nikkal Δημ. November 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 (edited) Δεν είναι κακή επιλογή, αλλά στο βάθος του μυαλού μου έχω και το να πάρω κάτι με μεγαλύτερη οθόνη από το νυν. Το Meizu Note 8 ίσως να με καλύπτει περισσότερο. Παρεμπιπτόντως, κάποια άλλη αξιόλογη πρόταση σε κινέζικα brands (Lenovo, Ulefone, Elephone κ.λπ.); Edited November 4, 2018 by nikkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Δες και το honor 8x από Κίνα μεριά. Πολύ μουρατο και 6,5" οθόνη Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. November 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Και +60€ από το καθορισμένο budget μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Και +60€ από το καθορισμένο budget μου!Γύρω στα 220 θα παίξει η global έκδοση στα γνωστά μαγαζιά αν περιμένεις λίγο . Κι υπάρχει βέβαια και το mi8 lite... Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. November 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Επειδή υπάρχει μια σκέψη για ελαφρά άνοδο του budget, με κριτήριο μόνο την αυτονομία και την οπίσθια κάμερα, Pocophone ή M8 Lite; Κάτι καλύτερο έως 250€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Εννοείται pocophone. Δε το συζητάμε Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Επειδή υπάρχει μια σκέψη για ελαφρά άνοδο του budget, με κριτήριο μόνο την αυτονομία και την οπίσθια κάμερα, Pocophone ή M8 Lite; Κάτι καλύτερο έως 250€; Οπίσθια κάμερα έχουν την ίδια, σε αυτονομία είναι καλύτερο το Poco λόγω μεγαλύτερης μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Νομίζω με 260 βρίσκεις το lg g6. Η καλύτερη κάμερα σε αυτά τα λεφτά μαζί με u ultra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. November 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2018 Νομίζω με 260 βρίσκεις το lg g6. Η καλύτερη κάμερα σε αυτά τα λεφτά μαζί με u ultra Ε, ναι, αλλά αν έχεις ως κριτήριο την αυτονομία δεν πας στο G6... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 (edited) Ε, ναι, αλλά αν έχεις ως κριτήριο την αυτονομία δεν πας στο G6... Μεταξύ Α2 και g6 δεν νομίζω να υπάρχουν μεγάλες διαφορές σε αυτονομία. Όσον αφορά το poco, δεν ξέρω γιατί όλοι γράφουν ότι έχει καλή κάμερα. Ότι δειγματα έχω δει είναι πολυ μετρια. Ναι φυσικά και έχει διαφορά με την gcam αφού η στοκ υποφέρει. Επιπλέον gcam παίρνουν οι περισσότερες συσκευές με κάποια βελτίωση. Poco θα έπαιρνα αν είχα προτεραιότητα δυνατό soc και αυτονομία. Όχι για κάμερα Edited November 9, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Ποιο είναι το link για την gcam;γιατί βγάζει διάφορες εφαρμογές. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Ποιο είναι το link για την gcam;γιατί βγάζει διάφορες εφαρμογές. Εδώ τις έχει όλες. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ Δες εδώ και τον οδηγό μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=462218 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Ευχαριστώ. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Όσον αφορά το poco, δεν ξέρω γιατί όλοι γράφουν ότι έχει καλή κάμερα. Ότι δειγματα έχω δει είναι πολυ μετρια. Poco θα έπαιρνα αν είχα προτεραιότητα δυνατό soc και αυτονομία. Όχι για κάμερα Επιτέλους κάποιος το λέει! Οι xiaomi-vfm fanboys είναι η νέα μάστιγα μετά τους apple fanboys. Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Μεταξύ Α2 και g6 δεν νομίζω να υπάρχουν μεγάλες διαφορές σε αυτονομία. Μέρα με τη νύχτα είναι σε αυτονομία.. τα είχα και τα δυο, το Α2 για πολύ λίγο βέβαια αλλά η διαχείριση που κάνει το στοκ android είναι υποδειγματική. Καλύτερη και απο το U11 που είχε την πιο δυνατή τριχίλιαρη μπαταρία που έχω δοκιμάσει το g6 κλάφτα χαράλαμπε, με ανοιχτή aod μόνο που το κοιτάς πέφτει.. Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 (edited) Μέρα με τη νύχτα είναι σε αυτονομία.. τα είχα και τα δυο, το Α2 για πολύ λίγο βέβαια αλλά η διαχείριση που κάνει το στοκ android είναι υποδειγματική. Καλύτερη και απο το U11 που είχε την πιο δυνατή τριχίλιαρη μπαταρία που έχω δοκιμάσει το g6 κλάφτα χαράλαμπε, με ανοιχτή aod μόνο που το κοιτάς πέφτει.. Μαλλον δεν σου βγαλε το bug του δαχτυλικου. Σε φίλου δεν εβγαζε ουτε 3 ωρες sot το mi a2. Αλλα ακόμα και οταν το κλεινει το δαχτυλικο δεν ξεπερνά τις 5 ώρες. Σε μενα το g6 (ενος μηνα μεταχερισμένο) καπου τοσο εβγαζε (μου βγαζε 2μιση ώρες στο 50%). Βέβαια θα μου πεις άλλος χρηστης, άλλη χρηση και άλλο σημα. offtopic: Στο u11 ειχες ενεργο boost+? Είχες εφαρμόσει τις προτάσεις βελτίωσης; Γιατι με boost+ θυμιζε Mi note 3 σε αυτονομία. Και απο το 1+6 που ειχα κανενα μηνα, ήταν αρκετά καλύτερο. Το ρωτάω γιατι μου κανει τεράστια έντυπωση το οτι σου ξεπέρναγε ακόμα και το u11. Σκέψου οτι αυτο το καιρό έχω μέσο όρο 7μιση ώρες sot (κάτω απο 6 δεν εχω πέσει ποτέ). Βεβαια το u11 που χω τωρα το πήρα καινουργιο και τωρα το χω κανα μηνα, οπότε η μπαταρία ειναι προσεγμένη/καινουργια. Edited November 10, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Μαλλον δεν σου βγαλε το bug του δαχτυλικου. Σε φίλου δεν εβγαζε ουτε 3 ωρες sot το mi a2. Αλλα ακόμα και οταν το κλεινει το δαχτυλικο δεν ξεπερνά τις 5 ώρες. Σε μενα το g6 (ενος μηνα μεταχερισμένο) καπου τοσο εβγαζε (μου βγαζε 2μιση ώρες στο 50%). Βέβαια θα μου πεις άλλος χρηστης, άλλη χρηση και άλλο σημα. offtopic: Στο u11 ειχες ενεργο boost+? Είχες εφαρμόσει τις προτάσεις βελτίωσης; Γιατι με boost+ θυμιζε Mi note 3 σε αυτονομία. Και απο το 1+6 που ειχα κανενα μηνα, ήταν αρκετά καλύτερο. Το ρωτάω γιατι μου κανει τεράστια έντυπωση το οτι σου ξεπέρναγε ακόμα και το u11. Σκέψου οτι αυτο το καιρό έχω μέσο όρο 7μιση ώρες sot (κάτω απο 6 δεν εχω πέσει ποτέ). Βεβαια το u11 που χω τωρα το πήρα καινουργιο και τωρα το χω κανα μηνα, οπότε η μπαταρία ειναι προσεγμένη/καινουργια. με το g6 μετα βίας έβγαζα 4 ώρες και κάτι.. το είχα δυο φορές, περσι με την 7αρα και φέτος με την 8αρα έκδοση με το α2 κανένα θέμα με το αποτύπωμα και τον επεξεργαστή που τρελαινόταν και δούλευε φουλ.. μπαταρία βράχος, έβγαζα κανα 6ωρο χαλαρά αλλά όπως λες παίζει ρόλο το σήμα και η χρήση κατα πολύ μεγάλο βαθμό το u11 δεν θυμάμαι καθόλου πως το δούλευα, λογικά ναι με ενεργό μπουστ γιατί έβγαζα απίστευτους χρόνους σε σχέση με τη χωρητικότητα της μπαταρίας Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts