vagemm Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Καλημερα σε όλους Εδω και 2 μηνες το 6280 μου εμφάνιζε αραιά και που το μύνημα Εγγραφή κάρτας SIM απέτυχε τις τελευταίες 4-5 μέρες μου το εμφανίζει καθημερινά 3-4 φορές :mad: . Πατάω το κοκκινο πληκτρο και το μύνημα εξαφανίζεται ενώ μπορώ να δεχτώ κλησεις την ώρα που εμφανίζεται το μύνημα :confused: . Ουσιαστικά προβλημα δεν φαίνεται να έχω αλλά με εκνευρίζει να το βλέπω καθημερινά. Πάω για αναβάθμιση ή αλλαγη καρτας SIM ;;; Καμιά ιδέα κανείς;;; Παράθεση Βαγγέλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Καλημερα σε όλους Εδω και 2 μηνες το 6280 μου εμφάνιζε αραιά και που το μύνημα Εγγραφή κάρτας SIM απέτυχε τις τελευταίες 4-5 μέρες μου το εμφανίζει καθημερινά 3-4 φορές :mad: . Πατάω το κοκκινο πληκτρο και το μύνημα εξαφανίζεται ενώ μπορώ να δεχτώ κλησεις την ώρα που εμφανίζεται το μύνημα :confused: . Ουσιαστικά προβλημα δεν φαίνεται να έχω αλλά με εκνευρίζει να το βλέπω καθημερινά. Πάω για αναβάθμιση ή αλλαγη καρτας SIM ;;; Καμιά ιδέα κανείς;;; Ποσο καιρο εχεις την sim ? μαλλον για αναβαθμιση πας .. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagemm Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Ποσο καιρο εχεις την sim ? μαλλον για αναβαθμιση πας .. Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση Την καρτα την εχω πανω απο 8 χρονια. Αυριο μαλλον παω για αναβαθμιση και μετα επεται η SIM. Παράθεση Βαγγέλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση Την καρτα την εχω πανω απο 8 χρονια. Αυριο μαλλον παω για αναβαθμιση και μετα επεται η SIM. 8 χρόνια; Νομίζω είναι καιρός να την αλλάξεις.. :D Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nealiosia Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 pou mporo na vro to snake 3D ou exei to 6280???thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagemm Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Αλλαξα την καρτα sim, αναβαθμίστηκα από την 3,81 στην 6,10, το κινητο απο 6280 εγινε 6288 και βλεπουμε:happy: :happy: Παράθεση Βαγγέλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 paidia sos!!!! exw sovaro provlima!eixa perasei sto kin ena nemo theme to opoio eixa kanei kai efarmogi! otan piga na to allaksw den allaze...evgaze mnimi plhrhs! opote to esvisa alla sinexizei na einai sto tilefwno k na mi fortwnei kanena allo thema. vgazei panta mnimi pliris! ti kanw??thelw na to dwsw ayrio opote prepei na exei lithei to thema!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hris Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 paidia sos!!!! exw sovaro provlima!eixa perasei sto kin ena nemo theme to opoio eixa kanei kai efarmogi! otan piga na to allaksw den allaze...evgaze mnimi plhrhs! opote to esvisa alla sinexizei na einai sto tilefwno k na mi fortwnei kanena allo thema. vgazei panta mnimi pliris! ti kanw??thelw na to dwsw ayrio opote prepei na exei lithei to thema!!! Αυτός ήταν ο λόγος που το πήγα για service. Το πρόβλημα λύθηκε με αναβάθμιση λογισμικού. Τελικά από ότι κατάλαβα δεν είναι να το πειράζεις και πολυ το κινητό! Παράθεση Χάρης Βασιλόπουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 ama kanw hard reset-ti svinetai?- les na diorthwthei? to eixes dokimasei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hris Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Δεν το δοκίμασα. Το πήγα κατευθείαν στο Γερμανό, ήταν εντός εγγύησης. Ήταν και μια καλή ευκαιρία για αναβάθμιση software! Παράθεση Χάρης Βασιλόπουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FABARMBOY Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Παιδες εχω το 6280 εδω και ενα χρονο!Το κινητο ειναι κορυφαιο δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα ουτε και η μπαταρια,βεβαια ειμαι και ψειρας! Πριν μια εβδομαδα αγορασα το Ν73 αλλο κορυφαιο κινητο που δεν εχει καμια σχεση αλλα το 6280 θα το εχω για δευτερο και επαγγελματικο κινητο. Βεβαια θα του κανω και εγω αυτο το κολπο με την αναβαθμιση απο 6280 σε 6288 μεσω του nokia software updater! Παράθεση ΘΕΛΩ ΝΑ :shoot: ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ :knife: ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Δεν το δοκίμασα. Το πήγα κατευθείαν στο Γερμανό, ήταν εντός εγγύησης. Ήταν και μια καλή ευκαιρία για αναβάθμιση software! na rwtisw kati? stin anavathmisi svinontai ola ? photos ixoi sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Βεβαια θα του κανω και εγω αυτο το κολπο με την αναβαθμιση απο 6280 σε 6288 μεσω του nokia software updater! Τι εννοείς από 6280 σε 6288? Πάλι 6280 θα είναι και μετά το "κόλπο" αλλά με τη τελευταία έκδοση:) na rwtisw kati? stin anavathmisi svinontai ola ? photos ixoi sms? Στην αναβάθμιση με τον nokia software updater εννοείς? Κανονικά ναι, αλλά εμένα ήταν όλα στη θέση τους, εκτός από μερικές ρυθμίσεις (πχ εμφάνιση μενού σε πλέγμα) Καλό θα είναι όμως να κάνεις ένα backup με το PC Suite πριν προχωρήσεις Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hris Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Εμένα τα έσβησαν όλα στο service. Βέβαια τα περισσότερα τα είχα σε κάρτα μνήμης αλλά τις εφαρμογές και τα παιχνίδια του κινητού τα έχασα, μάλλον από δικό τους λάθος. Πρέπει να ξαναπάω για να τα ξαναπεράσουν. Παράθεση Χάρης Βασιλόπουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FABARMBOY Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Τι εννοείς από 6280 σε 6288? Πάλι 6280 θα είναι και μετά το "κόλπο" αλλά με τη τελευταία έκδοση:) Στην αναβάθμιση με τον nokia software updater εννοείς? Κανονικά ναι, αλλά εμένα ήταν όλα στη θέση τους, εκτός από μερικές ρυθμίσεις (πχ εμφάνιση μενού σε πλέγμα) Καλό θα είναι όμως να κάνεις ένα backup με το PC Suite πριν προχωρήσεις 1.Ναι και παλι 6280 θα ειναι αλλα με το λογισμικο του 6288. 2.Πιστευω οτι παντα θα πρεπει να κανουμε backup! Παράθεση ΘΕΛΩ ΝΑ :shoot: ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ :knife: ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Λοιπόν και εγώ ένας από τους άτυχους που δοκίμασε να αναβαθμίσει από το Internet με έκδοση 3.81. Όπως είναι φυσικό η διαδικασία σταμάτησε κάπου στο 70 με 80% στο περίπου με το μάτι υπολογισμένο. Το κινητό ψόφησε... Αφού έριξα τα καντήλια μου για τη ΝΟΚΙΑ άρχισα να ψάχνω ώσπου, έπεσα πάνω σε άλλους που έπαθαν το ίδιο. Γι αυτό Προσοχή σε όλους του φίλους που θέλουν να αναβαθμίσουν με το NOKIA Software Updater αν η έκδοσή σας είναι 3.81 και παλαιότερη ΜΗΝ αναβαθμίσετε γιατί θα την πατήσετε. Ο μέχρι πριν 15 λεπτά γνωστός τρόπος να αναστηθεί το τηλέφωνο από τέτοια ζημιά ήταν να πάει καρφί σε Nokia Shop. Ευτυχώς για μένα και για πολλούς άλλους σήμερα Σάββατο τα περισσότερα τα βρήκα κλειστά και ένα ανοιχτό μου είπε από τετάρτη. Μη μπορώντας λοιπόν να μείνω χωρίς τηλέφωνο πάνω από 1 μέρα, αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου στα forum του εξωτερικού όπου βρήκα σπασμένο το προγραμματάκι που κάνουν αναβάθμιση σε ΝΟΚΙΑ shops. Κατέβασα και το firmware 5.92 και είπα να πάω δια της δοκιμής. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Με το εν λόγω πρόγραμμα (γνωστό και ως φοίνικα, Phoenix), και μετά από αρκετές ώρες δοκιμών και αποτυχιών κατάφερα να επαναφέρω το τηλέφωνο μόνος μου με μια διαδικασία που δεν κράτησε πάνω από 15 λεπτά!!!!! Το τηλέφωνο δουλεύει άψογα!!! Για όσους δεν πρόσεξαν και την πάτησαν με το Nokia Software Updater, ετοιμάζω ήδη tutorial το οποίο θα ήθελα να ανεβάσω στο forum αν βέβαια είναι σύμφωνοι και οι mods... Alpha Copy, ήρθε η ώρα σου.... KILL THEM ALLLLL, δεν ξαναδίνω μία για αναβάθμιση!!!:p :p :p :p :p :p Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FABARMBOY Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Δυστυχως το επαθε και δικος μου γνωστος αυτο με την ανβαθμιση του 6280 μεσω του προγραμματος ΝΟΚΙΑ SOFTWARE UPDATER! Του κολλησε εκει προς το τελος της αναβαθμισης και το πηγε ΝΟΚΙΑ SHOP αλλα το πηρε γρηγορα χωρις να πληρωσει μια! Δεν ηξερα το προγραμμα PHOENIX,πια ακριβως version κατεβαζουμε και τι ακριβως κανει το εν λογο προγραμμα!? Παράθεση ΘΕΛΩ ΝΑ :shoot: ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ :knife: ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Δυστυχως το επαθε και δικος μου γνωστος αυτο με την ανβαθμιση του 6280 μεσω του προγραμματος ΝΟΚΙΑ SOFTWARE UPDATER! Του κολλησε εκει προς το τελος της αναβαθμισης και το πηγε ΝΟΚΙΑ SHOP αλλα το πηρε γρηγορα χωρις να πληρωσει μια! Δεν ηξερα το προγραμμα PHOENIX,πια ακριβως version κατεβαζουμε και τι ακριβως κανει το εν λογο προγραμμα!? Είναι το πρόγραμμα που χρησιμοποιούν στα Nokia Shops για αναβάθμιση και service στα κινητά. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην έκδοση 2007 αλλά άνετα γίνεται δουλειά και με την 2006 που έχω και εγώ. Το εν λόγω πρόγραμμα δουλεύει μόνο με κινητά που αναβαθμίζονται από την pop port μέσω USB η σειριακού καλωδίου, αφού για τα άλλα χρειάζεται σχετικός αντάπτορας και έχει επιλογές για να επαναφέρεις το κινητό σου από αποτυχία στο update. Η διαδικασία update και revive είναι πανεύκολες, δεν έχω πολύ καιρό το πρόγραμμα για να ξέρω ακριβώς πως λειτουργούν οι υπόλοιπες διαδικασίες που διαθέτει, αλλά τα βασικά που χρειαζόμαστε όλοι νομίζω, είναι σχετικά απλές διαδικασίες. Παρ όλα αυτά είναι πολύ δύσκολο να το βρεις ακόμη και στο νετ καθώς η ΝΟΚΙΑ ψάχνει και την επόμενη μέρα που θα ανέβει σε λινκ θα το κατεβάσει. Είναι όμως σωτήριο. Ειδικά αν το κινητό σου θέλει οπωσδήποτε αναβάθμιση το Σαββατοκύριακο και πρέπει να περιμένεις ως τη Δευτέρα για να το πάρεις την Τετάρτη έτοιμο... Και φυσικά η διαδικασία είναι μη εντοπίσημη από τα ΝΟΚΙΑ Shops αφού χρησιμοποιούν το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα ;) Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FABARMBOY Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Φιλε Johnny_Nik θα κανεις κανενα κολπο με rapid share να το παρω και εγω το προγραμμα αν δεν σου ειναι κοπος!?Αν θελεις στειλε μου pm. Παράθεση ΘΕΛΩ ΝΑ :shoot: ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ :knife: ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flouris Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Λοιπόν και εγώ ένας από τους άτυχους που δοκίμασε να αναβαθμίσει από το Internet με έκδοση 3.81. Όπως είναι φυσικό η διαδικασία σταμάτησε κάπου στο 70 με 80% στο περίπου με το μάτι υπολογισμένο. Το κινητό ψόφησε... Αφού έριξα τα καντήλια μου για τη ΝΟΚΙΑ άρχισα να ψάχνω ώσπου, έπεσα πάνω σε άλλους που έπαθαν το ίδιο. Γι αυτό Προσοχή σε όλους του φίλους που θέλουν να αναβαθμίσουν με το NOKIA Software Updater αν η έκδοσή σας είναι 3.81 και παλαιότερη ΜΗΝ αναβαθμίσετε γιατί θα την πατήσετε. Ο μέχρι πριν 15 λεπτά γνωστός τρόπος να αναστηθεί το τηλέφωνο από τέτοια ζημιά ήταν να πάει καρφί σε Nokia Shop. Ευτυχώς για μένα και για πολλούς άλλους σήμερα Σάββατο τα περισσότερα τα βρήκα κλειστά και ένα ανοιχτό μου είπε από τετάρτη. Μη μπορώντας λοιπόν να μείνω χωρίς τηλέφωνο πάνω από 1 μέρα, αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου στα forum του εξωτερικού όπου βρήκα σπασμένο το προγραμματάκι που κάνουν αναβάθμιση σε ΝΟΚΙΑ shops. Κατέβασα και το firmware 5.92 και είπα να πάω δια της δοκιμής. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Με το εν λόγω πρόγραμμα (γνωστό και ως φοίνικα, Phoenix), και μετά από αρκετές ώρες δοκιμών και αποτυχιών κατάφερα να επαναφέρω το τηλέφωνο μόνος μου με μια διαδικασία που δεν κράτησε πάνω από 15 λεπτά!!!!! Το τηλέφωνο δουλεύει άψογα!!! Για όσους δεν πρόσεξαν και την πάτησαν με το Nokia Software Updater, ετοιμάζω ήδη tutorial το οποίο θα ήθελα να ανεβάσω στο forum αν βέβαια είναι σύμφωνοι και οι mods... Alpha Copy, ήρθε η ώρα σου.... KILL THEM ALLLLL, δεν ξαναδίνω μία για αναβάθμιση!!!:p :p :p :p :p :p Επειδή την πάτησα και εγώ με το update από το διαδίκτυο μπορείς να μου πεις το site που σε βοήθησε να ξεπεράσεις το πρόβλημα ή να ανεβάσεις το tutorial; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Επειδή την πάτησα και εγώ με το update από το διαδίκτυο μπορείς να μου πεις το site που σε βοήθησε να ξεπεράσεις το πρόβλημα ή να ανεβάσεις το tutorial; ευχαριστώ Παιδες λίγη υπομονή. Θα το ανεβάσω σήμερα στο rapidshare και θα κανω ένα tutorial. Επειδή όμως δεν ξέρω κατά πόσο επιτρέπεται να το δημοσιεύσω εδώ θα το βάλω σε πακετάκι όλα μαζί. Αναμείνατε για το link ως το βράδυ!!!:happy: :happy: Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FABARMBOY Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Το τσιμπησα το phoenix εκδοση 2007 αλλα μου βγαζει οτι θελει tongle? Tωρα τι ειναι αυτο δεν ξερω!Αλλα θα το βρω.:mad: Παράθεση ΘΕΛΩ ΝΑ :shoot: ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ :knife: ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nealiosia Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 dld gia na katalavw kati re paidia,epeidh exasa thn mpala ligo. to programa "phoenix" einai to programa pou xrhsimopoioun sta nokia clubs? dld an exei kapoios afto to programa kanei anava8mish sto kinhto tou apo to spiti tou?sorry an eipa patata alla prospa8o na to katalavw...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 dld gia na katalavw kati re paidia,epeidh exasa thn mpala ligo. to programa "phoenix" einai to programa pou xrhsimopoioun sta nokia clubs? dld an exei kapoios afto to programa kanei anava8mish sto kinhto tou apo to spiti tou?sorry an eipa patata alla prospa8o na to katalavw...:wacko: Είσαι σωστός, αλλά το πρόγραμμα αυτό υποτίθεται ότι δεν μπορεί να το έχει σπίτι του ο καθένας, ούτε βέβαια και το firmware. Μπορεί να κάνει αναβάθμιση αλλά μόνο τα κινητά που αναβαθμίζονται μέσω pop port. Μερικά χρειάζονται ειδικό εσωτερικό καλώδιο όπως 6600 7610 6670 κλπ Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Λοιπόν, για να δουλέψουμε χρειαζόμαστε τα: Dongle Cr***ck Phoenix 2006 Cr***ck Nokia Diego 3.09 Phoenix Service Software 2006.44.6.163 Πρώτα απεγκαθιστούμε όλα τα Nokia connectivity drivers και ακολουθύμε με προσοχή την ακόλουθη διαδικασία: 1.Εγκαθιστούμε το Nokia Diego 3.09 (Σε περίπτωση που βγάλει σφάλμα ελέγχουμε αν έχουμε απεγκαταστήσει τα Nokia Connectivity Drivers 2.Κάνουμε διπλό κλικ στο dongle Cr***ck αλλά δεν πατάμε εγκατάσταση. 3.Τρέχουμε το Phoenix Service Software 2006.44.6.163 και περιμένουμε να βγάλει ένα σφάλμα κατά την εγκατάσταση που θα ζητά το dongle. Τότε πατάμε retry και αμέσως περνάμε στο παράθυρο του dongle Cr***ck και πατάμε install. Αν γίνει σωστά θα συνεχίσει την εγκατάσταση, διαφορετικά ξανακάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να το πετύχουμε, κάθε φορά όμως θα πρέπει να αντιδράσουμε όλο και πιο γρήγορα. 4.Τρέχουμε το Phoenix Cr***ck και επανεκκινούμε τον υπολογιστή. Αν η διαδικασία έχει γίνει σωστά μετά την επανέκκίνηση το σύστημα θα αρχίσει να καταχωρεί κάποια στοιχεία πριν κάνει boot στην επιφάνεια εργασίας. Προσοχή: Αν λάβουμε ένα σφάλμα "DESKEY" οποιαδήποτε στιγμή πατάμε οκ και συνεχίζουμε κανονικά. Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts