κρήτη έχει μόνο 134 ? Χμμμ... ομολογώ ότι δεν το ήξερα! :w00t: Παράθεση Entexnos Fm Το νέο μουσικό ραδιόφωνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 na rothso kati??????? paizei se kapoia stigmh na uparxei search kai on-line??? exete akousei kati? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 na rothso kati??????? paizei se kapoia stigmh na uparxei search kai on-line??? exete akousei kati? Μπά.... πολύ χλωμό... εδώ σκέφτονται να κόψουν και τα σταθερά λόγω προσωπικών δεδομένων... και το κινητό είναι όντως "προσωπικό" ;) Παράθεση Entexnos Fm Το νέο μουσικό ραδιόφωνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Τελικά μπήκαν και τα 211 και 212 Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TearDrop Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Ποιοι μπήκαν σε αυτούς τους καταλόγους? Δεν θα έπρεπε οι εταιρίες κινητής να ενημερώσουν τους πελάτες τους αν επιθυμουν η οχι να δημοσιευτεί το κινητό τους? Τον αριθμό που έχω τώρα τον έχω 5 χρόνια και εχω καταφέρει να τον γνωρίζουν 5-10 άτομα μόνο. Δεν γουστάρω λοιπόν να μπορεί ο καθένας με ενα τηλέφωνο να μαθαίνει τον αριθμό μου, για τον λόγο αυτόν έκανα και το σταθερό απόρρητο. Ενημέρωσαν κανέναν σας οι εταιρίες κινητής για την ιστορία αυτή ή έδωσαν τα στοιχεία έτσι..? Παράθεση Ti na balw twra edw.. den kserw! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Ποιοι μπήκαν σε αυτούς τους καταλόγους? Δεν θα έπρεπε οι εταιρίες κινητής να ενημερώσουν τους πελάτες τους αν επιθυμουν η οχι να δημοσιευτεί το κινητό τους? Τον αριθμό που έχω τώρα τον έχω 5 χρόνια και εχω καταφέρει να τον γνωρίζουν 5-10 άτομα μόνο. Δεν γουστάρω λοιπόν να μπορεί ο καθένας με ενα τηλέφωνο να μαθαίνει τον αριθμό μου, για τον λόγο αυτόν έκανα και το σταθερό απόρρητο. Ενημέρωσαν κανέναν σας οι εταιρίες κινητής για την ιστορία αυτή ή έδωσαν τα στοιχεία έτσι..? Αν θυμαμαι καλα οταν κανεις την αρχικη συνδεση σε ρωτανε αν θελεις να ειναι ανακοινωσιμος ο αριθμος σου. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Ποιοι μπήκαν σε αυτούς τους καταλόγους? Δεν θα έπρεπε οι εταιρίες κινητής να ενημερώσουν τους πελάτες τους αν επιθυμουν η οχι να δημοσιευτεί το κινητό τους? Τον αριθμό που έχω τώρα τον έχω 5 χρόνια και εχω καταφέρει να τον γνωρίζουν 5-10 άτομα μόνο. Δεν γουστάρω λοιπόν να μπορεί ο καθένας με ενα τηλέφωνο να μαθαίνει τον αριθμό μου, για τον λόγο αυτόν έκανα και το σταθερό απόρρητο. Ενημέρωσαν κανέναν σας οι εταιρίες κινητής για την ιστορία αυτή ή έδωσαν τα στοιχεία έτσι..? Πριν κανα χρονο πρεπει να ειχες λαβει sms που να σε ενημερωνε, αν σε ενοχλει καλεσε στην εταιρια που εισαι και πες οτι δεν θελεις να εμφανιζεται το νουμερο σου στους καταλογους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
α2 Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Τα 211 και τα 212 υπάρχουν κανονικά (αν και όχι όλα) στον κανονικό κατάλογο της Αθήνας. Οι εταιρείες κινητής στις πληροφορίες καταλόγου τους δεν έδιναν πάντοτε το αριθμό αν τους έλεγες Όνομα;;;; Πάντως πλέον δεν μπορείτε δίνοντας αριθμό να σας δοθεί όνομα συνδρομητή κινητής. Σε κάθε περίπτωση την ευθύνη για τον κατάλογο των κινητών καθώς και των αριθμών 211 και 212 την έχουν οι αντίστοιχες εταιρείες και όχι ο ΟΤΕ. Παράθεση Ό,τι δεν μας σκοτώνει, απλά μας κάνει δυνατότερους! ήμουν άθεος.. μέχρι που συνειδητοποίησα ότι εγώ είμαι θεός Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 εννοείς τον έντυπο κατάλογο ή τον ηλεκτρονικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Σε κάθε περίπτωση την ευθύνη για τον κατάλογο των κινητών καθώς και των αριθμών 211 και 212 την έχουν οι αντίστοιχες εταιρείες και όχι ο ΟΤΕ. Δεν νομίζω. Πιστεύω πως ο ΟΤΕ πρέπει να δίνει τα πάντα. Που να ξέρει ο άλλος εαν το 211 που έχει κάποιος ανήκει στην forthnet στην Vivodi ή στην q. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Δεν νομίζω. Πιστεύω πως ο ΟΤΕ πρέπει να δίνει τα πάντα. Που να ξέρει ο άλλος εαν το 211 που έχει κάποιος ανήκει στην forthnet στην Vivodi ή στην q. Εννοεί την ευθύνη για την ενημέρωση των στοιχείων ;) Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
α2 Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 εννοείς τον έντυπο κατάλογο ή τον ηλεκτρονικό; Εννοώ στον κατάλογο που έχουμε μπροστά μας στο 11888... @telePS Η ευθύνη των διάφορων εταιρειών συνίσταται στην ενημέρωση του καταλόγου και στο τι είναι καταχωρημένο ή όχι. Αν για παράδειγμα κάποιος αριθμός Vodafone είναι καταχωρημένος αλλά δεν έπρεπε, την ευθύνη την φέρει η Vodafone στην οποία πρέπει και ο συνδρομητής να απευθυνθεί... Παράθεση Ό,τι δεν μας σκοτώνει, απλά μας κάνει δυνατότερους! ήμουν άθεος.. μέχρι που συνειδητοποίησα ότι εγώ είμαι θεός Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Παντως πολλα πραγματα δεν εχουν ξεκαθαρισει ακομα αλλα να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
α2 Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Τι εννοεί το ποιητή; Παράθεση Ό,τι δεν μας σκοτώνει, απλά μας κάνει δυνατότερους! ήμουν άθεος.. μέχρι που συνειδητοποίησα ότι εγώ είμαι θεός Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoGotHeTiS Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Ισχύει αυτό?Γιατί ρωτάω αν μπορούν να μου πουν σε ποιον ανοίκει ένας αριθμός και μου λένε οτι δεν επιτρέπεται.. Παράθεση http://www.pyrgadikia.gr We trust in god...Our god is PAOK! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Πληροφοριακα οσοι φυγαμε απο τον πΟΤΕ δεν του κουνησαμε μονο εμεις το μαντηλι αλλα και αυτος μας το κουνησε απο το http://www.whitepages.gr/index.asp Εγω εχω πει "αντιο" απο 19/11 και σημερα δεν υπαρχω εκει. Σκασιλα μας !!!! Αληθεια η netone εχει καποιο τηλεφωνικο καταλογο συνδρομητων της ???? Δεν θα επρεπε να δημιουργηθει ενας ενιαιος τηλεφωνικος καταλογος για ολη την Ελλαδα ανεξαρτητως παροχου ??? Τα 11888 κλπ μας εχουν ??? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts