Jump to content

Sony Ericsson Z520i

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οι υπέρυθρες δεν είναι μόνο για όσους έχουν laptop, αλλά είναι "ξεπερασμένη" τεχνολογία, σε σχέση με το bluetooth. άσε που σου ΤΡΩΝΕ τη μπαταρία

για bluetooth από τιμές μπορείς να βρεις και απο το ebay στα 15 ευρώ. η άποψη μου είναι όποιο και αν πάρεις εκτός απ το mobileaction θα είσαι ΟΚ ;)

• Απαντήσεις 445
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπον μπηκα στο site sony ericsson/support για να διαμορφωσω το wap του κινητου και μου σταλθηκαν καποιες ρυθμισεις.Τις αποθηκευσα. Μετα πηρα τηλεφωνο το λειτουργο του δικτυου μου (vodafone) να ενεργοποιησω το wap και μου ειπε ok θα σου αποστειλουμε 2 μηνυματα με ρυθμισεις και πρεπει να τα αποθηκευσεις.Τις αποθηκευσα. Παω τωρα να ανοιξω το play now η να μπω στο internet (sony ericsson) απο το κινητο και ενω εχω σημα και (μου εχει βγαλει ενα G πανω απο το σημα) μου λεει ---> Η συνδεση απετυχε.Παρακαλω ελεγξτε τις ρυθμισεις δικτυου κλπ. και προσπαθηστε ξανα! Τι να φταιει? :cry: Γιατι δεν παιζει το play now? :worry:

Σας έχει παρουσιάσει κολλήματα, σβησίματα και άλλα περίεργα? Ποιά έκδοση λογισμικού είναι η τελευταία?

Για internet/wap etc δεν εχω γνωμη. Ποτε δεν τα εχω χρησιμοποιησει απο κινητο!!!

Δε εχω παρατηρησει τιποτα απο κολληματα/σβησιματα κλπ. Μια χαρα ειναι :)

Για εκδοση λογισμικου δεν νομιζω οτι εχει βγει καποιο update, αρα οτι εχουν ειναι το last.

niknik, thanx για την προσοψη, τωρα λεει πιο πολυ το κινητο! Παλι καλα που υπαρχουν και οι γυναικες :D :D

Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black

Huawei Watch GT4 Black

Diafanos_Anemos7, σβήσε όλες τις ρυθμίσεις και πέρασε τες χειροκίνητα. Έτσι θα δουλέψουν στανταρ

Άλλωστε, για τις ζήτησες και απ τη βοντα και απ την sony?

Οσοι εχετε το Ζ520 χρησιμοποιειτε hands-free? Ενσυρματο ή bluetooth? Ποιο μοντελο ακριβως?

Huawei Watch GT4 Black

ringtones+themes+software για το z520i μπορειτε να βρειτε εδω ;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολυ καλο το link RAVER!!! Ωραια πραγματα ειχε μεσα, τα περασα ολα στο κινητο :D

Αυτο που θα μου αρεσε ειναι ενα καλο animated theme σε μπλε χρωμα που ταιριαζει πιο καλα.

Huawei Watch GT4 Black

Πολυ καλο το link RAVER!!! Ωραια πραγματα ειχε μεσα, τα περασα ολα στο κινητο :D

Αυτο που θα μου αρεσε ειναι ενα καλο animated theme σε μπλε χρωμα που ταιριαζει πιο καλα.

:rolleyes: ευχαριστω πολυ ;)

επισης ακομη ειναι καινουργιο το κινητο,με το καιρο θα εμπλουτιστει το site με καινουργιο υλικο και πιστεψε'με οτι σιγουρα θα βρεις παρα πολλα.γι'αυτο κανε λιγο υπομονη,τα καλα αργουν να ερθουν :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα. Επειδη σκέφτομαι να το αγοράσω (αύριο ίσως), μπορεί κάποιος να μου πει αν παίρνει mp3 σαν ήχους κλήσεις και για ήχους μηνυμάτων?

Φαίνεται πανέμορφο κινητό. Από τριξίματα πως τα πάει? Είναι στιβαρή κατασκευή? Το organizer του είναι ικανοποιητικό? Συγχρονισμό με το outlook υποθέτω πως κάνει σωστά?

Ευχαριστώ.

Edit: Κάτι ακόμη. Στην εξωτερική οθόνη οι φωτογραφίες των καλούντων φαίνονται καλές? (ευκρινής).

iPhone 3G user

yparxei kapoio programma gia na ta ftiaxnoume ? Na paketarontai san themata dld kai na ta egka8istas etsi, apo to na pernas ena ena eikonitses kai background klp.

Στο συγκεκριμένο site της SE (θέλει εγγραφή η οποία είναι δωρεάν), μπορείτε να κατεβάσετε το Themes Creator 1.92, με το οποίο μπορείτε να φτιάξετε δικά σας θέματα για το z520. Έχει και βοήθεια για τις διαστάσεις που χρειάζεται για τις εικόνες που θα βάλετε στο θέμα.

iPhone 3G user

Se genikes grammes einai kalo. To zoupas kai den trizei, oute anoixto oute kleisto. To portaki einai skliro kai den anoigei eykola me to ena xeri. Ayto se allous aresei se allous oxi. Emena stin arxi me eixe eknevrisei, alla otan brika to kolpo, mou aresei giati den fobamai oti 8a mou meinei sta heria.

To organizer einai plires, kai malista ta rantebou sou ta bgazei ap' ey8eias patwntas ena plaino koumpaki, toso stin eswteriki oso kai stin e3wteriki o8oni.

Sygxronismo exw kanei mono epafes, leitorugei.

Oi e3wterikes eikones fainontai, min perimeneis trela pragmata, pantws fainontai.

Se genikes grammes einai kalo. To zoupas kai den trizei, oute anoixto oute kleisto. To portaki einai skliro kai den anoigei eykola me to ena xeri. Ayto se allous aresei se allous oxi. Emena stin arxi me eixe eknevrisei, alla otan brika to kolpo, mou aresei giati den fobamai oti 8a mou meinei sta heria.

To organizer einai plires, kai malista ta rantebou sou ta bgazei ap' ey8eias patwntas ena plaino koumpaki, toso stin eswteriki oso kai stin e3wteriki o8oni.

Sygxronismo exw kanei mono epafes, leitorugei.

Oi e3wterikes eikones fainontai, min perimeneis trela pragmata, pantws fainontai.

Ευχαριστώ. Τα mp3 όμως δε μου είπες, μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για ήχους κλήσης και μηνυμάτων?

iPhone 3G user

Ευχαριστώ. Τα mp3 όμως δε μου είπες, μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για ήχους κλήσης και μηνυμάτων?

NAI μπορεις!!!

To portaki einai skliro kai den anoigei eykola me to ena xeri. Ayto se allous aresei se allous oxi. Emena stin arxi me eixe eknevrisei, alla otan brika to kolpo, mou aresei giati den fobamai oti 8a mou meinei sta heria.

Κι εμενα με εχει ψιλοδυσκολεψει το ανοιγμα. Και κυριως γιατι ξεχνιεσαι και πατας τα κουμπια στο πλαι που μπορει να κλεισεις αυτον που σε καλει στη μαπα :lol:

Με το ενα χερι ειναι ψιλοδυσκολο!!!

Αληθεια τι κολπο βρηκες δε μας ειπες :rolleyes:

Huawei Watch GT4 Black

Μετά από τόσες καλές που του βγάλατε πείστηκα και μόλις τώρα έκανα την παραγγελιά μου στο eshop

Και ελπίζω να μην το μετανιώσω

Μετά από τόσες καλές που του βγάλατε πείστηκα και μόλις τώρα έκανα την παραγγελιά μου στο eshop

Και ελπίζω να μην το μετανιώσω

Καλα εκανες. Δεν προκειται να το μετανιωσεις! Δεν εχω ακουσει απο κανεναν να μη μενει ικανοποιημενος.

Κερναω καφε εαν γινει κατι τετοιο :lol: :lol: :p

Huawei Watch GT4 Black

Εγω πιστευω οτι ειναι πολυ ανθεκτικο γιατι δεν ανοιγει πολυ ευκολα και παλι δυσκολα κλεινει. Παντως και στην οδηγηση δεν αντιμετωπιζω προβληματα (το ενα δαχτυλο το εχουμε παντα στην κεραια οταν μιλαμε :rolleyes: ) ναι αυτο το στιφογυριστο απο πισω ειναι κεραια. Καποιος με ειχε ρωτησει τι ειναι? Και του λεω ''α μη δινεις σημασια, ειναι για να κρεμας κουδουνακια οταν παψουν να λειτουργουν οι ηχοι :lol:

Εχω πεισθεί και εγώ, και θα πάω μάλλον το απόγευμα να το αγοράσω.

Στην αρχή σκεφτόμουνα το w550, αλλά εκτός του ότι είναι πολύ πιο φθηνό το z520, η διαφορά του στην ουσία είναι η μνήμη (έχω mp3 player οπότε δε με ενδιαφέρει και τόσο), και ο φακός που επίσης δε με ενδιαφέρει. Οπότε.... ο κύβος ερρίφθει. ;)

Άσε που είναι και πιο μικρό και όμορφο πιστεύω το z520.

iPhone 3G user

Παιδιά κάνοντας αναζήτηση για το Manual του , βρίσκω την έκδοση r1a kai r2a και έχω την απορία τι έγινε αναβάθμιση στο Manual η κάτι άλλαξαν στο τηλέφωνο από την αρχική του κυκλοφορία ??

Thanks

Κι εμενα με εχει ψιλοδυσκολεψει το ανοιγμα. Και κυριως γιατι ξεχνιεσαι και πατας τα κουμπια στο πλαι που μπορει να κλεισεις αυτον που σε καλει στη μαπα :lol:

Με το ενα χερι ειναι ψιλοδυσκολο!!!

Αληθεια τι κολπο βρηκες δε μας ειπες :rolleyes:

Τώρα που το είπες, ανακάλυψα ότι όταν το πατάς μία φορα, απλά σταματάτει να κουδουνάει, και αν το πατήσεις 2 φορές γρήγορα, κλείνει.

Το κόλπο είναι, χώνεις την άκρη του νυχιού σου στην γωνία του και προσπαθείς!

Το μόνο πράγμα που με ενόχλησε λίγο, είναι μία πολυ χρήσιμη λειτουργία που είχε το παλιό μου Siemens, που σε ένα μήνυμα, μπορούσες να εισάγεις οτιδήποτε από τις επαφές (όνομα τηλέφωνο κλπ) για να το στείλεις με ένα απλό μήνυμα... Με το Ζ520 απλά μπορείς να στείλεις την επαφή, αλλά αρκετά κινητά δεν είναι συμβατά και έχουν πρόβλημα!

Ελπίζω να βάλουν καινούριες λειτουργίες με την πρώτη αναβάθμιση!

Παιδιά κάνοντας αναζήτηση για το Manual του , βρίσκω την έκδοση r1a kai r2a και έχω την απορία τι έγινε αναβάθμιση στο Manual η κάτι άλλαξαν στο τηλέφωνο από την αρχική του κυκλοφορία ??

Thanks

Δεν ξερω τι εκδοσεις υπαρχουν για το τηλεφωνο, αλλα το δικο λεει οτι εχει την R3C035 (απο το Mobile Agent)

Huawei Watch GT4 Black

Τελικά το πήρα και εγώ χθες το βράδυ. Όλα είναι όπως τα περιγράψατε, σε γενικές γραμμές το κινητό είναι πολύ καλό.

Το πορτοκαλί και εμένα δε μου πολυαρέσει (όποιος θέλει το ανταλάσσω είναι αχρησιμοποίητο). Από ότι μου είπαν πάντως θα φέρουν σύντομα καπάκια με άλλα χρώματα σαν ανταλλακτικά για να τα αλλάζουμε.

iPhone 3G user

• The title was changed to Sony Ericsson Z520i