elina28 Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Παιδια κοιταξτε κι εδω! ειναι πολυ καλο!! http://www.getjar.com/software/Sony-Ericsson/Z520i :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elina28 Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Nα σου πω ετσι νομιζα κι εγω και τελικα δεν ηταν γρατζουνια. ειχε επανω προστατευτικο φιλμ τοσο λεπτο που ουτε καν το βλεπεις. ψαξτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Εαν έχει κάποιος καλύματα που δεν τα θέλει (εννοώ το πορτοκαλί που έδινε μαζί με τη συσκευή) με ενδιαφέρουν... ΡΜ me ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Nα σου πω ετσι νομιζα κι εγω και τελικα δεν ηταν γρατζουνια. ειχε επανω προστατευτικο φιλμ τοσο λεπτο που ουτε καν το βλεπεις. ψαξτο Ελίνα δεν ξέερω τι να πω! Σου βγάζω το καπέλο!!!! Πραγματικά νίωθω πολύ βλάκας! Μα 2-3 βδομάδες και να μην έχω καταλάβει τίποτα? Τελικά θα το αφήσω πάνω!!! Με την οθόνη που κουνιέται τι προτείνεις? Να την κολήσω μόνος μου? Φιλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Ποιά είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού? H R3C035 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elina28 Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Χμμ τι να σου πω.. καλυτερα να το πας να το δουν.. μην κάνεις αλχημειες.... γιατι και κολλα να βαλεις θα σου αφησει σιμαδι και δεν θα ειναι ομορφο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Σήμερα έβαψα την έξτρα πορτοκαλί πρόσοψη μαύρη γυαλιστερή... Του πάει πάρα πολύ... Η φώτο είναι στο photoshop, οχι πραγματική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elina28 Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 john τελικα δεν εισαι ο μονος με αυτο το προβλημα. το ειδα και σε μιας φιλης μου και επαθα πλακα και σε θυμηθηκα! Καλο θα ηταν να το πας service γιατι αν τυχων γρατζουνιστει η σπασει (χτυπα ξυλο) και το εχεις κολλησει μετα... ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elina28 Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 @ngel με τι την εβαψες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 @ngel με τι την εβαψες? Με σπρέι που αγόρασα από χρωματοπωλείο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elina28 Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 τελικα καλη φαση αυτο! τα βαφεις μονος σου οτι χρωμα θες!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Και όταν το βαρεθείς, του αλλάζεις χρώμα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Και όταν το βαρεθείς, του αλλάζεις χρώμα Αν δεν το αλλάξεις ολόκληρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Ναι έχεις δίκιο. Αυτό πρέπει να κάνω! Αλλά πως τους ξέφυγε και τους ξεκολάει ι οθόνη. Δεν μας έχει συνιθήσει σε κάτι τέτοια η SE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Μέχρις σήμερα χρησιμοποιούσα υπέρυθρες για μεταφορά δεδομένων , σήμερα δοκίμασα μεταφορά με το καλώδιο και πραγματικά έπαθα πλάκα με το πόσο πιο γρήγορα κάνεις την δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Απο που το πηρες το καλωδιο αδερφε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elina28 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 στον Γερμανο θα βρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Mια γρηγορη ερωτηση. Αγορασε φιλη μου το z520 και δεν μπορει να στειλει sms μ Ελληνικα ανω των 70 χαρακτηρων (τα γνωστα προβληματα). Να το παει για αναβαθμιση; Μπορει να την κανει η ιδια με καλωδιο; Υπαρχει "τριτο" προγραμμα που να λυνει αυτο το προβλημα; (το ξερω οτι ειναι μαλλον αδυνατον αυτο.) Σας ευχαριστω και sorry αν εχει ξαναειπωθει...:O :D Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis82 Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Φίλε έχει ξαναειπωθεί, είναι μία ρύθμιση στα μηνύματα, δε θέλει ούτε αναβάθμιση ούτε τίποτα. Ψάξε λίγο παραπάνω, ψάξε το κινητό και αν δε βγάλεις άκρη ξαναρώτα... Παράθεση orestis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Φίλε έχει ξαναειπωθεί, είναι μία ρύθμιση στα μηνύματα, δε θέλει ούτε αναβάθμιση ούτε τίποτα. Ψάξε λίγο παραπάνω, ψάξε το κινητό και αν δε βγάλεις άκρη ξαναρώτα... Ξερεις τι; Δεν το εχω εγω το κινητο!:O Και αυτη που θελει να μαθει ειναι πολλλα χιλιομετρα μακρια μου.... Ελλαδα!:) Οrestis τελικα βρηκα αυτο που ειχε ποσταρει ο Mythos. Θα της το πω και αν δεν γινει τιποτα, σας ξαναλεω. Ευχαριστω παντως my man! ;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Παιδια, μια απορία: Ποσα SMS αποθηκεύει; Απεριόριστα, αναλογα με την ελευθερη μνήμη ή είναι το κλασσικό Sony Ericsson με την 70 μηνύματα; Το επίσημο site δεν αναφέρει τίποτα, ούτε και το υπόλοιπο thread που μόλις διάβασα στα πεταχτα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Για να το δοκιμασουμε τωρα λιγο δυσκολο :P ισως εαν σε καποιον του ετυχε να μας πει. Παντως παρατηρησα οτι στα Εισερχομενα δε βλεπεις τα sms αριθμημενα, αρα δεν ξερεις και ποσα εχεις!!! Μου εχει ξεφυγει καμια ρυθμιση γι' αυτο μηπως????? Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis82 Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Moυ φαίνεται ότι πρέπει να έιναι κάπου τόσα (70). Πάντως κάποια στιγμή που δεν τα έσβηνα μου εμφάνισε μνήμη πλήρης και έπρεπε να σβήσω... Παράθεση orestis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Παίδες διάβασα και τις 14 σελίδες και δεν βρήκα κάτι παρόμοιο με το πρόβλημα μου οπότε παραθέτω : Πήρε η μητέρα μου το Ζ520 και ενώ είναι κλειστό το πορτάκι το τηλέφωνο μπορεί να βγάλει φωτογραφίες με το κουμπάκι αριστερά πάνω από το κουμπί της έντασης. Το πρόβλημα είναι πως το κουμπί είναι υπερευαίσθητο και όταν το έχει στην τσάντα της φωτογραφίζει συνέχεια λες και είναι κρυφή κάμερα του Ευαγγελατου :p . Έχω κάνει κάτι λάθος ή έχει πρόβλημα το κινητό? Η τελευταία έκδοση firmware για την έκδοση Live ποια είναι? Εμενα εχει την R3C035. Ευχαριστω προκαταβολικα :) Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Συγγνωμη αλλα εαν το πεταει μεσα στη τσαντα με αλλα πραγματα μεσα, ε φυσικο ειναι να πατιεται συνεχεια το κουμπι. Θα σου ελεγα να βρει να βαλει καποια θηκη η οποια θα το προστατευει πιο πολυ. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts