manfles Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Καλά είναι όμως να γίνεται μια αναφορά να γνωρίζουν κι άλλοι την λύση γιατί θα το πάθουν Καλησπέρα και συγνώμη που δεν σας είπα ακριβώς τι έκανα!, τώρα το είδα!. Ενόμισα ότι θα το καταλαβαίνατε επειδή μου είχατε πεί να απενεργοποιήσω τα e-mail, Ναί αυτό έκανα και από τότε όλα εντάξει!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Καλησπέρα και συγνώμη που δεν σας είπα ακριβώς τι έκανα!, τώρα το είδα!. Ενόμισα ότι θα το καταλαβαίνατε επειδή μου είχατε πεί να απενεργοποιήσω τα e-mail, Ναί αυτό έκανα και από τότε όλα εντάξει!. Δεν το λέω για εμένα Εγώ ήξερα το πρόβλημα σου Για όποιον άλλον το δει αλλά τυχαίνει να έχει το ίδιο πρόβλημα Πήγαινε στο email σου (στην σελίδα του email) και προσπάθησε εκεί μέσα να αφαιρέσεις ότι μπορείς και μετά να το ξανά προσθέσεις στην συσκευή σου Επίσης επειγόντως άλλαξε κωδικούς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 (edited) Δεν το λέω για εμένα Εγώ ήξερα το πρόβλημα σου Για όποιον άλλον το δει αλλά τυχαίνει να έχει το ίδιο πρόβλημα Πήγαινε στο email σου (στην σελίδα του email) και προσπάθησε εκεί μέσα να αφαιρέσεις ότι μπορείς και μετά να το ξανά προσθέσεις στην συσκευή σου Επίσης επειγόντως άλλαξε κωδικούς Σε ευχαριστώ και πάλι! Αυτό θα κάνω!. Στα e-mail θα εννοείς! Edited February 3, 2021 by manfles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2021 (edited) Χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.Εχω κι εγώ το iPad 11’’ 2018,και τούχω πάρει και ένα πληκτρολόγιο της Logitech.αυτό δουλεύει μιά χαρά,αλλά δεν μπορώ να βρω τον τρόπο να γράφω συνέχεια με κεφαλαία,χωρίς να πατάω ταυτόχρονα δύο κουμπιά.Δηλαδή τώρα,πρέπει να πατάω υποχρεωτικά συνέχεια και το κουμπί των κεφαλαίων,εκτός από τα γράμματα που θα πατάω για να γράφω. Υπ’ όψιν ότι στη γνωστή θέση που υπάρχει το caps lock,εδώ έχουμε ένα χοντρό κατακόρυφο βέλος που κοιτάει προς τα πάνω,και ακριβώς από κάτω του,στο ίδιο πλήκτρο,υπάρχει μία επίσης χοντρή οριζόντια γραμμή. Ο,τι και να κάνω,δεν μπορώ να βρω τον τρόπο να γράφω συνεχώς με κεφαλαία. Αν κάποιο καλό παιδί μπορεί,ας βοηθήσει τον παππού. Ακυρον,το βρήκα. Edited August 19, 2021 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts