Jump to content

Sony Ericsson Z520i

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να ρωτησω κατι? μηπως ολα τα z520 εχουν ενα προβλημα στο λογισμικο?

πολλα κλεινουν απο μονα τους..ξερετε αν εχει βγει αλλη εκδοση?

Never Give Up:!:

Join friend!

• Απαντήσεις 445
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω ανεφερα τι λογισμικο εχω.

Παντως δε μου εχει τυχει αυτο που λες, και το εχω ανοιχτο 24/7, χωρις κανενα κολημα. Φτου φτου μην το ματιαξω :p :p :lol:

Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black

Huawei Watch GT4 Black

:worry: που το ακουσες,διαβασες.. :confused: εδω μεσα ολοι χρηστες που εχουν το συγκεκριμενο τηλεφωνακι δεν εχουν αναφερει τετοιου ειδος προβλημα :alien:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ακριβως την εκδοση δεν ξερω παιδια...αλλα σε 3 ατομα που ξερω μου το λενε συχνα και κανουν παραπονα..

θα δω γιατι θελω να παω στην σονυ να κανω το w800 μου οποτε θα κανω και μια ερωτησουλα!!

Never Give Up:!:

Join friend!

κοιτα να δεις,ολα σχεδον τα νεωτερα sonyericsson αμα τα φορτωσεις λιγο παραπανω με δεδομενα,εχουν ενα κακο και επανεκκινουν μονα τους :mad: .τωρα για το z520 δεν εχω ακουσει παρομοιο περιστατικο!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ το μόνο που είχα είναι ότι έλεγε: "Εισάγετε κάρτα SIM", αλλά μάλλον φταίει η SIM μου που είναι 5+ χρονών. Έβαλα ένα μικρό χαρτάκι να την κρατάει πατημένη, και δεν το έχει ξανακάνει...

Εγώ το μόνο που είχα είναι ότι έλεγε: "Εισάγετε κάρτα SIM", αλλά μάλλον φταίει η SIM μου που είναι 5+ χρονών. Έβαλα ένα μικρό χαρτάκι να την κρατάει πατημένη, και δεν το έχει ξανακάνει...

και παλι καλα που δουλευει χωρις προβλημα,παντως αλλαξε την και βαλε μια αλλη.

και το προβλημα θα λυσεις και επιπλεον θα αποκτησεις μεγαλυτερο χωρο για επιπλεον τηλεφωνικα νουμερα και sms!

γυρω στα 15 euro! πρεπει να κοστιζει μια νεα καρτα sim.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σε ολους.

Ολα οσα αναφερονται ως εδω πολυ καλα και ενδιαφεροντα,αλλα απο αυτονομια πως παει το κινητο;

Γεια σε ολους.

Ολα οσα αναφερονται ως εδω πολυ καλα και ενδιαφεροντα,αλλα απο αυτονομια πως παει το κινητο;

Η αυτονομια εξαρταται απο τη χρηση που κανεις. Αλλη θα πει ο ενας, αλλη ο αλλος. Μπορεις να κρινεις απο την ονομαστικη της αυτονομια που δινουν ολες οι εταιριες στα μοντελα τους. Το Ζ520 εχει 9ωρες ομιλια αν θυμαμαι καλα.

Huawei Watch GT4 Black

Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα βρω τι έκδοση έχει το τηλέφωνο μου ??

Ευχαριστώ

θα πατησεις *>*<<*<* οπου <> αριστερα,δεξια βελακι και * αστερακι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

re paidia apo othonh ti leei to 520i?to skeftomai na to parw giati eimai fanatikos ths SE, alla me provlimatizei h analysh...gia kinhto en eth 2005 thn vriskw mikrh. se sygrish me to k700i ti leei h othonh tou?

καλη ειναι η οθονη του,αλλα μην ξεχνας οτι προκειτε για ενα φθηνο κινητο μεσαιας κατηγοριας της ταξεως των 210euro.αρα μην ζητας "παπαδες" για αυτο το κινητο!

αν θες καλη αναλυση δωσε αλλα 100 και παρε το best-seler το k750i ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλη ειναι η οθονη του,αλλα μην ξεχνας οτι προκειτε για ενα φθηνο κινητο μεσαιας κατηγοριας της ταξεως των 210euro.αρα μην ζητας "παπαδες" για αυτο το κινητο!

αν θες καλη αναλυση δωσε αλλα 100 και παρε το best-seler το k750i ;)

Η διαφορά είναι των 130 € από το κ750 είναι αρκετά μεγάλη κατά την γνώμη μου .

Το 520ι είναι μια χαρά τηλ για τα χρήματα που πρέπει να δώσει κάποιος για να το αποκτήσει

Η διαφορά είναι των 130 € από το κ750 είναι αρκετά μεγάλη κατά την γνώμη μου .

Το 520ι είναι μια χαρά τηλ για τα χρήματα που πρέπει να δώσει κάποιος για να το αποκτήσει

γιατι εγω ειπα κατι διαφορετικο..!!.απλα αναφερθηκα σε παραπανω post που ο φιλος λεει οτι τον προβληματιζει η αναλυση.

αλλα δεν ειναι ειναι πολλα τα χρηματα για να μεταπηδησεις στο k750 η w800.προκειται για κινηταρες,ετσι απλα.

το z520 ειναι κινητο μεσαιας κατηγοριας,οπως και να το κανουμε..παντως εγω στην τιμη που εχει το z520 θα προτιμουσα,αν και παλιο το k700i.

[sIGPIC][/sIGPIC]

na sou pw thn alitheia to skeftomai gia to k700i...se oti afora to k750i eimai ths gnwmhs oti den aksizei na dwsw tosa xrhmata gia ena thlefwno pou mporei na mou pesei, na mou to klepsoun na, na...ama thelw na traviksw photo exw pshfiakh. apo thn allh omws an h othonh tou z520i einai san tou t630 pou einai montelo 3 xronwn tha protimousa na parw kati pio ''sygxrono''k anaferomai panta sthn mesaia kathgoria.

y.g ta plaina fwtakia pou anavoun otan se pairnoun thl ti lene?mhpws kanoun to thl karnavali?apenergopoieitai ayth h leitourgia?

na sou pw thn alitheia to skeftomai gia to k700i...se oti afora to k750i eimai ths gnwmhs oti den aksizei na dwsw tosa xrhmata gia ena thlefwno pou mporei na mou pesei, na mou to klepsoun na, na...ama thelw na traviksw photo exw pshfiakh. apo thn allh omws an h othonh tou z520i einai san tou t630 pou einai montelo 3 xronwn tha protimousa na parw kati pio ''sygxrono''k anaferomai panta sthn mesaia kathgoria.

y.g ta plaina fwtakia pou anavoun otan se pairnoun thl ti lene?mhpws kanoun to thl karnavali?apenergopoieitai ayth h leitourgia?

ναι ομως κατι ξερουν αυτοι που βαλανε τεχνολογια 3 ετων πισω,ειναι για αυτονομια και το z520 εχει καλη αυτονομια.τωρα στα ιδια λεφτα ειναι και το k700i με σαφως περισσοτερα χαρακτηριστικα και μνημη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Περί ορέξεως το καρναβάλι. Δεν είναι πολύχρωμα πάντως, και απενεργοποιείται η λειτουργία. Μπορεις να διαλέξεις αν θα χτυπάει μόνο στο αθόρυβο, πάντα ή ποτέ. Διαλέγεις επίσης και το "ρυθμό" που θα ανάβουν.

παιδιά, ήθελα να ρωτησώ, έχεις πάρει κανείς το τηλέφωνο vodafone live - γενικά ξέρετε αν το δίνουν σκέτο στη vodafone ή μόνο στη δική τους έκδοση και αν ξεκλειδώνεται;
'cause somewhere in the crowd there' s you!..

Απο χθες κατεχω κι εγω το κινητο.

Ειλικρινα ειναι απο τα καλυτερα κινητα που ειχα ποτε.

Και με καταπληκτικη αυτονομια.Α! και μια και μιλησα γι'αυτονομια για ριξτε μια ματια εδω

(Για να μη χαρακτηριστω,ΔΕΝ ειμαι εγω αυτος)

παιδιά, ήθελα να ρωτησώ, έχεις πάρει κανείς το τηλέφωνο vodafone live - γενικά ξέρετε αν το δίνουν σκέτο στη vodafone ή μόνο στη δική τους έκδοση και αν ξεκλειδώνεται;

οχι μονο vodafone live την παρεχουν αυτη την συσκευη.

επισης εδω μπορεις να μαθεις εαν ξεκλειδωνεται :X

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αχχχχχχ μας την εφαγε την μπαταρια ο niknik :hunter: :p

Huawei Watch GT4 Black

• The title was changed to Sony Ericsson Z520i