rostropol Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Διαπίστωσα ότι δεν μπορούσε να αναπαραχθεί βίντεο εγγραφής 640 * 480 με την λειτουργία Nokia Multimedia Player που ενσωματώνεται στο PC Suite,άρα ή λύση είναι το Mpegable player,όσοι δεν το έχετε κατεβάστε το ΕΔΩ !. Πραγματικά η πιο σωστή αναπαραγωγή με απλές άμεσες διαδικασίες,χωρίς μετατροπές κλπ.,και fullscreen. Οταν εισαι στο viewfinder πριν βγαλεις φωτογραφια δεν μπορεις να ρυθμισεις την φωτεινοτητα?????Μονο το ζουμ? Ακριβώς,αλλά με την επόμενη αναβάθμιση μάλλον θα το αλλάξουν αν το module επιδέχεται τέτοιες αλλαγές και αν τεθεί ως θέμα βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 haris_led μήπως η κάμερα έχει πιάσει σκόνη; Για δοκίμασε να την καθαρίσεις με ένα πανάκι μήπως δείς καμμία αλλαγή, αλλιώς στη νόκια :( Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 haris_led μήπως η κάμερα έχει πιάσει σκόνη; Για δοκίμασε να την καθαρίσεις με ένα πανάκι μήπως δείς καμμία αλλαγή, αλλιώς στη νόκια :( Τώρα που βγάζω φωτογραφίες στο φως τα καμμένα pixel δεν φαίνονται καθόλου, όταν ξαναπηγαίνω να βγάλω ένα σκοτεινό μέρος, εμφανίζονται, και ειδικά αυτό στο κέντρο, που είναι σπαστικό:mad: Άμα πάω στην νόκια, σε ποιά να πάω? Ξέρετε κανένα κεντρικό κατάστημα? Κανένα που να μην έχει πολλές τζαμαρίες για να μπαίνει φως:lol: Η κάμερα σίγουρα δεν έχει σκόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Σε ολους σας παιζει το πανω μερος?Και το κ750 που εχω δεν ειναι καλη κατασκευη και τριζει το πισω μερος...απλα το 6280 ειναι 2 κομματια.. Ο Mythozz ειδα να γραφει οτι ειναι καλη κατασκευη.. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Διαπίστωσα ότι δεν μπορούσε να αναπαραχθεί βίντεο εγγραφής 640 * 480 με την λειτουργία Nokia Multimedia Player που ενσωματώνεται στο PC Suite,άρα ή λύση είναι το Mpegable player,όσοι δεν το έχετε κατεβάστε το ΕΔΩ !. Πραγματικά η πιο σωστή αναπαραγωγή με απλές άμεσες διαδικασίες,χωρίς μετατροπές κλπ.,και fullscreen. Ακριβώς,αλλά με την επόμενη αναβάθμιση μάλλον θα το αλλάξουν αν το module επιδέχεται τέτοιες αλλαγές και αν τεθεί ως θέμα βέβαια. Το θεμα ειναι να το θεσουν αυτοι που πρεπει να το θεσουν για να εισακουσθουν!!!!Εντωμεταξυ σαν να βλεπω καποια bugs!!!Μου αλλαζει τον ηχο απο το προφιλ και χτυπαει με το νοκια tune!!!!Tο κανει σε κανενα αλλο?Και ο ηχος νομιζω ξεκιναει λιγο χαμηλοτερα στην αρχη και δυναμωνει ελαχιστα μετα! Α!!!Και για να μην ξεχνιομαστε μου εκανε και 2-3 αστραπιαια restart!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Παιδιά τι θα έπρεπε να είχε μέσα στην συσκευασία? Δεν θα έπρεπε να είχε ανταπτοράκι για να μπαίνουν οι παλιότεροι φορτιστές στο κινητό? Εμένα δεν είχε.. Επίσης δεν είχε αντάπτορα που να κάνει την minisd κανονική sd:blink: Δεν θα έπρεπε να τα έχει αυτά τα 2 μέσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Σε ολους σας παιζει το πανω μερος?Και το κ750 που εχω δεν ειναι καλη κατασκευη και τριζει το πισω μερος...απλα το 6280 ειναι 2 κομματια.. Ο Mythozz ειδα να γραφει οτι ειναι καλη κατασκευη.. Ευχαριστω. Για 360 ευρώ τιμή είναι άψογη κατασκευή. Πίστεψέ με, έχω το 9000 με 1049 ευρώ τιμή και μπορώ να ξεχωρίσω τη διαφορά. :p Πρόκειται για μια συσκευή που απευθύνεται θεωρητικά σε μέσους χρήστες και οικονομικά, με την ποιότητά της να είναι πολύ καλή. Τρίζει, αλλά και το Qtek 9000 μου τρίζει, που κάνει τα τριπλάσια :p Bugs δεν μου έχουν εμφανιστεί ακόμα, αυτό με τα προφίλ μου το έκανε (είχα άλλον ήχο, και πέταγε το Nokia Default) αλλά οφειλόταν στο οτι δεν είχα κάνει Save το νέο μου προφίλ. Μόλις το έκανα όλα ΟΚ... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Παιδιά τι θα έπρεπε να είχε μέσα στην συσκευασία? Δεν θα έπρεπε να είχε ανταπτοράκι για να μπαίνουν οι παλιότεροι φορτιστές στο κινητό? Εμένα δεν είχε.. Επίσης δεν είχε αντάπτορα που να κάνει την minisd κανονική sd:blink: Δεν θα έπρεπε να τα έχει αυτά τα 2 μέσα? Ο αντάπτορας για το φορτιστή υπάρχει μόνο στο 6270. Ο αντάπτορας για την κάρτα δεν υπάρχει σε κανένα από τα δύο. Κανονικά έπρεπε να υπάρχει, όπως και άλλα "έπρεπε", αλλά είπαμε. Για να διατηρηθεί χαμηλή η τιμή κάνουμε τα στραβά μάτια σε αρκετά σημεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 ΒΟΗΘΕΙΑ επιγοντως!!Εχω τωρα 2 ωρες περιπου,προσπαθω να περασω ενα βιντεακι απο το PC στο κινητο με ΒΤ αλλα δεν το παιρνει προφανως λογω μνημης 6ΜΒ.Κανω εγκατασταση το PC SUITE αλλα δε μου εμφανιζει τους φακελους του τηλεφωνου!Καταρχην μολις συνδεσεις το καλωδιο στο κινητο σου βγαζει κατι επιλογες στην οθονη του κινητου ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΕΠΙΛΕΞΤΕ..........Τι επιλεγουμε?????Και 2ον οταν εχει εμφανιστει στο PC το εικονιδιο του ΝΟΚΙΑ 6280 κανω κλικ για να εμφανισει υποτιθεται τους φακελους και μου λεει ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΗ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. Ειναι πολυ πακετο παντως να μην μπορεις να περασεις 'υλικο'μεσα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!Η Ε L P!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Βαλε το καλωδιο και την επιλογη συνδεσης που το βλεπει σαν usb disk. Θα δεις τη καρτα σου σαν δισκο του pc και θα κανεις copy/paste το αρχειο σου. Ασε το ΒΤ και πιασε το καλωδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος με το θεμα θα ηθελα αν μπορεις να μου πεις πιο αναλυτικα βημα-βημα οπως αναφερω πιο πανω ξεκινωντας απο το τι πατας οταν συνδεσεις το καλωδιο στο κινητο!Εκτος αν ηδη κανω αυτο που μου λες και υπαρχει οντως προβλημα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 καλησπέρα, Μπορούμε να κάνουμε εγγραφή βίντεο χρησιμοποιώντας όλη τη χωρητικότητα της κάρτας ή έχει κάποιο όριο; Ευχαριστώ Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 καλησπέρα, Μπορούμε να κάνουμε εγγραφή βίντεο χρησιμοποιώντας όλη τη χωρητικότητα της κάρτας ή έχει κάποιο όριο; Ευχαριστώ Ναι μπορείς να γράψεις σε όλη την κάρτα, χωρίς περιορισμό αν το θες. Σου δείχνει το διαθέσιμο χρόνο εγγραφής με τα τρέχοντα settings και σε εμένα π.χ. είναι 19 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα ακόμα... :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Το πηρα τελικα και εγω...παλατζαρει λιγο οπως ειπατε το πανω μερος..πανω κατω. Τωρα να δω η μεταβαση απο ενα κ750 πωε θα μου φανει..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Σε κατασταση αναμονης οταν πατας το πρασινο πληκτρο σου βγαζει τη λιστα μονο με τις εισερχομενες κλησεις,πως γινεται,αν γινεται, να εμφανιζει και τις λιστες εξερχομενων και αναπαντητων κλησεων?? Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Όχι φίλε μου, δεν μπορείς να έχεις σε ένα μενού όλες τις κλήσεις :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Σε κατασταση αναμονης οταν πατας το πρασινο πληκτρο σου βγαζει τη λιστα μονο με τις εισερχομενες κλησεις,πως γινεται,αν γινεται, να εμφανιζει και τις λιστες εξερχομενων και αναπαντητων κλησεων?? Δυσυχώς δεν γίνεται...αλλά μπορείς να προσθέσεις τις λίστες αυτές στην γραμμή συντομεύσεων της ενεργής αναμονής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Το τηλ. αναπαραγει mp4 αρχεια? Στην εκθεση υπαρχει επιλογη να εμανιζετε το μενου σε πλεγμα οπως στα s.e.? Tα παιχνιδια και τις εφαρμογες τις εγκαθηστα στην καρτα μνημης? Μνημη ως ποσο ΜΒ μπορει να παρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Εχουν σπασει τα νευρα μου.Ειχα μια παλια εκδοση pc suite.Πηγα να κανω απεγκατασταση ,γιατι η καινουρια του 6280 δεν μπορουσε να εγκατασταθει αλλιως, αλλα οταν παταγε απεγκατασταση δεν γινοταν τιποτα.Πηγα μετα program files-nokia pc suite και διεγραψα καποια αρχεια αλλα οχι ολα γιατι καποια προστατευονταν..Τωρα δεν γινεται τιποτα αλλο.Ουτε η παλια εκδοση σβηνεται ουτε η καινουρια περναει.Τι να κανω?Ας βοηθησει καποιος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Το τηλ. αναπαραγει mp4 αρχεια? Στην εκθεση υπαρχει επιλογη να εμανιζετε το μενου σε πλεγμα οπως στα s.e.? Tα παιχνιδια και τις εφαρμογες τις εγκαθηστα στην καρτα μνημης? Μνημη ως ποσο ΜΒ μπορει να παρει? Se ena forum eipe ena pedi oti exei 2 gigabyte kai den eiparxi kanena problima. opote... kai egw tha paw gia mia 2 giga miniSD tis sanDisk :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Εχουν σπασει τα νευρα μου.Ειχα μια παλια εκδοση pc suite.Πηγα να κανω απεγκατασταση ,γιατι η καινουρια του 6280 δεν μπορουσε να εγκατασταθει αλλιως, αλλα οταν παταγε απεγκατασταση δεν γινοταν τιποτα.Πηγα μετα program files-nokia pc suite και διεγραψα καποια αρχεια αλλα οχι ολα γιατι καποια προστατευονταν..Τωρα δεν γινεται τιποτα αλλο.Ουτε η παλια εκδοση σβηνεται ουτε η καινουρια περναει.Τι να κανω?Ας βοηθησει καποιος! Κατέβασε από το site το nokia uninstaller... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Κατέβασε από το site το nokia uninstaller... Δεν το βρισκω πουθενα το nokia unistaller στο site της Νοκια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Δεν το βρισκω πουθενα το nokia unistaller στο site της Νοκια.. nokia pc suite cleaner λέγεται τελικά... There u go http://www.europe.nokia.com/nokia/0,,84592,00.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Υποθετω οτι αν θελουμε δεν μπορουμε να κλειδωσουμε καποιον φακελο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Haki μας χτυπησες στο ευαισθητο σημειο μας...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts