Mitsos_The_Great Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Κανείς?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Το χα ακουσει και γω αυτο εψαξα και ειχα βρει της μοτορολα στα 99 ευρω.Μου το χαν πει για σαμσουνγ που το ηθελα..εσενα παιρνει και τα ακουστικα ραδιοφωνο που εχει η sonyericsson για τα κινητα της εκτος αν δεν θες με καλωδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Ξέρει κανείς τίποτα? Έχω ακούσει πως ναι, αλλά δεν είμαι σίγουρος... Οχι...ειχα ψαξει παλιοτερα για καποιν φιλο..και δεν βρηκα τιποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
painter4 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Παίδες γεια σας, Ονομάζομαι Ανδρέας, και έχω το έξης πρόβλημα με τον εν λόγω κινητό. Ανοιγεί αλλα η οθόνη (και μικρή μπροστά και η μεγάλη μπροστά) ειναι εντελώς άσπρη δεν δείχνει τίποτα παρόλο που το κινητό λειτουργεί κανονικά. (δέχεται κλήσεις) Έχετε ιδέα τι συμβαίνει, έχει τύχει σε κάποιον? Σας παρακαλώ μπορεί κανείς να μου πει που ειναι η αντιπροσωπεία της εταιρίας στην Αθήνα γιατί θέλω να το πάω εκεί κατευθείαν. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ανδρέας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 logika kati prepei na pezete me to flexi cable pou enwnei to tilefwno!!!Panto stin se gia kana update kai 8a lu8ei to provlima pisteuw:D Filika Scottas;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Φίλε το έχεις πολύ καιρό το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Καλησπέρα. Έχω το Ζ520Ι και ενώ τα hands free δούλευαν ξαφνικά σταμάτησαν να λειτουργούν και υπάρχει ένας διαμορφωμένος ήχος όταν προσπαθώ να ακούσω τα ΜΡ3. Τα bass κ.τ.λ δεν λειτουργούν. Τα έχω δοκιμάσει σε άλλο κινητό κ λειτουργούσαν κανονικά. Τι έπαθε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Δοκίμασε λίγο να καθαρίσεις τις υποδοχές του κινητού κάτω εκεί που συνδέεται το χ.φ... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Δοκίμασε λίγο να καθαρίσεις τις υποδοχές του κινητού κάτω εκεί που συνδέεται το χ.φ... Το δοκίμασα αλλά τίποτα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas0s13 Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει τρόπος modding του κινητού Ζ520i.Και εάν υπάρχει θα τον δείξει κάποιος???:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laskiouros Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Έχω το z520i και σήμερα εκλεισε και δεν ξανανοιξε ποτέ... οταν πατάω το κουμπί να ανοίξει απλά ανάβει η οθόνη δείχνει ασπρο και ξανακλείνει και ξανανάβει... υπάρχει τρόπος για reset? Όπως ας πούμε να το ανοίξω πατώντας το χι ψι πλήκτρο? ξέρετε κάτι? ευχαριστώ προκαταβολικά :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Έχω το z520i και σήμερα εκλεισε και δεν ξανανοιξε ποτέ... οταν πατάω το κουμπί να ανοίξει απλά ανάβει η οθόνη δείχνει ασπρο και ξανακλείνει και ξανανάβει... υπάρχει τρόπος για reset? Όπως ας πούμε να το ανοίξω πατώντας το χι ψι πλήκτρο? ξέρετε κάτι? ευχαριστώ προκαταβολικά :cry::cry::cry::cry::cry::cry: file m to mono pou mporw na s pw pros to parwn einai mia anavathmisi apo to site ths se!alla palepseto ligo!peiramatisou!anoige,xananoige!mporei kati na ginei Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laskiouros Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 στην κατάσταση που είναι μπορώ να κάνω αναβάθμιση? δεν ανοίγει καν... έτρωγε αρκετα κολλήματα πάντως καθ'όλη τη ζωή του... thanx για την άμεση απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 στην κατάσταση που είναι μπορώ να κάνω αναβάθμιση? δεν ανοίγει καν... έτρωγε αρκετα κολλήματα πάντως καθ'όλη τη ζωή του... thanx για την άμεση απάντηση! mporeis nai!theleis to kalwdio usb kai kaneis anavathmisi!to pio pithano na ftiaksei kai na min exei kai kollhmata Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laskiouros Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 super thanx again! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 laskiouros, βγάλε και ξαναβάλε την μπαταρία. Μετά, ξαναπροσπάθησε να το ενεργοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_spirit_ Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Καλησπέρα, μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στο ξεκλείδωμα του vodafone menu του Ζ520i? Το έχει η αδερφή μου και θέλω να το ξεκλειδώσω για να βάλει το wind plus στο κινητό της!!! Ζήλεψε που το είδε στο δικό μου (se w810i) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Στα 2 χρονια που το εχω 3 φορες ασπρη οθόνη οι 2 ήταν στην εγγύηση την τρίτη το πεταξα! Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joserxk Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Καλημέρα έχω κ γω το γνωστό πρόβλημα με την άσπρη οθόνη. Μπορεί κάποιος να μου πει πώς να ενεργοποιήσω το Bluetooth Για να μπορέσω να κάνω backup επαφές και μηνύματα… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Καλημέρα έχω κ γω το γνωστό πρόβλημα με την άσπρη οθόνη. Καμιά άκρη έχει βρει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_24 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 γεια σας.....θελω μεσω καποιου προγραμματος να κανω (αν γινεται) 2 πραγματα : - καποια τηλεφωνα εχουν περαστει στην μνημη του τηλεφωνου και καποια αλλα στην sim....θελω να κρατησω μια μονο λιστα αποφευγοντας τις διπλοεγγραφες - για καποιο λογο στην λιστα που ειναι στην sim υπαρχουν 2 αλφαβητικοι καταλογοι και καποιες φορες δεν βρισκω ενα ονομα γιατι ψαχνει στο λαθος καταλογο τα φωτα σας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts