niknik Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Ψάχνω αυτό το αυτοκόλλητο. Ειτε QUICKSHARE, είτε VODAFONE. Είτε Ελλάδα, είτε εξωτερικό. Παρακαλώ βοηθήστε με.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 re paidia pou 8a bro games gia auto to kinito? λαθος κουμπι σορρυ Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Το Ζ520 έχει γενικός κάποιο πρόβλημα με την οθόνη ; Έχει χαλάσει του πατέρα μου, ανάβει ο φωτισμός κανονικά αλλά δεν εμφανίζετε τίποτα. Το συγκεκριμένο πρόβλημα το είχε και ενός γνωστού μου. Μια απο τα ιδια και σε μενα:( Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Καλησπερα σε ολους. Το Ζ520 της αδερφης μου σημερα τα επαιξε. Ενω ανοιγει κανονικα δειχνει μονιμα μια ασπρη οθονη και τιποτα παραπανω. Λετε να δοκιμασω ενα Update μηπως λυθει η θελει Service? :( Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Καλησπερα σε ολους. Το Ζ520 της αδερφης μου σημερα τα επαιξε. Ενω ανοιγει κανονικα δειχνει μονιμα μια ασπρη οθονη και τιποτα παραπανω. Λετε να δοκιμασω ενα Update μηπως λυθει η θελει Service? :( Σέρβις και αλλαγή συσκευής... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Σέρβις και αλλαγή συσκευής... Σε ευχαριστω πολυ.;) Θα το παω αυριο και ο θεος βοηθος:p Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 paidia psaxno gia mia fili pou exei to z520 to paixnidi arkanoid i blockbreaker.de xero pou na rotiso .mporei kapoios na voithisei? thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Μετά από ένα 15αμηνο απροβλημάτιστης λειτουργίας ξαφνικά σήμερα όταν το άνοιξα τα πάντα μαύρισαν ,έκανα επανεκκίνηση και όλα καλά, αλλά δεν ξέρω μήπως μου στέλνει κάποιο μήνυμα .. έχει βγει κάποια πρόσφατη αναβάθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Γεια σας ! Εδώ και κάτι μέρες παρουσιάζονται τα εξής προβλήματα στο κινητό μου: Η μπαταρία γιατί ζεστένετε όταν κάνω χρήση του κινητού? Γιατί η συσκευή κλείνει και ανοίγει μόνη της? Να ανησυχώ για την μπαταρία? Δεν πιστεύω να εξεραγεί? Ειναι καινούρια η μπαταρία... Είναι κάτι ανυσιχιτικό?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Γεια σας ! Εδώ και κάτι μέρες παρουσιάζονται τα εξής προβλήματα στο κινητό μου: Η μπαταρία γιατί ζεστένετε όταν κάνω χρήση του κινητού? Γιατί η συσκευή κλείνει και ανοίγει μόνη της? Να ανησυχώ για την μπαταρία? Δεν πιστεύω να εξεραγεί? Ειναι καινούρια η μπαταρία... Είναι κάτι ανυσιχιτικό?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. Dokimase na kaneis mia anavathmisi me to SEUS kai an dn lu8ei kanena apo ta provlimata sou trexontas sthn se me tin apodeiksi agoras gia na sto ftiaxoun xwris na plerwseis tipota;):p:D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Φίλε μου ευχαριστώ για την απαντησή σου;) Τι είναι το seus?:confused: Δεν έχω υπολογιστή να το κάνω αυτό... Και στο Internet από κινητό μπαίνω:p. Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλει αναβάθμιση... Τον περασμένο Αύγουστο το αγόρασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. March 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2007 Φίλε μου ευχαριστώ για την απαντησή σου;) Τι είναι το seus?:confused: Δεν έχω υπολογιστή να το κάνω αυτό... Και στο Internet από κινητό μπαίνω:p. Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλει αναβάθμιση... Τον περασμένο Αύγουστο το αγόρασα... Ton perasmeno augousto kai dn to ekanes akoma:w00t: :w00t: :w00t: :w00t: anavathmisi!!!seus=Sony Ericsson Update Service;) Panto kalitera me tin apodeiski tou kinitou sou stin se gia na min pa8ei sovaroteri zhmia to kinito sou;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakhs9 Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ Ζ520ι ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ Ζ520ι ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ; Ο κωδικος ξεκλειδωματος για τα Sony ericsson ειναι 0000 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ Ζ520ι ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ; An dn einai o kodikos 0000 tote mporeis na ton vreis me to gflash kai to gnwsto kalwdio DCU-60;) Elpizw na voIthisa Filika Scottas;):w00t: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakhs9 Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Prepei na vreis ena kalwdio prwta!!!Isws kapoios filos sou na exei kapoio sony ericsson kinito kai to kouti na eixe mesa to DCU-60!!!Meta katevaseis to Gflash to opoio 8a to vreis an psaxeis sto google!!!Kai meta 8a xreiasteis to usb flash drivers;):):D gia otidipota allo edw eimaste!!!:D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakhs9 Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 AN MOY PEIS KAI POY PERIPOY UA EISAI TOP MHN NOMIZEIS OTI DEN ASXOLHUHKA APLOS DEN EXV POLY XRONO ELEYUERO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 AN MOY PEIS KAI POY PERIPOY UA EISAI TOP MHN NOMIZEIS OTI DEN ASXOLHUHKA APLOS DEN EXV POLY XRONO ELEYUERO usb flash drivers anevasa kai se ligo sou dinw link gia to gflash Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 pare kai to gflash;) To kalwdio sou manei twra http://rapidshare.com/files/24204209/GFlash20b6.zip.html Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakhs9 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 ΜΕ ΤΟ WIN USB DRIVERS OK KAI EYXARISTV ΜΕ ΤΟ GFLASH ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ZIP ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΕΙΛΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟ sakhs9@tellas.gr (ΤΟ ΞΕΡΩ ΣΕ ΖΑΛΙΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΙΞΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 ΜΕ ΤΟ WIN USB DRIVERS OK KAI EYXARISTV ΜΕ ΤΟ GFLASH ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ZIP ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΕΙΛΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟ sakhs9@tellas.gr (ΤΟ ΞΕΡΩ ΣΕ ΖΑΛΙΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΙΞΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΒΑΣΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ!!!!!:X :cry: Παρτο δουλευει σίγουρα;) http://rapidshare.com/files/24256443/GFlash20b6.rar.html Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakhs9 Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 sos sos sos μηπως ξερει να μου πει κανεις γιατί μετα απο μια αναβαθμιση του λογισμικου δεν ανοιγει το τηλεφωνο και τι μπορω να κανω τωρα: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 sos sos sos μηπως ξερει να μου πει κανεις γιατί μετα απο μια αναβαθμιση του λογισμικου δεν ανοιγει το τηλεφωνο και τι μπορω να κανω τωρα: Να το πας σε ενα service! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Ξέρει κανείς τίποτα? Έχω ακούσει πως ναι, αλλά δεν είμαι σίγουρος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts